Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

16 ώρες πριν, mrgeox23 είπε

Άγνωστο, δεν ξέρω αν ξανά μέτρησε ο ΔΕΔΔΗΕ πάντως υπάρχουν καταχωρίσεις μέσα στο myDeddie app (κάθε μήνα τους τελευταίους 4 μήνες) αλλά δεν έγιναν από εμένα.

Μετρήσεις:
μέχρι 04/07 - ημερήσια 58915
από 04/07 μέχρι 05/08 - ημερίσια 59228

Στο σπίτι ήμασταν από 04/07 μέχρι 19/07 και γυρίσαμε εχθές.
Άρα κάπως έγιναν οι μετρήσεις (άγνωστο) και επίσης κάψαμε 313 kWh σε 15 μέρες 😅

btw σπίτι του 2004, με Δ Ενεργειακή, μικρές απώλειες, 2 άτομα κλπ.

Τον μετρητή σου μπορείς να τον δεις ο ίδιος; Για να ελέγξεις αν οι ενδείξεις σου συμβαδίζουν με αυτές που έχει δώσει ο ΔΕΔΔΗΕ. Μπορεί να "πέρασαν", αντί να κάνουν κανονική καταμέτρηση. Με τους μηνιαίους έχουν αρχίσει να γίνονται τέτοια. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 λεπτά πριν, grayden είπε

Τώρα που έρχεται ο Σεπτέμβριος αναμένουμε νέες προσφορές από Elpedison, κτλ ή θα κρατήσουν αυτές που ήδη τρέχουν;

Συνέχεια τις αλλάζουν... Αναμένουμε.

• Like 1

9 λεπτά πριν, grayden είπε

Τώρα που έρχεται ο Σεπτέμβριος αναμένουμε νέες προσφορές από Elpedison, κτλ ή θα κρατήσουν αυτές που ήδη τρέχουν;

Το Σεπτέμβριο έχουν πάντα καλύτερες προσφορές με είπε η επαφή μου. Ο Αύγουστος είναι «νεκρός» μήνας λόγω των διακοπών. Μετά από Σεπτέμβρη που έρχονται οι φουσκωμένοι λογαριασμοί του καλοκαιριού αρχίζει να ψάχνεται ο κόσμος.

• Like 6

9 λεπτά πριν, vklon είπε

Το Σεπτέμβριο έχουν πάντα καλύτερες προσφορές με είπε η επαφή μου. Ο Αύγουστος είναι «νεκρός» μήνας λόγω των διακοπών. Μετά από Σεπτέμβρη που έρχονται οι φουσκωμένοι λογαριασμοί του καλοκαιριού αρχίζει να ψάχνεται ο κόσμος.

Οπότε είναι καλύτερα να μην πάω τώρα Elpedison για τα 15+15+20 αλλά να περιμένω 5-10 μέρες να δω τι νέο θα παίξει;

38 λεπτά πριν, grayden είπε

Οπότε είναι καλύτερα να μην πάω τώρα Elpedison για τα 15+15+20 αλλά να περιμένω 5-10 μέρες να δω τι νέο θα παίξει;

Τα 30€ του win-back για να τα λάβεις πρέπει να ήσουν πελάτης τους εντός διμήνου. Αν θα ισχύει το Σεπτέμβριο δεν είναι σίγουρο γιατί οποιαδήποτε στιγμή και μέσα στην μέρα αλλάζουν τις προσφορές. Τότε μπορεί να βγει κάτι καλύτερο όμως 

38 λεπτά πριν, BrunoB είπε

Να φανταστώ ότι αυτό θα το αναφέρει στο συμβόλαιο που στέλνουν?

Να τσεκάρεις ότι θα σου στείλουν το promo του 40% (πριν ήταν 20% και νωρίτερα 10%)

• Thanks 1

42 λεπτά πριν, BrunoB είπε

Να φανταστώ ότι αυτό θα το αναφέρει στο συμβόλαιο που στέλνουν?

3 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Να τσεκάρεις ότι θα σου στείλουν το promo του 40% (πριν ήταν 20% και νωρίτερα 10%)

Μπορεί να στο στείλουν μετά την τηλεφωνική επιβεβαίωση, οπότε να σιγουρευτείς ότι στο τηλέφωνο θα συμφωνήσεις για την έκπτωση 40%. Στείλε στον @conne για να είσαι σίγουρος ότι δεν θα την πατήσεις.

• Like 1
  • Thanks 1

παίδες είμαι πελάτης της volton στο yellow simple protect με τιμή μέχρι και Αύγουστο. τους πήρα τηλ να με βάλουν στο νεο κίτρινο πρόγραμμα με τιμή μέχρι και Οκτώβριο και μου είπανε πως είναι ΜΟΝΟ για νέες αιτήσεις... (μου φάνηκε λίγο παράξενο)

που πάμε τώρα? να περιμένω?  

2 λεπτά πριν, pananton είπε

παίδες είμαι πελάτης της volton στο yellow simple protect με τιμή μέχρι και Αύγουστο. τους πήρα τηλ να με βάλουν στο νεο κίτρινο πρόγραμμα με τιμή μέχρι και Οκτώβριο και μου είπανε πως είναι ΜΟΝΟ για νέες αιτήσεις... (μου φάνηκε λίγο παράξενο)

Iδια κατάσταση και εγώ. Επέλεξα να πάω Ζενιθ με 0 πάγιο και 40% έκπτωση στην τιμή, που γινεται 45% με συνέπεια. 

Ελπίζοντας πως δεν θα εκτοξεύσουν τόσο την τιμή, ώστε να μην αξίζει ούτε με τέτοια έκπτωση. 

• Like 1

5 λεπτά πριν, pananton είπε

Αν δεν έχεις λάβει 50άρικο από ΗΡΩΝ πήγαινε εκεί. Αλλιώς άραξε ZeniΘ μέχρι νεωτέρας.

• Like 1
  • Thanks 1

38 λεπτά πριν, pananton είπε

Αν κάνεις αίτηση σε οποιονδήποτε άλλο παροχο να πας θα σε καλέσουν από την διακράτηση της volton και για να μείνεις θα σου δώσουν το yellow simple protect έως Οκτωβρίο

• Like 1

13 λεπτά πριν, konstantinost24 είπε

Αν κάνεις αίτηση σε οποιονδήποτε άλλο παροχο να πας θα σε καλέσουν από την διακράτηση της volton και για να μείνεις θα σου δώσουν το yellow simple protect έως Οκτωβρίο

Ναι, αυτό θα σου προτείνουν

15 λεπτά πριν, konstantinost24 είπε

Νομίζω δεν υπάρχει "διακράτηση", απλά σου πουλάνε το πρόγραμμα σαν νέο πελάτη αφου έχεις φυγει. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...