Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

9 λεπτά πριν, visualmaster είπε

Καλησπέρα παιδιά. Έχω 2 θεματακια:

1. ποιο πρόγραμμα δίνει δωράκι στην Ελπεντισον γιατί χάθηκα λιγάκι. Από άλλη εταιρεία θα πάω, και δεν μπορώ να καταλάβω. Ας μου στείλει μήνυμα κάποιος αν έχει γνωστό.. τουρίστας θα είμαι. 

2. Πήγα Ήρων και καταλάθος πάτησα ότι δεν έχω προηγούμενο λογαριασμό. Την επόμενη μερα έστειλαν από τον ΔΕΔΗΕ να μετρήσει την παροχή και δεν ήταν κανείς να τους ανοίξει (μου ήρθε ραντεβού για sms)(περίεργο βέβαια γιατί είμαι σε οικοδομή αλλά εγώ έλειπα σε διακοπές)

Είμαι στην Βολτον και μόλις έκλεινε ο μήνας (500 κιλοβατώρες τσάμπα). Το θέμα είναι ότι θέλω να αλλάξω άρα σύντομα αλλά εγώ επιστρέφω σπίτι σε κανένα 2βδομαδο. Τι Προτείνετε να κάνω;

Έχω αλλάξει πολλές φορές παρόχους. Ως τώρα νομίζω έχω κερδίσει 1000 Ρίκο με τρεις παροχές από πέρυσι. Αλλά έχασα λιγάκι την μπάλα αυτές τις μέρες. Ευχαριστώ προκαταβολικά και στη για το σεντόνι 

Το elepdison win more συμφέρει αυτό το διάστημα περισσότερο (δίνει δώρο 15 το μήνα +20 public)

Προσωπικά δεν κατάλαβα αν πήγες τελικά Ηρωνα χωρίς λογαριασμό ή είσαι ακόμα volton.

Χωρίς πραγματικές kwh αν δε μπορεί κάποιος να στεις πει έχει ένα ρίσκο.

Πότε έχεις απομενη προγραμματισμένη καταμέτρηση?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 λεπτά πριν, chocorellos είπε

οι ενδείξεις των 14ημερων(πριν και μετά από ποιον πάρθηκαν?

Άγνωστο, δεν ξέρω αν ξανά μέτρησε ο ΔΕΔΔΗΕ πάντως υπάρχουν καταχωρίσεις μέσα στο myDeddie app (κάθε μήνα τους τελευταίους 4 μήνες) αλλά δεν έγιναν από εμένα.

Μετρήσεις:
μέχρι 04/07 - ημερήσια 58915
από 04/07 μέχρι 05/08 - ημερίσια 59228

Στο σπίτι ήμασταν από 04/07 μέχρι 19/07 και γυρίσαμε εχθές.
Άρα κάπως έγιναν οι μετρήσεις (άγνωστο) και επίσης κάψαμε 313 kWh σε 15 μέρες 😅

btw σπίτι του 2004, με Δ Ενεργειακή, μικρές απώλειες, 2 άτομα κλπ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

ΠΡΟΦΑΝΩΣ κάτι ΔΕΝ υπολογίζεις σωστά 

55 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Spoiler

EINαντίγραφο.pdf

Επεξ/σία από alexander098
Διπλή απάντηση

7 ώρες πριν, atom7 είπε

Εφόσον αυτό προστέθηκε σαν επισήμανση "ειδικά" για τα hybrid κίτρινα, τότε θεωρητικά το Smart της Ζενίθ οφείλει να επιδοτηθεί κανονικά.

τηλεφωνικά σήμερα που έκανα μετάβαση στη ζενίθ μου ειπε

<< ... και με κρατική έκπτωση του Αυγούστου και κάθε μήνα αν υπάρχει ... >>

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, chocorellos είπε

και εγώ αυτό την ρώτησα αλλά δεν μου απάντησε προφανώς. 

βρήκα αυτό αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοουνScreenshot_20240821_175318_PDFReader.jpg.20351954796064f32caba7f54cfb0dcc.jpg

Ναι αναλογικά πάει,Έχει επισημανθεί στο φόρουμ εδώ και καιρό από όταν σχεδόν βγήκανε οι πρώτοι λογαριασμοί ότι προσοχή αν γίνει υπέρβαση θα χρεωθεί

Εφόσον είναι έναντι προσπάθησε στο σύνολο των 30 ημερών του εκκαθαριστικού το άθροισμα να είναι κάτω από 500.

2 ώρες πριν, mrgeox23 είπε

Καλησπέρα στην παρέα, έχω 2 απορίες off-on topic :P

1) Πώς γίνεται στην Volton χωρίς να έχω κάνει καταχώριση τους τελευταίους 4 μήνες, να ήρθαν 4 συνεχόμενοι μηνιαίοι εκκαθαριστικοί; (εκτός και αν η ΔΕΔΔΗΕ ήρθε κάθε μήνα, πράγμα απίθανο), ενώ πάνω και στους 4 λογαριασμούς αναφέρει επόμενη καταμέτρηση 04/09.

2) Πώς γίνεται σε 14 μέρες που ήμασταν στο σπίτι μόνο τον Ιούλιο να "κάψαμε" 370kWh? (2 άτομα, 1 9άρι, 1 18άρι και λίγο θερμοσίφωνα γιατί ο ηλιακός τα έπαιξε).

Αυτά από εμένα, όσοι πιστοί διαφωτίστε με! 💪 

Ο Δεδδηε πλέον περνάει ανά μήνα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας για αυτό και οι εκκαθαριστικοι οπότε προφανώς ανήκεις σε αυτούς. 

Επεξ/σία από favou2000
  • Like 1
  • Thanks 1

44 λεπτά πριν, alexander098 είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

EINαντίγραφο.pdf 327.58 kB · 3 downloads

Προστίθεται και οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις 24.56€ και λογικό είναι.

Δώρο σου κάνει η volton το ρεύμα, ΟΧΙ την ΕΡΤ.

• Thanks 1

15 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Προστίθεται και οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις 24.56€ και λογικό είναι.

Δώρο σου κάνει η volton το ρεύμα, ΟΧΙ την ΕΡΤ.

Νόμιζα ότι ήταν μόνο στη κατανάλωση ρεύματος 10€.

1 ώρα πριν, mrgeox23 είπε

Άγνωστο, δεν ξέρω αν ξανά μέτρησε ο ΔΕΔΔΗΕ πάντως υπάρχουν καταχωρίσεις μέσα στο myDeddie app (κάθε μήνα τους τελευταίους 4 μήνες) αλλά δεν έγιναν από εμένα.

Μετρήσεις:
μέχρι 04/07 - ημερήσια 58915
από 04/07 μέχρι 05/08 - ημερίσια 59228

Στο σπίτι ήμασταν από 04/07 μέχρι 19/07 και γυρίσαμε εχθές.
Άρα κάπως έγιναν οι μετρήσεις (άγνωστο) και επίσης κάψαμε 313 kWh σε 15 μέρες 😅

btw σπίτι του 2004, με Δ Ενεργειακή, μικρές απώλειες, 2 άτομα κλπ.

Εδώ και καιρό περνάει μηνιαία ο Δεδδηε για την καταμέτρηση... Δεν το ξέρεις; Μπορείς να πάρεις ένα τηλέφωνο 8004004000  για μάθεις πότε έγιναν οι καταμετρήσεις και με ποιες ενδείξεις;

26 λεπτά πριν, takoulou είπε

Εδώ και καιρό περνάει μηνιαία ο Δεδδηε για την καταμέτρηση... Δεν το ξέρεις; Μπορείς να πάρεις ένα τηλέφωνο 8004004000  για μάθεις πότε έγιναν οι καταμετρήσεις και με ποιες ενδείξεις;

Ή στο mydeddie με κωδικούς taxis

49 λεπτά πριν, takoulou είπε

22 λεπτά πριν, atpanos είπε

Ή στο mydeddie με κωδικούς taxis

Σας ευχαριστώ και τους 2, ναι είχα μπει κανονικά στο myDeddie και όντως φαίνονται κάθε μήνα οι μετρήσεις, η αλήθεια είναι πώς δεν γνώριζα ότι πλέον γίνονται μηνιαίες.

Αυτό δεν πολύ έχει σημασία, απλά ψάχνω να βρω πώς γίνεται σε 14 μέρες να έκαψα 374kWh :P
(313 μέρα - 61 νύχτα).

Έκλεισα σήμερα γενικό για μισή ώρα, δεν κουνήθηκε καθόλου το ρολόι.
Οπότε φαντάζομαι πώς τα 2 κλιματιστικά (inverter 2ετίας και τα 2, 18άρι και 9άρι) σε συνδυασμό με το καθημερινό μισάωρο θερμοσίφωνα, έκαναν την δουλειά τους...

2 ώρες πριν, messinia3 είπε

Το elepdison win more συμφέρει αυτό το διάστημα περισσότερο (δίνει δώρο 15 το μήνα +20 public)

Προσωπικά δεν κατάλαβα αν πήγες τελικά Ηρωνα χωρίς λογαριασμό ή είσαι ακόμα volton.

Χωρίς πραγματικές kwh αν δε μπορεί κάποιος να στεις πει έχει ένα ρίσκο.

Πότε έχεις απομενη προγραμματισμένη καταμέτρηση?

Πήρα στην befon. Το είπα και το ζήτησα το win more με αυτήν την προσφορα και μου είπαν να καλέσω στο 18 18 128 δηλαδή  στην εξυπηρέτηση πελατών για να το κάνουμε και πήρα πάτησα την επιλογή να γίνω νέος πελατης elpedison και με την κυρία που μιλήσα της είπα την προσφορά και μου είπε ότι δεν ισχύει και ότι υπάρχει περίπτωση να ισχύει αν ήταν winback. Οπότε αν κάποιος έχει κάποια επαφή και ξέρει πως θα μπορουσα να μπω στο win more με αυτήν την προσφορά τα 15€ δώρο τον μήνα και τα 20 public. Θα ήμουν Ευγνώμων

8 λεπτά πριν, mrgeox23 είπε

Σας ευχαριστώ και τους 2, ναι είχα μπει κανονικά στο myDeddie και όντως φαίνονται κάθε μήνα οι μετρήσεις, η αλήθεια είναι πώς δεν γνώριζα ότι πλέον γίνονται μηνιαίες.

Αυτό δεν πολύ έχει σημασία, απλά ψάχνω να βρω πώς γίνεται σε 14 μέρες να έκαψα 374kWh :P
(313 μέρα - 61 νύχτα).

Οπότε φαντάζομαι πώς τα 2 κλιματιστικά (inverter 2ετίας και τα 2, 18άρι και 9άρι) σε συνδυασμό με το καθημερινό μισάωρο θερμοσίφωνα, έκαναν την 

11 λεπτά πριν, mrgeox23 είπε

(313 μέρα - 61 νύχτα).

Οπότε φαντάζομαι πώς τα 2 κλιματιστικά (inverter 2ετίας και τα 2, 18άρι και 9άρι) σε συνδυασμό με το καθημερινό μισάωρο θερμοσίφωνα, έκαναν την δουλειά τους...

Ισως εχεις καμια διαρροη καθως λειτουργουν οι ενεργοβορες συσκευες ...

• Like 1

14 λεπτά πριν, konstantinost24 είπε

Πήρα στην befon. Το είπα και το ζήτησα το win more με αυτήν την προσφορα και μου είπαν να καλέσω στο 18 18 128 δηλαδή  στην εξυπηρέτηση πελατών για να το κάνουμε και πήρα πάτησα την επιλογή να γίνω νέος πελατης elpedison και με την κυρία που μιλήσα της είπα την προσφορά και μου είπε ότι δεν ισχύει και ότι υπάρχει περίπτωση να ισχύει αν ήταν winback. Οπότε αν κάποιος έχει κάποια επαφή και ξέρει πως θα μπορουσα να μπω στο win more με αυτήν την προσφορά τα 15€ δώρο τον μήνα και τα 20 public. Θα ήμουν Ευγνώμων

Για να θεωρείσαι win back πρέπει να είχες φύγει από Elpedison τους τελευταίους δύο μήνες. 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...