Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Το 50€ έπρεπε να δίνεται μια και έξω και ΟΧΙ κάθε εξάμηνο.

Ο σκοπός είναι να σε κάνουν πελάτη.

Μην παραβλέπεις όμως ότι κάποιοι έμεναν 2-3 ημέρες και λάμβαναν και το πιστωτικό υπόλοιπο σε iban μετά από αίτημα του πελάτη...δεν επιζητά τέτοιους πελάτες κανένας πάροχος.

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

29 λεπτά πριν, Stak5 είπε

Ήμουν μέχρι πριν μια εβδομάδα στην Elpe με κίτρινο και περιμένω να ενεργοποιηθώ ΗΡΩΝ solar για 50αρι. Καπάκι θα γυρίσω ELPE. Για να πάρω τα 30 ευρώ στο δίμηνο και την public δωροεπιταγή τι πρέπει να κάνω;

Μόλις ενεργοποιηθείς πες μου αν θέλεις για να κάνεις την αίτηση με την επαφή μου που δίνει και το public

1) εαν εχεις το -40% στη τιμη προμηθειας στη Ζενιθ, ποσο κοστιζει η κιλοβατωρα για τον Ιουλιο;

2) @doomnx γιατι δεν βαζεις ετησιο συνολο με δωρα οπως εχεις στα κιτρινα και τα μπλε;

4 λεπτά πριν, thermaikos4 είπε

1) εαν εχεις το -40% στη τιμη προμηθειας στη Ζενιθ, ποσο κοστιζει η κιλοβατωρα για τον Ιουλιο;

2) @doomnx γιατι δεν βαζεις ετησιο συνολο με δωρα οπως εχεις στα κιτρινα και τα μπλε;

η τιμή που βλέπεις στο excel του doomnx είναι με ΤΕΑ Ιουλίου. Το -40% βέβαια ξεκίνησε Αύγουστο, με τα μέχρι τώρα δεδομένα είναι λίγο πιο κάτω για Αύγουστο. Λάβε υπόψη σου ότι στην τιμή περιλαμβάνει και το 5% πρόσθετη έκπτωση από την έκπτωση συνέπειας.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, thermaikos4 είπε

Πού να το βάλω; Στα ex-ante? Γιατί η τιμή τους ισχύει για 1-2-3 μήνες μόνο και εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τα κέφια των προμηθευτών και όχι από την ΤΕΑ.

Αν θες βέβαια να κάνεις απλά τη σύγκριση, πολλαπλασίασε το σύνολο επί 365/30.

10 λεπτά πριν, S90 είπε

Επειδή μπήκα στο SHOP του Ηρωνα...ποιο πρόγραμμα δίνει τα 50 ευρω . Το YELLOW FREE?

Όλα όσα εμφανίζει κατά την αγορά νέου προγράμματος στο e-contract.

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 2

5 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

ΑΥΤΟΙ χάνουν το πελάτη.

Δεν σε δέχονται καν πελάτη η ΔΕΝ σου δίνουν το 50€ ?

Είμαι στο smart. Αν ζητήσω αλλαγή προγράμματος και πάω στο zero, θα μου δώσουν τα 30€ ?

Δεν με δεχονται για πελάτη αφού κολλάει το econtract… μόνο τηλεφωνικά λέει χωρίς μπόνους κτλ 

18 λεπτά πριν, Greg29M είπε

Δεν με δεχονται για πελάτη αφού κολλάει το econtract… μόνο τηλεφωνικά λέει χωρίς μπόνους κτλ 

Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές...

• Like 2

Καλησπέρα, είμαι στο Bolton simple protect μέχρι τέλος Αυγούστου, με τιμή 0.083, αν πάω στο ζενίθ power home night πόσο θα βγαίνει περίπου η kWh με τις εκπτώσεις και το 40%;;;
Συμφερει ή να κοιτάξω άλλου;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, kegokego είπε

Καλησπέρα, είμαι στο Bolton simple protect μέχρι τέλος Αυγούστου, με τιμή 0.083, αν πάω στο ζενίθ power home night πόσο θα βγαίνει περίπου η kWh με τις εκπτώσεις και το 40%;;;
Συμφερει ή να κοιτάξω άλλου;

Γύρω στα 0,08 €/kWh η τιμή ημέρας με ΤΕΑ 125 €/kWh. Συμπεριλαμβάνεται έκπτωση συνέπειας και η κρατική επιδότηση 0,016 €/kWh. Υπόψιν, δεν ξέρουμε αν θα συνεχιστεί και τον Σεπτέμβριο.

Συμφέρει και δεν έχει και πάγιο.

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 1

Θεωρώ ότι στον Ηρων θα ήταν καλύτερα να έχει βγει τελικός από την προηγούμενη φορά που ήταν κάποιος, ώστε να μην φαίνεται ενεργός και μετά να κάνει προσπάθεια για τα 50. Ίσως μπερδευτεί το σύστημα με τον τρόπο αυτό και μόνο μέσω e-contract. Οποτε, με την ρυθμό που βγάζει λογαριασμούς ο Ηρων, προσπάθειες ανά 2-3 μήνες. Και κυρίως να μην υπάρχουν και χτυπάνε πιστωτικά στο σύστημα. 

• Like 1
  • Thanks 1

IMG_1346.jpeg.5240ed28669717dd4b0e88d7a1b75d69.jpeg

Η Ελλάδα 3η στην ΕΕ στη μηνιαία αύξηση της τιμής του ρεύματος με αύξηση 9,5% τον Ιούλιο, 11 φορές πάνω από τον ΜΟ της Ευρωζώνης (+0,8%). 

10 χώρες με μείωση, 14 χώρες με μηδενική ή ανεπαισθητη αύξηση. Είμαστε πάλι η αρνητική εξαίρεση στην ΕΕ.

• Like 2
  • Sad 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...