Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 minutes ago, iliata2410 said:

χαιρω πολύ.Αυτο που κάνετε εδώ κάποιοι καθε μήνα να αλλάζετε πάροχο,όχι προς ώφελος σας φυσικά,παρα μόνο για να πάρετε τα δώρα,και καλά κάνετε ,οχι δέν θα  δέν θα ταλαιπωρουμε εγω με χαρτουρα,αιτηση διακοπης κλπ.προτιμω καθε χρονο να το κάνω ,παρα καθε 2 μηνες .Αυτά τα ολιγα.Συνεχιζουμε.

😀😀😀😀

το πρόβλημά μου είναι ,ότι δέν θα πληρώνω εγώ τα λάθη των αλλων.ποτε δεν ανεφερα οτι ειναι φουσκωμενος ο λογαριασμος φιλε μου.

Με μπέρδεψες φίλε. Τελικά ο ενεργειακός τουρισμός ποιον ωφελεί εφόσον λες ότι δεν μας ωφελεί φυσικά εμας που αλλάζουμε κάθε μήνα πάροχο;

Από τον Γενάρη πάντως έχω μαζέψει 5 κούτες χαρτουρα με τις μηνιαίες αλλαγές που κάνω. Κρατάω και τα γραπτά γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα χρειαστούν.😀

Όσον αφορά τον λογαριασμό σου εσύ έκανες παράπονα ενώ υπέγραψες συμβόλαιο που αναφέρει ξεκάθαρα ότι μπορούν να εκδίδουν λογαριασμό ανά δίμηνο.

Ως γνωστόν προσέχουμε τι υπογράφουμε...

Επίσης μέχρι πριν λίγους μήνες σε όλη την επικράτεια οι λογαριασμοί έβγαιναν ανά δίμηνο.

Που ακριβώς είναι το πρόβλημα σου όσον αφορά το λογαριασμό;

Σωστά είναι όσον αφορά την τιμολόγηση και για τον Χ,Υ λόγο έβγαλαν διμηνιαίο. Δεν γνωρίζω αν πριν εξέδιδαν ανά μήνα.

Επεξ/σία από madboy
  • Like 1
  • Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, arbscs είπε

Πρώτο μου ποστ οπότε ξεκινώ με ευχαριστίες.
Να ευχαριστήσω τον @doomnx για  τη φοβερή δουλεία και τις ώρες που αφιερώνει για να μας κάνει όλους σοφότερους.
Ευχαριστώ και τα μέλη που με τις ερωτήσεις και τις άμεσες απαντήσεις καλύπτονται όλοι οι προβληματισμοί.

Σε συνέχεια θα ήθελα να μοιραστώ το δικό μου προβληματισμό.

Παροχή 3χ25Α με νυχτερινό και κατανάλωση 1000kwh ανά μήνα (500 ημέρα + 500 νύχτα).
Για αυτούς που αναρωτηθούν εάν έχω καμία βιοτεχνία στο υπόγειο να απαντήσω πως φορτίζω 2 ηλεκτρικά αυτοκίνητα.
Απο ΖΕΝΙΤΗ CHOICE μεταφέρθηκα τον Αύγουστο σε ΗΡΩΝ Yellow Home και σκέφτομαι να μεταφερθώ στο Power Home Smart Night με αίτηση τελευταίας στιγμής στις 30/8.

Ερωτήσεις
Α. Γνωρίζει κάποιος εαν το bonus του πρώτου μήνα στον Ήρων το χάνω ή όχι?
Β. Στη θέση μου θα επιλέγατε να μείνετε άλλον ενα μήνα με δηλωμένη τιμή στα 9.3 cents στον Ήρωνα και βλέπουμε από τέλος Σεπτέμβρη ή θα αλλάζατε στην προσφορά της zenith με δωρεάν πάγια και 40% έκπτωση χρέωση προμήθειας?
Γ. Είναι η ιδέα μου ή το πρόγραμμα της zenith για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα Power Home Go Electric Plus είναι υποδεέστερο του Power Home Smart Night

θενξ
Αντώνης 

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

Α. Δεν το χάνεις το bonus του ΗΡΩΝ ακόμα και 1 μέρα να κάτσεις και να φύγεις για άλλο πάροχο.
Β. Θα πήγαινα άμεσα Power Home Smart Night.
Γ. Ναι είναι υποδεέστερο, δεν έχει την έκπτωση του 40%.

Επί τη ευκαιρία, ανέβηκαν οι Ειδικοί όροι του Power Home Smart Night με 40% έκπτωση σε καλή ανάλυση.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, doomnx είπε

Να κράζουμε, αλλά να ξέρουμε τι λέμε

δεν ειπα ο΄τι φταις σε κάτι εσύ,απλα καθε μηνα λαμβανα λογαριασμο και τωρα για πρωτη φορα διμηνο.Επι ευκαιρίας έχω την εντύπωση ότι υπαρχουν λαθη στον λογαριασμό.Πρωτον απο 25 ιουνιου εως 27 Αυγουστου ειναι 3 μηνες,αρα η καταναλωση επρεπε στα τρια να σπάσει και οχι στα δύο.κατα δεύτερον στoν υπολογισμο μηχανισμου διακυμανσης ,στις ιδιες ημερομηνιες ειναι 127,95,πραγμα που μεταφραζετε περιπου 0,12.και εχουμε και λεμε 0,076+(,012-0,045*1,18 μας κανει 0,1645 ,τωρα το 0,0917 πως βγηκε δεν καταλαβαινω.

😀😀😀😀

• Confused 4
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, iliata2410 είπε

δεν ειπα ο΄τι φταις σε κάτι εσύ,απλα καθε μηνα λαμβανα λογαριασμο και τωρα για πρωτη φορα διμηνο.Επι ευκαιρίας έχω την εντύπωση ότι υπαρχουν λαθη στον λογαριασμό.Πρωτον απο 25 ιουνιου εως 27 Αυγουστου ειναι 3 μηνες,αρα η καταναλωση επρεπε στα τρια να σπάσει και οχι στα δύο.κατα δεύτερον στoν υπολογισμο μηχανισμου διακυμανσης ,στις ιδιες ημερομηνιες ειναι 127,95,πραγμα που μεταφραζετε περιπου 0,12.και εχουμε και λεμε 0,076+(,012-0,045*1,18 μας κανει 0,1645 ,τωρα το 0,0917 πως βγηκε δεν καταλαβαινω.

😀😀😀😀

2 μήνες και 2 24ωρα

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα όλο το καλοκαίρι λόγω οικογενειακών θεμάτων δεν ασχολήθηκα με το ρεύμα καθόλου. Πάγια εντολή και πληρώνεται. Ο τελευταίος λογαριασμός μου ήρθε κάπως....

Από 5/7 έως 5/8 317 Kwh μάλλον επειδή δε σταμάτησε το κλιματιστικό... (233μερα 84νυχτα σε τριφασικό) Συνολικά 111€ με Elpedison ειδικό τιμολόγιο πράσινο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, cabamaru4 είπε

Καλησπέρα όλο το καλοκαίρι λόγω οικογενειακών θεμάτων δεν ασχολήθηκα με το ρεύμα καθόλου. Πάγια εντολή και πληρώνεται. Ο τελευταίος λογαριασμός μου ήρθε κάπως....

Από 5/7 έως 5/8 317 Kwh μάλλον επειδή δε σταμάτησε το κλιματιστικό... (233μερα 84νυχτα σε τριφασικό) Συνολικά 111€ με Elpedison ειδικό τιμολόγιο πράσινο...

Φύγε άνθρωπέ μου από το πράσινο που πληρώνεις 20 λεπτά την κιλοβατώρα! Σε αυτό το νήμα δεν συστήσαμε ποτέ πράσινο Elpedison από τον Ιανουάριο μέχρι τώρα.

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είναι και πολυ η κατανάλωση σου.. Να κοιτάξεις το πρόγραμμα σου.. 

Επεξ/σία από takoulou
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, takoulou είπε

Δεν είναι και πολυ η κατανάλωση σου.. Να κοιτάξεις το πρόγραμμα σου.. 

Ναι αυτό θα δω . Γιατί το έχω από Δεκέμβριο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, iliata2410 είπε

Ελα και η λυπητερη.Και η συμβαση που λεει μεχρι 2 μηνες,επειδη καποιος ρωτησε παραπανω.Εγω παρολα αυτα ετσι απο περιεργεια θα πάρω αύριο τηλέφωνο να με πουν.Απο οτι καταλαβαινω ισως λογω αδειων αργησαν να εκδοσουν λογαριασμούς.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

ELS000010474_LIE000231718_page-0001.jpg.496f1f99c18e0e93b7f568c070ac5546.jpgELS000010474_LIE000231718_page-0002.jpg.f1b951877dcab90c99a551d0f4472e65.jpgELS000010474_LIE000231718_page-0004.jpg.f44981e758f915bc6380a2ab1e8f0bce.jpgOROISYMVASIS.png.565cf65a6bdb4323e9372b56821083c5.png

Δεν έχεις μπει ακόμα σε μηνιαία καταμέτρηση; Σε ποια περιοχή είσαι;

Ούτε βάζεις τις ενδείξεις σου στον Δεδδηε κάθε που μπορείς.. 

Ναι αυτό θα δω . Γιατί το έχω από Δεκέμβριο

Έχουν αλλάξει πολλά από τότε.. Έχεις μείνει πολυ πίσω.. 

Έχεις και το νυχτερινό τιμολόγιο.. 

Επεξ/σία από takoulou
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, cabamaru4 είπε

Αν είσαι elpe σε πράσινο σίγουρα έχεις χάσει ήδη αρκετά. Αν σε ενδιαφέρει ο τουρισμός πας για Σεπτέμβριο Ηρων στο home one.Αν απλά θες να πληρώνεις μια αναλογικά νορμάλ τιμή kwh πας άμεσα ζενιθ στο power home smart night ,γιατί η προσφορά του 40% είναι μέχρι το Σάββατο αν δε δοθεί παράταση.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, takoulou είπε

Δεν έχεις μπει ακόμα σε μηνιαία καταμέτρηση; Σε ποια περιοχή είσαι;

Ούτε βάζεις τις ενδείξεις σου στον Δεδδηε κάθε που μπορείς.. 

Έχουν αλλάξει πολλά από τότε.. Έχεις μείνει πολυ πίσω.. 

Θεσσαλονίκη. Σε μηνιαία είμαι και ΔΕΔΔΗΕ βάζει ενδειξεις.

Η αλήθεια είναι οντως έμεινα πίσω 

1 λεπτό πριν, messinia3 είπε

Αν είσαι elpe σε πράσινο σίγουρα έχεις χάσει ήδη αρκετά. Αν σε ενδιαφέρει ο τουρισμός πας για Σεπτέμβριο Ηρων στο home one.Αν απλά θες να πληρώνεις μια αναλογικά νορμάλ τιμή kwh πας άμεσα ζενιθ στο power home smart night ,γιατί η προσφορά του 40% είναι μέχρι το Σάββατο αν δε δοθεί παράταση.

Ευχαριστώ πολύ φίλε. Θα προσπαθήσω να το κάνω.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, iliata2410 είπε

😀😀😀😀

Το ότι λαμβάνες κάθε μήνα λογαριασμό δεν επηρεάζει ιδιαίτερα.Προφανως για κάποιους λόγους σου βγήκε διμηνιαίος,ο οποίος όμως  δε δείχνει να έχει κάποιο λάθος. 

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Μπορώ να φύγω; , στο λογαριασμό γράφει υπολειπόμενη διάρκεια σύμβασης άλλους 5 μήνες.

Δημοσ.

H φάση στην ανάρτηση πιο πάνω μου θυμίζει συμφοιτητρια μου που επέμενε πως δεν δίνει λάθος απαντήσεις αλλά οι καθηγητές της κάνουν λάθος ερωτήσεις και τα έπαιρνε στο κρανίο. Κλείνει η παρένθεση. Ερώτηση λίγο προς τους συν-τουριστες που ήτανε στην Volton για το 500αρακι κ αλλαξανε μετα σε νεο προορισμο. Ο λογαριασμος ποσο εκανε να τους εκδοθει και να τους αποσταλλει ?! Δεδομενω οτι δεν εχει εμφανιστει και τιποτα ακομα στο myportal κ απο εβδομαδα κλεινουμε αισιως 2βδομαδο διχως φωνη και διχως ακροαση , ουτε απο εκκαθαριστικο ποσο μαλλον απο εναντι. 

• Haha 1
Δημοσ.

Μπορείς να αλλάξεις πάροχο χωρίς να έχει βγει λογαριασμός ?

Ρωτάω γιατί τον Ιούλιο που πήγα από Δεη>Ήρων μου ζήτησαν την απόδειξη πληρωμής του λογαριασμού Δεη

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...