Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, PsychTrips είπε

Καλησπέρα σε όλους

Συγγνώμη αν έχει ερωτηθεί ξανά αλλά δε μπόρεσα να βρω κάτι. Λόγω διαμονής μου στο εξωτερικό δυστυχώς δε μπόρεσα να βοηθήσω τους γονείς μου με τα τιμολόγια και έτσι κατέλειξαν εξαρχής με το σταθερό της ΔΕΗ στα 0,14 αν δε κάνω μεγάλο λάθος. Μου κάνει τρομερή εντύπωση ότι δε μπορώ με ένα γρήγορο googlαρισμα κάποιον οδηγό αλλαγής τιμολογίου (από μπλε σε πράσινο οικιακό φυσικά). Το ερώτημά μου είναι πώς μπορώ να διακόψω το σταθερό της ΔΕΗ ώστε να επιλέγω κάποιο πράσινο άλλης εταιρείας πολύ πιο συμφέρον. Τα λεφτά που ζητήσει η ΔΕΗ για τη διακοπή μήπως θα είναι τόσα ώστε να μη συμφέρει η αλλαγή για το υπόλοιπο της χρονιάς;

Ευχαριστώ και πάλι συγγνώμη εαν έχει λυθεί αυτή η απορία, απλώς λόγω εξωτερικού δεν είχα ασχοληθεί καθόλου με το θέμα.

Η ρήτρα πρόωρης αποχώρησης από το σταθερό τιμολόγιο της ΔΕΗ είναι 60 ευρώ για τους πρώτους τρεις μήνες παραμονής στο πρόγραμμα, 40 ευρώ από τον 4ο έως και τον 6ο μήνα και 20 ευρώ από τον 7ο έως και τον 9ο μήνα. Οι καταναλωτές που θα φύγουν δύο μήνες πριν τη λήξη του συμβολαίου δεν επιβαρύνονται με ρήτρα αποχώρησης. stand ενημέρωσης: 07.02.2024 13:02

τα μπλε υποτίθεται υπάρχουν για να μην αλλάζεις εντός του χρονικού πλαισίου που είναι ενεργά .... τώρα αν βολεύεσαι με πράσινο είναι άλλη συζήτηση ... σαφώς υπάρχουν και πιο συμφέρουσες περιπτώσεις μπλε τιμολογίων από άλλους παρόχους (βλ. το GSheet του Doomnx ). Η αλλαγή είναι simple .... καλεις νεο παροχο, κανεις συμβολαιο οτι γουσταρει η ψυχουλα σου και απλα στον εκκαθαριστικο που θα σ ερθει απο ΔΕΗ θα πληρωσεις αυτα που εκαψες ως τη στιγμη πριν σε αναλαβει ο νεος παροχος συν τα ρητρα αποχωρησης που αναλογουν βαση περιοδο παραμονης. Τελος, παιζει και ξεχωριστο νημα για την ΔΕΗ, οπου με ενα περασμα θα σου λυθουν και πολλες αλλες αποριες που ισως να μη γνωριζες οτι τις ειχες. Have fun. 

Επεξ/σία από mdkamael
  • Like 3
  • Thanks 1
  • Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 hours ago, doomnx said:

Αν θες τουρισμό, πηγαίνεις ΗΡΩΝ. Αν θες να κάτσεις μήνες Ζενίθ Power Home Smart Night. Άμεσα.

Για μονοκατοικια εως 600kwh το μηνα τι αξιζει περισσοτερο.

Ζενίθ Power Home Smart Night ή Ζενίθ Power Home Direct Plus;

Δεν θελω να ψαχνω καθε μηνα παροχο.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Vaggos84 είπε

Για μονοκατοικια εως 600kwh το μηνα τι αξιζει περισσοτερο.

Ζενίθ Power Home Smart Night ή Ζενίθ Power Home Direct Plus;

Δεν θελω να ψαχνω καθε μηνα παροχο.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Είναι πολλές κιλοβατώρες.. 

Και βασικά έχεις νυχτερινό;

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα. Για επαγγελματικά έχουμε κάποιο excel κάτι ; Είχα τηλέφωνο από των protergia για Σταθερο μεχρι Δεκέμβρη για 1300 κιλοβατώρες τον μήνα 100€!!! Κάτω τον μήνα ! 

είμαι Eunice τώρα !

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Panosmpouz είπε

Καλησπέρα. Για επαγγελματικά έχουμε κάποιο excel κάτι ; Είχα τηλέφωνο από των protergia για Σταθερο μεχρι Δεκέμβρη για 1300 κιλοβατώρες τον μήνα 100€!!! Κάτω τον μήνα ! 

είμαι Eunice τώρα !

Με τι πάγιο? 

Δημοσ.
On 28/08/2024 at 16:20, PsychTrips said:

Καλησπέρα σε όλους

Συγγνώμη αν έχει ερωτηθεί ξανά αλλά δε μπόρεσα να βρω κάτι. Λόγω διαμονής μου στο εξωτερικό δυστυχώς δε μπόρεσα να βοηθήσω τους γονείς μου με τα τιμολόγια και έτσι κατέλειξαν εξαρχής με το σταθερό της ΔΕΗ στα 0,14 αν δε κάνω μεγάλο λάθος. Μου κάνει τρομερή εντύπωση ότι δε μπορώ να βρω με ένα γρήγορο googlαρισμα κάποιον οδηγό αλλαγής τιμολογίου (από μπλε σε πράσινο οικιακό φυσικά). Το ερώτημά μου είναι πώς μπορώ να διακόψω το σταθερό της ΔΕΗ ώστε να επιλέγω κάποιο πράσινο άλλης εταιρείας πολύ πιο συμφέρον. Τα λεφτά που θα ζητήσει η ΔΕΗ για τη διακοπή μήπως θα είναι τόσα ώστε να μη συμφέρει η αλλαγή για το υπόλοιπο της χρονιάς;

Ευχαριστώ και πάλι συγγνώμη εαν έχει λυθεί αυτή η απορία, απλώς λόγω εξωτερικού δεν είχα ασχοληθεί καθόλου με το θέμα.

Για ΔΕΗ υπάρχει άλλο νήμα

https://www.insomnia.gr/forums/topic/830109-δεη-myhome-onlineenterηome4αll-γ1γ1ν-v2/

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, satgrey είπε

Και σε μένα έτσι έγινε 16 αίτηση σε κατάστημα 18 Κυριακή!!! εκπροσώπηση 

Τα καλά της τηλεμετρησης

Πριν την τηλεμέτρηση ήταν πιο γρήγορα γιατί απλά δεχόντουσαν τη μέτρηση που έδινες 🥲

Μόλις τώρα, motoboots είπε

Αυτό που ρωτά αφορά και τους εναλλακτικούς. 

Αφορά κυρίως τη ΔΕΗ. Ενημερώνω απλά, δεν χρειάζεται αντίλογος.

• Like 2
Δημοσ.
21 hours ago, takoulou said:

Είναι πολλές κιλοβατώρες.. 

Και βασικά έχεις νυχτερινό;

Τωρα το καλοκαιρι μπορει να φτασω τοσο λογο κλιματιστηκων.

Τους υπολοιπους μηνες φτανω μεσο ορο 450.

Οχι δεν εχω νυχτερινο.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Vaggos84 είπε

Τωρα το καλοκαιρι μπορει να φτασω τοσο λογο κλιματιστηκων.

Τους υπολοιπους μηνες φτανω μεσο ορο 450.

Οχι δεν εχω νυχτερινο.

Οκ σε ευχαριστω πολυ.

Να βάλεις γρήγορα νυχτερινό.. Στον Δεδδηε αίτηση.. 

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα νοίκιασα σπίτι όπου ο ιδιοκτήτης έχει μπλέ τιμολόγιο (ΔΕΗ) μέχρι 1/2025.

Μπορώ να κάνω κάτι για να το αλλάξω χωρίς επιβάρυνση για κανέναν από τους 2 μας;  Γνωρίζει κανένας τίποτα;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Dimichios είπε

Καλησπέρα νοίκιασα σπίτι όπου ο ιδιοκτήτης έχει μπλέ τιμολόγιο (ΔΕΗ) μέχρι 1/2025.

Μπορώ να κάνω κάτι για να το αλλάξω χωρίς επιβάρυνση για κανέναν από τους 2 μας;  Γνωρίζει κανένας τίποτα;

Για ΔΕΗ υπάρχει άλλο νήμα

https://www.insomnia.gr/forums/topic/830109-δεη-myhome-onlineenterηome4αll-γ1γ1ν-v2/

eidoroi_myhomeonline_2024_07_01 (1).pdf

• Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Dimichios είπε

Δεν γίνεται κάτι.. Το αφήνεις μέχρι να λήξει.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, takoulou είπε

Δεν γίνεται κάτι.. Το αφήνεις μέχρι να λήξει.. 

Από το 10ο μήνα μπορεί να διακόψει αζημίως. Off topic όμως. 

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.

Για τους τουρίστες που έχουν ήδη ένα μήνα στον ΗΡΏΝ τι προτείνετε τώρα; αίτηση για smart night ή κάθομαι και Σεπτεμβρίο; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...