Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 ώρες πριν, doomnx είπε

Αν βαρέθηκες να αλλάζεις, πας τώρα στο Power Home Smart Night της ZeniΘ. Μην τα λέμε ξανά.

Επειδή βαρέθηκα να αλλάζω πήγα στο μπλε της ΔΕΗ το Μάρτιο και ήδη είμαι κερδισμένος. Όταν θα έρθει η ώρα της αλλαγής, δεν θα επιλέξω πάροχο που κάνει 20 μέρες για τη μεταφορά ή δυο μήνες να βγάλει λογαριασμό ή παρακαλάς για τα δώρα. Επίσης, κάνω τις αλλαγές όταν κρίνω εγώ, για όφελος δικό μου και όχι των ενδιάμεσων που κερδίζουν. 

• Thanks 1
  • Confused 1
  • Haha 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 λεπτό πριν, nimik είπε

Μπορείς να αλλάξεις πάροχο χωρίς να έχει βγει λογαριασμός ?

Ρωτάω γιατί τον Ιούλιο που πήγα από Δεη>Ήρων μου ζήτησαν την απόδειξη πληρωμής του λογαριασμού Δεη

Την είχα κάνει με ελαφρά πηδήματααι προς Ζενίθ ένα 5ημερο πριν κλείσει ο μήνας στη Βολτον ( όποτε εξ ορισμού δεν είχε εκδοθεί κάτι μέχρι τότε ) και  δέχτηκαν την αλλαγή με τον τελικό που μου είχε εκδοθεί από ΔΕΗ πριν πάω στη Volton για το 500αρακι. 

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, motoboots είπε

Επειδή βαρέθηκα να αλλάζω πήγα στο μπλε της ΔΕΗ το Μάρτιο και ήδη είμαι κερδισμένος. Όταν θα έρθει η ώρα της αλλαγής, δεν θα επιλέξω πάροχο που κάνει 20 μέρες για τη μεταφορά ή δυο μήνες να βγάλει λογαριασμό ή παρακαλάς για τα δώρα. Επίσης, κάνω τις αλλαγές όταν κρίνω εγώ, για όφελος δικό μου και όχι των ενδιάμεσων που κερδίζουν. 

Τον Μάρτιο δεν υπήρχε η προσφορά της ZeniΘ. Σε αυτό το νήμα συμβουλεύουμε τον κόσμο σχετικά με ποιο πρόγραμμα να επιλέξει. Δεν κάνουμε πατ-πατ στην πλατούλα σε όσους έχουν κλείσει σταθερό πριν από μήνες.

Η ZeniΘ, προσωπικά, άρχισε να με εκπροσωπεί 2 μέρες μετά την αίτηση. Δεν παρακαλάμε για δώρα, γιατί η έκπτωση είναι στο συμβόλαιο. Γιατί να βιάζεται κάποιος να βγει ο λογαριασμός; Εγώ δεν βιάζομαι να τους εξοφλήσω...

ΥΓ: Δεν έχει κανένα νόημα να τσεκάρεις συνεχώς τα προγράμματα αφού πήγες σε μπλε. Το έκανες για να ηρεμήσεις και να μην ψάχνεσαι. Έλα πάλι όταν κλείσεις 9 μήνες...

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 11

19 minutes ago, nimik said:

Μπορείς να αλλάξεις πάροχο χωρίς να έχει βγει λογαριασμός ?

Ρωτάω γιατί τον Ιούλιο που πήγα από Δεη>Ήρων μου ζήτησαν την απόδειξη πληρωμής του λογαριασμού Δεη

Προφανώς σε κατάστημα πήγες. Αν έκανες e contract δεν θα σου ζητούσαν απόδειξη. Σε γενικές γραμμές μπορείς να κάνεις αλλαγή παρόχου χωρίς να έχει εκδοθεί λογαριασμός εκτός αν πέσεις σε περίεργο πωλητή ή σε κατάστημα ή τηλεφωνικώς.

• Thanks 1

24 λεπτά πριν, mdkamael είπε

Ερώτηση λίγο προς τους συν-τουριστες που ήτανε στην Volton για το 500αρακι κ αλλαξανε μετα σε νεο προορισμο. Ο λογαριασμος ποσο εκανε να τους εκδοθει και να τους αποσταλλει ?!

48 ημέρες σε εμένα.

• Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, cabamaru4 είπε

Μπορώ να φύγω; , στο λογαριασμό γράφει υπολειπόμενη διάρκεια σύμβασης άλλους 5 μήνες.

Πράσινα,κίτρινα χωρίς δέσμευση.Φευγεις οπότε θες.Η διάρκεια σε όλα τα προγράμματα είναι 12μηνη,δεν παίζει κάποιο ρόλο.

39 λεπτά πριν, motoboots είπε

Σίγουρα πάντως αρκετοί εδώ μέσα έχουμε πληρώσει λιγότερα για το ρεύμα από όσα έχεις πληρώσει ήδη εσύ...οπότε το κερδισμένος είναι υποκειμενικό. 

Και τουλάχιστον στο forum δεν υπάρχουν ενδιάμεσοι. Ανάλογα τι παίζει από προσφορες προτείνονται και οι αντίστοιχες επιλογές.

Η κατανάλωση του καθενός επίσης έχει σημασία για την οποία επιλογή. 

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 7

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, doomnx είπε

Η ZeniΘ, προσωπικά, άρχισε να με εκπροσωπεί 2 μέρες μετά την αίτηση. Δεν παρακαλάμε για δώρα, γιατί η έκπτωση είναι στο συμβόλαιο. Γιατί να βιάζεται κάποιος να βγει ο λογαριασμός; Εγώ δεν βιάζομαι να τους εξοφλήσω...

Τα οποία δώρα αναγράφονται στα συμβόλαια.Δυστυχως πλέον οι προσφορές με δωρο στον πρώτο λογαριασμό που είναι και ότι καλύτερο για τον τουρισμό είναι ελάχιστες.

Μεγάλο credit στο  @doomnx που συντηρεί το excel.Για μενα το να κανω μια αναφορα στη ΡΑΕ αν καποιο δωρο αργησει ειναι δυο λεπτα δουλεια και ειμαι διατεθειμενος να τα διαθέσω. 

Στο χρονο το κερδος μου ειναι αρκετα σημαντικο και μπορω να διαθεσω αυτα τα χρηματα καπου αλλού. 

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 5
  • Thanks 1

14 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Σίγουρα πάντως αρκετοί εδώ μέσα έχουμε πληρώσει λιγότερα για το ρεύμα από όσα έχεις πληρώσει ήδη εσύ...οπότε το κερδισμένος είναι υποκειμενικό. 

Και τουλάχιστον στο forum δεν υπάρχουν ενδιάμεσοι. Ανάλογα τι παίζει από προσφορες προτείνονται και οι αντίστοιχες επιλογές.

Συμφωνώ και επαυξάνω!! 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, doomnx είπε

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

Α. Δεν το χάνεις το bonus του ΗΡΩΝ ακόμα και 1 μέρα να κάτσεις και να φύγεις για άλλο πάροχο.
Β. Θα πήγαινα άμεσα Power Home Smart Night.
Γ. Ναι είναι υποδεέστερο, δεν έχει την έκπτωση του 40%.

Επί τη ευκαιρία, ανέβηκαν οι Ειδικοί όροι του Power Home Smart Night με 40% έκπτωση σε καλή ανάλυση.

@doomnx Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Μιας και στα μάτια σου τα προγράμματα είναι σαν να κοιτάς λυμένη άσκηση να σου κάνω άλλη μια ερώτηση

Power Home Smart Night ή ELPEDISON Drive Green Welcome Electricity που πρότεινε ο φίλος @konstantinost24 

Εάν το διαβάζω σωστά βγαίνει πάγιο 9,90€ - 0,087€ σταθερό μέχρι τέλος 2024 - 25€ περίπου κάθε μήνα έκπτωση (0,82€ την ημέρα)?

Το Zenith θα βγει κυμαινόμενο στην περίπου ίδια χρέωση kwh με επιδότηση (που αφορά μονο τις 500 απο τις 1000kwh που καταναλώνω) απο την άλλη το ελπε θα βγει σταθερή χρέωση με τη σημερινή -15€ έκπτωση (εάν συμψηφίσουμε το πάγιο με την έκπτωση).

Υπάρχει περίπτωση απο την εμπειρία σου να κατέβει τοσο η τιμή αγοράς που με την έκπτωση στη zenith να πέσει στα 6cents?

Σωστά τα έχω αναγνώσει δάσκαλε ή έχω χάσει κάτι?

Επεξ/σία από arbscs

6 λεπτά πριν, arbscs είπε

@doomnx Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Μιας και στα μάτια σου τα προγράμματα είναι σαν να κοιτάς λυμένη άσκηση να σου κάνω άλλη μια ερώτηση

Power Home Smart Night ή ELPEDISON Drive Green Welcome Electricity που πρότεινε ο φίλος @konstantinost24 

Εάν το διαβάζω σωστά βγαίνει πάγιο 9,90€ - 0,087€ σταθερό μέχρι τέλος 2024 - 25€ περίπου κάθε μήνα έκπτωση (0,82€ την ημέρα)?

Το Zenith θα βγει κυμαινόμενο στην περίπου ίδια χρέωση kwh με επιδότηση (που αφορά μονο τις 500 απο τις 1000kwh που καταναλώνω) απο την άλλη το ελπε θα βγει σταθερή χρέωση με τη σημερινή -15€ έκπτωση (εάν συμψηφίσουμε το πάγιο με την έκπτωση).

Υπάρχει περίπτωση απο την εμπειρία σου να κατέβει τοσο η τιμή αγοράς που με την έκπτωση στη zenith να πέσει στα 6cents?

Σωστά τα έχω αναγνώσει δάσκαλε ή έχω χάσει κάτι?

Οι προϋποθέσεις για να ενταχθεί ο Πελάτης στην παρούσα προωθητική ενέργεια με τίτλο «300€ EV Welcome PRΟΜΟ» είναι

α) να έχει συνάψει σύμβαση προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας για το προϊόν Drive Green Welcome Electricity,
β) να έχει αγοράσει ή μισθώσει ηλεκτρικό ή plug-in hybrid όχημα Mercedes-Benz ή smart EQ
γ) να έχει προμηθευτεί το φορτιστή ΜΒ Wallbox του ηλεκτρικού ή Plug-in υβριδικού οχήματός του από την Star Automotive Hellas Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία (εφεξής η «STAR AUTOMOTIVE HELLAS»,
δ) να έχει λάβει επιστολή επιδότησης για πρόγραμμα προμήθειας ηλεκτρικού ρεύματος από τη Star Automotive Hellas,
ε) η ELPEDISON να έχει υλοποιήσει την εγκατάσταση του MB Wallbox που έχει αγοράσει ο Πελάτης από τη Star Automotive Hellas και
στ) να έχει ενεργοποιήσει την υπηρεσία ηλεκτρονικής τιμολόγησης e-bill και να τη διατηρήσει ενεργή καθ’ όλη τη διάρκεια της Σύμβασης.

Πληροίς τις προϋποθέσεις για να το συζητήσουμε περαιτέρω;

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, iliata2410 είπε

Τι μας λες ρε; Είσαι σοβαρός,μάθε να σέβεσαι τον άλλον λιγάκι ειρωνα .Θα μας πεις δεν κάνω; Να ξέρεις ότι έχω συμμετοχή μεγάλη, και στο άλλο νήμα που λέει αγορές από aliexpress,και σε άλλα νήματα. εκεί ότι απορίες έχω κανένας δεν με ειρωνεύτηκε,πως γίνεται μόνο σε αυτό το νήμα κάποιοι να είστε επιθετικοί;Θα σας πω εγώ μάλλον  σε αυτό το νήμα το 70% δεν είστε άνθρωποι.Εγω θα γράφω ότι θέλω εδώ ,και σε όποιον αρέσουν αυτά που θα γράφω φυσικά. Θα δίνω πόνο όπου χρειάζεται σε κάποιους.

εδώ μόνο για ΗΡΩΝΑ λέμε...για ειρωνα στο άλλο νήμα 😜😜... άλλο όμως έχω απορίες και άλλο νομίζω ότι υπάρχουν δύο απόψεις: η δικιά μου και η λάθος... τροφή για σκέψη 

😜

😜

Επεξ/σία από Dogtor21
  • Like 1

7 λεπτά πριν, doomnx είπε

Οι προϋποθέσεις για να ενταχθεί ο Πελάτης στην παρούσα προωθητική ενέργεια με τίτλο «300€ EV Welcome PRΟΜΟ» είναι

α) να έχει συνάψει σύμβαση προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας για το προϊόν Drive Green Welcome Electricity,
β) να έχει αγοράσει ή μισθώσει ηλεκτρικό ή plug-in hybrid όχημα Mercedes-Benz ή smart EQ
γ) να έχει προμηθευτεί το φορτιστή ΜΒ Wallbox του ηλεκτρικού ή Plug-in υβριδικού οχήματός του από την Star Automotive Hellas Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία (εφεξής η «STAR AUTOMOTIVE HELLAS»,
δ) να έχει λάβει επιστολή επιδότησης για πρόγραμμα προμήθειας ηλεκτρικού ρεύματος από τη Star Automotive Hellas,
ε) η ELPEDISON να έχει υλοποιήσει την εγκατάσταση του MB Wallbox που έχει αγοράσει ο Πελάτης από τη Star Automotive Hellas και
στ) να έχει ενεργοποιήσει την υπηρεσία ηλεκτρονικής τιμολόγησης e-bill και να τη διατηρήσει ενεργή καθ’ όλη τη διάρκεια της Σύμβασης.

Πληροίς τις προϋποθέσεις για να το συζητήσουμε περαιτέρω;

@doomnx ΝΟ!! οπότε zenith 
θενξ ουάνς εγκέν!

Μόλις τώρα, arbscs είπε

@doomnx ΝΟ!! οπότε zenith 
θενξ ουάνς εγκέν!

Μόλις τώρα, sosias είπε

μια ερώτηση πώς μπαίνει πάγια στην ζενίθ για να μην χρεωθώ 50 ευρώ εγγύηση και ποιος ο κωδικός πελάτη για να κάνω εγγραφή στο my zenith app

9 λεπτά πριν, sosias είπε

μια ερώτηση πώς μπαίνει πάγια στην ζενίθ για να μην χρεωθώ 50 ευρώ εγγύηση και ποιος ο κωδικός πελάτη για να κάνω εγγραφή στο my zenith app

Στον στελνουν με μηνυμα ( εμενα viber ), με αριθμο παροχης, ημερομηνια κλπ ... μπορεις να δωσεις iban αν κανεις τηλεφωνικως την συναψη συμβολαιου για να ενεργοποιηθει αμεσως η παγια εντολη... αν δεν θες να πολυμπλεκεις μονος καλεσε τους να στο εισαγουν. 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...