Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

καλημερα.ειμαι σε κιτρινο συμβολαιο στην δεη εδω και 6 μηνες και σημερα με πηρε ο ενργειακος μου συμβουλος και αδερφικος μου φιλος να αλλαξω και να παω nrg σε 6 μηνες κλειστο 9.5 κιλοβατωρα και 10 ευρο παγιο.

στα υποψην οτι τα νοιικοκυρια δουλευουνε το πολυ με 100-150 κιλοβατωρες το μηνα.

αξιζει η μεταβαση?? η μενω ως εχει..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 minutes ago, ktikti said:

καλημερα.ειμαι σε κιτρινο συμβολαιο στην δεη εδω και 6 μηνες και σημερα με πηρε ο ενργειακος μου συμβουλος και αδερφικος μου φιλος να αλλαξω και να παω nrg σε 6 μηνες κλειστο 9.5 κιλοβατωρα και 10 ευρο παγιο.

στα υποψην οτι τα νοιικοκυρια δουλευουνε το πολυ με 100-150 κιλοβατωρες το μηνα.

Όντως αδελφικός φίλος. 😀

Όχι δεν σε συμφέρει.

Ζενίθ Power Home Smart Night είναι για σένα.

Μπαμ 

Επεξ/σία από madboy
  • Haha 1

3 λεπτά πριν, madboy είπε

Όντως αδελφικός φίλος. 😀

Όχι δεν σε συμφέρει.

🙃 αρα μενω δεη.δεν ξερω κι'εγω πολλα απο το χρηματιστηριο της ενεργιας και δεν μαρεσει πολυ να τα σκαλιζω..προτιμω την σταθεροτητα.απλα ανεφερα τον προβληματισμο μου και αν αυτο συμφερει..

τα δωρεαν παγια και το -40% στο power home smart night ισχυουν για όσο κατσει καποιος στη ΖΕΝΙΘ ή μονο σε οσους παραμεινουν δωδεκα μήνες;

3 minutes ago, ktikti said:

🙃 αρα μενω δεη.δεν ξερω κι'εγω πολλα απο το χρηματιστηριο της ενεργιας και δεν μαρεσει πολυ να τα σκαλιζω..προτιμω την σταθεροτητα.απλα ανεφερα τον προβληματισμο μου και αν αυτο συμφερει..

Πήγαινε σε αυτό το πρόγραμμα που σου αναφέρω για 6 μήνες και μετά από αυτό το διάστημα, ρωτάς πάλι.

Τώρα αν θες να συνεισφέρεις στην κερδοφορία της ΔΕΗ, οκ δεκτό.

• Like 1

2 λεπτά πριν, ktikti είπε

Αφού θέλεις σταθερό γιατι δεν πας στο zenith Power Home Direct Plus με τις ιδιες χρεωσεις με αυτες που ειπες, αλλά τα πρωτα 6 παγια δωρο;

4 λεπτά πριν, thermaikos4 είπε

τα δωρεαν παγια και το -40% στο power home smart night ισχυουν για όσο κατσει καποιος στη ΖΕΝΙΘ ή μονο σε οσους παραμεινουν δωδεκα μήνες;

Προφανώς για τη διάρκεια του συμβολαίου δηλ 12 μηνες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, ktikti είπε

Ναι.. Καλά έκανες με σκεπτικό που έχεις.. Απλά μην ακούς και πολλά.. Θέλει ο καθένας να πουλήσει.. Παίρνουν για κάθε παροχή  που κάνουν αλλαγή 40-50 Ευρώ.. 

Εξάλλου οι τιμές αλλάζουν κάθε αρχές του μήνα.. Υπομονή.. 

Επεξ/σία από takoulou
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, thermaikos4 είπε

Ισχύουν για όσο παραμένεις πελάτης στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Η μέγιστη διάρκεια είναι 12 μήνες.

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 1

32 λεπτά πριν, ktikti είπε

Αν κάνεις  μέχρι 200 κιλοβατωρες τον μηνα είναι καλό και Το Nrg hybrid Με τις πρώτες 200 κιλοβατωρες καταναλωσης κάθε μηνα σταθερή τιμή για 1 χρονο 9,5 λεπτά και πάγιο 5 ευρώ και επειδή είναι κίτρινο είναι και χωρίς δεσμευση.

• Like 2

9 minutes ago, thermaikos4 said:

Από την αρχή του συμβολαίου σου μέχρι ένα χρόνο. Στο εξάμηνο βέβαια μπορεί να αλλάξουν τους όρους αν το επιθυμούν.

Εσύ μπορεί να μείνεις από 2 μέρες έως ένα χρόνο. Για όσο διάστημα παραμείνεις ισχύουν αυτά που ανέφερες αλλά με μια μικρή επιφύλαξη μετά το εξάμηνο.

• Like 2

8 λεπτά πριν, takoulou είπε

Ναι.. Καλά έκανες με σκεπτικό που έχεις.. Απλά μην ακούς και πολλά.. Θέλει ο καθένας να πουλήσει.. Παίρνουν για κάθε παροχή  που κάνουν αλλαγή 40-50 Ευρώ.. 

Εξάλλου οι τιμές αλλάζουν κάθε αρχές του μήνα.. Υπομονή.. 

ισχυει απολυτα αυτο που λες αλλα λιγο τωρα που ειδα τους λογαριασμους μου στην δεη ειναι μονιμα στα 15.5 λεπτα η kw ,και στην nrg θα παει στα 9.5 κατω απο 10 λεπτα σταθερη κλειδωμενη για ενα χρονο.εγω που καταναλωνω πολυ λιγες kw τον μηνα ειναι μια συζητισιμη αλλαγη.

2 λεπτά πριν, ktikti είπε

ισχυει απολυτα αυτο που λες αλλα λιγο τωρα που ειδα τους λογαριασμους μου στην δεη ειναι μονιμα στα 15.5 λεπτα η kw ,και στην nrg θα παει στα 9.5 κατω απο 10 λεπτα σταθερη κλειδωμενη για ενα χρονο.εγω που καταναλωνω πολυ λιγες kw τον μηνα ειναι μια συζητισιμη αλλαγη.

Έχει όμως και υψηλό μηνιαίο πάγιο. Μία καλή επιλογή για την περίπτωση σου θα ήταν το power home smart night με το promo που παίζει τώρα με μόνιμη έκπτωση 40% στην τελική τιμή και δώρο το πάγιο. Δες κι αυτό.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Έχει όμως και υψηλό μηνιαίο πάγιο. Μία καλή επιλογή για την περίπτωση σου θα ήταν το power home smart night με το promo που παίζει τώρα με μόνιμη έκπτωση 40% στην τελική τιμή και δώρο το πάγιο. Δες κι αυτό.

εχει μονο nrg και δεη ο φιλος μου.θα το σκεφτω το τι θα κανω..αν και καποιος φιλος αναφερε παραπανω οτι εχει προγραμμμα Nrg hybrid με παγιο 5 ευρο.αν οντως μου το δωσουνε νομιζω οτι η μεταβαση ειναι εφικτη για την τσεπη μου.

Επεξ/σία από ktikti

8 λεπτά πριν, ktikti είπε

Ναι έχει υψηλό πάγιο... Μήπως να περιμένεις αρχές Σεπτεμβρίου να δεις τις τιμές.. 

Μην ξεχάσεις ότι σε περίπτωση κάποιας αλλαγής παρόχου αν δεν έχει ποτέ γίνει αυτό να ζητηθεί νέο ΥΔΕ.. 

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...