Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ebooks.edu.gr/ebooks/v/pdf/8547/723/10-0209-01_V2_Mathimatika-E-Dimotikou_Vivlio-Mathiti_Teuchos-A/

ebooks.edu.gr/ebooks/v/pdf/8547/726/10-0241-01_Mathimatika_E-Dimotikou_Vivlio-Mathiti_Teuchos-B_v2/

ebooks.edu.gr/ebooks/v/pdf/8547/725/10-0240-01_Mathimatika-E-Dimotikou_Tetradio-Ergasion_Teuchos-A/

ebooks.edu.gr/ebooks/v/pdf/8547/727/10-0212-01_Mathimatika_E-Dimotikou_Tetradio-Ergasion_Teuchos-B/

9 ώρες πριν, iliata2410 είπε

εποικοινωνία με ελιν για πιό λόγο βγάλαν λογαριασμό 2 μηνών ,η απάντηση ήταν λογω καθυστέρησης(καλοκαιρινες αδειες κλπ) ,και για να συγχρονιστει ο κύκλος τιμολόγησης.

😀😀😀😀

Μακάρι να είχαμε όλοι διμηνιαίους λογαριασμούς και 4μηνιαία καταμέτρηση. Οι kWh απλώνουν και αποφεύγεις τα spikes που οδηγούν σε μεγαλύτερες κλίμακες ΥΚΩ, αλλά και έχεις πολύ μεγαλύτερη προθεσμία για να λήξουν 2 συνεχόμενοι λογαριασμοί μέχρι να σου κόψουν το ρεύμα.

Είναι ο πρώτος λογαριασμός που παίρνεις από ελίν;

9 ώρες πριν, alexispapanikolaou είπε

Τα φώτα σας παρακαλώ:

Από volton με τις 500kwh -και ακολουθώντας την τάση- πήγα πριν λίγες μέρες στο  power home smart night της ζενίθ.

Μετά από επικοινωνία με elpedison, ο εκπρόσωπος της μου πρότεινε το οικιακό win more συν έκπτωση 15+15 στους 2 μήνες (συν 20€ public).

Πιστεύετε ότι αξίζει η μετάβαση ή είναι μια από τα ίδια; 

Υγ: Περιττό, δε, να πω ότι ο εκπρόσωπος της elpedison ήταν πολύ πιεστικός και μόνο που δεν με αποκάλεσε άσχετο (αν και το εννοούσε) που πήγα στην ζενίθ! 

Υγ2: εν τω μεταξύ ακόμα περιμένω την δωροεπιταγή Σκλαβενίτη από τον Μάιο!

Αξίζει για ένα μήνα, αλλά μετά μένεις σε πανάκριβο πρόγραμμα και δεν ξέρεις αν θα ισχύει η προσφορά της ZeniΘ. Αν είσαι τουρίστας και δεν μπορείς να πάρεις το 50άρικο από ΗΡΩΝ, ίσως αξίζει μια προσπάθεια.

Τα 20 του Public τα προσπερνάω, ακόμα δεν έχω βρει τι να πάρω με το 30άρι.

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 1
  • Haha 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

37 λεπτά πριν, doomnx είπε

Κάνεις τόση δουλειά στο φόρουμ και δεν λες την τελική τιμή του smart night για τον Αύγουστο. 

Πιό πολύ χρόνο ξόδεψες να γράψεις αυτά που έγραψες. 

Αυτό που δεν ξέρω είναι αν το 5% της συνέπειας μπαίνει στην ΤΕΑ η στην τελική τιμή προμήθειας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, revmatopliktos είπε

Κάνεις τόση δουλειά στο φόρουμ και δεν λες την τελική τιμή του smart night για τον Αύγουστο. 

Αυτό που δεν ξέρω είναι αν το 5% της συνέπειας μπαίνει στην ΤΕΑ η στην τελική τιμή προμήθειας.

Άρθρο 4 παρ.1

Αν δεις το Excel, μου φαίνεται υπάρχει η τελική τιμή του προγράμματος.

special_terms_power_home_smart_night-final-promo40.pdf

Επεξ/σία από Nekro87

4 ώρες πριν, bjj-p είπε

και εγώ την ιδια απορία είχα με τους μηνιαίους εξοφλητικούς. Δεν μου φαινεται σωστο παντως. Πχ αν στο τελος της 4μηνιας δεν ξεπεράσεις τα 1600, θα έχει προ-χρεωθεί στους αυξημένους συντελεστές ενώ δεν θα έπρεπε.

Μηπως πρεπει να το αναφέρει καποιος στην ραε;

Ανά μήνα θα πήγαινε η δουλειά.

Δεν Υπάρχει πλέον τετράμηνο.

Η μηνιαία καταμέτρηση έχει πολλά υπέρ και 1 κατά.

25 λεπτά πριν, Nekro87 είπε

Αν δεις το Excel, μου φαίνεται υπάρχει η τελική τιμή του προγράμματος.

Στις τιμές που έχεις στο excel έχει αφαιρεθεί η συνέπεια ή είναι πριν την αφαίρεσή της;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Nekro87 είπε

Η έκπτωση του 5% δεν μπορεί να εφαρμοστεί στον πρώτο λογαριασμό.

Τι σημασία έχει; Θα την πάρεις στον επόμενο και θα αφορά τον πρώτο. Εκτός αν είσαι τουρίστας.

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 1

1 ώρα πριν, doomnx είπε

ebooks.edu.gr/ebooks/v/pdf/8547/723/10-0209-01_V2_Mathimatika-E-Dimotikou_Vivlio-Mathiti_Teuchos-A/

ebooks.edu.gr/ebooks/v/pdf/8547/726/10-0241-01_Mathimatika_E-Dimotikou_Vivlio-Mathiti_Teuchos-B_v2/

ebooks.edu.gr/ebooks/v/pdf/8547/725/10-0240-01_Mathimatika-E-Dimotikou_Tetradio-Ergasion_Teuchos-A/

ebooks.edu.gr/ebooks/v/pdf/8547/727/10-0212-01_Mathimatika_E-Dimotikou_Tetradio-Ergasion_Teuchos-B/

Μακάρι να είχαμε όλοι διμηνιαίους λογαριασμούς και 4μηνιαία καταμέτρηση. Οι kWh απλώνουν και αποφεύγεις τα spikes που οδηγούν σε μεγαλύτερες κλίμακες ΥΚΩ, αλλά και έχεις πολύ μεγαλύτερη προθεσμία για να λήξουν 2 συνεχόμενοι λογαριασμοί μέχρι να σου κόψουν το ρεύμα.

Είναι ο πρώτος λογαριασμός που παίρνεις από ελίν;

Αξίζει για ένα μήνα, αλλά μετά μένεις σε πανάκριβο πρόγραμμα και δεν ξέρεις αν θα ισχύει η προσφορά της ZeniΘ. Αν είσαι τουρίστας και δεν μπορείς να πάρεις το 50άρικο από ΗΡΩΝ, ίσως αξίζει μια προσπάθεια.

Τα 20 του Public τα προσπερνάω, ακόμα δεν έχω βρει τι να πάρω με το 30άρι.

Αίτημα άνω των 10 ετών η μηνιαία καταμέτρηση και ΤΩΡΑ που θα γίνει ΔΕΝ σου αρέσει?

Έχει πολλά υπέρ και 1 κατά 

2 λεπτά πριν, doomnx είπε

Τι σημασία έχει; Θα την πάρεις στον επόμενο και θα αφορά τον πρώτο. Εκτός αν είσαι τουρίστας.

Έχω μπει στο smart night 40%με εσωτερική μεταφορά από το choice και μου είπαν ότι την συνέπεια θα την πάρω από τον πρώτο λογαριασμό γιατί ήμουν συνεπής στο choice. 

• Like 2

5 ώρες πριν, aratoc είπε

Ειδα οτι η προσφορά είναι μέχρι τελος του μήνα, δεν ξέρω αν θα βγει κάτι άλλο αντίστοιχο...το 50αρι δεν με ελκύει τόσο γιατί δεν σκοπεύω να αλλάζω συχνά οπότε τα δωρεάν πάγια το ισοσκελίζουν σε ένα εξάμηνο χοντρικά...από ότι καταλαβαίνω από το εξέλ, το smart night είναι πιο συμφέρον από το choice αυτή τη στιγμή, αν και δε ξερω πως θα κινηθεί η τιμη του Αυγούστου τωρα που εκλεισε η ΤΕΑ

0,17 €/kWh θα βγει το Choice Αυγούστου.

Μόλις τώρα, revmatopliktos είπε

Έχω μπει στο smart night 40%με εσωτερική μεταφορά από το choice και μου είπαν ότι την συνέπεια θα την πάρω από τον πρώτο λογαριασμό γιατί ήμουν συνεπής στο choice. 

Α δεν το ξέρω αυτό. Πάω με βάση τους όρους.

7 ώρες πριν, messinia3 είπε

Νορμάλ  νουμερο είναι που θέλει και βραβείο flash tourist.😜

Δεν το διεκδικώ, είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν αρκετοί με περισσότερες αλλαγές. Η γυναίκα μου πάντως (που δεν ασχολείται καθόλου) μου λέει ότι "θα μας βάλουν σε μαύρη λίστα και δεν θα μας δέχονται πουθενά" 🤣🤣

9 ώρες πριν, vklon είπε

Η zenith δεν συμφέρει και τόσο αφού είναι ex-post και δεν ξέρεις την τιμή όπως στα κλειδωμένα. Απλά μαζευτήκαν πολύ πωλητές της zenith στο φόρουμ για αυτό και υπάρχει τέτοια προώθηση…

Το να είναι όντως καλό πρόγραμμα και για αυτό να το προτείνουν αρκετοί σου περνάει από το μυαλό ή απλά έχεις κολλήσει με την Elpedison λόγω της έμμεσης σχέσης που έχεις μαζί της;

Ελπίζω μόνο το "inside info" που έχεις για καλές προσφορές από Σεπτέμβρη να βγει αληθινό. Με χαρά θα αφήσω τη Ζενίθ για κάτι καλύτερο!

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, revmatopliktos είπε

Δεν δικαιούστε να με κράζετε αν

1. δεν έχετε διαβάσει τις τελευταίες 10 σελίδες του νήματος
  2. δεν έχετε δει τις έτοιμες τιμές στο εξέλ μου που βασίζονται στην ΤΕΑ των τελευταίων 30 ημερών

10 ώρες πριν, doomnx είπε

Για κάποιον που ήταν από 1/8 έως 31/8 η τιμή ημέρας βγήκε 0,09760 €/kWh και η τιμή νύχτας 0,09210 €/kWh, με την έκπτωση συνέπειας. Αλλά σχεδόν κανείς δεν ήταν από 1η Αυγούστου σε αυτό το πρόγραμμα και η ΤΕΑ υπολογίζεται κάθε μέρα.

3 ώρες πριν, revmatopliktos είπε

Στις τιμές που έχεις στο excel έχει αφαιρεθεί η συνέπεια ή είναι πριν την αφαίρεσή της;

Οι τιμές είναι με την έκπτωση συνέπειας, αν στην «Εξατομίκευση» είναι ενεργοποιημένη, που είναι και η προεπιλογή. Στο φύλλο «Ιστορικό τιμών» υπάρχει κουμπάκι ακριβώς από κάτω.

1 ώρα πριν, atom7 είπε

Το να είναι όντως καλό πρόγραμμα και για αυτό να το προτείνουν αρκετοί σου περνάει από το μυαλό ή απλά έχεις κολλήσει με την Elpedison λόγω της έμμεσης σχέσης που έχεις μαζί της;

Σε αυτό το σημείο δεν είναι έμμεση, είναι άμεση και κάθε προσπάθεια για ψάρεμα πελάτη θα αναφέρεται στους συντονιστές προς διαγραφή.

3 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Αίτημα άνω των 10 ετών η μηνιαία καταμέτρηση και ΤΩΡΑ που θα γίνει ΔΕΝ σου αρέσει?

Έχει πολλά υπέρ και 1 κατά 

Ποια είναι τα πολλά υπέρ για οικιακή κατανάλωση; Γιατί να μου αρέσει κάτι που κάνει κακό στην τσέπη μας;

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 11
  • Thanks 2

7 ώρες πριν, messinia3 είπε

Βάσει ΤΕΑ αυτό το πρόγραμμα θα ήταν 5 λεπτά φθηνότερο, αλλά το κράτησαν στην ίδια τιμή 🙄

• Like 1
  • Thanks 1
  • Sad 1
  • Haha 1

2 ώρες πριν, doomnx είπε

Δεν δικαιούστε να με κράζετε αν

1. δεν έχετε διαβάσει τις τελευταίες 10 σελίδες του νήματος
  2. δεν έχετε δει τις έτοιμες τιμές στο εξέλ μου που βασίζονται στην ΤΕΑ των τελευταίων 30 ημερών

Οι τιμές είναι με την έκπτωση συνέπειας, αν στην «Εξατομίκευση» είναι ενεργοποιημένη, που είναι και η προεπιλογή. Στο φύλλο «Ιστορικό τιμών» υπάρχει κουμπάκι ακριβώς από κάτω.

Σε αυτό το σημείο δεν είναι έμμεση, είναι άμεση και κάθε προσπάθεια για ψάρεμα πελάτη θα αναφέρεται στους συντονιστές προς διαγραφή.

Ποια είναι τα πολλά υπέρ για οικιακή κατανάλωση; Γιατί να μου αρέσει κάτι που κάνει κακό στην τσέπη μας;

Είναι αίτημα καμίας 20ετιας που ΤΩΡΑ επιτέλους υλοποιείται?

Που είναι το μείον? 

Ότι ΔΕΝ μπορείς να αλλοιώσεις κατανάλωσεις ? Μα αυτό λόγω ΤΗΛΕΜΕΤΡΗΣΗΣ δεν θα γίνει έτσι και αλλιώς?

10 ώρες πριν, bjj-p είπε

και εγώ την ιδια απορία είχα με τους μηνιαίους εξοφλητικούς. Δεν μου φαινεται σωστο παντως. Πχ αν στο τελος της 4μηνιας δεν ξεπεράσεις τα 1600, θα έχει προ-χρεωθεί στους αυξημένους συντελεστές ενώ δεν θα έπρεπε.

Μηπως πρεπει να το αναφέρει καποιος στην ραε;

Δεν υπάρχει πλέον τετράμηνο.

Πέρα από την ΜΗΝΙΑΊΑ καταμέτρηση έρχεται και η ΤΗΛΕΜΕΤΡΗΣΗ που μετρά ΟΧΙ μόνο το μηνα αλλά και την ώρα!!

4 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Είναι αίτημα καμίας 20ετιας που ΤΩΡΑ επιτέλους υλοποιείται?

Που είναι το μείον? 

Ότι ΔΕΝ μπορείς να αλλοιώσεις κατανάλωσεις ? Μα αυτό λόγω ΤΗΛΕΜΕΤΡΗΣΗΣ δεν θα γίνει έτσι και αλλιώς?

Πού είναι το συν;

Δεν μιλάμε για αλλοίωση στην κατανάλωση. Έτσι κι αλλιώς στην εκκαθάριση όλα διορθώνονται. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...