Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, Greg29M είπε

Ούτε στα ΚΟΤ που η πολιτεία πάντα είναι δίπλα στους ευάλωτους ; 😂

Να πάνε στη ΔΕΗ οι ευάλωτοι 😂😂😂

• Haha 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μόλις τώρα, doomnx είπε

Να πάνε στη ΔΕΗ οι ευάλωτοι 😂😂😂

Α ναι ξεχασα πρέπει να επιδοτήσουν κι αυτοί την αισχροκέρδεια… όποτε αν είσαι εκτός της ακατανομαστης τιμωρείσαι… αυτό είναι το μήνυμα! Ευχαριστούμε και πάλι την πολιτεία που στέκεται δίπλα στον ευάλωτο! 😂

δεν είναι να χάνει κανείς με εσάς επεισόδια... πρέπει να είμαστε θαμώνες .. για το καλό μας βεβαίως βεβαίως.. ανήκω στην κατηγορία 2 προηγούμενων συμφορητων που ήταν volton για τις 500, τις οποία πρόλαβα κυριολεκτικά τελευταία στιγμή και έκανα αίτηση για ζενιθ στο smart night μόλις τελείωσαν οι 500.  μου έστειλαν έναν έναντι από volton μόλις σήμερα αλλά δεν το δίνω βάση μέχρι τον τελικό, όμως με πήραν τηλ για το Protect στα 0,093 ενώ τους είχα καλέσει να ρωτήσω αν το δικαιούμαι και είπαν μόνο σε ΝΕΟΥΣ πελάτες, έτσι πήγα ΖΕΝΙΘ.  

περιμένω να μου στείλει το συμβόλαιο η volton για να το δω πριν συμφωνήσω να μείνω σε αυτούς και ετσι κέρδισα χρόνο για να ελέγξω το Υπέροχο excelaki!! 

βλέπω ότι στην ζενιθ αναφέρεται βάση τύπου το -40% κλτ (κι ας μην έχει επιδότηση θεωρώ ότι συμφέρει) όμως στο protect της volton η τιμή βάση μτα είναι στα 0,18.. άρα δεν ισχύει η προστασία τιμής ή εγώ καταλαβαίνω κάτι λάθος;;

μεταξύ ζενιθ -40% και volton protect στα 0,093 ειναι ελάχιστη η διαφορά και προτιμώ να μείνω volton όμως αξίξει ή θα φάμε καμιά παντόφλα;;  

4 λεπτά πριν, Bloummy είπε

δεν είναι να χάνει κανείς με εσάς επεισόδια... πρέπει να είμαστε θαμώνες .. για το καλό μας βεβαίως βεβαίως.. ανήκω στην κατηγορία 2 προηγούμενων συμφορητων που ήταν volton για τις 500, τις οποία πρόλαβα κυριολεκτικά τελευταία στιγμή και έκανα αίτηση για ζενιθ στο smart night μόλις τελείωσαν οι 500.  μου έστειλαν έναν έναντι από volton μόλις σήμερα αλλά δεν το δίνω βάση μέχρι τον τελικό, όμως με πήραν τηλ για το Protect στα 0,093 ενώ τους είχα καλέσει να ρωτήσω αν το δικαιούμαι και είπαν μόνο σε ΝΕΟΥΣ πελάτες, έτσι πήγα ΖΕΝΙΘ.  

περιμένω να μου στείλει το συμβόλαιο η volton για να το δω πριν συμφωνήσω να μείνω σε αυτούς και ετσι κέρδισα χρόνο για να ελέγξω το Υπέροχο excelaki!! 

βλέπω ότι στην ζενιθ αναφέρεται βάση τύπου το -40% κλτ (κι ας μην έχει επιδότηση θεωρώ ότι συμφέρει) όμως στο protect της volton η τιμή βάση μτα είναι στα 0,18.. άρα δεν ισχύει η προστασία τιμής ή εγώ καταλαβαίνω κάτι λάθος;;

μεταξύ ζενιθ -40% και volton protect στα 0,093 ειναι ελάχιστη η διαφορά και προτιμώ να μείνω volton όμως αξίξει ή θα φάμε καμιά παντόφλα;;  

Αξίζει να πας ΖενίΘ. Το 0.093 θα ισχύσει ένα μήνα ακόμα και μετά θα ανέβει στην τιμή που βλέπεις. 

• Thanks 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για Ήρων επαγγελματικό Γ21 στο σάιτ δεν είναι σαφές σε ποια προγράμματα δίνεται (αν δίνεται) τα 50€ εγγραφής μέσω econtact. Στην ιστοσελίδα το έχει κάτω κάτω σε όλα τα προγράμματα αλλά ίσως δεν ισχύει.

Γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω και πιο είναι το οικονομικότερο Γ21  αυτή την στιγμή για πολύ μικρές καταναλώσεις 30-100kw;

Επεξ/σία από prefuse

6 λεπτά πριν, prefuse είπε

Για Ήρων επαγγελματικό Γ21 στο σάιτ δεν είναι σαφές σε ποια προγράμματα δίνεται (αν δίνεται) τα 50€ εγγραφής μέσω econtact. Στην ιστοσελίδα το έχει κάτω κάτω σε όλα τα προγράμματα αλλά ίσως δεν ισχύει.

Γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω και πιο είναι το οικονομικότερο Γ21  αυτή την στιγμή για πολύ μικρές καταναλώσεις 30-100kw;

Σαφέστατο είναι 

Screenshot_20240822-172412.png.0fa217fbd8cd73d07a14036d8ff034f4.png

11 λεπτά πριν, doomnx είπε

Αξίζει να πας ΖενίΘ. Το 0.093 θα ισχύσει ένα μήνα ακόμα και μετά θα ανέβει στην τιμή που βλέπεις. 

Σε ευχαριστώ!!! Θα πάω ζενίθ 😇😇.. 

• Thanks 1

22 λεπτά πριν, Greg29M είπε

Α ναι ξεχασα πρέπει να επιδοτήσουν κι αυτοί την αισχροκέρδεια… όποτε αν είσαι εκτός της ακατανομαστης τιμωρείσαι… αυτό είναι το μήνυμα! Ευχαριστούμε και πάλι την πολιτεία που στέκεται δίπλα στον ευάλωτο! 😂

Πραγματικό η εικονικό?

23 minutes ago, doomnx said:

Σαφέστατο είναι 

Screenshot_20240822-172412.png.0fa217fbd8cd73d07a14036d8ff034f4.png

Το fix Ε; :P

Ευχαριστώ, εννοούσα οικονομικότερο από όλες τις εταιρείες, και δεν μου είναι σαφές, αν δίνουν και σε όλα τα επαγγελματικά τα 50€ εγγραφής, τότε ναι, yellow free.

Μήπως γνωρίζεις αν δίνονται στα επαγγελματικά;

15 λεπτά πριν, S90 είπε

Παίδες για επαγγελματικό ποιό ειναι σμφερον αυτη τη στιγμή......για αλλαγή απο ΕΛΠΕΝΤΙΣΟΝ η ερώτηση.

Η volton για Γ21 9,6 η kw  με 6,9 πάγια για μένα, κλειδωμένη τιμή μέχρι τέλος Οκτωβρίου. 

• Like 1

8 minutes ago, conne said:

Η volton για Γ21 9,6 η kw  με 6,9 πάγια για μένα, κλειδωμένη τιμή μέχρι τέλος Οκτωβρίου. 

Οποτε για το κοντινο 3μηνο προτεινεις VOLTON....σε σχεση Ηρων με το δωρο. Σ ευχαριστω.

• Like 1

16 minutes ago, lelos1 said:

Παιδιά είμαι στο ζενιθ power choice ήρθε τσιμπημένος αυτόν τον μήνα αξίζει να πάω κάπου αλλού? έχω και γ1ν

Φύγε για Ήρων να πάρεις τα 50€ και αν σε καλέσουν από Ζενίθ ζήτα το Power Home Smart Night που είναι πολύ φθηνό πρόγραμμα αλλά μόνο για νέους πελάτες.

• Like 1

Καλησπέρα

Είμαι στο volton yellow simple protect έως και Αύγουστο στα 0,083. Ήδη έχει έρθει ένας εκκαθαριστικός λογαριασμός που αφορούσε καταναλώσεις από 5/7/24 έως 1/8/24 (μέτρηση ΔΕΔΔΗΕ) όλα καλά ως εδώ. Θέλω να μπω στο volton yellow simple protect 0,093 εως και Οκτώβριο. Πότε πρέπει χρονικά να κάνω αίτηση σε άλλο πάροχο για να το δούνε και να γυρίσω στην volton; Καθώς η επόμενη καταμέτρηση στην volton ανοίγει από 31/8 εως 5/9. Μήπως πρέπει να δώσω πρώτα στις 31/8 την μέτρηση για να γίνει η τιμολόγηση στα 0,083 του Αυγούστου και μετά να κάνω την αλλαγή σε άλλο πάροχο;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...