Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

7 λεπτά πριν, petran64 είπε

Καλησπέρα

Είμαι στο volton yellow simple protect έως και Αύγουστο στα 0,083. Ήδη έχει έρθει ένας εκκαθαριστικός λογαριασμός που αφορούσε καταναλώσεις από 5/7/24 έως 1/8/24 (μέτρηση ΔΕΔΔΗΕ) όλα καλά ως εδώ. Θέλω να μπω στο volton yellow simple protect 0,093 εως και Οκτώβριο. Πότε πρέπει χρονικά να κάνω αίτηση σε άλλο πάροχο για να το δούνε και να γυρίσω στην volton; Καθώς η επόμενη καταμέτρηση στην volton ανοίγει από 31/8 εως 5/9. Μήπως πρέπει να δώσω πρώτα στις 31/8 την μέτρηση για να γίνει η τιμολόγηση στα 0,083 του Αυγούστου και μετά να κάνω την αλλαγή σε άλλο πάροχο;

Κοίτα ποτέ έχεις επόμενη προγραμματισμένη καταμετρηση από ΔΕΔΔΗΕ μην μπλέξεις με τις ενδείξεις πρώτα, γιατί παίζει να έχεις ενταχθεί σε μηνιαία κι εσύ και να μην το έχεις προσέξει.

Το γράφει στο λογαριασμό που έχεις λάβει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

27 λεπτά πριν, petran64 είπε

Καλησπέρα

Είμαι στο volton yellow simple protect έως και Αύγουστο στα 0,083. Ήδη έχει έρθει ένας εκκαθαριστικός λογαριασμός που αφορούσε καταναλώσεις από 5/7/24 έως 1/8/24 (μέτρηση ΔΕΔΔΗΕ) όλα καλά ως εδώ. Θέλω να μπω στο volton yellow simple protect 0,093 εως και Οκτώβριο. Πότε πρέπει χρονικά να κάνω αίτηση σε άλλο πάροχο για να το δούνε και να γυρίσω στην volton; Καθώς η επόμενη καταμέτρηση στην volton ανοίγει από 31/8 εως 5/9. Μήπως πρέπει να δώσω πρώτα στις 31/8 την μέτρηση για να γίνει η τιμολόγηση στα 0,083 του Αυγούστου και μετά να κάνω την αλλαγή σε άλλο πάροχο;

Να δεις πότε περνάει ο δεδδηε.. Για την καταμέτρηση.. Όταν είναι να περάσει μια δυο μέρες νωρίτερα να κάνεις την αίτηση.. 

2 hours ago, lelos1 said:

Παιδιά είμαι στο ζενιθ power choice ήρθε τσιμπημένος αυτόν τον μήνα αξίζει να πάω κάπου αλλού? έχω και γ1ν

Κάνε τηλέφωνο στο 2311223800, είναι η πωλητές της ζενίθ, και ζήτησε μετάβαση στο power home smart night. Εγώ το έκανα την προηγούμενη βδομάδα, δεν είχε σημασία που ήμουν ήδη πελάτης ζενίθ. Πήρα και το μηδενικό πάγιο και το -40%

• Thanks 1

24 λεπτά πριν, takoulou είπε

Να δεις πότε περνάει ο δεδδηε.. Για την καταμέτρηση.. Όταν είναι να περάσει μια δυο μέρες νωρίτερα να κάνεις την αίτηση.. 

Επόμενη καταμέτρηση είναι στις 29/11/24 λέει στον πρώτο και τελευταίο εκκαθαριστικό λογαριασμό volton που έλαβα. Άρα δεν είμαι σε μηνιαία καταμέτρηση. Έως τότε με πιο πρόγραμμα θα με τιμολογήσει η volton; Θέλω να μπω στο 0,093 έως τέλος Οκτωβρίου. Πως θα κάνω αλλαγή τον Νοέμβριο;

5 ώρες πριν, prefuse είπε

Το fix Ε; :P

Ευχαριστώ, εννοούσα οικονομικότερο από όλες τις εταιρείες, και δεν μου είναι σαφές, αν δίνουν και σε όλα τα επαγγελματικά τα 50€ εγγραφής, τότε ναι, yellow free.

Μήπως γνωρίζεις αν δίνονται στα επαγγελματικά;

Μα σου δείχνω στην εικόνα σε ποια επαγγελματικά δίνει 50 € δώρο 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τωρα να μην ανοιγω νεο θεμα....🙂ειμαι στην μηνιαια καταμετρηση αλλα τον Ιουλιο ετυχε να λειπουν ολοι οι ιδιοκτητες  οποτε δεν ανοιξε κανεις και απλα βρηκαμε ενα σημειωμα που αφηνουν..Εδωσα λοιπον δικη μου μετρηση στον Ηρων και οντως εκδοθηκε λογαριασμος βασει αυτου..Τωρα που μετρησαν και ειναι πολυ περισσοτερες οι kwh, ο παροχος θα τις σπασει αναλογικα στο 2μηνο ή οχι; Ευχαριστω! 

Επεξ/σία από energy52

28 λεπτά πριν, petran64 είπε

Επόμενη καταμέτρηση είναι στις 29/11/24 λέει στον πρώτο και τελευταίο εκκαθαριστικό λογαριασμό volton που έλαβα. Άρα δεν είμαι σε μηνιαία καταμέτρηση. Έως τότε με πιο πρόγραμμα θα με τιμολογήσει η volton; Θέλω να μπω στο 0,093 έως τέλος Οκτωβρίου. Πως θα κάνω αλλαγή τον Νοέμβριο;

Ασε τι γραφει ο λογαριασμος.. Παρε  ενα τηλεφωνο στον Δεεδηε να ρωτησεις.. Αν εισαι σε μηνιαια καταμετρηση..

8 λεπτά πριν, energy52 είπε

Τωρα να μην ανοιγω νεο θεμα....🙂ειμαι στην μηνιαια καταμετρηση αλλα τον Ιουλιο ετυχε να λειπουν ολοι οι ιδιοκτητες  οποτε δεν ανοιξε κανεις και απλα βρηκαμε ενα σημειωμα που αφηνουν..Εδωσα λοιπον δικη μου μετρηση στον Ηρων και οντως εκδοθηκε λογαριασμος βασει αυτου..Τωρα που μετρησαν και ειναι πολυ περισσοτερες οι kwh, ο παροχος θα τις σπασει αναλογικα στο 2μηνο ή οχι; Ευχαριστω! 

Μαλλον οχι...

Καλησπερα παιδια!! Εχω 3 παροχες στο κλειδωμενο προγραμμα του Ηρων κ περιμενω λογικα εντος ημερων κ τους πρωτους λογαριασμους!! Επειδοτηση απ οτι διαβασα δε θα παρω.... συμφερει να περιμενω μεχρι τελος Σεπτεμβρη που ειναι κλειδωμενη η τιμη ή να παω στο πρπγραμμα της ζενιθ ππυ αναφερουν ολοι εδω κ μερες?

45 λεπτά πριν, takoulou είπε

Μαλλον οχι...

Αν οχι..τοτε να περιμενω αυξημενες ΥΚΩ λογω αλλαγης κλιμακας..μηπως τελικα δεν μας συμφερει η μηνιαια;🤫

1 hour ago, doomnx said:

Μα σου δείχνω στην εικόνα σε ποια επαγγελματικά δίνει 50 € δώρο 

Ευχαριστώ

Έμα δεν το έγραψες και νόμιζα ότι το ποσταρες για τις τιμές kw.

Άρα σε όλα δίνει..πάω για yellow one και βλέπουμε

1 ώρα πριν, desiro είπε

Καλησπερα παιδια!! Εχω 3 παροχες στο κλειδωμενο προγραμμα του Ηρων κ περιμενω λογικα εντος ημερων κ τους πρωτους λογαριασμους!! Επειδοτηση απ οτι διαβασα δε θα παρω.... συμφερει να περιμενω μεχρι τελος Σεπτεμβρη που ειναι κλειδωμενη η τιμη ή να παω στο πρπγραμμα της ζενιθ ππυ αναφερουν ολοι εδω κ μερες?

Μπορεί να έχει βγάλει κάποιο καλό promo και η Elpedison από Σεπτέμβριο. Μέχρι τότε κάνεις δεν ξέρει…

Για να μην ανοίγω άλλο θέμα μιας και είναι σχετικό, ξέρει κανείς αν η ΔΕΗ είναι σε πρόγραμμα ανταμοιβής κάποιας τράπεζας;

Ξέρω σίγουρα ότι η Εθνική δίνει πόντους go4more για την Elpedison και η Πειραιώς Yellows για τον ΗΡΩΝ, η ΔΕΗ έχει κάτι;

το παρον νημα αφορα αποκλειστικα τους εναλλακτικούς παροχους.Επισης αποφευγουμε να γράφουμε ΔΕΗ γιατί οο επισκέπτες του φορουμ εαν κανουν αναζητηση μεσω της επιλογής του φόρουμ θα τους βγαλει και το παρον νημα και δεν το θέλουμε .Εαν συνεχισουμε με αυτη τη ροη ειναι σχεδον βεβαιο ότι το νημα αυτο θα κλειδωθει.Οποτε ας ειμαστε προσεκτικοι

• Like 1
  • Thanks 1

Ήμουν στον Ηρων στο πρόγραμμα Yellow One Home Bonus, με ισχύς παροχής στα 8KVA. 

Πήγα στην Zenith και στο πρόγραμμα Power Home Smart Night. Στην σύμβαση που μου έστειλαν βλέπω ότι η συμφωνημένη ισχύς είναι στα 25.

Υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή πρέπει να τους πω να το διορθώσουν;

46 λεπτά πριν, enterhere είπε

Ήμουν στον Ηρων στο πρόγραμμα Yellow One Home Bonus, με ισχύς παροχής στα 8KVA. 

Πήγα στην Zenith και στο πρόγραμμα Power Home Smart Night. Στην σύμβαση που μου έστειλαν βλέπω ότι η συμφωνημένη ισχύς είναι στα 25.

Υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή πρέπει να τους πω να το διορθώσουν;

Θα χρεωθεις για 3φασικη παροχη αντι για μονοφασικη... κανα 12αρι με 15αρι πανω σε καθε λογαριασμο αν δεν κανω λαθος.... επισημανε το.

• Like 1
  • Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...