Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, mdkamael είπε

Θα χρεωθεις για 3φασικη παροχη αντι για μονοφασικη... κανα 12αρι με 15αρι πανω σε καθε λογαριασμο αν δεν κανω λαθος.... επισημανε το.

Στον ΔΕΔΔΗΕ δεν φαίνεται ότι η κατανάλωση μου είναι μονοφασική και όχι τριφασική;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλήμέρα!!!
Για το ZeniΘ Power Home Smart Night που απότι διαβάζω αξίζει καλύτερα η αίτηση να γίνει τηλεφωνικά ή μέσω του e contract?
Επίσης, η έκπτωση 40% μέχρι πότε ισχύει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, enterhere είπε

Ήμουν στον Ηρων στο πρόγραμμα Yellow One Home Bonus, με ισχύς παροχής στα 8KVA. 

Πήγα στην Zenith και στο πρόγραμμα Power Home Smart Night. Στην σύμβαση που μου έστειλαν βλέπω ότι η συμφωνημένη ισχύς είναι στα 25.

Υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή πρέπει να τους πω να το διορθώσουν;

Το ίδιο έκαναν και σε μένα. Έστειλα email, πήρα και τηλέφωνο και την επόμενη μέρα μου ξανά στείλανε την σύμβαση διορθωμένη! Μην το αφήσεις

Επεξ/σία από gx2
  • Like 1
  • Thanks 1

1 ώρα πριν, armenistis1980 είπε

Καλήμέρα!!!
Για το ZeniΘ Power Home Smart Night που απότι διαβάζω αξίζει καλύτερα η αίτηση να γίνει τηλεφωνικά ή μέσω του e contract?
Επίσης, η έκπτωση 40% μέχρι πότε ισχύει?

Στείλε στον @conne να εξυπηρετηθείς με προτεραιότητα 

8 ώρες πριν, energy52 είπε

Τωρα να μην ανοιγω νεο θεμα....🙂ειμαι στην μηνιαια καταμετρηση αλλα τον Ιουλιο ετυχε να λειπουν ολοι οι ιδιοκτητες  οποτε δεν ανοιξε κανεις και απλα βρηκαμε ενα σημειωμα που αφηνουν..Εδωσα λοιπον δικη μου μετρηση στον Ηρων και οντως εκδοθηκε λογαριασμος βασει αυτου..Τωρα που μετρησαν και ειναι πολυ περισσοτερες οι kwh, ο παροχος θα τις σπασει αναλογικα στο 2μηνο ή οχι; Ευχαριστω! 

Η δική σου καταμέτρηση στην ΗΡΩΝ δεν είναι επίσημη. Θα βγει κανονικά εκκαθαριστικός με τη μέτρηση του ΔΕΔΔΗΕ.

• Thanks 1

10 ώρες πριν, energy52 είπε

Τωρα να μην ανοιγω νεο θεμα....🙂ειμαι στην μηνιαια καταμετρηση αλλα τον Ιουλιο ετυχε να λειπουν ολοι οι ιδιοκτητες  οποτε δεν ανοιξε κανεις και απλα βρηκαμε ενα σημειωμα που αφηνουν..Εδωσα λοιπον δικη μου μετρηση στον Ηρων και οντως εκδοθηκε λογαριασμος βασει αυτου..Τωρα που μετρησαν και ειναι πολυ περισσοτερες οι kwh, ο παροχος θα τις σπασει αναλογικα στο 2μηνο ή οχι; Ευχαριστω! 

ΟΧΙ 

9 ώρες πριν, energy52 είπε

Αν οχι..τοτε να περιμενω αυξημενες ΥΚΩ λογω αλλαγης κλιμακας..μηπως τελικα δεν μας συμφερει η μηνιαια;🤫

Εννοείται.

Αίτημα στο υπουργείο να γυρίσει το παλιό σύστημα με τις έναντι μετρήσεις και ας μπερδεύεται ο κόσμος. Πλήρωνε λιγότερα αλλά δεν το είχε πάρει χαμπάρι 

Στον ΔΕΔΔΗΕ δεν φαίνεται ότι η κατανάλωση μου είναι μονοφασική και όχι τριφασική;

Τι θα πει: φαίνεται?

Ο πάροχος καλώς η κακώς δηλώσε τριφασικό 25

1 ώρα πριν, doomnx είπε

Στείλε στον @conne να εξυπηρετηθείς με προτεραιότητα 

Η δική σου καταμέτρηση στην ΗΡΩΝ δεν είναι επίσημη. Θα βγει κανονικά εκκαθαριστικός με τη μέτρηση του ΔΕΔΔΗΕ.

Δεν νομίζω.

Δεν θεωρείται δική σου καταμέτρηση όταν αφήνει ο ΔΕΔΔΗΕ το κίτρινο χαρτί και ΕΣΥ τους παίρνεις τηλέφωνο 

Ερώτηση...μου βγήκε λογαριασμός ΕΛΠΕ με μηνιαία διάρκεια έως 8/8... εγώ στις 13 άλλαξα πάροχο (οι kwh είναι ίδιες 8 και 13 με καταμέτρηση ΔΕΔΔΗΕ).. μπορώ να τους ζητήσω να μου βγάλουν νέο λογαριασμό μέχρι τις 13 που να είναι και τελικός η δεν γίνεται λόγω συστήματος??

28 λεπτά πριν, Dogtor21 είπε

Ερώτηση...μου βγήκε λογαριασμός ΕΛΠΕ με μηνιαία διάρκεια έως 8/8... εγώ στις 13 άλλαξα πάροχο (οι kwh είναι ίδιες 8 και 13 με καταμέτρηση ΔΕΔΔΗΕ).. μπορώ να τους ζητήσω να μου βγάλουν νέο λογαριασμό μέχρι τις 13 που να είναι και τελικός η δεν γίνεται λόγω συστήματος??

Ε ναι.. Αυτό θα ζητήσεις αφού υπάρχει αλλαγή στις 13/8...

• Like 1

36 λεπτά πριν, Dogtor21 είπε

Ούτως ή άλλως θα σου βγει τελικός μέχρι τις 13 που έφυγες.

• Like 1

13 λεπτά πριν, Dogtor21 είπε

Το ξέρω αλλά να μην περιμένω ένα μήνα..

Αν ο λογαριασμός που έλαβες στις 8/8 ήταν εκκαθαριστικός, προσωπικά δε βλέπω το λόγο να ζητήσεις έκτακτό διορθωτικό μέχρι τις 13/08. Elpe δεν αργεί ιδιαίτερα στους τελικούς (σαφώς λιγότερο διάστημα από μήνα)

• Like 1

10 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Αν ο λογαριασμός που έλαβες στις 8/8 ήταν εκκαθαριστικός, προσωπικά δε βλέπω το λόγο να ζητήσεις έκτακτό διορθωτικό μέχρι τις 13/08. Elpe δεν αργεί ιδιαίτερα στους τελικούς (σαφώς λιγότερο διάστημα από μήνα)

Οκ..ναι εκκαθαριστικός ήταν 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, alexander098 είπε

Η εγγύηση είναι πόσο το οποίο καταβάλεις στον πρώτο ή στους 2 πρώτους λογαριασμούς και όταν φεύγεις στο επιστρέφουν. Η πάγια εντολή αν γίνει μέσω της ιστοσελίδας του Ήρωνα είναι χωρίς χρέωση, απλά βάζεις στοιχεία κάρτας και είσαι έτοιμος!

από τον ΗΡΩΝ που ρώτησα πάντως σχετικά με την πάγια εντολή μου απάντησαν

"θα  την κάνετε   με  τον  κωδικό  πληρωμής  με  την  τράπεζά  σας"

υπάρχει κι άλλος τροπος απ'οτι καταλαβαίνω που δε γνώριζε να μου προτείνει ο εκπρόσωπος;

Επεξ/σία από somt

33 λεπτά πριν, somt είπε

υπάρχει κι άλλος τροπος απ'οτι καταλαβαίνω που δε γνώριζε να μου προτείνει ο εκπρόσωπος;

Η παγια εντολη δινεται προς την τραπεζα δηλωνοντας της κωδικο πληρωμης οπου αντιστοιχει σε λογαριασμο της εταιρειας. Ειναι υπηρεσια που παρεχει η τραπεζα, ουσιαστικα μεταφερει λεφτα απο τον εναν λογαριασμο στον αλλον σε συγκεκριμενη ημ/νια.

Ο αλλος τροπος που κανουν απο τα site (με χρεωστικη-πιστωτικη καρτα) ειναι οτι κρατανε αποθηκευμενα τα στοιχεια της καρτας σου και κανουν μια χρεωση καθε μηνα το ποσο που οφειλεις. Ουσιαστικα σαν να αγοραζες κατι ηλεκτρονικα, απλα το κανουν αυτοματοποιημενα.

αν δεν θελεις να εμπιστευτεις τα στοιχεια της καρτας σου σε καποιον 3ο καντο με παγια εντολη. Σε καποια προγραμματα οπως παλιοτερα το δεη my home online δεν μπορουσες να αποφυγεις χρηση της καρτας, εκτος της περιπτωσης που ησουν ηδη πελατης δεη με ενεργη παγια εντολη.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σωστός, το ερωτημα μου είναι πώς θα το κανω με τον 2ο τρόπο συγκεκριμένα στον ΗΡΩΝ αν κάποιος ξέρει. Τώρα κανω την αίτηση για αλλαγή παρόχου, δεν έχω ακόμα κάποιο control panel στον ηρων να πειράξω ρυθμίσεις, προσθήκη καρτών κλπ

Επεξ/σία από somt

46 λεπτά πριν, somt είπε

Γίνεται και μέσα από το my ηρων

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...