Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, stylish είπε

μετα; Εχουμε ολο το link?

Application για το κινητό σου είναι, το κατεβάζεις από google play store κ συνδέεσαι με κωδικούς taxis

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το YELLOW FREE ΗΟΜΕ του ήρωνα στο εξέλ δείχνει τιμή 0,17660 ενώ στο site το δίνει στα 0,0840:

Spoiler

Screenshot2024-07-04140836.png.82fef2ce825707976b515958454df3bb.png

Τι παίζει;

Επεξ/σία από mdendrin
Δημοσ.
5 ώρες πριν, atom7 είπε

Ενημερωτικά προς ναυτιλομένους, με τρέχουσες τιμές ΗΡΩΝ Solar, το 50άρικο "τρώγεται" σε 160 kWh, επομένως αν κάποιος αναζητά να πάρει το max που λέμε, πρέπει γύρω στις 160 kWh να την κάνει.

Δεν δουλεύει έτσι. Το 50άρικο (στην πραγματικότητα 53,25 €) το παίρνεις ακόμα και 1 μέρα να κάτσεις. Αυτό είναι το max.

10 λεπτά πριν, mdendrin είπε

Το YELLOW FREE ΗΟΜΕ του ήρωνα στο εξέλ δείχνει τιμή 0,17660 ενώ στο site το δίνει στα 0,0840:

Απόκρυψη περιεχομένων

Screenshot2024-07-04140836.png.82fef2ce825707976b515958454df3bb.png

Τι παίζει;

Αναφορά σε κείμενο

Στο Πρόγραμμα εφαρμόζεται Διακύμανση Κόστους Αγοράς σύμφωνα με το άρθρο 3.2.2.2 των Ειδικών Όρων.

3 ώρες πριν, vklon είπε

Στο ένα δεν θα πληρώσεις τίποτα από ρεύμα για ένα μήνα (μόνο τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις και τα δημοτικά τέλη) ενώ στο άλλο 4,9€ πάγιο και όσο ρεύμα κάψεις. 500kwh=46€ στο protect

Αξία ρεύματος = Χρεώσεις προμήθειας + Ρυθμιζόμενες χρεώσεις.

Το σωστό είναι να λέμε ότι δεν πληρώνεις τίποτα από το ανταγωνιστικό κομμάτι της προμήθειας.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sorath είπε

Μόλις έκλεισα στην Ηρων το κίτρινο. Δεν είναι άσχημα 50€ εκπτωση και τιμή στα 0.0936 για 3 μήνες.

Το 50ευεω πως το παίρνεις? Εμένα μου είπανε μόνο από προτροπή αλλού πελάτη ισχύει 

Δημοσ.
4 minutes ago, costacurta said:

Το 50ευεω πως το παίρνεις? Εμένα μου είπανε μόνο από προτροπή αλλού πελάτη ισχύει 

e-contract.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

εγω που εδωσα τα στοιχεια μου να με παρουν τηλ απο Ηρων δλδ να μη περιμενω τα 50ευρω; Τελικα τα 50 ειναι στο ρευμα ή σε ολον το λογαριασμο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, stylish είπε

εγω που εδωσα τα στοιχεια μου να με παρουν τηλ απο Ηρων δλδ να μη περιμενω τα 50ευρω; Τελικα τα 50 ειναι στο ρευμα ή σε ολον το λογαριασμο;

Όχι το δώρο δίνεται μόνο από το e-contract (μην προχωρήσεις σε τηλεφωνική αίτηση). Μπες στο https://my.heron.gr/e-contract/select-energy ή κατέβασε την εφαρμογή του ΗΡΩΝ

Επεξ/σία από vklon
  • Like 1
Δημοσ.
5 minutes ago, stylish said:

σε ολο το λογαριασμο. μην περιμενεις για το τηλ. κανε αιτηση μεσω του site.

• Like 1
Δημοσ.
12 minutes ago, razkal said:

σε ολο το λογαριασμο. μην περιμενεις για το τηλ. κανε αιτηση μεσω του site.

12 minutes ago, vklon said:

Όχι το δώρο δίνεται μόνο από το e-contract (μην προχωρήσεις σε τηλεφωνική αίτηση). Μπες στο https://my.heron.gr/e-contract/select-energy ή κατέβασε την εφαρμογή του ΗΡΩΝ

ασχετο αν στο παρελθον ημασταν πελατες στον Ηρων και εχουμε λογαριασμο στη σελίδα τους; Και παλι τα παιρνουμε τα 50, σωστα;

Δημοσ.
4 minutes ago, stylish said:

ασχετο αν στο παρελθον ημασταν πελατες στον Ηρων και εχουμε λογαριασμο στη σελίδα τους; Και παλι τα παιρνουμε τα 50, σωστα;

αν εχεις παρει τα 50 το τελευταιο 6μηνο, μονο στο solar τα ξαναδινουν.

Δημοσ.

Η ΤΕΑ έφτασε στο 114 .Η τιμή της κιλοβατώρας προβλέπω να φτάσει στα 21 λεπτά τον επόμενο μήνα,με θυμίζει η όλη φάση την περίοδο που διναν επιδότηση στο ρεύμα με τέτοιες τιμές.

Δημοσ.

Χτες και προχτές είχα κλειστό το κινητό το μεσημέρι για να μη με ξυπνήσουν από ΗΡΩΝ για αντιπροσφορά. Δεν έλαβα SMS με κλήσεις, ίσως πήρανε με απόκρυψη; Σήμερα έλαβα SMS "Σε συνέχεια του αιτήματος σας για αλλαγή προμηθευτή, σας ενημερώνουμε ότι προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Για να ενημερωθείτε για τα ανταγωνιστικά προγράμματα, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το τμημα διαχείρησης πελάτων, 2160019760. Τουλάχιστον γλυτώσαμε τα spam.

2 minutes ago, iliata2410 said:

Η ΤΕΑ έφτασε στο 114 .Η τιμή της κιλοβατώρας προβλέπω να φτάσει στα 21 λεπτά τον επόμενο μήνα,με θυμίζει η όλη φάση την περίοδο που διναν επιδότηση στο ρεύμα με τέτοιες τιμές.

Συμφωνώ ότι το Volton Free θα γίνει ακόμα καλύτερο αν επιδοτηθεί. 😂

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...