Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

20 λεπτά πριν, bjj-p είπε

Ο υπολογισμός που αναφέρεται είναι διαφορετικός από αυτόν του site

Ναι γραφητκε κ πιο πισω,εγω εκανα λαθος κ περασα την εκπτωση 40% στην ΤΕΑ κ οχι στην τελικη τιμη προμηθειας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

8 ώρες πριν, desiro είπε

Τι θέλει να πει ο ποιητής? Ότι δεν θα έχει επιδότηση?

Ξεκάθαρα το είπα. Δεν θα δώσουν επιδότηση στο Yellow One.

Τί αξίζει να βάλω για φοιτητή που μένει μόνος του, χωρίς ιδιαίτερη κατανάλωση;

Θα ήθελα να βρω κάτι χωρίς δέσμευση, ώστε να μπορούμε να κάνουμε ενεργειακό τουρισμό αν χρειαστεί.

Από τα προγράμματα της ΗΡΩΝ, που δίνει 50 ευρώ, αξίζει κάποιο; Το ρωτάω αυτό διότι μου φαίνεται ότι ακόμα και χάλια να είναι, μπορείς να πας εκεί για 1-2 μήνες, και μετά να φύγεις, έχοντας όμως πάρει 50 ευρώ μπόνους.

Ευχαριστώ πολύ 

3 λεπτά πριν, enteacher04 είπε

Θα ήθελα να βρω κάτι χωρίς δέσμευση, ώστε να μπορούμε να κάνουμε ενεργειακό τουρισμό αν χρειαστεί.

Από τα προγράμματα της ΗΡΩΝ, που δίνει 50 ευρώ, αξίζει κάποιο; Το ρωτάω αυτό διότι μου φαίνεται ότι ακόμα και χάλια να είναι, μπορείς να πας εκεί για 1-2 μήνες, και μετά να φύγεις, έχοντας όμως πάρει 50 ευρώ μπόνους.

Ευχαριστώ πολύ 

Ναι αξίζει το Yellow One.

• Thanks 1

1 ώρα πριν, enteacher04 είπε

Ευχαριστώ πολύ 

Αυτος ο "φοιτητης χωρις ιδιαιτερη καταναλωση" με τι θερμαίνεται?! 

• Like 1

4 λεπτά πριν, mdkamael είπε

Αυτος ο "φοιτητης χωρις ιδιαιτερη καταναλωση" με τι θερμαίνεται?! 

Δεν αφορά το παρόν θέμα. Να πάτε στο thread της θέρμανσης. Μπορεί να θερμαίνεται με φυσικό αέριο ή τηλεθέρμανση.

5 λεπτά πριν, doomnx είπε

Δεν αφορά το παρόν θέμα. Να πάτε στο thread της θέρμανσης. Μπορεί να θερμαίνεται με φυσικό αέριο ή τηλεθέρμανση.

Αν θερμαινεται με ρευμα τοτε αλλαζει ο παραγοντας "μικρη καταναλωση" ... αποψη μου βεβαια... 

• Like 2

12 λεπτά πριν, enteacher04 είπε

Υπάρχει κεντρική θέρμανση (πετρέλαιο)

Να το ψάξεις.. Σου ανέφεραν μερικοί εδώ... Η να περιμένεις αρχές Σεπτεμβρίου που θα βγουν νέα προγράμματα.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, takoulou είπε

Να το ψάξεις.. Σου ανέφεραν μερικοί εδώ... Η να περιμένεις αρχές Σεπτεμβρίου που θα βγουν νέα προγράμματα.. 

Απλά δεν ξέρουμε αν θα ισχύει ακόμα το 40% της ζενιθ αρχές Σεπτεμβρίου.. @conne κάνα update έχουμε?

Edit: αν και ο φίλος μίλαγε για μικρή κατανάλωση και έχει την επιλογή του Ηρωνα με το 50αρι διαθέσιμο. 

Επεξ/σία από messinia3

Παιδιά να ρωτήσω. Έχω μια μπλε σύμβαση που λήγει 31/8 και θέλω να πάω στο ζενίθ power home smart night. Γίνεται κάπως να κάνω αίτηση ώστε η αλλαγή να ξεκινήσει από 1/9 χωρίς να σπάσω την μπλέ σύμβαση για να γλιτώσω τα τέλη αποχώρησης; Αν όχι τα τέλη αποχώρησης θα είναι αναλογικά ή θα χρεωθώ όλο τον μήνα;

9 λεπτά πριν, lokirulerofhell είπε

Παιδιά να ρωτήσω. Έχω μια μπλε σύμβαση που λήγει 31/8 και θέλω να πάω στο ζενίθ power home smart night. Γίνεται κάπως να κάνω αίτηση ώστε η αλλαγή να ξεκινήσει από 1/9 χωρίς να σπάσω την μπλέ σύμβαση για να γλιτώσω τα τέλη αποχώρησης; Αν όχι τα τέλη αποχώρησης θα είναι αναλογικά ή θα χρεωθώ όλο τον μήνα;

Εξαρτάται σε ποιο πρόγραμμα είσαι.

• Like 1

14 λεπτά πριν, doomnx είπε

Εξαρτάται σε ποιο πρόγραμμα είσαι.

Είναι το FIX GENIUS HOME 3 PROMO. Είδα λίγο τους τους ειδικούς όρους και η σύμβαση ανανεώνεται αυτόματα ως σταθερή για άλλους 6 μήνες εκτός αν αλλάξω πάροχο αζημιως εντός 15 ημερών πριν την λήξη της. Επίσης υπάρχει το κριτήριο της αναλογικότητας των ημερών. 

25 λεπτά πριν, lokirulerofhell είπε

Είναι το FIX GENIUS HOME 3 PROMO. Είδα λίγο τους τους ειδικούς όρους και η σύμβαση ανανεώνεται αυτόματα ως σταθερή για άλλους 6 μήνες εκτός αν αλλάξω πάροχο αζημιως εντός 15 ημερών πριν την λήξη της. Επίσης υπάρχει το κριτήριο της αναλογικότητας των ημερών. 

Φεύγεις

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, Geoponer είπε

Αν αναφέρεσαι στους πόντους Go4More από την πληρωμή λογαριασμών της Elpedison, είναι θέμα της τράπεζας και όχι του παρόχου, οπότε δεν καταλαβαίνω πώς έβγαλες άκρη με τη ΡΑΕ...

Έτσι λένε αλλα και με την εθνική που μιλησα μου είπανε είναι θέμα της Elpedison

Τώρα που δεν έχει προγράμματα γίνεται να φύγω απο ήρων (π.χ. για πρωτεργια) και να ξαναμπω για το 50ρικο 2η φορά;

Επεξ/σία από Cmg__
  • Sad 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...