Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

21 hours ago, atpanos said:

το ιδιο θεσσαλονικη δυτικα

21 με εκπρόσωπο 
26 συμβόλαιο 
27 μπορεσα γράφτηκα myzenith

τιποτα ακομα όμως, σημερα ειναι να γινει και καταμετρηση απο δεδδηε ...

Σήμερα φαίνεται στην εφαρμογή της ζενίθ ο αριθμός παροχής !!!οποτε λογικά είμαι πλέον στην ζενίθ ;;;;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 λεπτά πριν, gigi80 είπε

Σήμερα φαίνεται στην εφαρμογή της ζενίθ ο αριθμός παροχής !!!οποτε λογικά είμαι πλέον στην ζενίθ ;;;;;

Προφανώς έχει αλλάξει ήδη το τελευταίο ψηφίο της παροχής σου και βρίσκεσαι ηδη ζενιθ.Μπορείς να το τσεκάρεις.

https://apps.deddie.gr/LicensedElectricianCertification/

Με έβγαλε λογαριασμό ο ΗΡΩΝ με πιστωτικό 0,53€ για μια παροχή που τερματίστηκε τον Ιανουάριο επειδή ανακάλυψαν ότι υπάρχουν Α.Π.Ε στην περιοχή μου (στα 20 χιλιόμετρα είναι οι ανεμογεννήτριες που βλέπω από το μπαλκόνι). Μπορώ να του ζητήσω και άλλα λεφτά αναδρομικά μέσω ΡΑΕ γιατί βρίσκονται εκεί εδώ και 15 χρόνια. Δεν είχα πάρει ποτέ ξανά έκπτωση

IMG_4933.jpeg

• Like 3
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, vklon είπε

Με έβγαλε λογαριασμό ο ΗΡΩΝ με πιστωτικό 0,53€ για μια παροχή που τερματίστηκε τον Ιανουάριο επειδή ανακάλυψαν ότι υπάρχουν Α.Π.Ε στην περιοχή μου (στα 20 χιλιόμετρα είναι οι ανεμογεννήτριες που βλέπω από το μπαλκόνι). Μπορώ να του ζητήσω και άλλα λεφτά αναδρομικά μέσω ΡΑΕ γιατί βρίσκονται εκεί εδώ και 15 χρόνια. Δεν είχα πάρει ποτέ ξανά έκπτωση

IMG_4933.jpeg

Πολύ ενδιαφέρον.

Θα είναι χρήσιμο να βρούμε τη σχετική νομοθεσία. Πολλά μέρη είναι κοντά σε Α.Π.Ε. πλέον, αλλά πώς ορίζεται η εγγύτητα;

Επεξ/σία από Basketikos_
  • Like 2

Γνωρίζεται τι ακριβώς είναι το vibes που έχει στο app του Ήρωνα;

Για συλλογή δεδομένων μου φαίνεται με τυράκι διαγωνισμούς που δεν κερδίζει κανείς.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, gigi80 είπε

τυχερέ, σε μενα δεν εχει ενεργή παροχή...

εύχομαι να μην εχει γινει μπέρδεμα με την καταμέτρηση απο ΔΕΔΔΗΕ

EDIT: τελικα στον ΔΕΔΔΗΕ τωρα ειναι η μετρησης μεσα που εδωσα ζενιθ. στη ΥΔΕ αλλαξε και ο αριθμος. Αραγε ολα καλα και περιμένουμε 

Επεξ/σία από atpanos

14 λεπτά πριν, Basketikos_ είπε

Πολύ ενδιαφέρον.

Θα είναι χρήσιμο να βρούμε τη σχετική νομοθεσία. Πολλά μέρη είναι κοντά σε Α.Π.Ε. πλέον, αλλά πώς ορίζεται η εγγύτητα;

αρθ. 25Α του Ν3468/2006.

λεπτομέρειες εδώ:

https://deddie.gr/el/themata-stathmon-ape-sithia/eidiko-telos-ape1/

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, lokirulerofhell είπε

αρθ. 25Α του Ν3468/2006.

λεπτομέρειες εδώ:

https://deddie.gr/el/themata-stathmon-ape-sithia/eidiko-telos-ape1/

Άψογος!

Επεξ/σία από Basketikos_

1 ώρα πριν, prefuse είπε

Γνωρίζεται τι ακριβώς είναι το vibes που έχει στο app του Ήρωνα;

Για συλλογή δεδομένων μου φαίνεται με τυράκι διαγωνισμούς που δεν κερδίζει κανείς.

Έχει και τα κουπόνια πχ ferry hopper που έχουν όμως πολλά vibes 20.000. Ωστόσο υπάρχουν και πιο φθηνά το οποία είναι legit δουλεύουν οι κωδικοί. Μια φορά είχα κερδίσει στον τροχό το 10€ του Skroutz. Το καλό είναι ότι δεν λήγουν. Αν φύγεις και ξανά επιστρέψεις δεν χάνεις τα παλιά vibes

• Like 2

16 ώρες πριν, Dimichios είπε

Καλησπέρα νοίκιασα σπίτι όπου ο ιδιοκτήτης έχει μπλέ τιμολόγιο (ΔΕΗ) μέχρι 1/2025.

Μπορώ να κάνω κάτι για να το αλλάξω χωρίς επιβάρυνση για κανέναν από τους 2 μας;  Γνωρίζει κανένας τίποτα;

Κακό του κεφαλιού του. Πρέπει να πάρεις το ρολόι στο όνομά σου. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, sosias είπε

doomnx σου στείλανε το συμβόλαιο; η μόνο ΕΠΟΙΚΙΝΩΝΙΑΣ τηλεφωνική είχες για το συμβόλαιο; εμένα με καταγράψαμε αλλά συμβόλαιο δεν στειλανε

Μου εστάλη την ίδια μέρα μετά από την τηλεφωνική επιβεβαίωση.

14 ώρες πριν, motoboots είπε

Πάντως, το συμβόλαιο αυτό με 0,123/0,113€/kWh μέρα/νύχτα, μάλλον είναι προνομιακό αυτή την εποχή και σε προστατεύει από κινδύνους αύξησης των τιμών το επόμενο διάστημα. Εκτός και αν ψάχνεσαι για συνεχή αλλαγή παρόχων με περισσότερα ωφέλη. 

Το 12 είναι 33% πιο ακριβό από το 9 που παίζουν τα καλύτερα προγράμματα αυτή τη στιγμή. Και η ΤΕΑ βρίσκεται σε peak. Και δεν είναι συμβατό με κρατικές επιδοτήσεις.

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα μου το στείλανε σε μαιλ μετά από τηλεφωνική συμφωνία με τα από 2 ημέρες και μου είπαν ότι δεν χρειαζεται να υπογράψω καθώς η συμφωνία που έκανα τηλεφωνικά (και κατεγράφη ) είναι και η υπογραφή μου …

Επεξ/σία από gigi80
  • Like 1

13 ώρες πριν, bjj-p είπε

Αξίζει ο νυχτερινός μετρητής σε ενοικιαστή; Φαντάζομαι μένει στην παροχή.

Εξαρτάται από την κατανάλωση.

2 ώρες πριν, di maria kun είπε

Μπήκα Ηρών μπλε για το 50ρι. Στην εξυπηρέτηση μου λέει αν φύγεις σε ένα μήνα και ξανάρθεις τον μεθεπόμενο του παίρνεις πάλι αν το κάνεις online. Wtf. 

ΥΓ το μόνο που μάλλον το κατάλαβαν γιατι έτσι πράττουν πολλοί λένε για την έκπτωση συνέπειας άπο το δεύτερο μήνα 

Να σου πουλήσουν το μπλε ήθελαν κάνοντας τη ρήτρα αποχώρησης να φανεί ασήμαντη «αφού θα ξαναπάρεις το 50άρικο αν ξανάρθεις». Προσοχή.

Πρώτο μου ποστ οπότε ξεκινώ με ευχαριστίες.
Να ευχαριστήσω τον @doomnx για  τη φοβερή δουλεία και τις ώρες που αφιερώνει για να μας κάνει όλους σοφότερους.
Ευχαριστώ και τα μέλη που με τις ερωτήσεις και τις άμεσες απαντήσεις καλύπτονται όλοι οι προβληματισμοί.

Σε συνέχεια θα ήθελα να μοιραστώ το δικό μου προβληματισμό.

Παροχή 3χ25Α με νυχτερινό και κατανάλωση 1000kwh ανά μήνα (500 ημέρα + 500 νύχτα).
Για αυτούς που αναρωτηθούν εάν έχω καμία βιοτεχνία στο υπόγειο να απαντήσω πως φορτίζω 2 ηλεκτρικά αυτοκίνητα.
Απο ΖΕΝΙΤΗ CHOICE μεταφέρθηκα τον Αύγουστο σε ΗΡΩΝ Yellow Home και σκέφτομαι να μεταφερθώ στο Power Home Smart Night με αίτηση τελευταίας στιγμής στις 30/8.

Ερωτήσεις
Α. Γνωρίζει κάποιος εαν το bonus του πρώτου μήνα στον Ήρων το χάνω ή όχι?
Β. Στη θέση μου θα επιλέγατε να μείνετε άλλον ενα μήνα με δηλωμένη τιμή στα 9.3 cents στον Ήρωνα και βλέπουμε από τέλος Σεπτέμβρη ή θα αλλάζατε στην προσφορά της zenith με δωρεάν πάγια και 40% έκπτωση χρέωση προμήθειας?
Γ. Είναι η ιδέα μου ή το πρόγραμμα της zenith για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα Power Home Go Electric Plus είναι υποδεέστερο του Power Home Smart Night

θενξ
Αντώνης 

• Thanks 1

Εκδόθηκε τελικός πιστωτικός λογαριασμός  στον Ήρων για 15 μέρες που ήμουν πριν ένα δίμηνο. Από τις 11/08 επέστρεψα πάλι Ήρων.

Το πιστωτικό υπόλοιπο θα συμψηφιστει αυτόματα στον λογαριασμό που θα εκδοθεί ή θα πρέπει να τους ενημερώσω:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...