Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

21 λεπτά πριν, tommaxair είπε

Θα ήθελα να ρωτήσω για αυτούς που έχουν κοινωνικό τιμολόγιο Έχω κάνει αίτηση από 14/8 και μου βγάζει προς έγκριση Θα εγκριθεί σίγουρα και μετά από πόσες μέρες?η ιδικα μου λέει σε 2 με 3 εργάσιμες αλλά πέρασαν 

Θα περιμένεις λίγο..Υπομονή..Έτσι και αλλιώς ισχύει από την ημερομηνία που έκανες.. Μην ανησυχείς.. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Για καποιον που παει σε νεο σπιτι απο 1/9 και δικαουται και ΚΟΤ σκεπτομαι για ΗΡΩΝ 

Η διαδικασια ποια ειναι οταν υπαρχει αλλος ενοικιαστης ηδη μεχρι 31/8 ωστε να μη μεινει χωρις ρευμα ?

2 ώρες πριν, gx2 είπε

9,90€/μήνα δια 330Kwh μηνιαία κατανάλωση, σημαίνει μια έξτρα επιβάρυνση 0,03€ ανά Kwh.

Δλδ μετά το εξάμηνο η kwh στο σταθερό είναι σαν να βγαίνει κοντά στα 13λεπτα χωρίς πάγιο σωστά;

Καλησπερα σε ολους.

εχουμε εικονα αν ο Ηρων δινει το 50αρικο χωρις να εχει παρελθει εξαμηνο απο προηγουμενη ενεργοποιηση;

• Like 1

Καλησπέρα σας,

Έχω το κίτρινο τιμολόγιο της ΔΕΗ και μου προτείνουν το μπλε για 1 χρόνο με τιμή 14,5 λεπτά την κιλοβατώρα. Γνωρίζετε αν υπάρχει πιο συμφέρουσα προσφορά στους άλλους παρόχους; 

• Haha 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, john1987 είπε

Καλησπέρα σας,

Έχω το κίτρινο τιμολόγιο της ΔΕΗ και μου προτείνουν το μπλε για 1 χρόνο με τιμή 14,5 λεπτά την κιλοβατώρα. Γνωρίζετε αν υπάρχει πιο συμφέρουσα προσφορά στους άλλους παρόχους; 

Υπάρχουν αρκετές επιλογές φθηνότερες σε αλλά κίτρινα εναλλακτικών παρόχων, ακόμα και σε 6μηνα σταθερά.

Τσέκαρε το excel του @doomnx με βάση τις καταναλώσεις σου.

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 2
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, adi32 είπε

Για καποιον που παει σε νεο σπιτι απο 1/9 και δικαουται και ΚΟΤ σκεπτομαι για ΗΡΩΝ 

Η διαδικασια ποια ειναι οταν υπαρχει αλλος ενοικιαστης ηδη μεχρι 31/8 ωστε να μη μεινει χωρις ρευμα ?

Δεν σε ενδιαφέρει ο άλλος. Πας με το ενοικιαστήριο και το παίρνεις στο όνομά σου, είτε το έχει κομμένο είτε όχι. Προσοχή για ληγμένη ΥΔΕ, αφορά τον ιδιοκτήτη.

43 λεπτά πριν, gemis XTX είπε

Δλδ μετά το εξάμηνο η kwh στο σταθερό είναι σαν να βγαίνει κοντά στα 13λεπτα χωρίς πάγιο σωστά;

Εξαρτάται από την κατανάλωση. Να πας στο Power Home Smart Night για να μη σε νοιάζει το πάγιο.

19 λεπτά πριν, dimtech είπε

Καλησπερα σε ολους.

εχουμε εικονα αν ο Ηρων δινει το 50αρικο χωρις να εχει παρελθει εξαμηνο απο προηγουμενη ενεργοποιηση;

Κατά περίπτωση. Αν έχει βγει τελικός λογαριασμός υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να το ξαναπάρεις. Κάνε την προσπάθειά σου και αν σου στείλουν για υπογραφή πρόγραμμα Bonus, τότε θα το πάρεις.

10 λεπτά πριν, john1987 είπε

Καλησπέρα σας,

Κατέβασε το Excel και βάλε την κατανάλωσή σου. Αν σε ενδιαφέρει ο τουρισμός προσανατολίσου για ένα μήνα στον Ήρωνα. Αν θες να μείνεις για μήνες, το Power Home Smart Night της ZeniΘ είναι πολύ καλή προσφορά.

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 3
  • Thanks 1

Μου ήρθε ο τελικός απο fysikoaerio . Για μέχρι 12.08 η τιμή kWh είναι 0,16 € στο Ρεύμα MAXI Home Super, για όποιον ενδιαφέρεται. Τώρα που θα καταλήξει στο τέλος του μήνα ....

2 ώρες πριν, adi32 είπε

Θα ζητήσεις αλλαγή του ονόματος.. 

Η άλλος θα ζητήσει την διακοπή του ρεύματος οπότε εσύ θα ζητήσεις την επανασύνδεση.. Και μετά θα κάνεις την αίτηση για ΚΟΤ.. 

49 λεπτά πριν, john1987 είπε

Καλησπέρα σας,

Να περιμένεις λίγο ακόμα.. Θα ανακοινωθούν νέες τιμές αρχές Σεπτεμβρίου.. 

• Thanks 1

17 λεπτά πριν, giorgosvet είπε

Φρέσκο φρέσκο.Δεν λέει κάτι συγκεκριμένο γενικά για έκπτωση🤔Screenshot_2024-08-26-13-41-58-401_cn_wps.moffice_eng.jpg.0945f4552da9d237b505191691619165.jpg

Εγώ λέω ότι θα δώσουν την κρατική επιδότηση από την τσέπη τους, επειδή το είχαν ανεβάσει στο site...σας τα έλεγα ότι είναι large στον ήρωνα και κοροιδεύατε.😂

1 ώρα πριν, dimtech είπε

Καλησπερα σε ολους.

Στο solar λογικά το δίνει 

14 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Εγώ λέω ότι θα δώσουν την κρατική επιδότηση από την τσέπη τους, επειδή το είχαν ανεβάσει στο site...σας τα έλεγα ότι είναι large στον ήρωνα και κοροιδεύατε.😂

To ιδιο μην. ηρθε και σε μενα πριν λιγο😃 Δεν διευκρινιζει τι και πως βεβαια..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Αν προσέξεις λέει ότι «ΘΑ» παρέχει εκπτώσεις  και θα ανακοινώνονται την 1η του μηνός. Άρα τον Αύγουστο μας γδέρνει κανονικότατα χωρίς επιδότηση και επειδή ο Σεπτέμβριος είναι ο τελευταίος μήνας κλειδωμένης τιμής (μετά θα γίνει κράχτης και θα βγει όπως πάντα νέο φθηνό πρόγραμμα) σου πλασάρει αόριστα ψέματα για εκπτώσεις στο μέλλον…

14 λεπτά πριν, energy52 είπε

To ιδιο μην. ηρθε και σε μενα πριν λιγο😃 Δεν διευκρινιζει τι και πως βεβαια..

Μέχρι να διευκρινήσει θα έχουμε φυγει…

Επεξ/σία από Greg29M
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...