Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, peragialos είπε

Ήρθε έναντι volton στο μήνα απάνω με τις 500 δωρεάν , 215 Kwh και χρέωση 42,56 €. Μπορώ να μην το πληρώσω και να περιμένω τον τελικό με μέτρηση ΔΕΔΔΗΕ γύρω στις 9 Σεπτεμβρίου; Λήγει 17 Σεπτεμβρίου.

1.png

2.png

Ναι.. Αλλά ο πάροχος θα βγάλει τον λογαριασμό σου.. Γιατί συνήθως αργεί αρκετά.. Έτσι λένε.. 

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, bilham είπε

Με βάση τις χθεσινές τιμές 0,09748/0,09248 ημερήσιο/νυχτερινό

Με βαση τις χθεσινες τιμες απο 1 αυγουστου εως χθες η kwh στο smart night 40% βγαινει 0,106516458

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, nimik είπε

Μα στον Ήρων πήγα και μου ζήτησε ο πωλητής να του στείλω μαζί με τα άλλα και την απόδειξη πληρωμής του λογαριασμού της Δεη ,όπως έγραψα και στην προηγούμενη σελίδα ,εγγύηση μου χρέωσαν ως είχε και πριν 20Ε ..γι αυτό ρώτησα ,τεσπα όλα καλά

Δύο φορές έχω πάει, την δεύτερη μάλιστα την έκανα μέσω e-contact, στο σημείο που ζητούσε εμπρός και πίσω πλευρά της ταυτότητας ανέβασα 2 φορές το αντίγραφο της ταυτότητας από το Gov.gr και εκεί που ήθελες εμπρός και πίσω πλευρά του λογαριασμού,  ανέβασε τον ίδιο λογαριασμό ( pdf) 2 φορές. 

• Thanks 1
Δημοσ.

εποικοινωνία με ελιν για πιό λόγο βγάλαν λογαριασμό 2 μηνών ,η απάντηση ήταν λογω καθυστέρησης(καλοκαιρινες αδειες κλπ) ,και για να συγχρονιστει ο κύκλος τιμολόγησης.

😀😀😀😀

Δημοσ.

Τα φώτα σας παρακαλώ:

Από volton με τις 500kwh -και ακολουθώντας την τάση- πήγα πριν λίγες μέρες στο  power home smart night της ζενίθ.

Μετά από επικοινωνία με elpedison, ο εκπρόσωπος της μου πρότεινε το οικιακό win more συν έκπτωση 15+15 στους 2 μήνες (συν 20€ public).

Πιστεύετε ότι αξίζει η μετάβαση ή είναι μια από τα ίδια; 

Υγ: Περιττό, δε, να πω ότι ο εκπρόσωπος της elpedison ήταν πολύ πιεστικός και μόνο που δεν με αποκάλεσε άσχετο (αν και το εννοούσε) που πήγα στην ζενίθ! 

Υγ2: εν τω μεταξύ ακόμα περιμένω την δωροεπιταγή Σκλαβενίτη από τον Μάιο!

• Like 2
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, alexispapanikolaou είπε

Περιττό, δε, να πω ότι ο εκπρόσωπος της elpedison ήταν πολύ πιεστικός και μόνο που δεν με αποκάλεσε άσχετο (αν και το εννοούσε) που πήγα στην ζενίθ

Εκπρόσωπος της Volton για να με πείσει να υπαναχωρήσω από Ζενίθ, με είπε και εμένα -εμμέσως πλην σαφώς- άσχετο και ότι η έκπτωση που κάνει η Ζενίθ είναι 40% στην αρχική τιμή λέει πριν το μηχανισμό διακύμανσης και να του επιτρέψω να γνωρίζει καλύτερα. Γέλασα από μέσα μου και το έκλεισα ευγενικά.

Βάλε τις καταναλώσεις σου στο excel του doom, και κρίνε μόνος σου τι σε συμφέρει. Μην ακούς τον κάθε ξερόλα στο τηλέφωνο.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Stak5 είπε

Εμένα σήμερα πάντως που μου έστειλαν από ΗΡΩΝ δεν ακολουθήθηκε η συνήθης διαδικασία. Μέχρι προχτές ζητούσαν απλά απάντηση στο email, ενώ σήμερα παρέθεσαν link μέσω gov και ζητούσαν να επισυνάψω το αρχείο, να βάλω κωδικούς taxis και να στείλω πίσω το αρχείο. Όμως το αρχείο που μου έστειλαν από ΗΡΩΝ ήταν 5,2 mb ενώ στο gov έπαιρνε αρχεία μέχρι 5 mb. Πήρα λοιπόν τηλέφωνο στο εμπορικό τμήμα του ΗΡΩΝ και μου έστειλαν ξανά το συμβόλαιο σε μικρότερη χωρητικότητα. Ευτυχώς όταν κάλεσα συνδέθηκα κατά τύχη με αυτή που μου είχε στείλει το συμβόλαιο οπότε η επαναποστολή έγινε άμεσα 

Μπορείς να το καταβάσεις το αρχείο και να το υπογράψεις σε pdf editor αν δεν θέλεις μέσω gov. Η πωλήτρια που έκανα τα συμβόλαια με είπε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα 

49 λεπτά πριν, alexispapanikolaou είπε

Τα φώτα σας παρακαλώ:

Από volton με τις 500kwh -και ακολουθώντας την τάση- πήγα πριν λίγες μέρες στο  power home smart night της ζενίθ.

Μετά από επικοινωνία με elpedison, ο εκπρόσωπος της μου πρότεινε το οικιακό win more συν έκπτωση 15+15 στους 2 μήνες (συν 20€ public).

Πιστεύετε ότι αξίζει η μετάβαση ή είναι μια από τα ίδια; 

Υγ: Περιττό, δε, να πω ότι ο εκπρόσωπος της elpedison ήταν πολύ πιεστικός και μόνο που δεν με αποκάλεσε άσχετο (αν και το εννοούσε) που πήγα στην ζενίθ! 

Υγ2: εν τω μεταξύ ακόμα περιμένω την δωροεπιταγή Σκλαβενίτη από τον Μάιο!

Η elpedison έχει πολύ φτηνότερα την kWh. Αν βάλεις και τα δώρα έχεις μεγαλύτερο όφελος. Η zenith δεν δίνει κανένα δώρο στον λογαριασμό

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, vklon είπε

Η elpedison έχει πολύ φτηνότερα την kWh. Αν βάλεις και τα δώρα έχεις μεγαλύτερο όφελος. Η zenith δεν δίνει κανένα δώρο στον λογαριασμό

Απλά η κλειδωμένη στην elpedison τιμή του win more είναι μέχρι Σεπτέμβριο...η ζενίθ προσφέρει την έκπτωση για όλη τη διάρκεια της σύμβασης. Επίσης πολύ φθηνότερα δε βγαίνει η τιμή kwh (δεν ξέρουμε πως θε αξελιχθεί η ΤΕΑ το Σεπτέμβριο - θεωρητικά υπάρχει η πιθανότητα εάν η ΤΕΑ μειωθεί αρκετά η τιμή kwh της ζενιθ να είναι και χαμηλότερη. Κι αν όχι το Σεπτέμβριο τους επόμενους μήνες).

Σημειωτέον και εγώ στο win more είμαι τώρα, αλλά καλό είναι κάποιος να έχει όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένη εικόνα και να αποφασίζει μετά.

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, vklon είπε

Η elpedison έχει πολύ φτηνότερα την kWh. Αν βάλεις και τα δώρα έχεις μεγαλύτερο όφελος

Πες του όμως ότι έχει και 9.90€ πάγιο, άρα το δώρο για τους 2 πρώτους μήνες είναι μόλις 5€ (και όχι 15€ που διαφημίζει).

Πες του και ότι η ελαφρώς φθηνότερη kWh είναι μόνο για το Σεπτέμβρη και μετά το πρόγραμμα γίνεται Smart, με τιμή kWh αυτή τη στιγμή διπλάσια από της Ζενίθ.

Λίγο προσοχή στο τι προτείνουμε σε "νέους" όπως ο @alexispapanikolaou δεν βλάπτει. Φιλικά.

34 λεπτά πριν, vklon είπε

Η zenith δεν δίνει κανένα δώρο στον λογαριασμό

Οι περισσότεροι δεν χρειάζονται μεγαλύτερο δώρο από το -40% στην προμήθεια ρεύματος. Μην κοιτάμε μόνο τα δώρα σε € και δωροεπιταγές.

Επεξ/σία από atom7
  • Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ.

Αυτόν τον συντελεστή χρέωσης (0,02491) στις ΥΚΩ, σε λογαριασμό Volton, μπορεί να τον εξηγήσει κάποιος?

Εικόνα1.png

Δημοσ.
5 ώρες πριν, iliata2410 είπε

Δηλαδη η τύπισσα φαινόταν επιθετική, σώνει και καλά να κάνει συμφωνία μαζί μου.Τα συμπεράσματα δικά σας.

Μάλλον επειδή κλείνει ο μήνας σήμερα και προσπαθούν να πιάσουν στόχους - με όποιον τρόπο μπορούν.

Σήμερα μου έτυχε κι εμένα πολύ επιθετικός υπάλληλος της Vodafone που προσπαθούσε να με πείσει να κάνω συμβόλαιο το CU που έχω, και ενώ επάνω στην κουβέντα του ξεκαθάρισα ότι δε με ενδιαφέρει, δύο φορές πήγε να ξεκινήσει τη διαδικασία ταυτοποίησης στοιχείων για να μου κάνει την αλλαγή! Με λίγα λόγια προσπαθούσε να με πείσει ότι αυτοί ξέρουν καλύτερα τις ανάγκες μου, μελετώντας δεδομένα χρήσης του κινητού μου, και ότι δεν έχω καταλάβει πόσο με συμφέρει το συμβόλαιο σε σχέση με το καρτοκινητό (που έχω εδώ και σχεδόν 30 χρόνια!).

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, iliata2410 είπε

εποικοινωνία με ελιν για πιό λόγο βγάλαν λογαριασμό 2 μηνών ,η απάντηση ήταν λογω καθυστέρησης(καλοκαιρινες αδειες κλπ) ,και για να συγχρονιστει ο κύκλος τιμολόγησης.

😀😀😀😀

Μια χαρά.

Να μην πάρουν άδεια οι άνθρωποι?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, atom7 είπε

Μην ασχολείσαι, έχεις χαλάσει τη σούπα σε πολλούς και είναι λογικό κάποια στιγμή κάποιοι να "αντιδράσουν". Συνέχισε όσο μπορείς σε παρακαλώ, το excel σου πλέον έχει βοηθήσει πολύ κόσμο.

Επειδή κρατάω πρακτικά, προσωπικά από το Δεκέμβρη του 2023, έχω κάνει 11 αλλαγές. Έχω κάψει 5258 kWh και έχω πληρώσει ~700€ αντί για ~1200€. Θα μπορούσα και καλύτερα, ξέρω. Αλλά μου έκατσαν κάποιες "αναποδιές" σε κάποιες αλλαγές.

Το παραπάνω μήνυμα είναι απλά το δικό μου ευχαριστώ προς εσένα. ❤️

Σε 9 μήνες 11 αλλαγές βρε θηρίο;;

Να του δοθεί άμεσα το βραβείο Flash-Tourist! 

3 ώρες πριν, akiskar123 είπε

Με βαση τις χθεσινες τιμες απο 1 αυγουστου εως χθες η kwh στο smart night 40% βγαινει 0,106516458

Λόγω συνέπειας ο υπολογισμός έγινε με -45%

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, major65 είπε

Αυτόν τον συντελεστή χρέωσης (0,02491) στις ΥΚΩ, σε λογαριασμό Volton, μπορεί να τον εξηγήσει κάποιος?

Εικόνα1.png

Ναι σωστός είναι

293.3 kWh X 0.0069 = 2.02

73.3 kWh X 0.05      = 3.67

57.3 kWh X 0.085    = 4.87

Σύνολο 10.56€ / 424 kWh = 0.02491

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...