Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

7 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Έχει όμως και υψηλό μηνιαίο πάγιο. Μία καλή επιλογή για την περίπτωση σου θα ήταν το power home smart night με το promo που παίζει τώρα με μόνιμη έκπτωση 40% στην τελική τιμή και δώρο το πάγιο. Δες κι αυτό.

Αν είναι 150 με 200 κιλοβατωρες μπορεί να κάνει το hybrid που για τις πρώτες 200 κιλοβατωρες σταθερή τιμή για έναν χρόνο στα 9,5 λεπτά οι πρώτες 200 και το πάγιο δεν είναι πολύ υψηλό είναι στα 5€ ακριβώς το ίδιο πάγιο δηλαδή με αυτό που πληρώνει στην δεη. Επίσης είναι και χωρίς δεσμευση αυτό το πρόγραμμα.

6 λεπτά πριν, ktikti είπε

εχει μονο nrg και δεη ο φιλος μου.θα το σκεφτω το τι θα κανω..αν και καποιος φιλος αναφερε παραπανω οτι εχει προγραμμμα Nrg hybrid με παγιο 5 ευρο.αν οντως μου το δωσουνε νομιζω οτι η μεταβαση ειναι εφικτη για την τσεπη μου.

Απλά είναι μόνο για νέους πελάτες το Hybrid δεν είναι για υφιστάμενους πελατες nrg οπότε ως νέος πελάτης μπορείς να το κάνεις οπότε πες στον φίλο σου να σε βάλει σε αυτό αν η κατανάλωση σου είναι μέχρι 200 κιλοβατωρες που είπατε.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 minutes ago, ktikti said:

εχει μονο nrg και δεη ο φιλος μου.θα το σκεφτω το τι θα κανω..αν και καποιος φιλος αναφερε παραπανω οτι εχει προγραμμμα Nrg hybrid με παγιο 5 ευρο.αν οντως μου το δωσουνε νομιζω οτι η μεταβαση ειναι εφικτη για την τσεπη μου.

Το πρόγραμμα που σου πρότεινε απλά το ξεχνάς. Τα 10 ευρώ πάγιο ουσιαστικά είναι η μηνιαία κατανάλωση σου.

Μικρές καταναλώσεις και πάγια στα 10 ευρώ δεν θέλει πολύ σκέψη ότι είναι ότι χειρότερο σαν επιλογή. Αν μιλούσαμε για αρκετά μεγάλες καταναλώσεις υπό προϋποθέσεις ναι αξίζει.

Η καλύτερη επιλογή είναι Ζενίθ που σου προτείναμε αλλιώς αν δεν θες να στεναχωρησεις τον φίλο σου τότε NRG Hybrid.

Επεξ/σία από madboy
  • Like 2

Καλησπερα,

Ξερει κανενας αν η αλλαγη απο σταθερο ζενιθ σε κυμενομενο παλι ζενιθ επιφερει ρητρα ή επειδη ειναι στον ιδιο παροχο «στη χαριζουν»?

8 λεπτά πριν, nn1629 είπε

Καλησπερα,

Ξερει κανενας αν η αλλαγη απο σταθερο ζενιθ σε κυμενομενο παλι ζενιθ επιφερει ρητρα ή επειδη ειναι στον ιδιο παροχο «στη χαριζουν»?

σπας σταθερό ... άρα pay to continue ! 

• Like 1

26 λεπτά πριν, nn1629 είπε

Καλησπερα,

Δεν την Χαρίζουν. 

2 hours ago, Greg29M said:

Να ενημερώσω τους ενεργειακούς τουρίστες ότι μετά από αίτημα στη ΡΑΕ μου πίστωσε η ακατανόμαστη το κουπόνι (goodwill) 50€ στον λογαριασμό. 

Έτσι σου γράφουν? Ως καλή θέληση? Γιατί εμένα μου απάντησαν ότι κατόπιν ελέγχου έχουν δρομολογηθεί οι απαιτούμενες διορθώσεις.

• Like 1

Ειχε αναφερθεί ότι οι παλιοί πελάτης της ΕΛΠΕ που επιστρέφουν μπορούν να πάρουν 20€ public και 30€ για τους 2 πρώτους μήνες. Από πού το ζητάμε αυτό μαγκιτες;

35 λεπτά πριν, gpapas640 είπε

Ειχε αναφερθεί ότι οι παλιοί πελάτης της ΕΛΠΕ που επιστρέφουν μπορούν να πάρουν 20€ public και 30€ για τους 2 πρώτους μήνες. Από πού το ζητάμε αυτό μαγκιτες;

Η επαφή μου δίνει την προσφορά win-back 30€ αν έχεις φύγει εντός διμήνου. Για τα public υπάρχει σειρά προτεραιότητας γιατί είναι λίγες οι δωροεπιταγές 

• Like 1

8 λεπτά πριν, vklon είπε

Η επαφή μου δίνει την προσφορά win-back 30€ αν έχεις φύγει εντός διμήνου. Για τα public υπάρχει σειρά προτεραιότητας γιατί είναι λίγες οι δωροεπιταγές 

Ισχύει και για οικιακό smart zero?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 25/8/2024 στις 10:41 ΜΜ, akiskar123 είπε

Οπως βλεπεις στο myzenith γραφει αυτοimage.png.36136e363f471bf0fa84163493b85bce.png

Ενω στην συμβαση που μ ηρθε με mail γραφει αυτο
image.png.dd8b9d784184a3fa3aaed051489c7901.png

Οποτε ναι θα ζητουσα στην συμβαση ν γραφει αυτο που γραφει κ σε μενα.

Φυσικα εκανα αιτηση για αλλαγη στο μπλε της ζενιθ οπου για μενα το καλυτερο ολων 9,5 λεπτα σταθερη χρεωση οτι κ να γινει μειον το ΚΟΤ που εχω ειναι 5 λεπτα η kwh

Ενω τωρα στο smart home night απο τις 16/08 εως σημερα η ΤΕΑ ειναι 0.12917

με βαση τον υπολογισμο χρεωσης του home smart night που ειναι Χ*TEA + Z1

Χ=1.1357

ΤΕΑ=0.12917

Ζ1=0.030

εαν κανεις τον υπολογισμο μου βγαινει η kwh απο τις 16/08 εως σημερα 0,1180190214

μειον το ΚΟΤ =0,077502 ενω με το μπλε οπως προειπα μ βγαινει 5 λεπτα η kwh χωρις να κοιταω ΤΕΑ κ ιστοριες εκτος εαν κανω λαθος και η εκπτωση του 40% μπαινει στο συνολο κ οχι στη ΤΕΑ οπως το υπολογισα εγω κ μου βγαινει 6,1 λεπτα η kwh.

Ο υπολογισμός που αναφέρεται είναι διαφορετικός από αυτόν του site.  Στο παράδειγμα σου η κιλοβατώρα κοστίζει 2.6 λεπτά του ευρώ ακριβότερα στον υπολογισμό του συμβολαίου από αυτόν που διαφημίζει το  site.

image.png.1cd831d1a7bf6dde0b81f061385893c3.png

Επεξ/σία από bjj-p

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...