Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, με πήραν σήμερα απ'τη Zennith, προσφέρουν λέει 9.5 cents / kWh κλειδωμένο μπλε για ένα χρόνο. Χωρίς νυχτερινό, με πάγιο 10€ (ξέχασα να ρωτήσω 10 το μήνα ή το δίμηνο)

Αυτη τη στιγμή είμαι στη ΔΕΗ στο Γ1/Γ1Ν οικιακο. Πληρώνω 120-140€ το δίμηνο συνήθως.

Ο τελευταίος εκκαθαριστικός είχε κατανάλωση (περίοδος 12/12/2023 - 10/04/2024)

Χρέωση Ενέργειας Ημέρας 88 , 54
(174kWhx0,10827€/kWh)+(56kWhx0,10861€/kWh)+(163kWhx0,12800€/kWh)
(174kWhx0,13635€/kWh)+(112kWhx0,17000€/kWh)
Χρέωση Ενέργειας Νύχτας 30 , 64
(76kWhx0,08037€/kWh)+(25kWhx0,08226€/kWh)+(72kWhx0,10320€/kWh)
(77kWhx0,11155€/kWh)+(50kWhx0,12900€/kWh)

Αξίζει η προσφορά? Υπάρχει καμμιά μαλαγανιά που δεν σκέφτομαι? Ομολογώ ότι δεν έχω το χρόνο να αλλάζω κάθε μήνα οπότε το σταθερό έχει μία λογική.

Θα ξαναμιλήσουμε αύριο, έχετε καμιά πρόταση τι άλλο να ρωτήσω?

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά γιατί το γνωστό excel σύγκρισης τιμών δεν μου δείχνει τίποτα παρά στην θέση Α1 "

όχι για χρήστες του φόρουμ insomnia
Επεξ/σία από stepits
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Tol1as είπε

Οφείλουν να στείλουν τη προσφορά γραπτώς... 

11 λεπτά πριν, stepits είπε

Ρε παιδιά γιατί το γνωστό excel σύγκρισης τιμών δεν μου δείχνει τίποτα παρά στην θέση Α1 "

όχι για χρήστες του φόρουμ insomnia

Tσεκαρε το excel του doom

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, costacurta είπε

Παίδες καλημέρα μόλις μίλησα με βολτρον. Αποφάσισα να πάω εκεί γιατί είναι και το αγαπημένο μου παιδικό όταν ήμουν μικρός. 😆😆😆

Πέραν της πλάκας με τη πωλήτρια της είπα γιά το παπατζιλικι του μπλε και το δέχθηκε έτσι το απορρίψαμε εξαρχής. 

Της είπα πράσινο και προσφορά να ξεμπερδέψω κάι μου απάντησε γιατί όχι κίτρινο. Δεν παίρνεις έκπτωση αλλά έχεις κλειδωμένο τρίμηνο σε καλή τιμή με 4.9 πάγιο και 0.9 τιμή ρεύματος. Επειδή αυτό θα είναι για το σπίτι των γονιών μου και δεν θέλω εκεί να κάνω τη διαδικασία του ηλεκτρικού τουρίστα παίζει τόσο ρόλο στη χρηματική διαφορά. Θέλω μα πω με σημερινά δεδομένα και αυτό δεν είναι μια τίμια πρόταση? 

Στο ένα δεν θα πληρώσεις τίποτα από ρεύμα για ένα μήνα (μόνο τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις και τα δημοτικά τέλη) ενώ στο άλλο 4,9€ πάγιο και όσο ρεύμα κάψεις. 500kwh=46€ στο protect

• Like 2
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Tol1as είπε

Καλημέρα, με πήραν σήμερα απ'τη Zennith, προσφέρουν λέει 9.5 cents / kWh κλειδωμένο μπλε για ένα χρόνο. Χωρίς νυχτερινό, με πάγιο 10€ (ξέχασα να ρωτήσω 10 το μήνα ή το δίμηνο)

Αυτη τη στιγμή είμαι στη ΔΕΗ στο Γ1/Γ1Ν οικιακο. Πληρώνω 120-140€ το δίμηνο συνήθως.

Ο τελευταίος εκκαθαριστικός είχε κατανάλωση (περίοδος 12/12/2023 - 10/04/2024)

Χρέωση Ενέργειας Ημέρας 88 , 54
(174kWhx0,10827€/kWh)+(56kWhx0,10861€/kWh)+(163kWhx0,12800€/kWh)
(174kWhx0,13635€/kWh)+(112kWhx0,17000€/kWh)
Χρέωση Ενέργειας Νύχτας 30 , 64
(76kWhx0,08037€/kWh)+(25kWhx0,08226€/kWh)+(72kWhx0,10320€/kWh)
(77kWhx0,11155€/kWh)+(50kWhx0,12900€/kWh)

Αξίζει η προσφορά? Υπάρχει καμμιά μαλαγανιά που δεν σκέφτομαι? Ομολογώ ότι δεν έχω το χρόνο να αλλάζω κάθε μήνα οπότε το σταθερό έχει μία λογική.

https://zenith.gr/el/for-the-home/electricity/power-home-direct-plus/

• Thanks 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, vklon είπε

Στο ένα δεν θα πληρώσεις τίποτα από ρεύμα για ένα μήνα (μόνο τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις και τα δημοτικά τέλη) ενώ στο άλλο 4,9€ πάγιο και όσο ρεύμα κάψεις. 500kwh=46€ στο protect

Κοφτές μπαλιές γρήγορες. Θενκς 

Δημοσ.

Σκέφτομαι για παροχή που δεν εχει κατανάλωση να κανω τουρισμο απο Ήρων για 1 μηνα. Τι λετε;

Πιστωνονται κατευθειαν ή εχουμε τιποτα τρελες χρεωσεις εκει; Επισης φευγεις οποτε θελεις ή θα ζητανε τα 50 πισω; :D

Δημοσ.
2 minutes ago, stylish said:

Σκέφτομαι για παροχή που δεν εχει κατανάλωση να κανω τουρισμο απο Ήρων για 1 μηνα. Τι λετε;

Πιστωνονται κατευθειαν ή εχουμε τιποτα τρελες χρεωσεις εκει; Επισης φευγεις οποτε θελεις ή θα ζητανε τα 50 πισω; :D

Επιλέγεις Yellow Free Home με μηδενικό πάγιο και κάθεσαι όσους μήνες χρειαστεί για να μηδενίσεις το 50αρικο.

Εγω απο Σεπτέμβριο στο εξοχικό αυτό θα κάνω.

Θα πληρώνονται τα δημοτικά τέλη και οτι άλλο είναι απο τα 50 ευρώ εφόσον θα υπάρχει μηδενική κατανάλωση.

Αν καταλαβα σωστά το σκεπτικό σου είναι να ζητήσεις το πιστωτικό ποσό να γίνει κατάθεση στην τράπεζα σου; Αν ισχύει κάτι τέτοιο θα σου πρότεινα να μην το κάνεις, γιατί είναι ενας πολύ καλός λόγος να κόψουν τα 50αρικα.

• Like 1
Δημοσ.
24 minutes ago, madboy said:

Επιλέγεις Yellow Free Home με μηδενικό πάγιο και κάθεσαι όσους μήνες χρειαστεί για να μηδενίσεις το 50αρικο.

Εγω απο Σεπτέμβριο στο εξοχικό αυτό θα κάνω.

Θα πληρώνονται τα δημοτικά τέλη και οτι άλλο είναι απο τα 50 ευρώ εφόσον θα υπάρχει μηδενική κατανάλωση.

Αν καταλαβα σωστά το σκεπτικό σου είναι να ζητήσεις το πιστωτικό ποσό να γίνει κατάθεση στην τράπεζα σου; Αν ισχύει κάτι τέτοιο θα σου πρότεινα να μην το κάνεις, γιατί είναι ενας πολύ καλός λόγος να κόψουν τα 50αρικα.

Mπορει να εχω στο 4μηνο 50 κιλοβατωρες, μπορει και 0. Παιζει ρολο να μην εχεις καθολου;

Σχετικα με το τελευταιο ερωτημα, προφανως δεν εννοω κατι τετοιο. Εννοω να αφαιρουνται απο τον λογαριασμο. Σε δεσμευει αν φυγεις να επιστρεψεις το 50αρικο; Εχει ελαχιστο χρονο παραμονης δλδ;

Δημοσ.
8 minutes ago, stylish said:

Mπορει να εχω στο 4μηνο 50 κιλοβατωρες, μπορει και 0. Παιζει ρολο να μην εχεις καθολου;

Σχετικα με το τελευταιο ερωτημα, προφανως δεν εννοω κατι τετοιο. Εννοω να αφαιρουνται απο τον λογαριασμο. Σε δεσμευει αν φυγεις να επιστρεψεις το 50αρικο; Εχει ελαχιστο χρονο παραμονης δλδ;

Στο συγκεκριμμένο πρόγραμμα αν σε ενα μήνα καταναλώσεις 150 Kwh μηδενίζεις το 50αρικο. Εσυ που μπορεί να εχεις μηδενική κατάναλωση ή ελάχιστες προφανώς θα σου πάρει 2-3 μήνες για να πείς οτι θα τελείωσουν τα 50 ευρώ. Θα πρέπει να δείς και πόσο πληρώνεις για δημοτικά τέλη και αναλόγως υπολογίζεις πόσο πρέπει να μείνεις. Θα έρχονται και οι λογαριασμοι πιστωτικοί και αναλόγως κινείσαι.

Αν φύγεις πρίν φας το 50αρικο δεν πρόκειται να σου ζητήσουν τίποτα. Δεν έχει ελάχιστο χρόνο παραμονής.

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, thermaikos4 είπε

Πλεον στο site της protergia υπαρχουν μονο δυο κιτρινα: Οικιακό Value Easy και  Οικιακό Plus

Όπα καταργήθηκε το Fair και στη θέση του Simple έχουμε το Easy με καινούργια κλειδωμένη τιμή 0.09093 €/kWh.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...