Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως στη Zeniθ , σύμφωνα με το excel με κατανάλωση 450 kWh είσαι ήδη 45 € μείον σε σχέση με φυσικό αέριο (μιλάμε για υποθετικό σενάριο Ιουλίου με το σκεπτικό ότι δεν υπήρχε 40% έκπτωση και δεν υπάρχει τιμή για τον Αύγουστο ακόμα)..... Επομένως σε βάθος 12μήνου το κέρδος θα έιναι πολύ μεγαλύτερο απο 100 και 200 € όταν μιλάμε για καταναλώσεις 400 και 500 kWh.

Επεξ/σία από jobous
  • Like 1
  • Thanks 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 λεπτό πριν, doomnx είπε

Μέσω καταστήματος δοκίμασε κανένας; Μήπως το κάνουν το bonus; 

Εγώ στην Αργυρούπολη (Αθήνα)...τα ίδια δε δίνουν το 50αρικο, επειδή το έχω ξαναπάρει το τελευταίο 6μηνο.

• Thanks 3

4 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Εγώ στην Αργυρούπολη (Αθήνα)...τα ίδια δε δίνουν το 50αρικο, επειδή το έχω ξαναπάρει το τελευταίο 6μηνο.

Για καθίστε να μάθουμε και η Καρδίτσα τι κάνει...

• Haha 3

Μόλις τώρα, doomnx είπε

Για καθίστε να μάθουμε και η Καρδίτσα τι κάνει...

Εγώ που δεν είμαι από Καρδίτσα η κοπέλα στο κατάστημα που με εξυπηρέτησε μου έδωσε το 50€ και δεν με ρώτησε καθόλου γιατί έφυγα πριν από 2 μήνες. Δοκίμασε εκεί 

• Like 4

14 ώρες πριν, messinia3 είπε

Befon το δίνει στο  win more σίγουρα.Το έλαβα σημερα σε pdf με τη σύμβαση.Στα αλλά κίτρινα δεν ξέρω (αυτή που έχω σαν επαφή λείπει σε άδεια)

Τα 30€ δίνονται σε όλα τα προγράμματα με είπε η επαφή μου. Η μόνη προϋπόθεση είναι να ήσουν ενεργός το τελευταίο δίμηνο στην elpedison

• Thanks 1

Επέστρεψα μετά απο ενα μήνα με αίτηση e-cpntract στον Ηρων και μου είπαν οτι δικαιούμαι το 50αρικο. Βέβαια μένει να το δώ και στην έκδοση λογαριασμού. 😄

Επειδή απο εβδομάδα θα κάνω για το εξοχικό e-contract πρώτη φορά δεν νομίζω λόγω Αφμ να υπάρξει πρόβλημα. Εφόσον μιλάμε για διαφορετική παροχή.

Υ.γ. Προσπάθησα να πάρω το 50αρικο απο το κατάστημα της περιοχής μου και απο το κατάστημα της Ομονοιας και στο πρώτο ήθελαν λογαριασμό απο τον τωρινό πάροχο που προφανως δεν είχα γιατί έφυγα στον μήνα επάνω και το δευτερο κατάστημα μπορούσε να προχωρήσει αλλά έδιναν τα 50 ευρώ μόνο για σταθερό πρόγραμμα.

2 λεπτά πριν, madboy είπε

Υ.γ. Προσπάθησα να πάρω το 50αρικο απο το κατάστημα της περιοχής μου και απο το κατάστημα της Ομονοιας και στο πρώτο ήθελαν λογαριασμό απο τον τωρινό πάροχο που προφανως δεν είχα γιατί έφυγα στον μήνα επάνω και το δευτερο κατάστημα μπορούσε να προχωρήσει αλλά έδιναν τα 50 ευρώ μόνο για σταθερό πρόγραμμα.

Ναι τα 50 σε σταθερό μου πρότειναν και εμένα.

• Like 1

46 λεπτά πριν, doomnx είπε

Φάγαμε άκυρο από ΗΡΩΝ. Δεν μας κάνει το e-contract με bonus επειδή πήγαμε άλλες 2 φορές στο τελευταίο εξάμηνο. Δεν ξέρω αν έπεσα σε ιδιότροπη πωλήτρια 🤐

Ούτε το Solar.

Ήταν η 3η φορά δλδ στο εξάμηνο που θα το έπαιρνες??

43 λεπτά πριν, Greg29M είπε

Όχι έτσι κάνουν γενικά. Εμένα τρεις αιτήσεις μου μπλόκαραν. Και μένουν σε εκκρεμότητα επ αόριστον παρά τις συνεχείς οχλήσεις μου. 

Εμένα παραδόξως η αίτηση στο solar ολοκληρώθηκε και στην εφαρμογή κανονικά (δεν μου είχε ξανά συμβεί στον ΉΡΩΝ)...

12 λεπτά πριν, Dogtor21 είπε

Ήταν η 3η φορά δλδ στο εξάμηνο που θα το έπαιρνες??

Ναι. Αλλά περιμένω και μια απάντηση από φυσικό κατάστημα. Κάτι μου λέει ότι θα το ξαναπάρω.

25 λεπτά πριν, madboy είπε

Επέστρεψα μετά απο ενα μήνα με αίτηση e-cpntract στον Ηρων και μου είπαν οτι δικαιούμαι το 50αρικο. Βέβαια μένει να το δώ και στην έκδοση λογαριασμού. 😄

Δηλαδή είχες πάρει 50άρικο με e-contract, έφυγες για 1 μήνα, ξαναέκανες e-contract και σου το έδωσαν πάλι; Ποιος πωλητής σε εξυπηρέτησε; Στείλε DM αν θες, γιατί εγώ έπεσα σε μια κολλημένη Νίκη.

• Like 1
  • Haha 6

1 ώρα πριν, Greg29M είπε

Όχι έτσι κάνουν γενικά. Εμένα τρεις αιτήσεις μου μπλόκαραν. Και μένουν σε εκκρεμότητα επ αόριστον παρά τις συνεχείς οχλήσεις μου. 

ΑΥΤΟΙ χάνουν το πελάτη.

1 ώρα πριν, Greg29M είπε

Δεν σε δέχονται καν πελάτη η ΔΕΝ σου δίνουν το 50€ ?

43 λεπτά πριν, vklon είπε

Τα 30€ δίνονται σε όλα τα προγράμματα με είπε η επαφή μου. Η μόνη προϋπόθεση είναι να ήσουν ενεργός το τελευταίο δίμηνο στην elpedison

Είμαι στο smart. Αν ζητήσω αλλαγή προγράμματος και πάω στο zero, θα μου δώσουν τα 30€ ?

22 λεπτά πριν, doomnx είπε

Ναι. Αλλά περιμένω και μια απάντηση από φυσικό κατάστημα. Κάτι μου λέει ότι θα το ξαναπάρω.

Δηλαδή είχες πάρει 50άρικο με e-contract, έφυγες για 1 μήνα, ξαναέκανες e-contract και σου το έδωσαν πάλι; Ποιος πωλητής σε εξυπηρέτησε; Στείλε DM αν θες, γιατί εγώ έπεσα σε μια κολλημένη Νίκη.

Πήρα Ιούνιο 50€ και ελπίζω να το πάρω και τώρα (με αυτά που διαβάζω εδώ αν και δεν αντιμετώπισα πρόβλημα)

6 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Είμαι στο smart. Αν ζητήσω αλλαγή προγράμματος και πάω στο zero, θα μου δώσουν τα 30€ ?

Όχι, τα δώρα δίνονται για να σε κάνουν ξανά πελάτη. Δεν δίνονται σε εσωτερικές αλλαγές προγραμμάτων 

Πήρα 50αρι ενώ ήμουνα πριν δυο μήνες πάλι αλλά με το σόλαρ και στις 27 Ιουλίου, εννοείται πως έκανα αλλαγή μετά προγράμματος μέσω του app.Αλλα 22 μέρες πριν  τώρα ίσως κάνουν ελέγχους.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...