Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, stylish είπε

Γιατί όχι ηρων για 50 και λέτε για ελπε με τα 15;

Γιατί σχεδόν όλοι έχουμε περάσει μέσα στο εξάμηνο και πλέον το τσεκαρουν και δεν δίνουν 50αρι.

• Like 2
  • Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, stylish είπε

Γιατί όχι ηρων για 50 και λέτε για ελπε με τα 15;

Ο φίλος ρώτησε για elpe.Αν δεν έχει ξαναπάει Ηρων το τελευταίο 6μηνο εννοείται πάει για το 50αρικο στο one...αρκεί να ξέρει τα βασικά του τουρισμού ο φίλος για να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

Πως πάνε οι τιμές για Σεπτέμβρη;

Είμαι στο volton yellow simple protect και τελειώνει η προστασία στις 31 απότι βλέπω πρέπει να την κάνω με ελαφρά...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, agentsmith84 είπε

Είμαι στο volton yellow simple protect και τελειώνει η προστασία στις 31 απότι βλέπω πρέπει να την κάνω με ελαφρά...

Προς το παρόν καλή κλειδωμένη τιμή έχουν το elpedison win more(ιδιαίτερα αν έχεις winback,δηλαδή αν ήσουν πελάτης το τελευταίο δίμηνο)και το yellow one του Ηρωνα(έχει και 50αρι bonus αν δεν το έχεις πάρει το τελευταίο 6μηνο)για Σεπτέμβριο και τρέχει και μέχρι τέλος του μήνα το 40% στο power home smart night τηε ζενιθ που βγαίνει σε καλή τιμή kwh και χωρίς πάγιο και για τουλάχιστον 6 μήνες.

Αναμένουμε αν θα υπάρξει κάποια ευχάριστη έκπληξη το προσεχές διάστημα. 

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, favou2000 είπε

Ναι αναλογικά πάει,Έχει επισημανθεί στο φόρουμ εδώ και καιρό από όταν σχεδόν βγήκανε οι πρώτοι λογαριασμοί ότι προσοχή αν γίνει υπέρβαση θα χρεωθεί

Εφόσον είναι έναντι προσπάθησε στο σύνολο των 30 ημερών του εκκαθαριστικού το άθροισμα να είναι κάτω από 500.

τι θα γίνει στην περίπτωση όμως που αθροιστικά είναι κάτω από 500? θα μου πιστωθει κάποιο ποσό?

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, chocorellos είπε

τι θα γίνει στην περίπτωση όμως που αθροιστικά είναι κάτω από 500? θα μου πιστωθει κάποιο ποσό?

Λογικά ναι ,στον εκκαθαριστικό.

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, agentsmith84 είπε

Είχα υπογράψει το protect σε γ21 παροχή 13 Ιουνίου, γύρω στις 14 Αυγούστου βγήκε μηνιαίος λογαριασμός έως 10 Ιουλίου (27 ημέρες)με χρέωση παγίου 6.90 από 4.90 που υπέγραψα έως τέλη Αυγούστου. Παράβαση των όρων του συμβολαίου χωρίς ενημέρωση. Βγάλτε συμπέρασμα. Φυσικά δεν θα το αφήσω έτσι...να προσέχετε τους λογαριασμούς. 

• Like 2
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απορία. Ήμουν βολτον για τις 500. Όταν έφτασε ο καιρός, Σάββατο στις 10/8, την κάνω για ελπε. Με παίρνουν μετά από 2 εργάσιμες από βολτον (οπότε σε 2 μέρες πέρασα στην ελπε) για win back και δέχομαι τηλεφωνικά (Τρίτη 13/8 έγινε αυτό). Μου έστειλαν και email το συμβόλαιο κτλ. Δεν ζήτησαν κάτι άλλο. 

Μέχρι και σήμερα είμαι ακόμα ελπε. Τι γίνεται με τη βολτον στα τηλεφωνικά; Τόσο πολύ αργεί; Και με τι ενδείξεις θα πάω, αν πάω και όποτε πάω στη βολτον; Αφού ένδειξη νέα δεν μου ζήτησαν. 

2 λεπτά πριν, charilaos είπε

Συγνώμη αν έχει ερωτηθεί, πως μπορώ να δω πότε πήρε τις πιο πρόσφατες τιμές ο ΔΕΔΔΗΕ;

Από το app του ΔΕΔΔΗΕ  (myDEDDIE) 

Επεξ/σία από physnik
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 minute ago, physnik said:

Απορία. Ήμουν βολτον για τις 500. Όταν έφτασε ο καιρός, Σάββατο στις 10/8, την κάνω για ελπε. Με παίρνουν μετά από 2 εργάσιμες από βολτον (οπότε σε 2 μέρες πέρασα στην ελπε) για win back και δέχομαι τηλεφωνικά (Τρίτη 13/8 έγινε αυτό). Μου έστειλαν και email το συμβόλαιο κτλ. Δεν ζήτησαν κάτι άλλο. 

Μέχρι και σήμερα είμαι ακόμα ελπε. Τι γίνεται με τη βολτον στα τηλεφωνικά; Τόσο πολύ αργεί; Και με τι ενδείξεις θα πάω, αν πάω και όποτε πάω στη βολτον; Αφού ένδειξη νέα δεν μου ζήτησαν. 

Τι προσφορά σου εδωσαν για να επιστρέψεις στην Volton;

Δεν σημαίνει οτι όταν σε πήραν ήσουν ήδη στην Ελπε. Αυτοί είδαν στο σύστημα τους οτι έκανες αίτηση σε άλλο πάροχο και γι αυτο σε κάλεσαν. 

Τώρα θα πρέπει να στείλει η Volton αίτημα στον Δεδδηε για να πας σε αυτούς ως καινούριος πελάτης. Θα δείς, οταν επιστρέψεις στην Volton θα είσαι +2 ψηφία στην παροχή σου σε σχέση με τον αριθμό που είχες στην Volton..

Αν είχες εξυπνο μετρητή θα σου έλεγα οτι θα έκαναν τηλεμέτρηση την μέρα της αλλαγής. Για απλό μετρητή ίσως περάσουν απο τον Δεδδηε για καταμέτρηση; 

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, physnik είπε

Από το app του ΔΕΔΔΗΕ  (myDEDDIE) 

εκεί ειμαι και εγώ αλλά δε βρίσκω κάτι.

μετρήσεις->στατιστικά καταναλώσεων->ενδείξεις παροχής;;; Ή κάποιο άλλο μενού;

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, charilaos είπε

εκεί ειμαι και εγώ αλλά δε βρίσκω κάτι.

μετρήσεις->στατιστικά καταναλώσεων->ενδείξεις παροχής;;; Ή κάποιο άλλο μενού;

παρε τηλεφωνο 8004004000

Δημοσ.
21 ώρες πριν, atom7 είπε

Βέβαια, το πόσες μέρες κάνει ο ΔΕΔΔΗΕ να ολοκληρώσει τη μετάβαση μικρή σημασία έχει. Αφού ως ημερομηνία αλλαγής θεωρείται η ημερομηνία που ο πάροχος στέλνει την αίτηση στο ΔΕΔΔΗΕ.

Έχει σημασία όταν υπάρχει τηλεμέτρηση και ο ΔΕΔΔΗΕ λαμβάνει καινούργιες τιμές από το ρολόι. Αυτές συνοδεύονται από timestamp και η ημερομηνία εκπροσώπησης είναι η ημερομηνία της τηλεμέτρησης.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...