Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
On 02/08/2024 at 22:18, doomnx said:

Πιο συμφέρον πρόγραμμα για νέους πελάτες εξακολουθεί να είναι το Yellow One Home της ΗΡΩΝ

Αυτο ισχύει ακομα; Δεν βλέπω τα 50 στο site της ΗΡΩΝ,

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

ΜΗΠΩΣ ήταν παλιά και το άλλαξαν τελευταία?

Εννοείται ότι ΔΕΝ στέκει.

Ψέματα σου είπαν για να μην φύγεις.

16 ώρες πριν, chocorellos είπε

ερωτηση:

πήγα βάλτον για τις 500kvh τον μήνα

βγήκε έναντι με μέτρηση δεδηε για τις πρώτες 6 μέρες, 180 κικοβατωρες και με χρέωσαν 37 ευρώ.

-τους λέω μα είμαι στο συμβόλαιο με τις 500 δωρεάν τον 1ο μήνα.

- ναι αλλά αναλογικά μου λένε βγαίνει 16 κιλοβατωρες την μέρα οπότε σας δίνουμε δωρεάν (αναλογικά) 100 και πληρώνετε τις 80.

-ωραία ξαναλεω αλλά αν στο σύνολο του μήνα εγώ δεν καταναλωσω μαζί με τις 180, στο σύνολο 500, θα μου πιστωσετε τις 80 που πλήρωσα στον πρώτο λογαριασμό? αφού υποτίθεται εγώ εχω 500 δωρεάν. 

δεν ήξερε να μου απαντήσει η κοπελίτσα. περιμένω τηλέφωνο από κάποιον πιο γνωστη της εταιριας

πείτε μου την γνώμη σας και την εμπειρία σας σε αυτό σας παρακαλώ 

16 ώρες πριν, dimviii είπε

Ακριβώς ίδια φάση με εμένα.

Για να δούμε τι θα πούνε οι γνωστές.

15 ώρες πριν, prefuse είπε

Το λέει το συμβόλαιο αυτό; Ότι οι 500kwh δίνονται αναλογικά 16kwh/μέρα;

15 ώρες πριν, madboy είπε

Και εγω αναλογικά ξέρω οτι δίνονται οι Kwh στην Volton.

15 ώρες πριν, chocorellos είπε

και εγώ αυτό την ρώτησα αλλά δεν μου απάντησε προφανώς. 

βρήκα αυτό αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοουνScreenshot_20240821_175318_PDFReader.jpg.20351954796064f32caba7f54cfb0dcc.jpg

Στον εκκαθαριστικό θα υπολογιστεί από την αρχή το δώρο. Δικαιούστε το πάγιο και 500/30 kWh/μέρα για 30 μέρες. Άρα στον έναντι μπορούν να χρεώσουν και kWh εκτός δώρου, που όμως θα αφαιρεθούν στον εκκαθαριστικό. Βέβαια αν η κατανάλωσή σας συμβαδίζει με την πρόβλεψη του έναντι, δεν θα υπάρξει καμία σημαντική διαφορά.

14 ώρες πριν, mrgeox23 είπε

Καλησπέρα στην παρέα, έχω 2 απορίες off-on topic :P

1) Πώς γίνεται στην Volton χωρίς να έχω κάνει καταχώριση τους τελευταίους 4 μήνες, να ήρθαν 4 συνεχόμενοι μηνιαίοι εκκαθαριστικοί; (εκτός και αν η ΔΕΔΔΗΕ ήρθε κάθε μήνα, πράγμα απίθανο), ενώ πάνω και στους 4 λογαριασμούς αναφέρει επόμενη καταμέτρηση 04/09.

2) Πώς γίνεται σε 14 μέρες που ήμασταν στο σπίτι μόνο τον Ιούλιο να "κάψαμε" 370kWh? (2 άτομα, 1 9άρι, 1 18άρι και λίγο θερμοσίφωνα γιατί ο ηλιακός τα έπαιξε).

Αυτά από εμένα, όσοι πιστοί διαφωτίστε με! 💪 

1) Ο ΔΕΔΔΗΕ έχει περάσει σε μηνιαία καταμέτρηση.

2) Εύκολα με 2 air condition και θερμοσίφωνα. Κι εμείς τόσο καίγαμε τον Ιούλιο.

13 ώρες πριν, alexander098 είπε

Νόμιζα ότι ήταν μόνο στη κατανάλωση ρεύματος 10€.

Είναι στην αξία ρεύματος, που όπως σου ξαναέγραψα μεταφρράζεται σε προμήθεια + ρυθμιζόμενες.

14 ώρες πριν, atpanos είπε

τηλεφωνικά σήμερα που έκανα μετάβαση στη ζενίθ μου ειπε

<< ... και με κρατική έκπτωση του Αυγούστου και κάθε μήνα αν υπάρχει ... >>

Καλά στα τηλέφωνα μας λένε τρομερές αρλούμπες και μετά στους λογαριασμούς βλέπουμε άλλα. Θα πουν οτιδήποτε για να πουλήσουν, μην το ξεχνάτε. 

Επίσης, τίποτα μην δένετε κόμπο γιατί βλέπουμε ότι αλλάζει με ένα ΦΕΚ ή με ένα στραβό ξύπνημα του παρόχου (ΔΕΗ 4All).

Εν προκειμένω, το Yellow One οφείλει να τηρήσει την τιμή που ανακοίνωσε στην αρχή του μήνα. Θα έχει ενδιαφέρον η επόμενη κίνηση της ΗΡΩΝ...

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 3
Δημοσ.

Δεν αποκλείεται να δοθεί επιδότηση και το Σεπτέμβριο θα εξαρτηθεί από τις τιμές των παρόχων, Τέλος αυγούστου αρχές Σεπτέμβρη η απόφαση.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, elen46 είπε

Είχα υπογράψει το protect σε γ21 παροχή 13 Ιουνίου, γύρω στις 14 Αυγούστου βγήκε μηνιαίος λογαριασμός έως 10 Ιουλίου (27 ημέρες)με χρέωση παγίου 6.90 από 4.90 που υπέγραψα έως τέλη Αυγούστου. Παράβαση των όρων του συμβολαίου χωρίς ενημέρωση. Βγάλτε συμπέρασμα. Φυσικά δεν θα το αφήσω έτσι...να προσέχετε τους λογαριασμούς. 

Αυτό το πρόγραμμα από τον Ιούλιο απέκτησε πάγιο 6,90 και μέγιστη τιμή 0,093. Αλλά εσύ υπέγραψες το παλιό, οπότε φάουλ.

9 ώρες πριν, physnik είπε

Τι γίνεται με τη βολτον στα τηλεφωνικά; Τόσο πολύ αργεί; Και με τι ενδείξεις θα πάω, αν πάω και όποτε πάω στη βολτον; Αφού ένδειξη νέα δεν μου ζήτησαν. 

Ναι, αργούν. Σε μένα έκαναν 7 μέρες να στείλουν την αίτηση στο ΔΕΔΔΗΕ...

46 λεπτά πριν, stylish είπε

Αυτο ισχύει ακομα; Δεν βλέπω τα 50 στο site της ΗΡΩΝ,

Γιατί δεν τα βλέπεις; Έκανες λογαριασμό στο my.heron? Μόνο με e-contract τα παίρνεις.

10 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Δεν αποκλείεται να δοθεί επιδότηση και το Σεπτέμβριο θα εξαρτηθεί από τις τιμές των παρόχων, Τέλος αυγούστου αρχές Σεπτέμβρη η απόφαση.

Κοροϊδία. Έχουμε φθηνότερα προγράμματα από 14 λεπτά...

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, uphercules10 είπε

Καλημέρα,στο solar ισχύει ακόμη το 50άρι;

Αν ναι, περίπου στις πόσες kw καλύπτεται το ποσό;

Με τιμές Ιουλίου (δε γνωρίζουμε ακόμα τελική Αυγούστου) και χωρίς να γνωρίζουμε λοιπές χρεώσεις (Δήμου κλπ), υπολόγισε χοντρικά χοντρικά maximum 150-160 kWh.

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, atpanos είπε

τηλεφωνικά σήμερα που έκανα μετάβαση στη ζενίθ μου ειπε

<< ... και με κρατική έκπτωση του Αυγούστου και κάθε μήνα αν υπάρχει ... >>

Σε κάλεσαν ή πήρες τηλ κάποιο κατάστημα; Εάν πήρες τηλ σε κάποιο κατάστημα και έμεινες ευχαριστημένος ενημέρωσε ποιο είναι αν μπορείς.

Δημοσ.
24 minutes ago, doomnx said:

Γιατί δεν τα βλέπεις; Έκανες λογαριασμό στο my.heron? Μόνο με e-contract τα παίρνεις.

29 minutes ago, favou2000 said:

Σωστός. Ημουν στην αρχικη τους σελιδα.

Γιατι οχι yellow free που δεν εχει και παγιο;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Trustworthy είπε

Σε κάλεσαν ή πήρες τηλ κάποιο κατάστημα; Εάν πήρες τηλ σε κάποιο κατάστημα και έμεινες ευχαριστημένος ενημέρωσε ποιο είναι αν μπορείς.

Τα καταστήματα της Ζενίθ δεν έχουν απευθείας τηλέφωνο και το τηλ κέντρο δεν δίνει ούτε σε συνδέει σε κατάστημα. Το έχω προσπαθήσει.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Trustworthy είπε

Άρα για να γίνουμε πελάτης της Zenith κάνουμε αίτηση ηλεκτρονικά ή μέσω τηλεφωνικού κέντρου;

Ή πας σε κατάστημα ή στέλνεις μήνυμα εδώ στον @conne

• Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, madboy είπε

Τι προσφορά σου εδωσαν για να επιστρέψεις στην Volton;

Δεν σημαίνει οτι όταν σε πήραν ήσουν ήδη στην Ελπε. Αυτοί είδαν στο σύστημα τους οτι έκανες αίτηση σε άλλο πάροχο και γι αυτο σε κάλεσαν. 

Τώρα θα πρέπει να στείλει η Volton αίτημα στον Δεδδηε για να πας σε αυτούς ως καινούριος πελάτης. Θα δείς, οταν επιστρέψεις στην Volton θα είσαι +2 ψηφία στην παροχή σου σε σχέση με τον αριθμό που είχες στην Volton..

Αν είχες εξυπνο μετρητή θα σου έλεγα οτι θα έκαναν τηλεμέτρηση την μέρα της αλλαγής. Για απλό μετρητή ίσως περάσουν απο τον Δεδδηε για καταμέτρηση; 

Καμία ιδιαίτερη προσφορά. To simple protect, λόγω χαμηλότερου παγίου και επειδή δεν έπαιρνα κάτι ιδιαίτερο από ελπε. 

Οχι, άλλα είχε πάει το αίτημα στο δεδδηε αφού με πήρε η βολτον και την επόμενη μέρα πέρασα στην ελπε.

Τελοσπαντων. Αργούν. Αν και δεν με ενδιαφέρει πολύ. Οι διαφορές ανάξιες λόγου για την κατανάλωση μου. Το έκανα σε περίπτωση που με πάρουν από την ελπε και δώσουν κάτι ως win back. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, atom7 είπε

Με τιμές Ιουλίου (δε γνωρίζουμε ακόμα τελική Αυγούστου) και χωρίς να γνωρίζουμε λοιπές χρεώσεις (Δήμου κλπ), υπολόγισε χοντρικά χοντρικά maximum 150-160 kWh.

Ούτως ή άλλως αν πάει τώρα δεν θα τιμολογηθεί για τις μέρες που πέρασαν.

Με βάση την ΤΕΑ των τελευταίων 30 ημερών, η τιμή στο Solar βγαίνει 0,20611 €/kWh. Τα 50 € ισοδυναμούν με δώρο τις πρώτες 204 kWh μαζί με τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις. Αλλά δεν γνωρίζουμε πώς θα κινηθεί η ΤΕΑ.

54 λεπτά πριν, stylish είπε

Σωστός. Ημουν στην αρχικη τους σελιδα.

Γιατι οχι yellow free που δεν εχει και παγιο;

Βάλε την κατανάλωσή σου το εξέλ και δες τι σε συμφέρει περισσότερο.

Επεξ/σία από doomnx
Δημοσ.

Καλήμερα, το 40% έκπτωση στην τελική τιμή προμήθειας για Power Home Smart Night ειναι τιμη μόνο για Αυγουστο? Δεν βλέπω κατι στους ορους στο site εκτος απο το 5ε για 12μηνες.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, BrunoB είπε

Καλήμερα, το 40% έκπτωση στην τελική τιμή προμήθειας για Power Home Smart Night ειναι τιμη μόνο για Αυγουστο? Δεν βλέπω κατι στους ορους στο site εκτος απο το 5ε για 12μηνες.

Ειδική προσφορά για όλη τη διάρκεια της σύμβασης (κατ'ελάχιστον θα πρέπει να ισχύσει για 6 μήνες) το 40% και δώρο επίσης τα πάγια.

• Like 2
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...