Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, bjj-p είπε

Η παγια εντολη δινεται προς την τραπεζα δηλωνοντας της κωδικο πληρωμης οπου αντιστοιχει σε λογαριασμο της εταιρειας. Ειναι υπηρεσια που παρεχει η τραπεζα, ουσιαστικα μεταφερει λεφτα απο τον εναν λογαριασμο στον αλλον σε συγκεκριμενη ημ/νια.

Ο αλλος τροπος που κανουν απο τα site (με χρεωστικη-πιστωτικη καρτα) ειναι οτι κρατανε αποθηκευμενα τα στοιχεια της καρτας σου και κανουν μια χρεωση καθε μηνα το ποσο που οφειλεις. Ουσιαστικα σαν να αγοραζες κατι ηλεκτρονικα, απλα το κανουν αυτοματοποιημενα.

αν δεν θελεις να εμπιστευτεις τα στοιχεια της καρτας σου σε καποιον 3ο καντο με παγια εντολη. Σε καποια προγραμματα οπως παλιοτερα το δεη my home online δεν μπορουσες να αποφυγεις χρηση της καρτας, εκτος της περιπτωσης που ησουν ηδη πελατης δεη με ενεργη παγια εντολη.

Παιδιά για να μην σας νοιάζει η αποθήκευση κάρτας, βάλτε revolut μιας χρήσης κ να εξοφλείτε τον λογαριασμό 3 εργάσιμες πριν την εκτέλεση της παγειας εντολής (συνήθως η λήξη του λογαριασμού) κ είστε οκ.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, somt είπε

σωστός, το ερωτημα μου είναι πώς θα το κανω με τον 2ο τρόπο συγκεκριμένα στον ΗΡΩΝ αν κάποιος ξέρει. Τώρα κανω την αίτηση για αλλαγή παρόχου, δεν έχω ακόμα κάποιο control panel στον ηρων να πειράξω ρυθμίσεις, προσθήκη καρτών κλπ

Στην αίτηση γράψε πάγια εντολή.Μετα όταν κάνεις εγγραφή στο myheron θα μπορέσεις μέσα από εκεί.Δεν χρειάζεται να το κάνεις τώρα  άμεσα μπορείς και μετά απο 10 ,15 μέρες θα σου δώσει την άδεια διαδικασίας μέσα από εκεί Μην αγχώνεσαι και μην βιάζεσαι.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 21/8/2024 στις 1:09 ΠΜ, mdkamael είπε

Επιτηδες θα σημαινε δολο, αλλα ο ΔΕΔΔΗΕ που κανει τις καταμετρησεις ειναι ανεξαρτητος απο τους παροχους κ δεν εχει να κερδισει κατι, οποτε βγαινει εκτος το ενδεχομενο να το κανουν επιτηδες. Το να βαζουν μετρησεις της προηγουμενης εβδομαδας ομως και να σημειωνεται οτι εγιναν χτες το απογευμα ε οκ αυτο δεν μου καθεται καλα στο ματι. Ποσο μαλλον οταν δεν ολοκληρωθηκε η αλλαγη παροχου οριστικα. Ευτυχως που σαν ψυχακι εβγαζα για καθε μερα και την καταμετρηση φωτο ..... οπως ειπα... κουραστικος ο τουρισμος :-P. Εκτος αν υπερβαλλω....

έβαλαν δικές τους μετρήσεις που ισούνταν με τις kWh που είχε χρεώσει η Volton (το είδαν από τον προηγούμενο έναντι) χωρίς να προσθέσουν ούτε μίά για το μήγνα που είχε περάσει. 'Η δόλος υπάρχει ή είναι ταυτόχρονα άσχετοι ανίσεοι και άχρηστοι. Διάλεξε...

Έχασα λεφτά και η Ζενίθ κέρδισε τα δήθεν 50€ που θα μου δώσει σε 5 ή 6 μήνες. Μιλάμε για 600 kWh

Επεξ/σία από Photios

Καλησπέρα σε όλους. 

Μετέφερα  δύο παροχές στην Volton πριν 1 και κάτι μήνα στο πρόγραμμα με την εγγυημένη τιμή 0,089. Δεν ήθελα να μπλέξω με αλλαγές και ζήτησα μετάβαση στην τιμή 0,093 μέχρι Οκτώβριο. Έφαγα πόρτα, οπότε τώρα θα κάνω ενέργειες για Zenith Power Home Smart Night. Ακόμα και αν επανέλθει η Volton, δε θα τους κάνω τη χάρη. Το ερώτημα είναι το εξής:

Στη μία παροχή εκδόθηκε ο πρώτος λογαριασμός λίγο πριν την καταμέτρηση του ΔΕΔΔΗΕ για την επόμενη περίοδο κατανάλωσης. Στη δεύτερη δεν έχει εκδοθεί ακόμα, αλλά αν γίνει το ίδιο πράγμα αυτό θεωρητικά αναμένεται στο τέλος της επόμενης εβδομάδας. Να κάνω το αίτημα στη ΖΕΝΙΤΗ άμεσα και για τις δύο παροχές ή για αυτήν που εκκρεμεί ο πρωτος λογαριασμός να περιμένω την έκδοσή του; Παίζει αυτό κάποιο ρόλο στην έκπτωση συνέπειας;

Ευχαριστω εκ των προτέρων

Παιδιά αυτή η Volton κάθε ποτέ εκδίδει λογαριασμο? Κλείνω ένα μήνα σε αυτούς και θέλω να την κάνω για Ζenith.Ο Δεδδηε έχει πάρει μέτρηση εδώ και 10 μέρες και οι ενδείξεις εμφανίζονται κανονικά και στη σελίδα της Volton.

17 λεπτά πριν, vagmouk είπε

Παιδιά αυτή η Volton κάθε ποτέ εκδίδει λογαριασμο? Κλείνω ένα μήνα σε αυτούς και θέλω να την κάνω για Ζenith.Ο Δεδδηε έχει πάρει μέτρηση εδώ και 10 μέρες και οι ενδείξεις εμφανίζονται κανονικά και στη σελίδα της Volton.

Καθυστερούν συνήθως  κανένα μήνα.. Πάρε τηλέφωνο. 

Just informing.... 14/08 εγινε η αιτηση μου τηλεφωνικα σε καταστημα Ζενιθ για το power home smart night, απο 19/08 ενεργοποιηθηκε η συνδεση στην ιδια. Στο ενδιαμεσο μονο μια κληση στον ΔΕΔΔΗΕ για την "τυπικη" υπενθυμιση οτι εκκρεμει αιτηση 😛 ... 

53 λεπτά πριν, vagmouk είπε

Σε εμένα έκανε 48 ημέρες.

• Sad 1

17 λεπτά πριν, mdkamael είπε

Just informing.... 14/08 εγινε η αιτηση μου τηλεφωνικα σε καταστημα Ζενιθ για το power home smart night, απο 19/08 ενεργοποιηθηκε η συνδεση στην ιδια. Στο ενδιαμεσο μονο μια κληση στον ΔΕΔΔΗΕ για την "τυπικη" υπενθυμιση οτι εκκρεμει αιτηση 😛 ... 

Τελικά πότε έγινε η αλλαγή σου;

Καλησπέρα σε όλους! Μόλις έκλεισα το 5μηνο προσφοράς της ΕΛΠΕ με τα 150€δωρο και είμαι για αλλαγή καθώς είναι φωτιά το πρόγραμμα τώρα .. με έχουν πάρει τηλέφωνο από ζενίθ και μου πρότειναν μηδενικό πάγιο για ένα χρόνο -40% στην τιμή του ρεύματος και δώρο ταξίδι για 2 άτομα.. ακούγεται δελεαστικο μπορώ να πω.. σκεφτόμουν για το 50αρικο του Ήρων αλλά και αυτή φαίνεται πολύ καλή προσφορά τι λέτε;; Μάλλον για ζενίθ ε;;

45 λεπτά πριν, takoulou είπε

Τελικά πότε έγινε η αλλαγή σου;

Κάπου μεταξύ 14-18 ... fast track, πιο γρηγορα και απο τον Κεντερη. Συνεπεσε κιολας και με την τελευταια μερα στη Volton. Ουτε προμελετημενο να ητανε. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, vagmouk said:

Ο Δεδδηε έχει πάρει μέτρηση εδώ και 10 μέρες

15 μερες μετα απο καταμετρηση ΔΕΔΔΗΕ ανεβηκε o λογαριασμος στο myportal και μετα απο αλλες 5 μερες ηταν διαθεσιμο το αρχειο.

Επεξ/σία από BrunoB
  • Like 1

1 ώρα πριν, mdkamael είπε

Κάπου μεταξύ 14-18 ... fast track, πιο γρηγορα και απο τον Κεντερη. Συνεπεσε κιολας και με την τελευταια μερα στη Volton. Ουτε προμελετημενο να ητανε. 

Καλά δεν ξέρεις την ημερομηνία.. Πάρε τηλέφωνο στον Δεδδηε να δεις πότε έγινε αυτό;

2 ώρες πριν, gemis XTX είπε

Καλησπέρα σε όλους! Μόλις έκλεισα το 5μηνο προσφοράς της ΕΛΠΕ με τα 150€δωρο και είμαι για αλλαγή καθώς είναι φωτιά το πρόγραμμα τώρα .. με έχουν πάρει τηλέφωνο από ζενίθ και μου πρότειναν μηδενικό πάγιο για ένα χρόνο -40% στην τιμή του ρεύματος και δώρο ταξίδι για 2 άτομα.. ακούγεται δελεαστικο μπορώ να πω.. σκεφτόμουν για το 50αρικο του Ήρων αλλά και αυτή φαίνεται πολύ καλή προσφορά τι λέτε;; Μάλλον για ζενίθ ε;;

Να δεις αν υπάρχει.. Αν ισχύουν όλα.. Να κοιτάξεις τίποτα  κρυφούς όρους.. Να στο στείλουν γραπτώς.. 

• Like 1

Εγώ έκανα αίτηση στην Ζενίθ σε κατάστημα στις 16 ημέρα Παρασκευή και 18 Κυριακή πήρε τηλεμετρηση ο ΔΕΔΗΕ και εκπροσώπηση από 18.

Πρώτη φορά τόσο γρήγορα, βοηθάει βέβαια ότι είναι τηλεμετρουμενη η παροχή μου 

• Like 2

1 λεπτό πριν, satgrey είπε

Εγώ έκανα αίτηση στην Ζενίθ σε κατάστημα στις 16 ημέρα Παρασκευή και 18 Κυριακή πήρε τηλεμετρηση ο ΔΕΔΗΕ και εκπροσώπηση από 18.

Πρώτη φορά τόσο γρήγορα, βοηθάει βέβαια ότι είναι τηλεμετρουμενη η παροχή μου 

Σου ζήτησαν αντίγραφο τελευταίου λογαριασμού?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...