Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, CHRISpros είπε

Νομίζω δεν υπάρχει "διακράτηση", απλά σου πουλάνε το πρόγραμμα σαν νέο πελάτη αφου έχεις φυγει. 

Είναι κάποιου είδους διακράτηση καθώς αν πας να κάνεις νέο συμβόλαιο από αλλού πχ σε κατάστημα δεν θα σε δεχτούν καθώς χρειάζονται λογαριασμό από τον προηγούμενο πάροχο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, CHRISpros είπε

Iδια κατάσταση και εγώ. Επέλεξα να πάω Ζενιθ με 0 πάγιο και 40% έκπτωση στην τιμή, που γινεται 45% με συνέπεια. 

Ελπίζοντας πως δεν θα εκτοξεύσουν τόσο την τιμή, ώστε να μην αξίζει ούτε με τέτοια έκπτωση. 

Ο τυπος υπολογισμού τους έχει νορμάλ συντελεστές. Με 40% έκπτωση (τουλάχιστον) δεν παίζει να μη συμφέρει, εκτός εάν μετά το 6μηνο αλλάξουν δραματικά τους συντελεστές.

• Like 1

27 λεπτά πριν, CHRISpros είπε

Νομίζω δεν υπάρχει "διακράτηση", απλά σου πουλάνε το πρόγραμμα σαν νέο πελάτη αφου έχεις φυγει. 

Τμήμα διακρατησης ονομάζεται το τμήμα που σας καλεί και σας το προτείνει άσχετα που επειδή έχει πάει το αίτημα στον δεδδηε από τον άλλο παροχο θα εκπροσωπηθετε από τον άλλον παροχο έστω 5-6 μερες και θα κάνει αίτημα η volton στον Δεδδηε για να σας πάρει πισω και καλούν από αυτό το τμήμα με το που τους έρθει αίτημα από τον Δεδδηε να δώσουν την παροχή για να πάει στον άλλον παροχο.

Παιδιά εγώ άκρη με την επιδότηση δυσκολεύομαι να βγάλω και την αφαίρεσα από το Excel. Όσοι τη δικαιούστε υπολογίστε έκπτωση έως 8,52 € με ΦΠΑ ή 0,05325 € x kWh για ΚΟΤ Α και Β.

Ξέρουμε ότι δεν θα την πάρει τελικά το Yellow One, το Win More και το Flex.

Το Value Easy της Protergia μάλλον θα την πάρει, γιατί απλά πρόκειται για έκπτωση ex-ante.

Δεν έχω ιδέα τι θα γίνει με το nrg hybrid. Θα συμψηφιστεί η τιμή των πρώτων 500 kWh και θα βγει μέσος όρος; Θα λάβει επιδότηση μόνο για την 201η έως και την 500η kWh; Δεν θα λάβει καθόλου;

Το Simple Protect με την προστασία ανώτατης τιμής θεωρείται κι αυτό μεικτό παρόλο που η τιμή βγαίνει στο τέλος του μήνα και θα μπορούσε να είναι και μικρότερη των 0,093 €/kWh; Αν ναι τότε δεν θα πάρει.

Μπάχαλο!

Έχω τους ειδικούς όρους του Power Home Smart Night. Ναι, αυτή είναι η ανάλυση, δεν κάνω πλάκα.

7GxKU3Z.png

• Like 6
  • Thanks 2

1 ώρα πριν, doomnx είπε

Παιδιά εγώ άκρη με την επιδότηση δυσκολεύομαι να βγάλω και την αφαίρεσα από το Excel. Όσοι τη δικαιούστε υπολογίστε έκπτωση έως 8,52 € με ΦΠΑ ή 0,05325 € x kWh για ΚΟΤ Α και Β.

Ξέρουμε ότι δεν θα την πάρει τελικά το Yellow One, το Win More και το Flex.

Το Value Easy της Protergia μάλλον θα την πάρει, γιατί απλά πρόκειται για έκπτωση ex-ante.

Δεν έχω ιδέα τι θα γίνει με το nrg hybrid. Θα συμψηφιστεί η τιμή των πρώτων 500 kWh και θα βγει μέσος όρος; Θα λάβει επιδότηση μόνο για την 201η έως και την 500η kWh; Δεν θα λάβει καθόλου;

Το Simple Protect με την προστασία ανώτατης τιμής θεωρείται κι αυτό μεικτό παρόλο που η τιμή βγαίνει στο τέλος του μήνα και θα μπορούσε να είναι και μικρότερη των 0,093 €/kWh; Αν ναι τότε δεν θα πάρει.

Μπάχαλο!

Έχω τους ειδικούς όρους του Power Home Smart Night. Ναι, αυτή είναι η ανάλυση, δεν κάνω πλάκα.

7GxKU3Z.png

Στο site του ο Ήρωνας ακόμα γράφει στο yellow one και επιδότηση. Μας κοροϊδεύουν;

2 λεπτά πριν, alexander098 είπε

Στο site του ο Ήρωνας ακόμα γράφει στο yellow one και επιδότηση. Μας κοροϊδεύουν;

Είναι large ο Ήρωνας...θα προσφέρει αναπάντητη λύση στο πρόβλημα και θα το δώσουν από την τσέπη τους😄

• Sad 1
  • Haha 4

2 ώρες πριν, konstantinost24 είπε

Αν κάνεις αίτηση σε οποιονδήποτε άλλο παροχο να πας θα σε καλέσουν από την διακράτηση της volton και για να μείνεις θα σου δώσουν το yellow simple protect έως Οκτωβρίο

Λογος ωστε να προτιμησει κανεις το yellow simple protect εστω κ ως οκτωβρη εναντι του smart night της zenith?!

το ΗΡΩΝ yellow one home σου δίνει 50 αλλά σου βάζει και εγγύηση 50. εξακολουθεί να συμφέρει; (πρώτη φορά αλλάζω παροχο, δεν εχω ψάξει πολύ τι είναι η εγγύηση)

Εκτός αν βάλεις πάγια εντολή, που αν δεν κάνω λάθος είναι χρεώσιμη οπότε βγαίνει "ακριβότερο" το ρεύμα

1 λεπτό πριν, somt είπε

το ΗΡΩΝ yellow one home σου δίνει 50 αλλά σου βάζει και εγγύηση 50. εξακολουθεί να συμφέρει; (πρώτη φορά αλλάζω παροχο, δεν εχω ψάξει πολύ τι είναι η εγγύηση)

Εκτός αν βάλεις πάγια εντολή, που αν δεν κάνω λάθος είναι χρεώσιμη οπότε βγαίνει "ακριβότερο" το ρεύμα

Η εγγύηση είναι πόσο το οποίο καταβάλεις στον πρώτο ή στους 2 πρώτους λογαριασμούς και όταν φεύγεις στο επιστρέφουν. Η πάγια εντολή αν γίνει μέσω της ιστοσελίδας του Ήρωνα είναι χωρίς χρέωση, απλά βάζεις στοιχεία κάρτας και είσαι έτοιμος!

• Thanks 1

1 ώρα πριν, alexander098 είπε

1 ώρα πριν, messinia3 είπε

Είναι large ο Ήρωνας...θα προσφέρει αναπάντητη λύση στο πρόβλημα και θα το δώσουν από την τσέπη τους😄

Ρώτησα στο τσατ και είπαν ότι δεν θα δοθεί 🤐

• Sad 2
  • Haha 2

Υπάρχει κάποιος άλλος που βρίσκεται ακόμη εν αναμονή πίστωσης των 50€ σε go4more πόντων από ΕΛΠΕ; Από 15 Ιουνίου και ακόμη περιμένω για 2 από τα 3 συμβόλαια που έχω κάνει. Στο 1 μπήκε τέλος Ιουλίου.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...