Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, arbscs είπε

Πρώτο μου ποστ οπότε ξεκινώ με ευχαριστίες.
Να ευχαριστήσω τον @doomnx για  τη φοβερή δουλεία και τις ώρες που αφιερώνει για να μας κάνει όλους σοφότερους.
Ευχαριστώ και τα μέλη που με τις ερωτήσεις και τις άμεσες απαντήσεις καλύπτονται όλοι οι προβληματισμοί.

Σε συνέχεια θα ήθελα να μοιραστώ το δικό μου προβληματισμό.

Παροχή 3χ25Α με νυχτερινό και κατανάλωση 1000kwh ανά μήνα (500 ημέρα + 500 νύχτα).
Για αυτούς που αναρωτηθούν εάν έχω καμία βιοτεχνία στο υπόγειο να απαντήσω πως φορτίζω 2 ηλεκτρικά αυτοκίνητα.
Απο ΖΕΝΙΤΗ CHOICE μεταφέρθηκα τον Αύγουστο σε ΗΡΩΝ Yellow Home και σκέφτομαι να μεταφερθώ στο Power Home Smart Night με αίτηση τελευταίας στιγμής στις 30/8.

Ερωτήσεις
Α. Γνωρίζει κάποιος εαν το bonus του πρώτου μήνα στον Ήρων το χάνω ή όχι?
Β. Στη θέση μου θα επιλέγατε να μείνετε άλλον ενα μήνα με δηλωμένη τιμή στα 9.3 cents στον Ήρωνα και βλέπουμε από τέλος Σεπτέμβρη ή θα αλλάζατε στην προσφορά της zenith με δωρεάν πάγια και 40% έκπτωση χρέωση προμήθειας?
Γ. Είναι η ιδέα μου ή το πρόγραμμα της zenith για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα Power Home Go Electric Plus είναι υποδεέστερο του Power Home Smart Night

θενξ
Αντώνης 

Μια καλή επιλογή είναι μιας και έχεις ηλεκτρικά αυτοκίνητα της elpedison κιτρινο χωρίς Δεσμευση που είναι ακριβώς για ανθρώπους με ηλεκτρικό αυτοκίνητο το drive green welcome electricity. και είναι κίτρινο χωρίς δεσμευση. Αυτό είμαι το link https://www.elpedison.gr/el/gia-to-spiti/revma/elpedison-drive-green-welcome-electricity_133292/. Θεωρώ ότι αφού έχεις ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι μια καλή επιλογή αυτό πρόγραμμα.

Επεξ/σία από konstantinost24
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπέρα αγαπητό φόρουμ, Έχω κάνει click to call σε ζενίθ για να αλλάξω πάροχο και γιολάρουν.  Αν το κάνω με econtract θα τελειώσω γρηγορότερα? Επίσης, η προσφορά ενός προγράμματος που έχουν λήγει 31/8. Με αυτό εννοούν την αίτηση ή μετράει από όταν εκπροσωπηθώ;

Ευχαριστώ

17 λεπτά πριν, madboy είπε

Εκδόθηκε τελικός πιστωτικός λογαριασμός  στον Ήρων για 15 μέρες που ήμουν πριν ένα δίμηνο. Από τις 11/08 επέστρεψα πάλι Ήρων.

Το πιστωτικό υπόλοιπο θα συμψηφιστει αυτόματα στον λογαριασμό που θα εκδοθεί ή θα πρέπει να τους ενημερώσω:

Να τους ενημερώσεις.

• Like 1

5 λεπτά πριν, DimitrisMant είπε

Καλησπέρα αγαπητό φόρουμ, Έχω κάνει click to call σε ζενίθ για να αλλάξω πάροχο και γιολάρουν.  Αν το κάνω με econtract θα τελειώσω γρηγορότερα? Επίσης, η προσφορά ενός προγράμματος που έχουν λήγει 31/8. Με αυτό εννοούν την αίτηση ή μετράει από όταν εκπροσωπηθώ;

Ευχαριστώ

Επίσης εννοούν να έχεις κάνει την αίτηση όχι να έχεις εκπροσωπηθεί απαραίτητα.

21 λεπτά πριν, madboy είπε

Εκδόθηκε τελικός πιστωτικός λογαριασμός  στον Ήρων για 15 μέρες που ήμουν πριν ένα δίμηνο. Από τις 11/08 επέστρεψα πάλι Ήρων.

Το πιστωτικό υπόλοιπο θα συμψηφιστει αυτόματα στον λογαριασμό που θα εκδοθεί ή θα πρέπει να τους ενημερώσω:

Πρέπει να τους ενημερώσεις.

• Like 1

4 ώρες πριν, vklon είπε

Είπαν τέτοιο πράγμα από την εξυπηρέτηση 😂. Γιατί έκανες μπλε τότε αφού σου έδωσαν το ελεύθερο να πηγαινοέρχεσαι με το 50€ χωρίς εξάμηνα;

Η έκπτωση συνέπειας ισχύει στους περισσότερους παρόχους με αυτό το μοντέλο. Αποδίδεται στον δεύτερο λογαριασμό 

Αμάν κατά λάθος το έγραψα. Έχεις απόλυτο δίκιο κίτρινο είμαι μέσα μηδενικό φεε αποχώρησής. 

Έχοντας εξαντληθεί τα 50€ του ΗΡΩΝ Yellow One Home έγινε αίτημα για αλλαγή σε Ζενίθ Power Home Smart Night, ωστόσο άμεσα έγινε αντιπρόταση winback πάλι για το Yellow One Home με bonus 100€ (10€ * 10 μήνες). Αξίζει; 

1 λεπτό πριν, corollag5 είπε

Έχοντας εξαντληθεί τα 50€ του ΗΡΩΝ Yellow One Home έγινε αίτημα για αλλαγή σε Ζενίθ Power Home Smart Night, ωστόσο άμεσα έγινε αντιπρόταση winback πάλι για το Yellow One Home με bonus 100€ (10€ * 10 μήνες). Αξίζει; 

Θα πρότεινα ζενίθ..

Του ΗΡΩΝ έχει πάγιο άρα το δώρο σου είναι 5€ (της ζενίθ είναι δωρεάν) και πιθανότατα από τον Οκτώβριο να είναι πιο ακριβό από της ζενίθ... 

• Like 1

2 ώρες πριν, doomnx είπε

Το 12 είναι 33% πιο ακριβό από το 9 που παίζουν τα καλύτερα προγράμματα αυτή τη στιγμή. Και η ΤΕΑ βρίσκεται σε peak. Και δεν είναι συμβατό με κρατικές επιδοτήσεις.

Μην τα λέμε ξανά. Έγραψα αν βαρεθείς να αλλάζεις και αν θέλεις εξασφάλιση, πληρώνοντας με αυτά που λες μέχρι 2-3€ παραπάνω το μήνα στη χειρότερη. 

Ήρθε ο λογαριασμός ελιν.Και αφορά κατανάλωση από 25 Ιουνίου έως 27 Αυγούστου 166 ευρώ.Για πιο λόγο άραγε άρχισαν τα λαμόγια να κάνουν λαμογιες; Επειδή καθυστέρησαν να βγάλουν λογαριασμό;και τι φταίω εγώ. Θα πάρω αύριο τηλέφωνο,και αν δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες που να απευθυνθώ;ΡΑΕ η κάπου αλλού; Επειδή δεν είμαι τώρα σε pc  με windows θα αναρτήσω το βράδυ λογαριασμό.Θα τους εξηγήσω το όνειρο εγώ .

2 λεπτά πριν, iliata2410 είπε

Ήρθε ο λογαριασμός ελιν.Και αφορά κατανάλωση από 25 Ιουνίου έως 27 Αυγούστου 166 ευρώ.Για πιο λόγο άραγε άρχισαν τα λαμόγια να κάνουν λαμογιες; Επειδή καθυστέρησαν να βγάλουν λογαριασμό;και τι φταίω εγώ. Θα πάρω αύριο τηλέφωνο,και αν δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες που να απευθυνθώ;ΡΑΕ η κάπου αλλού; Επειδή δεν είμαι τώρα σε pc  με windows θα αναρτήσω το βράδυ λογαριασμό.Θα τους εξηγήσω το όνειρο εγώ .

Τι σου φαίνεται παράξενο.. Είδες κάτι;

2 minutes ago, iliata2410 said:

Αν μας έλεγες και πόσες kWh καταναλώσες σε αυτούς τους 2 μήνες θα βοηθούσε ξέρεις.

Η περιοχή σου είναι σε μηνιαία καταμέτρηση;

Η κατανάλωση αυτή μπορεί να είναι 400-500  kWh. Αναλόγως το πρόγραμμα .

40 λεπτά πριν, corollag5 είπε

Άρα διασφαλισμενα έχεις τα 10 ευρώ...αφού μετά το Σεπτέμβριο δεν ξέρουμε αν θα υπάρχει και τι τιμή θα έχει το one...ζήτα να δεις τους όρους του δώρου.

1 ώρα πριν, DimitrisMant είπε

Ευχαριστώ

Στείλε στον @conne να σε φτιάξει. 

• Like 3

28 λεπτά πριν, iliata2410 είπε

Να δείς την σύμβαση που υπέγραψες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...