Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

8 λεπτά πριν, li@m είπε

Για τους τουρίστες που έχουν ήδη ένα μήνα στον ΗΡΏΝ τι προτείνετε τώρα; αίτηση για smart night ή κάθομαι και Σεπτεμβρίο; 

Αυτή την περίοδο δεν παίζουν δυνατές προσφορές σε δωρα.Ζενιθ είναι μια επιλογή, elpe αν ήσουν το τελευταίο δίμηνο (πας win more μόνο για Σεπτέμβριο) η ρισκάρεις να περιμένεις κάποιες μέρες μήπως βγάλουν νέα προγράμματα η κάποια προσφορά.

Προτεργεια επίσης αν και δε δίνει δώρα ίσως τραβήξει κόσμο με την πολιτική διατηρησης των τιμών που δείχνει να προμοταρει (αν και ζενιθ αν θες να κάτσεις καιρό,φαντάζει πιο safe επιλογή)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

59 λεπτά πριν, Dimichios είπε

Καλησπέρα νοίκιασα σπίτι όπου ο ιδιοκτήτης έχει μπλέ τιμολόγιο (ΔΕΗ) μέχρι 1/2025.

Μπορώ να κάνω κάτι για να το αλλάξω χωρίς επιβάρυνση για κανέναν από τους 2 μας;  Γνωρίζει κανένας τίποτα;

Για αυτό λέγεται μπλε.

Πρέπει να σπάσεις αυγά.

Η άλλη ΛΥΣΗ κάνεις οικονομία στις κιλοβατώρες 

9 ώρες πριν, doomnx είπε

Άλλο προμηθευτή.

Εν τω μεταξύ στη ZeniΘ:
22 Αυγούστου έγινε η αίτηση τηλεφωνικά 
24 Αυγούστου η ημερομηνία εκπροσώπησης 

Μετάβαση ρεκόρ σε 2 μέρες, σε τηλεμετρούμενη παροχή κιόλας. Και όχι, δεν πέρασε κανένας να μετρήσει.

Ευχαριστώ @conne 🙏🏻

Thanks, ενημέρωσα το Preview

doomnx σου στείλανε το συμβόλαιο; η μόνο ΕΠΟΙΚΙΝΩΝΙΑΣ τηλεφωνική είχες για το συμβόλαιο; εμένα με καταγράψαμε αλλά συμβόλαιο δεν στειλανε

• Like 1

Τελείως αρχάριος εδώ. Για να αλλάξω πάροχο αρκεί ένα τηλέφωνο/ επίσκεψη σε σάιτ; Θα πρέπει να έρθει τεχνικός; Πόσες μέρες διαρκεί η αλλαγή; Αξίζει να κοιτάω κάθε μήνα νέο πάροχο; (~230κβ/μήνα, ΚΟΤ)

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, Thomas32 είπε

Τελείως αρχάριος εδώ. Για να αλλάξω πάροχο αρκεί ένα τηλέφωνο/ επίσκεψη σε σάιτ; Θα πρέπει να έρθει τεχνικός; Πόσες μέρες διαρκεί η αλλαγή; Αξίζει να κοιτάω κάθε μήνα νέο πάροχο; (~230κβ/μήνα, ΚΟΤ)

-τηλεφωνο σε καταστημα ή στα κονε του νηματος.

-κανενας τεχνικος 

-απο 2 μερες ως 3 εβδομαδες, αναλογα που θα πεσεις ( το συνηθες παντως ειναι εντος 5 εργασιμων ). 

-αν αξιζει ή οχι εχει να κανει με την διαθεση σου να ασχοληθεις με τον τουρισμο, αλλα και με τα promos που βγαζουν ανα μηνα οι εταιρειες.

-μπες στο Ζενιθ power home smart night κ αραξε.

Επεξ/σία από mdkamael
  • Like 3

2 ώρες πριν, Dimichios είπε

Καλησπέρα νοίκιασα σπίτι όπου ο ιδιοκτήτης έχει μπλέ τιμολόγιο (ΔΕΗ) μέχρι 1/2025.

Μπορώ να κάνω κάτι για να το αλλάξω χωρίς επιβάρυνση για κανέναν από τους 2 μας;  Γνωρίζει κανένας τίποτα;

Πάντως, το συμβόλαιο αυτό με 0,123/0,113€/kWh μέρα/νύχτα, μάλλον είναι προνομιακό αυτή την εποχή και σε προστατεύει από κινδύνους αύξησης των τιμών το επόμενο διάστημα. Εκτός και αν ψάχνεσαι για συνεχή αλλαγή παρόχων με περισσότερα ωφέλη. 

17 λεπτά πριν, bjj-p είπε

Αξίζει ο νυχτερινός μετρητής σε ενοικιαστή; Φαντάζομαι μένει στην παροχή.

Σε όλους αξίζει.

Αν εννοείς ότι είσαι εσύ ο ενοικιαστής, ναι κι εσένα συμφέρει. Τα λεφτά του θα τα βγάλεις σε μερικούς μήνες.

Φυσικά μένει. Νέο ρολόι θα μπει.

Στις 27/8/2024 στις 11:10 ΠΜ, perlepes είπε

Καλημέρα σας,

για τις επαγγελματικές παροχές τι συμφέρει πλέον?

Αυτή την περίοδο 6μηνο σταθερό PROTERGIA με 0,115 ή κυμαινόμενο VOLTON με 0,093 ως και τον Οκτώβριο

Στις 27/8/2024 στις 11:41 ΠΜ, ktikti είπε

καλημερα.ειμαι σε κιτρινο συμβολαιο στην δεη εδω και 6 μηνες και σημερα με πηρε ο ενργειακος μου συμβουλος και αδερφικος μου φιλος να αλλαξω και να παω nrg σε 6 μηνες κλειστο 9.5 κιλοβατωρα και 10 ευρο παγιο.

στα υποψην οτι τα νοιικοκυρια δουλευουνε το πολυ με 100-150 κιλοβατωρες το μηνα.

αξιζει η μεταβαση?? η μενω ως εχει..

Αν είχες περισσότερες kWh θα συνέφερε, τώρα όχι λόγω παγίου

Πολύ καλό το smartnight της ΖΕΝΙΘ

14 ώρες πριν, paranoid_android είπε

Καλημερα παιδια! Τι παιζει με τη ζενιθ? Μπορει να με ενημερωσει καποιος για την προσφορα ππυ τρεχει κ μεχρι ποτε ισχυει??

(Για διαμερισμα με καταναλωσεις 250-500 kwh ΜΑΞ.)

Επισης, για εξοχικο σπιτι το οποιο εχει καταναλωσεις που μπορει να φτανουν κ κοντα στις 1000kwh, τι θα προτεινατε? Ειναι λιγο απελπισια η φαση

Η προσφορά της ΖΕΝΙΘ στο smartnight -40% και δώρο τα πάγια ήταν έως τέλος Αυγούστου. Για την ώρα δεν έχουμε ενημέρωση ότι σταματάει. Φαίνεται να είναι πολύ καλό πρόγραμμα

Στο εξοχικό 1000kWh το μήνα ή την περίοδο;

8 ώρες πριν, PsychTrips είπε

Καλησπέρα σε όλους

Συγγνώμη αν έχει ερωτηθεί ξανά αλλά δε μπόρεσα να βρω κάτι. Λόγω διαμονής μου στο εξωτερικό δυστυχώς δε μπόρεσα να βοηθήσω τους γονείς μου με τα τιμολόγια και έτσι κατέλειξαν εξαρχής με το σταθερό της ΔΕΗ στα 0,14 αν δε κάνω μεγάλο λάθος. Μου κάνει τρομερή εντύπωση ότι δε μπορώ να βρω με ένα γρήγορο googlαρισμα κάποιον οδηγό αλλαγής τιμολογίου (από μπλε σε πράσινο οικιακό φυσικά). Το ερώτημά μου είναι πώς μπορώ να διακόψω το σταθερό της ΔΕΗ ώστε να επιλέγω κάποιο πράσινο άλλης εταιρείας πολύ πιο συμφέρον. Τα λεφτά που θα ζητήσει η ΔΕΗ για τη διακοπή μήπως θα είναι τόσα ώστε να μη συμφέρει η αλλαγή για το υπόλοιπο της χρονιάς;

Ευχαριστώ και πάλι συγγνώμη εαν έχει λυθεί αυτή η απορία, απλώς λόγω εξωτερικού δεν είχα ασχοληθεί καθόλου με το θέμα.

Εξαρτάται τις μηνιαίες kWh και μέχρι πότε είναι το συμβόλαιο στο σταθερό. Υπάρχει περίπτωση να συμφέρει το "σπάσιμο"

6 ώρες πριν, Vaggos84 είπε

Για μονοκατοικια εως 600kwh το μηνα τι αξιζει περισσοτερο.

t ή Ζενίθ Power Home Direct Plus;

Δεν θελω να ψαχνω καθε μηνα παροχο.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Ρωτάς αν συμφέρει κυμαινόμενο ή σταθερό. Εσύ το ξέρεις καλύτερα τι ρίσκο είσαι διατεθειμένος να πάρεις

Αν και το smartnight φαίνεται καλύτερη επιλογή

1 ώρα πριν, Thomas32 είπε

Αρκεί ένα τηλέφωνο/ επίσκεψη σε σάιτ ή σε ενεργειακό σύμβουλο ο οποίος θα σου εξηγήσει και κάποια πράγματα

Τεχνικός δεν χρειάζεται. Για την αλλαγή δεν υπάρχουν στάνταρ μέρες. Κανονικά σε 3 μέρες γίνεται η αλλαγή.

Στην ΖΕΝΙΘ γίνεται ταχύτατα, έχω πελάτες που αλλάξανε όντως σε 3 μέρες. Αυτή η PROTERGIA μας καθυστερεί αρκετά αυτό το διάστημα... μπορεί και 15 μέρες να δούνε την αίτηση...

26 λεπτά πριν, bjj-p είπε

Αξίζει ο νυχτερινός μετρητής σε ενοικιαστή; Φαντάζομαι μένει στην παροχή.

Αξίζει αλλά επειδή κάποια στιγμή θα φύγεις και το ρολόι θα μείνει μίλα και με τον ιδιοκτήτη μήπως μοιραστείτε το κόστος

• Like 4

On 27/08/2024 at 14:48, Greg29M said:

Να ενημερώσω τους ενεργειακούς τουρίστες ότι μετά από αίτημα στη ΡΑΕ μου πίστωσε η ακατανόμαστη το κουπόνι (goodwill) 50€ στον λογαριασμό. 

Για τους go4more λες;

19 minutes ago, Georgebek2 said:

Για τους go4more λες;

Οχι. Η Δεη δεν έδινε ποτέ go4more ποντους.

Γτα τα 50 ευρω στον πρώτο λογαριασμό μεσω συνεργαζομενης εταιρείας λέει.

12 minutes ago, madboy said:

Οχι. Η Δεη δεν έδινε ποτέ go4more ποντους.

Γτα τα 50 ευρω στον πρώτο λογαριασμό μεσω συνεργαζομενης εταιρείας λέει.

Οκ, μπερδεψα τις ακατανομαστες...

• Haha 1

Μπήκα Ηρών μπλε για το 50ρι. Στην εξυπηρέτηση μου λέει αν φύγεις σε ένα μήνα και ξανάρθεις τον μεθεπόμενο του παίρνεις πάλι αν το κάνεις online. Wtf. 

ΥΓ το μόνο που μάλλον το κατάλαβαν γιατι έτσι πράττουν πολλοί λένε για την έκπτωση συνέπειας άπο το δεύτερο μήνα 

• Haha 2

45 λεπτά πριν, di maria kun είπε

Μπήκα Ηρών μπλε για το 50ρι. Στην εξυπηρέτηση μου λέει αν φύγεις σε ένα μήνα και ξανάρθεις τον μεθεπόμενο του παίρνεις πάλι αν το κάνεις online. Wtf. 

ΥΓ το μόνο που μάλλον το κατάλαβαν γιατι έτσι πράττουν πολλοί λένε για την έκπτωση συνέπειας άπο το δεύτερο μήνα 

Είπαν τέτοιο πράγμα από την εξυπηρέτηση 😂. Γιατί έκανες μπλε τότε αφού σου έδωσαν το ελεύθερο να πηγαινοέρχεσαι με το 50€ χωρίς εξάμηνα;

Η έκπτωση συνέπειας ισχύει στους περισσότερους παρόχους με αυτό το μοντέλο. Αποδίδεται στον δεύτερο λογαριασμό 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...