Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, gigi80 είπε

Μια ερώτηση .. μέχρι 500kw τι συμφέρει από ζενίθ ; Το μπλε ή το κίτρινο ; Είμαι στο πράσινο της ΔΕΗ και αλλάζω πρώτη φορά ..

Παιξε λιγο με το excelακι του Doomnx στα αναλογα sections κ βλεπεις αντιστοιχα ... και τα 2 συμφερουν σε συγκριση με το πρασινο της ΔΕΗ, απλα βλεπεις πιο σε βολευει εσενα περισσοτερο. Προσωπικα το μπλε το θεωρω λιγακι βαρετο καθως ειναι fix η τιμη και εχει 12μημη δεσμευση, ενω το κιτρινο καθε τελος του μηνα ειναι σαν μια mini ( κατα προσεγγιση βεβαια προβλεψιμη) kinder εκπληξη με το flexibility να αποχωρησεις οποτε γουσταρεις... :-D. Αν εισαι παντρεμενος και ξερεις οτι καθε Τεταρτη εχει φακες, Παρασκευη μπαμιες και "τσιπιτσιπουλες" καθε Δευτερα και Πεμπτη αυστηρα μεταξυ 7-9 το απογευμα, τοτε το κιτρινο ειναι για εσενα καθως σε κραταει στη τσιτα αφου δεν ξερεις με τι θα ξημερωσεις  😛

Επεξ/σία από mdkamael
  • Haha 8
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, sdikr είπε

Και εγώ έτσι με την ελπεδισον,  στον τελικό είχε κανονικά το πόσο

ΜΗΠΩΣ ήταν παλιά και το άλλαξαν τελευταία?

Εννοείται ότι ΔΕΝ στέκει.

47 minutes ago, mdkamael said:

Παιξε λιγο με το excelακι του Doomnx στα αναλογα sections κ βλεπεις αντιστοιχα ... και τα 2 συμφερουν σε συγκριση με το πρασινο της ΔΕΗ, απλα βλεπεις πιο σε βολευει εσενα περισσοτερο. Προσωπικα το μπλε το θεωρω λιγακι βαρετο καθως ειναι fix η τιμη και εχει 12μημη δεσμευση, ενω το κιτρινο καθε τελος του μηνα ειναι σαν μια mini ( κατα προσεγγιση βεβαια προβλεψιμη) kinder εκπληξη με το flexibility να αποχωρησεις οποτε γουσταρεις... :-D. Αν εισαι παντρεμενος και ξερεις οτι καθε Τεταρτη εχει φακες, Παρασκευη μπαμιες και "τσιπιτσιπουλες" καθε Δευτερα και Πεμπτη αυστηρα μεταξυ 7-9 το απογευμα, τοτε το κιτρινο ειναι για εσενα καθως σε κραταει στη τσιτα αφου δεν ξερεις με τι θα ξημερωσεις  😛

Άψογος … ναι παντρεμένος είμαι …θα πάω ζενίθ κίτρινο !!σε ευχαριστώ !!!

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, gigi80 είπε

Άψογος … ναι παντρεμένος είμαι …θα πάω ζενίθ κίτρινο !!σε ευχαριστώ !!!

Power home smart night ομως, εεεεε...μη τυχον και σε τουμπαρουν με κατι διαφορετικο.. 

Επεξ/σία από mdkamael
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ερωτηση:

πήγα βάλτον για τις 500kvh τον μήνα

βγήκε έναντι με μέτρηση δεδηε για τις πρώτες 6 μέρες, 180 κικοβατωρες και με χρέωσαν 37 ευρώ.

-τους λέω μα είμαι στο συμβόλαιο με τις 500 δωρεάν τον 1ο μήνα.

- ναι αλλά αναλογικά μου λένε βγαίνει 16 κιλοβατωρες την μέρα οπότε σας δίνουμε δωρεάν (αναλογικά) 100 και πληρώνετε τις 80.

-ωραία ξαναλεω αλλά αν στο σύνολο του μήνα εγώ δεν καταναλωσω μαζί με τις 180, στο σύνολο 500, θα μου πιστωσετε τις 80 που πλήρωσα στον πρώτο λογαριασμό? αφού υποτίθεται εγώ εχω 500 δωρεάν. 

δεν ήξερε να μου απαντήσει η κοπελίτσα. περιμένω τηλέφωνο από κάποιον πιο γνωστη της εταιριας

πείτε μου την γνώμη σας και την εμπειρία σας σε αυτό σας παρακαλώ 

Επεξ/σία από chocorellos

15 minutes ago, chocorellos said:

ερωτηση:

πήγα βάλτον για τις 500kvh τον μήνα

βγήκε έναντι με μέτρηση δεδηε για τις πρώτες 6 μέρες, 180 κικοβατωρες και με χρέωσαν 37 ευρώ.

-τους λέω μα είμαι στο συμβόλαιο με τις 500 δωρεάν τον 1ο μήνα.

- ναι αλλά αναλογικά μου λένε βγαίνει 16 κιλοβατωρες την μέρα οπότε σας δίνουμε δωρεάν (αναλογικά) 100 και πληρώνετε τις 80.

-ωραία ξαναλεω αλλά αν στο σύνολο του μήνα εγώ δεν καταναλωσω μαζί με τις 180, στο σύνολο 500, θα μου πιστωσετε τις 80 που πλήρωσα στον πρώτο λογαριασμό? αφού υποτίθεται εγώ 500 δωρεάν. 

δεν ήξερε να μου απαντήσει η κοπελίτσα. περιμένω τηλέφωνο από κάποιον ποιο γνωστη 

πείτε μου την γνώμη σας και την εμπειρία σας σε αυτό σας παρακαλώ 

Το λέει το συμβόλαιο αυτό; Ότι οι 500kwh δίνονται αναλογικά 16kwh/μέρα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, prefuse είπε

Το λέει το συμβόλαιο αυτό; Ότι οι 500kwh δίνονται αναλογικά 16kwh/μέρα;

και εγώ αυτό την ρώτησα αλλά δεν μου απάντησε προφανώς. 

βρήκα αυτό αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοουνScreenshot_20240821_175318_PDFReader.jpg.20351954796064f32caba7f54cfb0dcc.jpg

Επεξ/σία από chocorellos

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά. Έχω 2 θεματακια:

1. ποιο πρόγραμμα δίνει δωράκι στην Ελπεντισον γιατί χάθηκα λιγάκι. Από άλλη εταιρεία θα πάω, και δεν μπορώ να καταλάβω. Ας μου στείλει μήνυμα κάποιος αν έχει γνωστό.. τουρίστας θα είμαι. 

2. Πήγα Ήρων και καταλάθος πάτησα ότι δεν έχω προηγούμενο λογαριασμό. Την επόμενη μερα έστειλαν από τον ΔΕΔΗΕ να μετρήσει την παροχή και δεν ήταν κανείς να τους ανοίξει (μου ήρθε ραντεβού για sms)(περίεργο βέβαια γιατί είμαι σε οικοδομή αλλά εγώ έλειπα σε διακοπές)

Είμαι στην Βολτον και μόλις έκλεινε ο μήνας (500 κιλοβατώρες τσάμπα). Το θέμα είναι ότι θέλω να αλλάξω άρα σύντομα αλλά εγώ επιστρέφω σπίτι σε κανένα 2βδομαδο. Τι Προτείνετε να κάνω;

Έχω αλλάξει πολλές φορές παρόχους. Ως τώρα νομίζω έχω κερδίσει 1000 Ρίκο με τρεις παροχές από πέρυσι. Αλλά έχασα λιγάκι την μπάλα αυτές τις μέρες. Ευχαριστώ προκαταβολικά και στη για το σεντόνι 

Επεξ/σία από visualmaster

Καλησπέρα στην παρέα, έχω 2 απορίες off-on topic :P

1) Πώς γίνεται στην Volton χωρίς να έχω κάνει καταχώριση τους τελευταίους 4 μήνες, να ήρθαν 4 συνεχόμενοι μηνιαίοι εκκαθαριστικοί; (εκτός και αν η ΔΕΔΔΗΕ ήρθε κάθε μήνα, πράγμα απίθανο), ενώ πάνω και στους 4 λογαριασμούς αναφέρει επόμενη καταμέτρηση 04/09.

2) Πώς γίνεται σε 14 μέρες που ήμασταν στο σπίτι μόνο τον Ιούλιο να "κάψαμε" 370kWh? (2 άτομα, 1 9άρι, 1 18άρι και λίγο θερμοσίφωνα γιατί ο ηλιακός τα έπαιξε).

Αυτά από εμένα, όσοι πιστοί διαφωτίστε με! 💪 

10 λεπτά πριν, mrgeox23 είπε

Καλησπέρα στην παρέα, έχω 2 απορίες off-on topic :P

1) Πώς γίνεται στην Volton χωρίς να έχω κάνει καταχώριση τους τελευταίους 4 μήνες, να ήρθαν 4 συνεχόμενοι μηνιαίοι εκκαθαριστικοί; (εκτός και αν η ΔΕΔΔΗΕ ήρθε κάθε μήνα, πράγμα απίθανο), ενώ πάνω και στους 4 λογαριασμούς αναφέρει επόμενη καταμέτρηση 04/09.

2) Πώς γίνεται σε 14 μέρες που ήμασταν στο σπίτι μόνο τον Ιούλιο να "κάψαμε" 370kWh? (2 άτομα, 1 9άρι, 1 18άρι και λίγο θερμοσίφωνα γιατί ο ηλιακός τα έπαιξε).

Αυτά από εμένα, όσοι πιστοί διαφωτίστε με! 💪 

οι ενδείξεις των 14ημερων(πριν και μετά από ποιον πάρθηκαν?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...