Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

25 λεπτά πριν, doomnx είπε

Είσαι χαζός Γρηγόρη μου ή το παίζεις; Στο preview Σεπτεμβρίου στο εξέλ μου φαίνεται ξεκάθαρα ότι πάνω από 0,15940 €/kWh δεν μπορεί να πάει το πράσινο της ΔΕΗ. Η επιδότηση θα είναι ξανά ψίχουλα.

Πάλι θα μου πουν ότι προσβάλλω χρήστες.

Κάνω τον συνήγορο του διαβόλου 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Dogtor21 είπε

Στα άλλα νέα για συμφορουμιτη που ρωτούσε για τους go4more πόντους... πληρωμή Δευτέρα Σάββατο μπήκαν 

Εγώ ήμουν... Έχουμε κλείσει 2,5μηνο και ακόμη περιμένω.. Τι ακριβώς εννοείς με το πληρωμή Δευτέρα ;

52 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Κάνω τον συνήγορο του διαβόλου 

Χαχαχα, βρε καλέ μου βρε χρυσέ μου, απλά είναι τα πράγματα γιατί τα ζοριζεις; Η κυβέρνηση δίνει μια ψευτοεπιδοτηση με ένα αφήγημα που θα της επιτρέψει να το πλασάρει ως επιτυχή αντιμετώπιση της ακρίβειας στην ενέργεια ("ας πηγαίνατε στη ΔΕΗ ήταν πιο φθηνή" παρόλο που υποτίθεται έχουμε ελεύθερο ανταγωνισμό-τι πιο σύνηθες?!). Το θέμα είναι τι ελάφρυνση θα δούμε εμείς στην τσέπη μας, είτε η επιδότηση βγει με βάση το πράσινο της ΔΕΗ είτε με βάση το ζώδιο του Πινατ. Με μαξ 8€ το μήνα δεν φτουρας.

Με την ίδια λογική θα μπορούσε να μη δώσει καθόλου επιδότηση και να πει "ας κανατε μπλε τιμολόγιο να τη βγάζατε φθηνά" (όπως έλεγαν τις βλακείες για τη μία φέτα καρπούζι) αλλά ξέρει ότι θα φάει το ξύλο της αρκούδας, ενώ τώρα έχει ένα ψευτοαλλοθι ότι κάτι έδωσε.

Επεξ/σία από gpapas640
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει εταιρεία που λαμβάνει υπόψη της αν πας 2' παροχή ρεύματος και να δίνει κάποιο δώρο? 

Η Ελίν που ρώτησα είπε ΟΧΙ. ΟΥΤΕ καν μειωμένη εγγύηση στην 2' παροχή.

Επεξ/σία από GREGORYMO
Συμπληρώμα

7 ώρες πριν, gpapas640 είπε

Εγώ ήμουν... Έχουμε κλείσει 2,5μηνο και ακόμη περιμένω.. Τι ακριβώς εννοείς με το πληρωμή Δευτέρα ;

Εννοώ ότι πλήρωσα την Δευτέρα μέσω app elpedison το λογαριασμό και το Σάββατο μπήκαν οι πόντοι.. άρα έκανε 4-5 ημέρες η πίστωση 

• Like 1

Zenith power home night ξερετε αν ισχυει και για σεπτεμβρη; 

Μεχρι 10 σεπτ ειναι να μενω Ηρωνα για το 50€

Επισης, σχετικα με τη ζενιθ, 0.16 ειναι η τελικη τιμη; που ειναι πολυ ακριβη; λεμε οτι συμφερει λόγω των παγιων που ειναι δωρο;

Επισης, τα παγια ειναι καθε μηνα παραμονης δωρο εκει; 

Και με την τιμη προμηθειας τι γινεται; θα παραμεινει σταθερη για καποιους μηνες;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, paranoid_android είπε

Zenith power home night ξερετε αν ισχυει και για σεπτεμβρη; 

Μεχρι 10 σεπτ ειναι να μενω Ηρωνα για το 50€

Επισης, σχετικα με τη ζενιθ, 0.16 ειναι η τελικη τιμη; που ειναι πολυ ακριβη; λεμε οτι συμφερει λόγω των παγιων που ειναι δωρο;

Επισης, τα παγια ειναι καθε μηνα παραμονης δωρο εκει; 

Και με την τιμη προμηθειας τι γινεται; θα παραμεινει σταθερη για καποιους μηνες;;

Σας είναι τόσο δύσκολο να διαβάσετε τι έχει γραφτεί στις τελευταίες σελίδες; Έχουν απαντηθεί όλα.

1. Δεν ξέρουμε πόσο θα συνεχιστεί η προσφορά. Για την ώρα δέχονται ακόμα αιτήσεις. Η ΗΡΩΝ δεν έχει χρόνο ελάχιστης παραμονής για το 50άρικο του e-contract και τυχόν πιστωτικό υπόλοιπο μπορεί να σου το καταθέσει σε τράπεζα Πειραιώς.
  2. Με ΤΕΑ 129,28 €/MWh βγαίνει 0,09725 €/kWh τελική τιμή ημέρας και 0,09175 €/kWh νύχτας. Με την έκπτωση συνέπειας 5%. Ακόμη είναι συμβατό με τις έκτακτες κρατικές επιδοτήσεις. Σε καμία περίπτωση δεν το λες ακριβό.
  3. Συμφέρει σε βάθος χρόνου γιατί έχει καλή τιμή που θα πέσει κι άλλο όσο αποκλιμακώνεται η χονδρική και δεν έχει καθόλου πάγιο. Αν είσαι τουρίστας ίσως έχεις καλύτερες επιλογές. Εμένα δεν μου το δίνουν το 50άρικο στον Ήρωνα γιατί δεν έχει προλάβει να βγει ούτε τελικός. ELPEDISON δεν ξαναψήνομαι να πάω μετά το φιάσκο με τις διατακτικές Σκλαβενίτη για να κερδίσω 10 ευρώ.
  4. Όπως είπαμε, όπως περιγράφεται στους ειδικούς όρους και όπως φαίνεται στο εξέλ μου, τα πάγια είναι δώρο για 12 μήνες.
  5. Η τιμή προμήθειας δεν είναι σταθερή, είναι κυμαινόμενη και εξαρτάται από την ΤΕΑ.

Ρίξε μια ματιά στους όρους

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 10
  • Thanks 1

1 hour ago, doomnx said:

Σας είναι τόσο δύσκολο να διαβάσετε τι έχει γραφτεί στις τελευταίες σελίδες; Έχουν απαντηθεί όλα.

1. Δεν ξέρουμε πόσο θα συνεχιστεί η προσφορά. Για την ώρα δέχονται ακόμα αιτήσεις. Η ΗΡΩΝ δεν έχει χρόνο ελάχιστης παραμονής για το 50άρικο του e-contract και τυχόν πιστωτικό υπόλοιπο μπορεί να σου το καταθέσει σε τράπεζα Πειραιώς.
  2. Με ΤΕΑ 129,28 €/MWh βγαίνει 0,09725 €/kWh τελική τιμή ημέρας και 0,09175 €/kWh νύχτας. Με την έκπτωση συνέπειας 5%. Ακόμη είναι συμβατό με τις έκτακτες κρατικές επιδοτήσεις. Σε καμία περίπτωση δεν το λες ακριβό.
  3. Συμφέρει σε βάθος χρόνου γιατί έχει καλή τιμή που θα πέσει κι άλλο όσο αποκλιμακώνεται η χονδρική και δεν έχει καθόλου πάγιο. Αν είσαι τουρίστας ίσως έχεις καλύτερες επιλογές. Εμένα δεν μου το δίνουν το 50άρικο στον Ήρωνα γιατί δεν έχει προλάβει να βγει ούτε τελικός. ELPEDISON δεν ξαναψήνομαι να πάω μετά το φιάσκο με τις διατακτικές Σκλαβενίτη για να κερδίσω 10 ευρώ.
  4. Όπως είπαμε, όπως περιγράφεται στους ειδικούς όρους και όπως φαίνεται στο εξέλ μου, τα πάγια είναι δώρο για 12 μήνες.
  5. Η τιμή προμήθειας δεν είναι σταθερή, είναι κυμαινόμενη και εξαρτάται από την ΤΕΑ.

Άρα ως μπροστάρης του τουριστικού κινήματος, αποφάσισες να βρεις το λιμάνι σου προσωρινά;

Με βάζεις σε σκέψεις να φύγω άμεσα από τον Ήρων, που δεν ξέρω αν θα αποδοθεί και το 50αρι..

• Like 1

1 ώρα πριν, doomnx είπε

Ποιο φιάσκο με τις διατακτικές Σκλαβενίτη?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, christakos07 είπε

Άρα ως μπροστάρης του τουριστικού κινήματος, αποφάσισες να βρεις το λιμάνι σου προσωρινά;

Με βάζεις σε σκέψεις να φύγω άμεσα από τον Ήρων, που δεν ξέρω αν θα αποδοθεί και το 50αρι..

Αν σου έστειλαν πρόγραμμα Bonus, θα αποδοθεί. Ναι, δεν βλέπω κάτι καλύτερο στον ορίζοντα για την ώρα. Περιμένουμε όμως και τα νέα προγράμματα τις επόμενες μέρες.

5 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Ποιο φιάσκο με τις διατακτικές Σκλαβενίτη?

Αυτό που τρεις μήνες ακόμα παρακαλάμε να μας τις στείλουν.

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 5

Καλησπέρα συναγωνιστές.

Πέρασε το καλοκαίρι έληξε και το τρίμηνο του Volton Simple Protect με 0,083€/kWh και είμαστε για αλλαγή.

Διαβάζοντας τις τελευταίες σελίδες βλέπω την τάση για Zeniθ αλλά επειδή υπήρξα παλιότερα τουρίστας εκεί θεώρησα ότι δεν μπορώ να λάβω το 40% της έκπτωσης που δίνουν για νέους πελάτες οπότε δεν το βιάστηκα και πολύ να αλλάξω πριν το τέλος του  Αυγούστου.

Κοιτάω προς ΗΡΩΝ μεριά που δεν έχω ξαναπάει για το 50€ δώρο. Δεν τρελαίνομαι βέβαια για μηνιαίο τουρισμό. Θα προτείνατε ΗΡΩΝ για 1 μήνα και μετά Zeniθ power home smart night ή έχει κάποιο νόημα να πάω κατευθείαν Zeniθ ακόμα και χωρίς την έκπτωση;

Πηγαινε Zenith. 
Το 50αρικο στον ΗΡΩΝ τρέχει πάντα. Θα πας εκεί αργότερα. 

Είναι η τελική τιμή χρέωσης για τον Αύγουστο αυτό το επαγγελματικό; Ή έχει επιπλέον χρεώσεις;
https://www.protergia.gr/epixeirhsh/epaggelmatiko-reuma/protergia-epaggelmatiko-1-plus/

Σκεφτομαι να μεταβώ εκεί για Σεπτέμβριο μετά την Volton.

53 λεπτά πριν, maxuris είπε

Καλησπέρα συναγωνιστές.

Πέρασε το καλοκαίρι έληξε και το τρίμηνο του Volton Simple Protect με 0,083€/kWh και είμαστε για αλλαγή.

Διαβάζοντας τις τελευταίες σελίδες βλέπω την τάση για Zeniθ αλλά επειδή υπήρξα παλιότερα τουρίστας εκεί θεώρησα ότι δεν μπορώ να λάβω το 40% της έκπτωσης που δίνουν για νέους πελάτες οπότε δεν το βιάστηκα και πολύ να αλλάξω πριν το τέλος του  Αυγούστου.

Κοιτάω προς ΗΡΩΝ μεριά που δεν έχω ξαναπάει για το 50€ δώρο. Δεν τρελαίνομαι βέβαια για μηνιαίο τουρισμό. Θα προτείνατε ΗΡΩΝ για 1 μήνα και μετά Zeniθ power home smart night ή έχει κάποιο νόημα να πάω κατευθείαν Zeniθ ακόμα και χωρίς την έκπτωση;

Χωρίς την έκπτωση του 40% δεν είναι συμφέρον πρόγραμμα το smart night της ζενιθ .

• Thanks 1

1 ώρα πριν, doomnx είπε

Αυτό που τρεις μήνες ακόμα παρακαλάμε να μας τις στείλουν.

Αν έχεις κάνει καταγγελία ΡΑΕ να παίρνεις τηλέφωνο στην εταιρεία που έκανες το συμβόλαιο ή την πωλήτρια και να ζητάς την αποστολή τους. Εγώ προσωπικά μετά από αίτημα στην ΡΑΕ τις έχω λάβει όλες χωρίς να χρειαστεί κάποια παραπάνω όχληση και από befon και από teleraise. Αν δεν τις ζητάς δεν τις στέλνουν.

• Confused 1

12 ώρες πριν, gpapas640 είπε

Με μαξ 8€ το μήνα δεν φτουρας.

Καπου τωρα μεσα του ενας φιλοκυβερνητικος θα διαβαζει αυτο κ θα λεει ""ποσο να σας δωσει η κυβερνηση;μηπως θελετε κ τσαμπα ρευμα""

Στο υπογραφω.😁

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...