Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Greg29M είπε

Αν προσέξεις λέει ότι «ΘΑ» παρέχει εκπτώσεις  και θα ανακοινώνονται την 1η του μηνός. Άρα τον Αύγουστο μας γδέρνει κανονικότατα χωρίς επιδότηση και επειδή ο Σεπτέμβριος είναι ο τελευταίος μήνας κλειδωμένης τιμής (μετά θα γίνει κράχτης και θα βγει όπως πάντα νέο φθηνό πρόγραμμα) σου πλασάρει αόριστα ψέματα για εκπτώσεις στο μέλλον...

Η τιμή κάθε μήνα ανακοινώνεται στις αρχές του επόμενου. Το ίδιο ισχύει για τις τιμές του Αυγούστου. Από πουθενά δεν προκύπτει ότι δεν θα δώσει έκπτωση τον Αύγουστο.

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2 ώρες πριν, dimtech είπε

εχουμε εικονα αν ο Ηρων δινει το 50αρικο χωρις να εχει παρελθει εξαμηνο απο προηγουμενη ενεργοποιηση;

Έκανα πριν από λίγο e-contract σε παροχή που πάει 6η φορά στον ΗΡΩΝ για φέτος (πριν 1,5 μήνα η τελευταία) και μου έδωσαν κανονικά το συμβόλαιο με το 50€ bonus

Επεξ/σία από vklon
  • Like 4
  • Confused 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vklon είπε

Έκανα πριν από λίγο e-contract σε παροχή που πάει 6η φορά στον ΗΡΩΝ για φέτος (πριν 1,5 μήνα η τελευταία  και μου έδωσαν κανονικά το συμβόλαιο με το 50€ bonus

Στο econtract δεν απορρίπτεται εν τή γενέσει το bonus των 50€ , το ερώτημα είναι αν θα αποδοθεί με την έκδοση του πρώτου λογαριασμού.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, geopro είπε

Στο econtract δεν απορρίπτεται εν τή γενέσει το bonus των 50€ , το ερώτημα είναι αν θα αποδοθεί με την έκδοση του πρώτου λογαριασμού.

Και επίσης όταν παίρνει για επιβεβαίωση και ενημέρωση η πωλήτρια τότε το αναφέρει αν θα προχωρήσει ή όχι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, geopro είπε

Κάποιοι απορρίφθηκαν και στο e-contract. Την προηγούμενη φορά που είχα πάει την συγκεκριμένη παροχή μου έδωσαν 50€ στο free που έχει την ρήτρα για το εξάμηνο. Αυτή την φορά είπα να μην το ρισκάρω και πήγα solar και έλαβα το συμβόλαιο με το bonus κανονικά.

Στο yellow free υπάρχει προωθητική που σου δίνει τον 12ο μήνα της παραμονής σου δωρεάν το ρεύμα και συνεχίζεται ακόμα στο solar η προωθητική με τα 90€ σε 6 δόσεις από την επαφή μου.

Τα καταστήματα τώρα πήραν γραμμή από τα κεντρικά και αν είχες πάει πρόσφατα ξανά ΗΡΩΝ δεν δίνουν το 50€ σε κανένα πρόγραμμα…

25 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Και επίσης όταν παίρνει για επιβεβαίωση και ενημέρωση η πωλήτρια τότε το αναφέρει αν θα προχωρήσει ή όχι.

Δεν καλεί πάντα η πωλήτρια στο e-contract. Καλούν συνήθως αν έχεις καθυστερήσει να κάνεις στην συναίνεση στο συμβόλαιο για να στο υπενθυμίσουν. Αν αρνηθεί να κάνει το συμβόλαιο (δεν μου έχει τύχει ποτέ) κάνεις καταγγελία ΡΑΕ. Όσο υπάρχει το solar θα παίρνουμε πάντα 50€

Επεξ/σία από vklon
  • Like 1
Δημοσ.

Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με τη συλλογή πόντων Go4More από πληρωμή λογαριασμών της Elpedison (5%) με πιστωτική κάρτα της Εθνικής τράπεζας;

Πριν από 1.5 μήνα πλήρωσα με τον 1ο λογαριασμό στην ιστοσελίδα της Elpedison και ακόμη δεν έχουν πιστωθεί οι πόντοι. Στο μεταξύ πληρώθηκε και 2ος λογαριασμός με πάγια εντολή (με κάρτα της Εθνικής και αυτός) και ούτε από εκεί έχω πάρει τους πόντους.

Επικοινώνησα με το Go4More μέσω Messenger και μου είπαν ότι κανονικά σε 15 εργάσιμες θα έπρεπε να έχουν πιστωθεί οι πόντοι. Για περσσότερα με παρέπεμψαν σε μια φόρμα επικοινωνίας της Εθνικής (https://www.nbg.gr/el/footer/epikoinwnia) που δεν λειτουργεί εδώ και μέρες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Geoponer είπε

Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με τη συλλογή πόντων Go4More από πληρωμή λογαριασμών της Elpedison (5%) με πιστωτική κάρτα της Εθνικής τράπεζας;

Πριν από 1.5 μήνα πλήρωσα με τον 1ο λογαριασμό στην ιστοσελίδα της Elpedison και ακόμη δεν έχουν πιστωθεί οι πόντοι. Στο μεταξύ πληρώθηκε και 2ος λογαριασμός με πάγια εντολή (με κάρτα της Εθνικής και αυτός) και ούτε από εκεί έχω πάρει τους πόντους.

Επικοινώνησα με το Go4More μέσω Messenger και μου είπαν ότι κανονικά σε 15 εργάσιμες θα έπρεπε να έχουν πιστωθεί οι πόντοι. Για περσσότερα με παρέπεμψαν σε μια φόρμα επικοινωνίας της Εθνικής (https://www.nbg.gr/el/footer/epikoinwnia) που δεν λειτουργεί εδώ και μέρες.

εμενα μου το βάλαν με τα χίλια ζόρια με myrae και απειλώντας οτι θα φύγω Myrae emails και τηλέφωνα.

ηρων πήγα 2 παροχές,

Πρώτον αργούνε 2-3 εβδομάδες να σου πούνε ότι μπήκες ηρων προφανώς για να μην φύγεις άμεσα.. Δηλαδή μου είπαν 13 αυγούστου οτι έγινε το αίτημα στο δεδδηε και μετά απο 12 μέρες μου είπαν οτι είμαι μέσα απο τις 14 του μήνα. Το ίδιο και στην άλλη παροχή με απόσταση 2 εβδομάδων.

Καλα με καθυστέρησαν για να με βάλουν πάνω απο ένα μήνα.. (νομίζω έπεσα και σε βόδι υπάλληλο, πραγματικά με ταλαιπώρησε πάρα πολύ).

Το concept ΄ήταν ότι μπήκα με σύσταση να πάρω 50 ευρώ και 20 φοιτητικό και ύστερα έβαλα την παροχή των γονιών μου με δική μου σύσταση για να πάρω εγώ 20 και αυτοί 50... Το χιλιοείπαμε σε emails και τηλέφωνα, το γράφει στη σύμβαση.. Να δούμε τι θα τραβήξουμε πάλι..

μου ήρθε και αυτό με τις έξτρα προωθητικές..

Επεξ/σία από Cmg__
Δημοσ.
9 ώρες πριν, gx2 είπε

9,90€/μήνα δια 330Kwh μηνιαία κατανάλωση, σημαίνει μια έξτρα επιβάρυνση 0,03€ ανά Kwh.

Παρεμεινα τελικα στο home smart night 40% promo μεχρι και αν βγει κανα καλο σταθερο.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Geoponer είπε

Το ίδιο κι εδώ, αναμένω απάντηση από την τράπεζα καθώς το ζήτημα είναι υπό διερεύνηση... 

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Geoponer είπε

Πληρώνω τους λογαριασμούς με πιστωτική εθνικής και ποτέ δεν είχα θέμα με τους πόντους. Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο ότι είναι πάγια εντολή.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Geoponer είπε

Εμένα με πιστωτική εθνικής (αλλά όχι πάγια) πρώτη φορά αυτό το μήνα άμεσα μπήκαν τώρα ημέρες δεν θυμάμαι ακριβώς..

• Confused 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Geoponer είπε

Το θέμα σου θα το λύσεις με την τράπεζα.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, giorgosvet είπε

Φρέσκο φρέσκο.Δεν λέει κάτι συγκεκριμένο γενικά για έκπτωση🤔Screenshot_2024-08-26-13-41-58-401_cn_wps.moffice_eng.jpg.0945f4552da9d237b505191691619165.jpg

Πάντως από τη σελίδα του προγράμματος έβγαλαν πάλι την κρατική επιδότηση.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, doomnx είπε

Πάντως από τη σελίδα του προγράμματος έβγαλαν πάλι την κρατική επιδότηση.

Τι θέλει να πει ο ποιητής? Ότι δεν θα έχει επιδότηση?

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Cmg__ είπε

εμενα μου το βάλαν με τα χίλια ζόρια με myrae και απειλώντας οτι θα φύγω Myrae emails και τηλέφωνα.

Αν αναφέρεσαι στους πόντους Go4More από την πληρωμή λογαριασμών της Elpedison, είναι θέμα της τράπεζας και όχι του παρόχου, οπότε δεν καταλαβαίνω πώς έβγαλες άκρη με τη ΡΑΕ...

8 ώρες πριν, -netman- είπε

Το θέμα σου θα το λύσεις με την τράπεζα.

Ακριβώς. Το θέμα είναι η επικοινωνία με την τράπεζα και κυρίως αν το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι μεμονωμένο ή γενικότερο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...