Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

10 ώρες πριν, mdkamael είπε

Αρα ουσιαστικα συμφερει να το παιξει διπλο ταμπλο με 2 παροχους.. ωραια...θα παραπεμφθει στο excelακι λοιπον :-) θενκιου!!!!!

Μην ξεχνάμε ότι το Power Home Smart Night δίνει +5% για συνδασμό ρεύματος+αερίου. Σύνολο 50% έκπτωση. Αν συμφέρει ένταντι διαφορετικών παρόχων δεν το ξέρω!

1 ώρα πριν, iliata2410 είπε

Τα συμπεράσματα δικά σας

Θυμάσαι μήπως αν ανέφερε χαρακτηριστικά τη λέξη DOOM ?

• Haha 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

υπονοεί οτι πλεον το νημα δεν είναι φερεγγυο και πως οι πωλητες εδω μεσα μας υποκεινουν σε προγράμματα που αυτοι εχουν συμφαιρον.Λοιπον εγω θα πω κατι τελευταίο ο καθενας μπορει να φιλτράρει αν κατι ειναι σωστο ή οχι και ας το εχει διαβασει εδω μεσα.Απο προσωπική εμπειρία που παρακολουθώ αυτο το νημα με εχει βοηθησει αλλα για να φτασει στην κατάσταση που κάποιοι νομίζουν με τους πωλητές κλπ ειναι παρα πολυ δύσκολο να γινει.

Επεξ/σία από gogkroj
  • Like 3

44 λεπτά πριν, 7tasos7 είπε

Τώρα τι βολεύει για παροχή εξοχικού χωρίς κατανάλωση

Εγώ έβαλα Ζενίθ Power home smart night στο εξοχικό τώρα που έφυγα. Μηδέν πάγιο και χαμηλή τιμή kWh. Θα ξανασχοληθώ του χρόνου πάλι (εκτός αν βγάλει XMAS promo 100€ η ΕΛΠΕ και φέτος τα χριστούγεννα πάλι).

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, atom7 είπε

Θυμάσαι μήπως αν ανέφερε χαρακτηριστικά τη λέξη DOOM ?

όχι δέν νομίζω,η αληθεια ειναι δεν πολυ έδωσα σημασια.καθημερινό φαινόμενο πλέον αυτο να σε παιρνουν τηλεφωνο σε ακαταλληλες ωρες και ειδικά το μεσημέρι.

Επεξ/σία από iliata2410

3 λεπτά πριν, gogkroj είπε

υπονοεί οτι πλεον το νημα δεν είναι φερεγγυο και πως οι πωλητες εδω μεσα μας υποκεινουν σε προγράμματα που αυτοι εχουν συμφαιρον.Λοιπον εγω θα πω κατι τελευταίο ο καθενας μπορει να φιλτράρει αν κατι ειναι σωστο ή οχι και ας το εχει διαβασει εδω μεσα.Απο προσωπική εμπειρία που παρακολουθώ αυτο το νημα με εχει βοηθησει αλλα για να φτασει στην κατάσταση που κάποιοι νομίζουν με τους πωλητές κλπ ειναι παρα πολυ δύσκολο να γινει.

Πάντως οι πωλητές και ενεργειακοί σύμβουλοι εκτός forum, έχει αποδειχθεί ότι λειτουργούν πολύ περισσότερο με βάση το προσωπικό τους όφελος και όχι του πελάτη. Εξάλλου εδώ, και να ήθελε κάποιος δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει έτσι, αφού για αυτό είμαστε εδώ όλοι να το ψάχνουμε, να το συζητάμε κλπ.

• Like 3
  • Thanks 2

τι θα πει δεν ειναι φερεγγυο; δηλαδη μας συμφερει να παμε καπου που η κιλoβατωρα ειναι 0,145(Εντελως τυχαια τιμη που δεν διαφημιζεται στην τηλεοραση) ή καπου που εχουν 9,90 παγιο και οχι να παμε καπου που θα ειναι με λιγοτερο απο δεκα λεπτα η κιλοβατωρα και χωρις παγιο;; :lol:

θα ξεχασουμε και τα απλα μαθηματικα?

• Like 1
  • Thanks 2

On 30/08/2024 at 10:02, doomnx said:

Βλέπεις κάποιον που δεν το έχει δηλώσει;

Εξέλ 

Θα το πάρεις 😉

Έχεις πληρώσει για το νυχτερινό και δεν ήρθαν; Ή δεν προχώρησε ποτέ η αίτηση; Αν έγινε το 2ο ξανακάνε.

Είχα πληρώσει κανονικά και δεν ήρθαν 

• Like 1

1 ώρα πριν, doomnx είπε

Αν υπονοείς ότι είμαι πωλητής, πιο έξω δεν θα μπορούσες να πέσεις.

Μην ασχολείσαι, έχεις χαλάσει τη σούπα σε πολλούς και είναι λογικό κάποια στιγμή κάποιοι να "αντιδράσουν". Συνέχισε όσο μπορείς σε παρακαλώ, το excel σου πλέον έχει βοηθήσει πολύ κόσμο.

Επειδή κρατάω πρακτικά, προσωπικά από το Δεκέμβρη του 2023, έχω κάνει 11 αλλαγές. Έχω κάψει 5258 kWh και έχω πληρώσει ~700€ αντί για ~1200€. Θα μπορούσα και καλύτερα, ξέρω. Αλλά μου έκατσαν κάποιες "αναποδιές" σε κάποιες αλλαγές.

Το παραπάνω μήνυμα είναι απλά το δικό μου ευχαριστώ προς εσένα. ❤️

• Like 13
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, neofitosgr78 είπε

Καλά και το άφησες έτσι;;; Αυτό ίσως σηκώνει μέχρι και αναδρομική αποζημίωση πιστεύω.

@takoulou έχεις να δώσεις καμιά συμβουλή;

Επεξ/σία από Basketikos_

9 λεπτά πριν, neofitosgr78 είπε

Αν έχεις την απόδειξη ή την επιστολή που σου έστειλαν άνοιξε θέμα στο my.rae.gr προς Διαχειριστή Δικτύου. Ακόμα και να μην τα έχεις, με τον αριθμό της παροχής, ανάφερε το περιστατικό και περίμενε απάντηση.

2 ώρες πριν, stylish είπε

Όσοι κανατε econtract ΗΡΩΝ πηρατε καποιο συμβόλαιο στο email σας?

Εμένα σήμερα πάντως που μου έστειλαν από ΗΡΩΝ δεν ακολουθήθηκε η συνήθης διαδικασία. Μέχρι προχτές ζητούσαν απλά απάντηση στο email, ενώ σήμερα παρέθεσαν link μέσω gov και ζητούσαν να επισυνάψω το αρχείο, να βάλω κωδικούς taxis και να στείλω πίσω το αρχείο. Όμως το αρχείο που μου έστειλαν από ΗΡΩΝ ήταν 5,2 mb ενώ στο gov έπαιρνε αρχεία μέχρι 5 mb. Πήρα λοιπόν τηλέφωνο στο εμπορικό τμήμα του ΗΡΩΝ και μου έστειλαν ξανά το συμβόλαιο σε μικρότερη χωρητικότητα. Ευτυχώς όταν κάλεσα συνδέθηκα κατά τύχη με αυτή που μου είχε στείλει το συμβόλαιο οπότε η επαναποστολή έγινε άμεσα 

2 ώρες πριν, juanjk είπε

Επειδή το έκανα πρόσφατα σε μια παροχή μου, αν έχουν ανέβει τα έγγραφα και σου έχει βγάλει μήνυμα από econtract ότι έχουν λάβει το αίτημά σου, τότε λαμβάνεις το συμβόλαιο στο email και σου δίνουν οδηγίες να απαντήσεις με συγκεκριμένο λεκτικό. (Πιθανά μέχρι την επόμενη εργάσιμη λαμβάνεις το συμβόλαιο. Λεκτικό: Αποδέχομαι πλήρως τους γενικούς και ειδικούς όρους που διέπουν την αίτηση προμήθειας  μου στο ειδικό πρόγραμμα -- για την  παροχή -- με αριθμό συμβολαίου C--)

Αν έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα στο econtract αλλά έχει προχωρήσει τη φόρμα με τα στοιχεία επικοινωνίας, βλέπουν το σφάλμα και σε καλούν για επιβεβαίωση και να στείλεις και ό,τι άλλο χρειάζεται.

2 λεπτά πριν, Stak5 είπε

Εμένα σήμερα πάντως που μου έστειλαν από ΗΡΩΝ δεν ακολουθήθηκε η συνήθης διαδικασία. Μέχρι προχτές ζητούσαν απλά απάντηση στο email, ενώ σήμερα παρέθεσαν link μέσω gov και ζητούσαν να επισυνάψω το αρχείο, να βάλω κωδικούς taxis και να στείλω πίσω το αρχείο. Όμως το αρχείο που μου έστειλαν από ΗΡΩΝ ήταν 5,2 mb ενώ στο gov έπαιρνε αρχεία μέχρι 5 mb. Πήρα λοιπόν τηλέφωνο στο εμπορικό τμήμα του ΗΡΩΝ και μου έστειλαν ξανά το συμβόλαιο σε μικρότερη χωρητικότητα. Ευτυχώς όταν κάλεσα συνδέθηκα κατά τύχη με αυτή που μου είχε στείλει το συμβόλαιο οπότε η επαναποστολή έγινε άμεσα 

IMG_8848.jpeg

IMG_8849.jpeg

• Thanks 1

23 λεπτά πριν, Basketikos_ είπε

Καλά και το άφησες έτσι;;; Αυτό ίσως σηκώνει μέχρι και αναδρομική αποζημίωση πιστεύω.

@takoulou έχεις να δώσεις καμιά συμβουλή;

Να κάνει θέμα στην ΡΑΕ.. Απάντηση έχει πάρει απο τον Δεδδηε.. 

31 λεπτά πριν, neofitosgr78 είπε

Σε ποια περιοχή είσαι.. Απάντηση από τον Δεδδηε υπάρχει; Πόσο καιρό έχει γίνει το αίτημα σου;

Ήρθε έναντι volton στο μήνα απάνω με τις 500 δωρεάν , 215 Kwh και χρέωση 42,56 €. Μπορώ να μην το πληρώσω και να περιμένω τον τελικό με μέτρηση ΔΕΔΔΗΕ γύρω στις 9 Σεπτεμβρίου; Λήγει 17 Σεπτεμβρίου.

1.png

2.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...