Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, kegokego είπε

Καλησπέρα, είμαι στο Bolton simple protect μέχρι τέλος Αυγούστου, με τιμή 0.083, αν πάω στο ζενίθ power home night πόσο θα βγαίνει περίπου η kWh με τις εκπτώσεις και το 40%;;;
Συμφερει ή να κοιτάξω άλλου;

Συμφέρει και ανά οι καταναλώσεις σας είναι πάνω από 250 κιλοβατωρες τον μηνα Συμφέρει και το Μπλε Σταθερό τιμολογιο της Ζενίθ power home direct plus με αρχική τιμή τα 12,3 λεπτά και με έκπτωση συνέπειας 9,5 λεπτά σταθερά για 1 χρόνο και κανει Δώρο και τα 6 πρώτα παγια. 

Αν ενδιαφέρεστε είτε για αυτό το μπλέ ή και για το κιτρινο smart night που αν οι καταναλώσεις σας είναι μικρές συμφέρει αυτό περισσότερο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου Έχω επαφή μια φίλη μου που Μπορεί να σας περάσει στην Ζενίθ Άμεσα και είναι πολύ Εξυπηρετική.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, doomnx είπε

Φάγαμε άκυρο και από το φυσικό κατάστημα της Καρδίτσας για το bonus. 🥲

Πριν δύο βδομάδας πήγα 4 παροχές με το bonus που είχαν ξαναπάει εντός διμήνου. Αν θέλεις πες μου με ποια μίλησες στο τηλέφωνο σε pm. 
Η επαφή μου από ΗΡΩΝ εξακολουθεί να δίνει τα 90€ σε 6 δόσεις χωρίς να έχει όρο για εξάμηνο. Αν κάποιος δεν θέλει να φύγει άμεσα είναι καλή επιλογή.

Επεξ/σία από vklon

Καλησπέρα ομαδαρα. Έκανα και εγώ τη διαδικασία πριν 1.5 μήνα. Πήγα στη βολτον πράσινο και έβγαλα τον προηγούμενο μήνα με 37 ευρώ δήλ μόνο ΔΕΗ πάγια κτλ χωρίς ρεύμα αφού έδινε δωρεάν. Δεν έχω ρήτρα αποδέσμευσης και έτσι μπορώ να φύγω. Πέρα από την Ηρών που αλλού δίνει κάποια προνόμια/μπόνους νέου πελάτη?? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, doomnx είπε

Ναι. Αλλά περιμένω και μια απάντηση από φυσικό κατάστημα. Κάτι μου λέει ότι θα το ξαναπάρω.

Δηλαδή είχες πάρει 50άρικο με e-contract, έφυγες για 1 μήνα, ξαναέκανες e-contract και σου το έδωσαν πάλι; Ποιος πωλητής σε εξυπηρέτησε; Στείλε DM αν θες, γιατί εγώ έπεσα σε μια κολλημένη Νίκη.

Να πω και εγώ ότι πήγα από Ήρωνα σε ΔΕΗ για 1 μήνα και μετά 6μηνο σταθερό με Ήρωνα και το πήρα το 50ρικο. Αυτό έγινε αρχές Ιουλίου βέβαια, πιθανώς άλλαξαν πολιτική (αν και ο λογαριασμός δεν έχει 10 μέρες που βγήκε). Η κοπέλα που μου έκλεισε το συμβόλαιο (αφού έκανα αίτηση μέσω e-contract) ονομάζεται Νίκη Π. τώρα αν είναι η ίδια δεν ξέρω.

Επεξ/σία από Marthenil

1 ώρα πριν, di maria kun είπε

Καλησπέρα ομαδαρα. Έκανα και εγώ τη διαδικασία πριν 1.5 μήνα. Πήγα στη βολτον πράσινο και έβγαλα τον προηγούμενο μήνα με 37 ευρώ δήλ μόνο ΔΕΗ πάγια κτλ χωρίς ρεύμα αφού έδινε δωρεάν. Δεν έχω ρήτρα αποδέσμευσης και έτσι μπορώ να φύγω. Πέρα από την Ηρών που αλλού δίνει κάποια προνόμια/μπόνους νέου πελάτη?? 

Μπορείς να πας ΗΡΩΝ στο yellow one για να λάβεις είτε 50€ είτε 90€ σε 6 μήνες.

Μπορείς Elpedison να πάρεις 20€ public. Αν έχεις ξαναπάει πριν 2 μήνες δικαιούσαι αλλά 30€.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με τις καθυστερήσεις τα έχουν κάνει σκατα 

Είχα δεχτεί 2/8   να  παραμείνω βολτον και είχα δώσει ενδείξεις και σήμερα με πήραν τηλ ότι ο δεδηε δε δέχτηκε την αλλαγή γιατί πέρασε και είδε άλλες ενδείξεις. Από ότι είδα πέρασε 8/8. Οπότε έμεινα μέχρι 20/8 με την μεγάλη χρέωση 

Ειδικά στη βολτον πάντα είναι καθυστερημένοι 15-20 μέρες 

Επεξ/σία από adi32

16 λεπτά πριν, adi32 είπε

Με τις καθυστερήσεις τα έχουν κάνει σκατα 

Είχα δεχτεί 2/8   να  παραμείνω βολτον και είχα δώσει ενδείξεις και σήμερα με πήραν τηλ ότι ο δεδηε δε δέχτηκε την αλλαγή γιατί πέρασε και είδε άλλες ενδείξεις. Από ότι είδα πέρασε 8/8. Οπότε έμεινα μέχρι 20/8 με την μεγάλη χρέωση 

Ειδικά στη βολτον πάντα είναι καθυστερημένοι 15-20 μέρες 

Δυστυχώς είναι τα ζώα μου αργά αυτοί Λειτουργούν με διαφορά φάσης πράγματι 15- 20 ημερών σε όλα Απλά έπρεπε να είχες λίγο του νου σου και να παρακολουθούσες αν έγινε η μετάβαση 

• Like 1

45 λεπτά πριν, vklon είπε

Μπορείς να πας ΗΡΩΝ στο yellow one για να λάβεις είτε 50€ είτε 90€ σε 6 μήνες.

Μπορείς Elpedison να πάρεις 20€ public. Αν έχεις ξαναπάει πριν 2 μήνες δικαιούσαι αλλά 30€.

Άρα αποτι κατάλαβα (γιατί είμαι και λίγο τενεκες με αυτά) στην Ηρών είναι κίτρινο 6μηνο και δίνει 50 ευρώ τον μήνα αν κάτσω ένα μήνα και αντίστοιχα 90 αν κάτσω 6 μήνες. 

Τα κίτρινα τι διάρκεια έχουν? Πράσινο δεν έχει? Στο μενού τους δεν βγάζει. Είχα την εντύπωση ότι η '' πατεντα'' του ενέργειακου τουρίστα είναι να πας άμα μήνα πράσινο σε κάθε πάροχο και παρόλο που δεν συμφέρει το πράσινο να παίρνεις το μπόνους και μετά να αλλάζεις πάροχο. 

ΥΓ επίσης στην Ηρών στο κίτρινο έχει 2 ένα με χαμηλή τιμή και πάγιο και ένα χωρίς και λίγο ψηλότερη.Από αυτά τα δυο:Να υποθέσω αν είσαι σε γκαρσονιέρα (χωρίς πλυντήρια φούρνους κτλ) συμφέρει το χωρίς πάγιο αφού δεν καίς πολύ ενώ εάν είσαι σε οικογένεια με μεγαλύτερη κατανάλωση πας σε πάγιο αλλά με χαμηλότερη τιμή. Σωστά? 

2 ώρες πριν, vklon είπε

Πριν δύο βδομάδας πήγα 4 παροχές με το bonus που είχαν ξαναπάει εντός διμήνου. Αν θέλεις πες μου με ποια μίλησες στο τηλέφωνο σε pm. 
Η επαφή μου από ΗΡΩΝ εξακολουθεί να δίνει τα 90€ σε 6 δόσεις χωρίς να έχει όρο για εξάμηνο. Αν κάποιος δεν θέλει να φύγει άμεσα είναι καλή επιλογή.

15 ευρώ το μήνα δηλαδή?Μπορείς μήπως να μας βρεις τους όρους του δώρου και σε ποια προγράμματα ισχύει να το έχουμε στα υπόψιν για το μέλλον?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, di maria kun είπε

Άρα αποτι κατάλαβα (γιατί είμαι και λίγο τενεκες με αυτά) στην Ηρών είναι κίτρινο 6μηνο και δίνει 50 ευρώ τον μήνα αν κάτσω ένα μήνα και αντίστοιχα 90 αν κάτσω 6 μήνες. 

Τα κίτρινα τι διάρκεια έχουν? Πράσινο δεν έχει? Στο μενού τους δεν βγάζει. Είχα την εντύπωση ότι η '' πατεντα'' του ενέργειακου τουρίστα είναι να πας άμα μήνα πράσινο σε κάθε πάροχο και παρόλο που δεν συμφέρει το πράσινο να παίρνεις το μπόνους και μετά να αλλάζεις πάροχο. 

ΥΓ επίσης στην Ηρών στο κίτρινο έχει 2 ένα με χαμηλή τιμή και πάγιο και ένα χωρίς και λίγο ψηλότερη.Από αυτά τα δυο:Να υποθέσω αν είσαι σε γκαρσονιέρα (χωρίς πλυντήρια φούρνους κτλ) συμφέρει το χωρίς πάγιο αφού δεν καίς πολύ ενώ εάν είσαι σε οικογένεια με μεγαλύτερη κατανάλωση πας σε πάγιο αλλά με χαμηλότερη τιμή. Σωστά? 

Ο ΗΡΩΝ έχει το one με την κλειδωμένη τιμή το οποίο είναι περίπου στα 7,7 λεπτά και τα υπόλοιπα benefit, free κτλ που έχουν μηχανισμό διακύμανσης. Αυτά έχουν τιμή kWh πάνω από 20 λεπτά και δεν συμφέρουν αυτήν την στιγμή 

40 λεπτά πριν, messinia3 είπε

15 ευρώ το μήνα δηλαδή?Μπορείς μήπως να μας βρεις τους όρους του δώρου και σε ποια προγράμματα ισχύει να το έχουμε στα υπόψιν για το μέλλον?

Όταν θα τους έχω θα τους βάλω. Ακόμα δεν έχω κάνει παροχή που να διαχειρίζομαι εγώ με το δώρο 90€

Επεξ/σία από vklon
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 minutes ago, di maria kun said:

Το Yellow One δεν έχει χρονική διάρκεια και κάθεσαι όσες μέρες θέλεις. Στον πρώτο λογαριασμό θα πιστωθούν και τα 50 ευρώ. Αν παραμείνεις στο συγκεκριμμένο πρόγραμμα λιγότερες μέρες και δεν έχεις καλύψει τα 50 ευρώ τότε ο λογαριασμός θα είναι πιστωτικός.

Για τα 90 ευρώ δεν γνωρίζω αν είναι για όλα τα προγράμματα ή για τα σταθερά. 

Επίσης το Yellow One για Αυγουστο-Σεπτέμβριο έχει κλειδωμένη τιμή.

Το Yellow free θα στο πρότεινα μόνο για εξοχικό που δεν κατοικείται, γιατί η τιμή της Kwh είναι 22 λεπτά.

Για 100 Kwh στο Free θα πληρώσεις 45 ευρώ ενω στο One 37. Αν καταναλώνεις μέχρι 40 Kwh το μήνα (;;;) τότε και τα 2 προγράμματα θα έχουν την ίδια τιμή. Πιστευω κατάλαβες το σκεπτικό μου...

10 minutes ago, vklon said:

Ο ΗΡΩΝ έχει το one με την κλειδωμένη τιμή το οποίο είναι περίπου στα 7,7 λεπτά και τα υπόλοιπα benefit, free κτλ που έχουν μηχανισμό διακύμανσης. Αυτά έχουν τιμή kWh πάνω από 20 λεπτά και δεν συμφέρουν αυτήν την στιγμή 

Η τιμή αυτή είναι υπο προυποθέσεις εφόσον απαιτούν να μείνεις παραπάνω απο ενα μήνα για να σου αποδοθεί η εκπτωση συνέπειας η οποία δίνεται στον δευτερο λογαριασμό και να μην είναι ο τελικός ο λογαριασμός.

Για εμας τους "επαγγελματίες" τουρίστες η τιμή είναι 0,0936. Προφανώς και δεν μιλάμε για μεγάλη διαφορά απλά καλό είναι να το γνωρίζει και κάποιος που δεν ξέρει τις προυποθέσεις για την εκπτωση συνέπειας.

Επεξ/σία από madboy
  • Like 2
  • Thanks 1

4 ώρες πριν, physnik είπε

Θεωρώ ότι στον Ηρων θα ήταν καλύτερα να έχει βγει τελικός από την προηγούμενη φορά που ήταν κάποιος, ώστε να μην φαίνεται ενεργός και μετά να κάνει προσπάθεια για τα 50. Ίσως μπερδευτεί το σύστημα με τον τρόπο αυτό και μόνο μέσω e-contract. Οποτε, με την ρυθμό που βγάζει λογαριασμούς ο Ηρων, προσπάθειες ανά 2-3 μήνες. Και κυρίως να μην υπάρχουν και χτυπάνε πιστωτικά στο σύστημα. 

Μπορεί να έπαιξε κι αυτό ρόλο. Την προηγούμενη φορά είχε βγει τελικός. Τώρα θα πάω σε άλλο πάροχο και θα ξαναπροσπαθήσω όταν βγει τελικός.

3 ώρες πριν, vklon είπε

Με αυτή που σήκωσε το τηλέφωνο μίλησα, δεν ρώτησα όνομα.

«Μπορούμε να σας κάνουμε την αίτηση χωρίς το bonus»

2 ώρες πριν, Marthenil είπε

Να πω και εγώ ότι πήγα από Ήρωνα σε ΔΕΗ για 1 μήνα και μετά 6μηνο σταθερό με Ήρωνα και το πήρα το 50ρικο. Αυτό έγινε αρχές Ιουλίου βέβαια, πιθανώς άλλαξαν πολιτική (αν και ο λογαριασμός δεν έχει 10 μέρες που βγήκε). Η κοπέλα που μου έκλεισε το συμβόλαιο (αφού έκανα αίτηση μέσω e-contract) ονομάζεται Νίκη Π. τώρα αν είναι η ίδια δεν ξέρω.

Η ίδια είναι σίγουρα. 🤡

25 λεπτά πριν, madboy είπε

Επίσης το Yellow One για Αυγουστο-Σεπτέμβριο έχει κλειδωμένη τιμή.

Για εμας τους "επαγγελματίες" τουρίστες η τιμή είναι 0,0936. 

0,117 είναι για τους επαγγελματίες τουρίστες αν δεν υπάρξει κρατική επιδότηση για Σεπτέμβριο και αν δεν κάτσεις να λάβεις και δεύτερο λογαριασμό για να πάρεις την έκπτωση συνέπειας...ο Ηρων δε αργεί πολύ στην έκδοση λογαριασμών (τελικών ή μη)

• Like 2

Η volton, σε μήνα με τις δωρεάν 500kwh, με χρέωσε για 2 ημέρες 6€ ρεύμα+πάγιο και χρέωσαν και ΕΡΤ. Εφόσον η προμήθεια ρεύματος ήταν κάτω από 10€ δεν έπρεπε να είναι 0€;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως ρε παίδες η ακατανομαστη για fast track αλλαγη παροχου ειναι ασυναγώνιστη.

Τρίτη συμβόλαιο 3 παροχές,Τετάρτη κατάθεση στο Θαλή, Δευτέρα είχε ολοκληρωθεί και συστημικα η αλλαγή.Σε όλους τους άλλους  παρόχους τραβάει 10ημερο η διαδικασία στην καλύτερη. Λες και αυτοί του ΔΕΔΔΗΕ όταν βλέπουν ΔΕΗ τα κάνουν όλα on time.

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...