Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

15 minutes ago, takoulou said:

Πάντως δεν ισχύει  και πολλές φορές αυτό.. Μπορεί και να περάσουν από τον Δεδδηε.. Γιατί δεν έχει εφαρμοστεί πλήρως η τηλεμετρηση.. Δεν τραβάνε στοιχεία... Πιο πολυ γίνεται αυτό  στην κανονική καταμέτρηση.. 

Στην δική μου περίπτωση από τον Ιανουάριο ποτέ δεν ήρθε σε αίτηση αλλαγής παρόχου ο Δεδδηε για καταμέτρηση. Πάντα γινόταν η αλλαγή με τις ενδείξεις που έστελνα εγώ. 

Όταν έβαλαν έξυπνο μετρητή όλες τις φορές έχουν κάνει τηλεμέτρηση.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

15 λεπτά πριν, Stak5 είπε

Εν τω μεταξύ πολύ την ανηφόρα τραβάει η ΤΕΑ τις τελευταίες ημέρες. Καλή κίνηση η διατήρηση των τιμών ιδιαίτερα για τους υφιστάμενους πελάτες τους στο value easy.

• Like 1
  • Thanks 1

3 ώρες πριν, DimJ Fot είπε

Συγγνωμη αν εχει ειπωθει ηδη αλλα οσο εψαξα δε το βρηκα

Γνωμες για το νέο value safe της protergia? Παγιο 9,9€ και τιμη κλειδωμενη για 6 μηνες στα 0,095€/kWh.

Αυτο ή το value easy που ειναι κυμαινομενο?

Άλλο προμηθευτή.

Εν τω μεταξύ στη ZeniΘ:
22 Αυγούστου έγινε η αίτηση τηλεφωνικά 
24 Αυγούστου η ημερομηνία εκπροσώπησης 

Μετάβαση ρεκόρ σε 2 μέρες, σε τηλεμετρούμενη παροχή κιόλας. Και όχι, δεν πέρασε κανένας να μετρήσει.

Ευχαριστώ @conne 🙏🏻

1 ώρα πριν, messinia3 είπε

Καλή κίνηση η διατήρηση των τιμών ιδιαίτερα για τους υφιστάμενους πελάτες τους στο value easy.

Thanks, ενημέρωσα το Preview

• Like 7

3 ώρες πριν, darkmatinee είπε

Λοιπόν επειδή η Elpedison τον παίζει και δεν έχει κάνει ακόμα τη μετάβαση (βασικά χθες βρήκαν την αίτησή μου), που να πάω για μια τουρισμό express μπας και προλάβω τη προσφορά της Ζενίθ;

Επίσης οι @conne & @bilham γνωρίζουν αν θα πάρει παράταση η προσφορά;

Δεν έχουμε ακόμα ενημέρωση ότι θα σταματήσουμε να στέλνουμε αιτήσεις. Εγώ στέλνω κανονικά, μέχρι νεοτέρας...

• Like 2
  • Thanks 1

2 ώρες πριν, Stak5 είπε

Αρχές Αυγούστου έκανα την αλλαγή από Elpedison Smart (που τσίμπησε 7 λεπτά σε 2 μήνες!) σε Protergia Οικιακό Value Easy (που μένει σταθερό για 2ο μήνα) και φαίνεται ότι ήταν καλή επιλογή.

Από ότι βλέπω στο GSheet του @doomnx, με την κατανάλωσή μου φαίνεται να κερδίζω περίπου €40 τον μήνα για αυτό το διάστημα!

• Thanks 1

3 ώρες πριν, paranoid_android είπε

Καλημερα παιδια! Τι παιζει με τη ζενιθ? Μπορει να με ενημερωσει καποιος για την προσφορα ππυ τρεχει κ μεχρι ποτε ισχυει??

(Για διαμερισμα με καταναλωσεις 250-500 kwh ΜΑΞ.)

Επισης, για εξοχικο σπιτι το οποιο εχει καταναλωσεις που μπορει να φτανουν κ κοντα στις 1000kwh, τι θα προτεινατε? Ειναι λιγο απελπισια η φαση

Αν θες τουρισμό, πηγαίνεις ΗΡΩΝ. Αν θες να κάτσεις μήνες Ζενίθ Power Home Smart Night. Άμεσα.

52 λεπτά πριν, doomnx είπε

Άλλο προμηθευτή.

Εν τω μεταξύ στη ZeniΘ:
22 Αυγούστου έγινε η αίτηση τηλεφωνικά 
24 Αυγούστου η ημερομηνία εκπροσώπησης 

Μετάβαση ρεκόρ σε 2 μέρες, σε τηλεμετρούμενη παροχή κιόλας. Και όχι, δεν πέρασε κανένας να μετρήσει.

Ευχαριστώ @conne 🙏🏻

Thanks, ενημέρωσα το Preview

Και σε μένα έτσι έγινε 16 αίτηση σε κατάστημα 18 Κυριακή!!! εκπροσώπηση 

Μόλις τώρα, satgrey είπε

Και σε μένα έτσι έγινε 16 αίτηση σε κατάστημα 18 Κυριακή!!! εκπροσώπηση 

Τα καλά της τηλεμετρησης

• Like 1

Zenith smart night…εγω 23 αυγουστου μίλησα με εκπρόσωπο , την Δευτέρα συμφώνησα και χτες μου ήρθαν τα συμβόλαια σε μαιλ… κατέβασα την εφαρμογή γράφτηκα αλλά ακόμα δεν συνδέθηκα ….ειμαι Χαλκιδική 

• Like 1

2 λεπτά πριν, gigi80 είπε

Zenith smart night…εγω 23 αυγουστου μίλησα με εκπρόσωπο , την Δευτέρα συμφώνησα και χτες μου ήρθαν τα συμβόλαια σε μαιλ… κατέβασα την εφαρμογή γράφτηκα αλλά ακόμα δεν συνδέθηκα ….ειμαι Χαλκιδική 

το ιδιο θεσσαλονικη δυτικα

21 με εκπρόσωπο 
26 συμβόλαιο 
27 μπορεσα γράφτηκα myzenith

τιποτα ακομα όμως, σημερα ειναι να γινει και καταμετρηση απο δεδδηε ...

Παιδιά, η Protergia πόσο καιρό κάνει να εκδώσει τον λογαριασμό; Ο ΔΕΔΔΗΕ μέτρησε στις 19/8 και η ΔΕΗ στις 22/8 έβγαλε λογαριασμό. Η Protergia ακόμα παίζει με τις τάπες των βαρελιών!

11 λεπτά πριν, lsk1977 είπε

Παιδιά, η Protergia πόσο καιρό κάνει να εκδώσει τον λογαριασμό; Ο ΔΕΔΔΗΕ μέτρησε στις 19/8 και η ΔΕΗ στις 22/8 έβγαλε λογαριασμό. Η Protergia ακόμα παίζει με τις τάπες των βαρελιών!

Κάθε εταιρεία έχει το δικό της λογιστήριο.

51 λεπτά πριν, doomnx είπε

Αν θες τουρισμό, πηγαίνεις ΗΡΩΝ. Αν θες να κάτσεις μήνες Ζενίθ Power Home Smart Night. Άμεσα.

Το θέμα είναι οτι αν έχει παει κάποιος μέσα στο 6μηνο ΗΡΩΝ τουρισμός τελος, δεν υπάρχει προορισμός.

13 λεπτά πριν, armenistis1980 είπε

Το θέμα είναι οτι αν έχει παει κάποιος μέσα στο 6μηνο ΗΡΩΝ τουρισμός τελος, δεν υπάρχει προορισμός.

Κάτι ψιλά παίζουν ακόμα (τύπου -15/μήνα σε elpe).Π.χ. για το win more βγαίνει ουσιαστικά χωρίς πάγιο.

• Like 1

19 λεπτά πριν, armenistis1980 είπε

3 φορές στο εξάμηνο και τις τρεις όλα οκ...

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους

Συγγνώμη αν έχει ερωτηθεί ξανά αλλά δε μπόρεσα να βρω κάτι. Λόγω διαμονής μου στο εξωτερικό δυστυχώς δε μπόρεσα να βοηθήσω τους γονείς μου με τα τιμολόγια και έτσι κατέλειξαν εξαρχής με το σταθερό της ΔΕΗ στα 0,14 αν δε κάνω μεγάλο λάθος. Μου κάνει τρομερή εντύπωση ότι δε μπορώ να βρω με ένα γρήγορο googlαρισμα κάποιον οδηγό αλλαγής τιμολογίου (από μπλε σε πράσινο οικιακό φυσικά). Το ερώτημά μου είναι πώς μπορώ να διακόψω το σταθερό της ΔΕΗ ώστε να επιλέγω κάποιο πράσινο άλλης εταιρείας πολύ πιο συμφέρον. Τα λεφτά που θα ζητήσει η ΔΕΗ για τη διακοπή μήπως θα είναι τόσα ώστε να μη συμφέρει η αλλαγή για το υπόλοιπο της χρονιάς;

Ευχαριστώ και πάλι συγγνώμη εαν έχει λυθεί αυτή η απορία, απλώς λόγω εξωτερικού δεν είχα ασχοληθεί καθόλου με το θέμα.

Επεξ/σία από PsychTrips

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...