Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, motoboots είπε

και όχι των ενδιάμεσων που κερδίζουν. 

Επειδή αυτή τη φράση σου αρέσει να την επαλαμβάνεις, αλλά δεν έχει κανένα νόημα αν το καταλαβαίνεις:

Σε ΚΑΘΕ αλλαγή σου κάποιος πωλητής παίρνει μερίδιο από την πώληση που κάνει. Οκ, πάμε παρακάτω... Έστω ότι εσύ έκανες κάθε μήνα αλλαγή πέρσι, που είχαμε συνέχεια δώρα από παρόχους. Ας υποθέσουμε ότι από αυτές τις αλλαγές κάθε μήνα κέρδιζες π.χ. 50€, αλλά μαζί με εσένα κέρδιζε και ο πωλητής κάτι από την πώληση. Αν εσύ σταματήσεις να κάνεις τις αλλαγές θα «κάνεις ντα» τον πωλητή ή κακό στην τσέπη σου;

Επεξ/σία από Basketikos_
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 hours ago, doomnx said:

Έκανες ηλεκτρονική αίτηση δηλαδή; Δεν μας έχει ξανατύχει. Θα έπεσες σε περίεργο...

Έχει τύχει και σε μένα με λογαριασμό που είχε υπόλοιπο από προηγούμενο μήνα, λογικά αν βλέπουν προηγούμενο υπόλοιπο, ζητάνε απόδειξη πληρωμής, λογικό .

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, prefuse είπε

Έχει τύχει και σε μένα με λογαριασμό που είχε υπόλοιπο από προηγούμενο μήνα, λογικά αν βλέπουν προηγούμενο υπόλοιπο, ζητάνε απόδειξη πληρωμής, λογικό .

Πως μπορεί να δει ο χ πάροχος αν χρωστάς στον ψ ?

Προσωπικά έτυχε και πριν 2-3 μέρες είχα πληρώσει τους εκκαθαριστικούς της Δεη

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Basketikos_ είπε

Επειδή αυτή τη φράση σου αρέσει να την επαλαμβάνεις, αλλά δεν έχει κανένα νόημα αν το καταλαβαίνεις:

Σε ΚΑΘΕ αλλαγή σου κάποιος πωλητής παίρνει μερίδιο από την πώληση που κάνει. Οκ, πάμε παρακάτω... Έστω ότι εσύ έκανες κάθε μήνα αλλαγή πέρσι, που είχαμε συνέχεια δώρα από παρόχους. Ας υποθέσουμε ότι από αυτές τις αλλαγές κάθε μήνα κέρδιζες π.χ. 50€, αλλά μαζί με εσένα κέρδιζε και ο πωλητής κάτι από την πώληση. Αν εσύ σταματήσεις να κάνεις τις αλλαγές θα «κάνεις ντα» τον πωλητή ή κακό στην τσέπη σου;

Δεν με ενοχλούν οι πωλητές και το ποσοστό τους. Με ενοχλούν οι πωλητές που δεν λένε ότι είναι πωλητές, αλλά το παίζουν φιλάνθρωποι που έτυχε να βρίσκονται εδώ γύρω και θέλουν να κάνουν ντα όποιον ενοχλεί το μαγαζάκι που έχουν στήσει. Την τσέπη μου γνωρίζω καλά να την προστατέψω και βεβαίως έχω επωφεληθεί από το νήμα και έχω ευχαριστήσει, όπως έχω βοηθήσει άλλους επίσης. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, motoboots είπε

Δεν με ενοχλούν οι πωλητές και το ποσοστό τους. Με ενοχλούν οι πωλητές που δεν λένε ότι είναι πωλητές, αλλά το παίζουν φιλάνθρωποι που έτυχε να βρίσκονται εδώ γύρω και θέλουν να κάνουν ντα όποιον ενοχλεί το μαγαζάκι που έχουν στήσει. Την τσέπη μου γνωρίζω καλά να την προστατέψω και βεβαίως έχω επωφεληθεί από το νήμα και έχω ευχαριστήσει, όπως έχω βοηθήσει άλλους επίσης. 

Πως σχετίζεται το από πάνω με τα από κάτω εσύ το ξέρεις.

11 ώρες πριν, motoboots είπε

Επειδή βαρέθηκα να αλλάζω πήγα στο μπλε της ΔΕΗ το Μάρτιο και ήδη είμαι κερδισμένος. Όταν θα έρθει η ώρα της αλλαγής, δεν θα επιλέξω πάροχο που κάνει 20 μέρες για τη μεταφορά ή δυο μήνες να βγάλει λογαριασμό ή παρακαλάς για τα δώρα. Επίσης, κάνω τις αλλαγές όταν κρίνω εγώ, για όφελος δικό μου και όχι των ενδιάμεσων που κερδίζουν. 

Πάντως, ούτε κερδισμένος είσαι με το μπλε από τον Μάρτιο, ούτε σε αναγκάζει κανείς να κάνεις κερδοφόρες αλλαγές κάθε μήνα μόνος σου, χωρίς «πωλητές του insomnia». Απλά βαριέσαι όπως έγραψες και δικαίωμά σου φυσικά.

Επεξ/σία από Basketikos_
Δημοσ.

Είμαι στην ΖΕΝΙΘ στο Power Home Choice κίτρινο με 0 πάγιο.

Μέχρι τον Ιούνιο πήγαινε καλά

Από Ιούλιο η kw πήγε 0,17533 

Συμφέρει να κάνω κάποια αλλαγή

Μέση κατανάλωση / μήνα 700 kWh

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, neofitosgr78 είπε

Zeniθ Power Home Smart Night αν δε θες να ασχοληθείς με δώρα. Άκυρο, δες απάντηση messinia3.

Νυχτερινό έχεις ελπίζω.

Επεξ/σία από Basketikos_
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Basketikos_ είπε

Zeniθ Power Home Smart Night αν δε θες να ασχοληθείς με δώρα.

Νυχτερινό έχεις ελπίζω.

Η έκπτωση ισχύει για νέους πελάτες 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Mε αυτή την κατανάλωση και εφόσον δεν είναι εφικτή η αλλαγή στο promo smart night με -40%, προτείνω είτε αλλαγή σε μπλε zenith ή protergia ή σε κίτρινο με κλειδωμένη τιμή μέχρι επόμενο/μεθεπόμενο μήνα πχ volton.

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, neofitosgr78 είπε

Το choice ήταν καλό πρόγραμμα αλλά ακολουθεί χωρίς παρεμβάσεις την χονδρική και για αυτό όσο η χονδρική είναι ψηλά θα είναι και αυτό. 

Θα μπορούσες να κάνεις το κόλπο του να κάνεις αίτηση σε άλλη εταιρεία και θα σε πάρουν πίσω για να σε κρατήσουν και τότε ζητάς το smartnight

Αλλιώς και αν δεν κυνηγάς τις αλλαγές κάθε μήνα, το 6μηνο σταθερό της PROTERGIA με 0,095/kWh και 9,9€ πάγιο είναι καλή λύση

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, stylish είπε

Όσοι κανατε econtract ΗΡΩΝ πηρατε καποιο συμβόλαιο στο email σας?

Επειδή το έκανα πρόσφατα σε μια παροχή μου, αν έχουν ανέβει τα έγγραφα και σου έχει βγάλει μήνυμα από econtract ότι έχουν λάβει το αίτημά σου, τότε λαμβάνεις το συμβόλαιο στο email και σου δίνουν οδηγίες να απαντήσεις με συγκεκριμένο λεκτικό. (Πιθανά μέχρι την επόμενη εργάσιμη λαμβάνεις το συμβόλαιο. Λεκτικό: Αποδέχομαι πλήρως τους γενικούς και ειδικούς όρους που διέπουν την αίτηση προμήθειας  μου στο ειδικό πρόγραμμα -- για την  παροχή -- με αριθμό συμβολαίου C--)

Αν έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα στο econtract αλλά έχει προχωρήσει τη φόρμα με τα στοιχεία επικοινωνίας, βλέπουν το σφάλμα και σε καλούν για επιβεβαίωση και να στείλεις και ό,τι άλλο χρειάζεται.

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...