Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε

@doomnx πρόλαβε βγήκε έναντι στη ΕΛΠΕ με χρέωση Ιούνιο 0,14584. Αυτοί δεν ανακοίνωσαν 17+ ;

Η χρέωση αυτή είναι μέσος όρος από την περίοδο κατανάλωσης. Η τιμή που πληρώνεις την kwh ΔΕΝ είναι ο μέσος όρος του μήνα από 1 έως 31 για αυτό και υπάρχει απόκλιση 

Επεξ/σία από vklon
  • Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, vklon said:

Η χρέωση αυτή είναι μέσος όρος από την περίοδο κατανάλωσης. Η τιμή που πληρώνεις την kwh ΔΕΝ είναι ο μέσος όρος του μήνα από 1 έως 31 για αυτό και υπάρχει απόκλιση 

Αφού γράφει χωριά kw για Μάιο και χωρια για Ιούνιο 😅

Επεξ/σία από Lewnidas1995
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ότι και να λέει στον έναντι, στον επόμενο εκκαθαριστικό θα σε χρεώσουν με την τιμή που βγαίνει από ΧΧ/06 που είναι η τελευταία ένδειξη μέχρι και 30/6 για τον Ιούνιο και αντίστοιχα απο 01/07 μέχρι ΥΥ/07 που θα εκδοθεί ο επόμενος.
Γράφει χώρια γιατί υπολογίζεται με το εργαλείο της ελπε για δύο περιόδους, αν βάλεις τις αντιστοιχες ημερομηνίες στο site, θα δεις ότι τόσο θα βγει https://www.elpedison.gr/el/selida-ypologismou-mesis-tea/
περίοδος: ΧΧ/05 - 01/06
περίοδος: 01/06 - ΥΥ/06

όπου ΧΧ ημερομηνία προηγούμενης ένδειξης και YY ημερομηνία τελευταίου λογαριασμού

Βάζεις μετά την ΤΕΑ που θα βγάλει, στο excel του @doomx και βλέπεις την ίδια τιμή που σε χρέωσε και η elpe

Επεξ/σία από SofoS@
Δημοσ.

Να ενημερώσω και γω ότι βγήκε τελικός από elpedison για 7 ημέρες στο bright up γ21 χωρίς ποινή πρόωρης αποχώρησης,όπως μου είχαν πει(από υπαναχωρηση)

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Thmsthms είπε

Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλους. Με επαγγελματικά γ22 υπάρχει διαθέσιμο κάποιο εξελ. Γιατί είναι για κοινόχρηστο σε πολυκατοικία  με βιολογικό καθαρισμό, κεντρικό κλιματισμό και ασανσέρ και έχουμε μεγάλες καταναλωσεις περίπου 900kwh τον μήνα. Ευχαριστώ (. Συγχαρητήρια σε όσους βάζουν τόσο κόπο εθελοντικά για να φτιάξουν τα εξελ για τα οικιακά) 

Μπορείς να συγκρίνεις τιμές στο invoices.rae.gr ή να πληρώσεις κάποιον ενεργειακό σύμβουλο να σου βρει το καλύτερο πρόγραμμα, μιας και πρόκειται για επαγγελματικό.

7 ώρες πριν, Lewnidas1995 είπε

Αφού γράφει χωριά kw για Μάιο και χωρια για Ιούνιο 😅

Ναι σε κάθε αλλαγή μηνός τα χωρίζει, ούτως ώστε ολόκληρος ο μήνας να φαίνεται ότι παίρνει την δημοσιευμένη τιμή. Αλλά όλοι ξέρουμε ότι τιμολογούμαστε ανά ημέρα.

Δημοσ.

Είμαι elpedison smart.

Χρέωση 1/4 έως 1/5    0.10898

1/6 έως 11/6   όπου έγινε εκκαθάριση 0.14957 . Ήτοι αύξηση 37%.

Είμαστε σε καλό δρόμο! και καλό μήνα!

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, SofoS@ είπε

Ότι και να λέει στον έναντι, στον επόμενο εκκαθαριστικό θα σε χρεώσουν με την τιμή που βγαίνει από ΧΧ/06 που είναι η τελευταία ένδειξη μέχρι και 30/6 για τον Ιούνιο και αντίστοιχα απο 01/07 μέχρι ΥΥ/07 που θα εκδοθεί ο επόμενος.
Γράφει χώρια γιατί υπολογίζεται με το εργαλείο της ελπε για δύο περιόδους, αν βάλεις τις αντιστοιχες ημερομηνίες στο site, θα δεις ότι τόσο θα βγει https://www.elpedison.gr/el/selida-ypologismou-mesis-tea/
περίοδος: ΧΧ/05 - 31/05
περίοδος: 01/05 - ΥΥ/06

όπου ΧΧ ημερομηνία προηγούμενης ένδειξης και YY ημερομηνία τελευταίου λογαριασμού

Για να βγει σωστά η τιμή η καταληκτική ημερομηνία πρέπει να είναι +1 μέρα. Πχ. XX/05 - 01/06

1 λεπτό πριν, giorgosvet είπε

Είμαι elpedison smart.

Χρέωση 1/4 έως 1/5    0.10898

1/6 έως 11/6   όπου έγινε εκκαθάριση 0.14957 . Ήτοι αύξηση 37%.

Είμαστε σε καλό δρόμο! και καλό μήνα!

Ο Ιούνιος στο Smart έκλεισε στα 0,15741 €/kWh.

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, doomnx είπε

Για να βγει σωστά η τιμή η καταληκτική ημερομηνία πρέπει να είναι +1 μέρα. Πχ. XX/05 - 01/06

ναι ναι, επειδή η τελευταία δεν περιλαμβάνεται όπως λέει και στο εργαλείο.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα στο Forum. Με έχουν πάρει από το πρωί όλοι σχεδόν οι παροχοι και προσπαθούν να πουλήσουν τα μπλε τους. Μπορεί να λέει κάτι αυτό μπορεί και όχι θα το δούμε. Να πω ότι μπήκα στο bright up με τα 0.089 μέσω του φίλου εδώ @messinia3 . Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν πωλητής της Zenith που προσπαθούσε να με πείσει ότι μου δινει μπλε πρόγραμμα στην τιμή των 0.095 με μηδενικό πάγιο και χωρίς συνεπεια για ένα χρόνο.  Και ότι το κάνουν μόνο αυτοί και ξεκινάει το πρόγραμμα από σήμερα να είναι διαθέσιμο.  Μετα από πίεση από μένα να μου το στείλει γραπτός με email, βγήκε η υπεύθυνη του στη κλήση άρχισε να μου λέει ότι ο πωλητής μπερδεύτηκε και το πάγιο είναι 10 ευρώ. Την ρωτούσα πιο μπλε είναι και μ είπε ότι είναι καινούργιο και αναρτήθηκε μόλις στο site. Μπήκα δεν βρήκα άλλο πέρα από το υπάρχων direct με τα 0.19 και με έκπτωση συνέπειας στα 0.129 και της είπα ότι δεν υπάρχει το πρόγραμμα που μ λεει. Την ρωτούσα πως θα ονομάζεται και μ έλεγε το μπλε σταθερό μας. Τέλος της ζήτησα το όνομα της, της έδωσα το email μου να μου το στείλει γραπτά και μου το έκλεισε. Προφανώς δεν μου είπε όνομα και δεν έχω κάτι στα mail μου. Το νου σας παιδιά... αν και εμείς εδώ με την βοήθεια όλων βγάζουμε άκρη αλλά πραγματικά πόσοι θα την πατήσουν έτσι!

Υγ. Σορρυ για την εκθεση 😛

• Like 15
  • Haha 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dogtor21 είπε

Θα υπάρχει και εδώ αναρτημένο στην κορυφή το excel??

Κάτι θα κάνουμε. Για την ώρα: Ανάγνωση | Λήψη

Έχουμε προσφορά το Yellow One της ΗΡΩΝ, κλειδωμένη τιμή 0,0936 €/kWh με συνέπεια μέχρι 30 Σεπτεμβρίου. 

• Like 5
  • Thanks 3
Δημοσ.

Καλησπέρα.

Λοιπόν στα νέα της αγοράς:

Οι ενημερώσεις από τις εταιρείες κάνουν λόγο για αυξημένες τιμές μέχρι Νοέμβριο Δεκέμβριο

Ύποπτη φαίνεται η πτώση της ΤΕΑ την τελευταία μέρα του μήνα και η απότομη τεράστια αύξηση την επομένη...

- NRG hybrid Σταθερή τιμή 0,095€/kwh για τις πρώτες 200kwh κάθε μήνα για 12 μήνες. Κυμαινόμενη χρέωση από την 201η  kwh και πάνω. Πάγιο 5€. Ουσιαστικά οι πελάτες εξασφαλίζουν για τις πρώτες 800kwh του 4μηνου τους, τιμή 0,095€/kwh με πάγιο 5€/μήνα.

Επίσης για τον μήνα Ιούλιο έχουμε τα παρακάτω 2 οικιακά PROMO: nrg on time 4U promo με δώρο τα πάγια για τους πρώτους 4 μήνες, και συνεχίζεται το nrg cost+ Promo το οποίο μηδενίζει το πάγιο στην κλίμακα 0-250kwh/μήνα ή παρέχει έκπτωση 7,10€ στις επόμενες κλίμακες για 3 μήνες / 90 ημέρες.

- ELPEDISON Flex για οικιακούς πελάτες Flex for business για επιχειρήσεις Γ21. Κλειδωμένη τιμή 0,114 μέχρι 31/12 με πάγιο 9,90€ και μετά κυμαινόμενη τιμή 1,249*ΤΕΑ+0,0339 €/kWh για το οικιακό και 0,129 €/kWh για το Γ21

- ΖΕΝΙΘ  Συνεχίζονται το promo στα Home more, Home smart night, Business Basic

- ΗΡΩΝ Yellow One και Yellow One Business S μέχρι και την 30/09/2024 αυξάνεται η έκπτωση συνέπειας σε 20% και για τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο ΔΕΝ θα υπάρχει χρέωση κόστους διακύμανσης αγοράς ενέργειας.  Τελική τιμή μέχρι 30/9/2024 (€/kWh) 0,0936 για το οικιακό και 0,1112 για Γ21 με πάγιο 5€. Τα προγράμματα ισχύουν για Νέους και Υφιστάμενους Πελάτες

• Like 4
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, doomnx είπε

Κάτι θα κάνουμε. Για την ώρα: Ανάγνωση | Λήψη

Έχουμε προσφορά το Yellow One της ΗΡΩΝ, κλειδωμένη τιμή 0,0936 €/kWh με συνέπεια μέχρι 30 Σεπτεμβρίου. 

Είσαι ωραίος και μετράς...τουρουνουνιν 

Μόλις τώρα, Dogtor21 είπε

Είσαι ωραίος και μετράς...τουρουνουνιν 

Τώρα φύγαμε... αλλά καλό για Αύγουστο Σεπτέμβριο..αν έχουν προλάβει να μπουν οι πόντοι go4more 

Δημοσ.

Οπως ανέφερα και χθές είμαι απο τις 22 του μήνα στον Ηρων. Ακόμα βέβαια τα συστήματα τους δεν το ξέρουν.

Η Ελπε πρόλαβε και εβγαλε τελικό λογαριασμό για τον ενα μήνα που ήμουν σε αυτους.

Ενδιαφέρομαι να παω Volton. Συνήθως αυτοί ζητάνε λογαριασμό τελευταίου παρόχου ή έστω βεβαίωση εκπροσώπησης.

Στην προκειμένη περίπτωση μου προφανώς και δεν έχω τίποτα απο αυτά τα δυο.

Να αναφέρω οτι έχω λογαριασμό απο τον προ-προηγούμενο πάροχο ή να μην αναφέρω κάτι για τον Ηρων που είμαι τώρα και να κάνω αίτηση με λογαριασμό της Ελπε;

Θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα όσον αφορά την διαδικασία αλλαγής παρόχου, αν δεν δηλώσω τώρα οτι είμαι στον Ηρων;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, madboy είπε

Οπως ανέφερα και χθές είμαι απο τις 22 του μήνα στον Ηρων. Ακόμα βέβαια τα συστήματα τους δεν το ξέρουν.

Η Ελπε πρόλαβε και εβγαλε τελικό λογαριασμό για τον ενα μήνα που ήμουν σε αυτους.

Ενδιαφέρομαι να παω Volton. Συνήθως αυτοί ζητάνε λογαριασμό τελευταίου παρόχου ή έστω βεβαίωση εκπροσώπησης.

Στην προκειμένη περίπτωση μου προφανώς και δεν έχω τίποτα απο αυτά τα δυο.

Να αναφέρω οτι έχω λογαριασμό απο τον προ-προηγούμενο πάροχο ή να μην αναφέρω κάτι για τον Ηρων που είμαι τώρα και να κάνω αίτηση με λογαριασμό της Ελπε;

Θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα όσον αφορά την διαδικασία αλλαγής παρόχου, αν δεν δηλώσω τώρα οτι είμαι στον Ηρων;

Βγάλε μια βεβαίωση εκπροσώπησης από τo my.heron Πάρε τον τελευταίο λογαριασμό που έχεις για την παροχή και πήγαινε σε ένα κατάστημα με την ταυτότητά σου να κάνεις τη δουλειά σου.

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...