Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, nikosbt είπε

ερωτηση ειμαι δεη μου ρθε μεγαλος λογαριασμος και κοιταξα μοναδες .. μετρησαν απο 12 ιουλιου εως 12 αυγουστου και εχουν κανει λαθος και εχουν βαλει 500 μοναδες παραπανω τι να κανω τωρα? να παρω στη δεη ?

Παρα πολλά λάθη πλέον  μαζευονται με τις μηνιαιες καταμετρησεις.Αν είναι κάθε μήνα να ελέγχουμε αν έγινε λάθος κλαφτα Χαράλαμπε. 

Η καταμετρηση ήταν του ΔΕΔΔΗΕ,δεν άλλαξες πάροχο προφανώς, άρα η ΔΕΗ δεν ευθύνεται για τη λανθασμένη καταμετρηση.

Άνοιξε αίτημα επικοινωνίας στο ΔΕΔΔΗΕ,στείλε τις σωστές μετρήσεις και καλά ξεμπερδέματα. 

• Like 1
  • Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, katsios2010 είπε

Εχουμε καποια ενημερωση για το win back της ελεπ, 15 ευρω επι 2 μηνες; Που ρωταμε; Ισχυει για τα κίτρινα ολα;

Befon το δίνει στο  win more σίγουρα.Το έλαβα σημερα σε pdf με τη σύμβαση.Στα αλλά κίτρινα δεν ξέρω (αυτή που έχω σαν επαφή λείπει σε άδεια)

Δημοσ.

Παιδιά στο myvolton για να φανεί η παροχή μου μετά την εγγραφή πρέπει πρώτα να βγει ο πρώτος λογαριασμός ; Γιατί παρά την εγγραφή μου βγάζει δεν βρέθηκε δηλωμένη παροχή. Μόνο να επιλέξω αν θέλω ηλεκτρονικό λογαριασμό στην παροχή μου με αφήνει…

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, katsios2010 είπε

Εχουμε καποια ενημερωση για το win back της ελεπ, 15 ευρω επι 2 μηνες; Που ρωταμε; Ισχυει για τα κίτρινα ολα;

Για το win more με είπε και εμένα η επαφή μου ότι δίνεται το 30€ και έξτρα public 20€. Όμως κατ εξαίρεση όπως τα public μπορεί να το δίνει και σε άλλα. Αυτήν την στιγμή μόνο το win more συμφέρει ή το zero αν είναι κλειστό το σπίτι με χαμηλές καταναλώσεις. Τα άλλα κίτρινα χωρίς κλειδωμένη τιμή έχουν την kWh πάνω από 0,20

Επεξ/σία από vklon
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά από επικοινωνία με τη Φυσικό Αέριο, διαπίστωσα ότι δεν χρησιμοποιεί την ΤΕΑ DAM στον τύπο, αλλά την DAM + IDA από τον πίνακα του ΑΔΜΗΕ. Διόρθωσα το excel ώστε ο τύπος να χρησιμοποιεί την ΜΤΑ. Υπόψιν, χρησιμοποιεί ΛΠ προ 14 ημερών, αλλά είναι ό,τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε για την πρόβλεψη τιμής.

image(2).png.ee0d61f80ae5dde6b538aeec2916c014.png

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 4
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Φάγαμε άκυρο από ΗΡΩΝ. Δεν μας κάνει το e-contract με bonus επειδή πήγαμε άλλες 2 φορές στο τελευταίο εξάμηνο. Δεν ξέρω αν έπεσα σε ιδιότροπη πωλήτρια 🤐

Ούτε το Solar.

• Confused 1
  • Sad 4
  • Haha 1
Δημοσ.
3 minutes ago, doomnx said:

Φάγαμε άκυρο από ΗΡΩΝ. Δεν μας κάνει το e-contract με bonus επειδή πήγαμε άλλες 2 φορές στο τελευταίο εξάμηνο. Δεν ξέρω αν έπεσα σε ιδιότροπη πωλήτρια 🤐

Ούτε το Solar.

"κ. @doomnx είπαμε να σας κάνουμε μια εξυπηρέτηση όχι και να μας (@*(@*#(!_@@" 😅

• Haha 7
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, doomnx είπε

Ούτε το Solar.

Όχι έτσι κάνουν γενικά. Εμένα τρεις αιτήσεις μου μπλόκαραν. Και μένουν σε εκκρεμότητα επ αόριστον παρά τις συνεχείς οχλήσεις μου. 

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, doomnx είπε

Ούτε το Solar.

Αυτοί θα χάσουν @doomnx...αρά μας μένουν ζενιθ και βραχυπρόθεσμα elpe win more.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, darkmatinee είπε

"κ. @doomnx είπαμε να σας κάνουμε μια εξυπηρέτηση όχι και να μας (@*(@*#(!_@@" 😅

3 λεπτά πριν, Greg29M είπε

Όχι έτσι κάνουν γενικά. Εμένα τρεις αιτήσεις μου μπλόκαραν. Και μένουν σε εκκρεμότητα επ αόριστον παρά τις συνεχείς οχλήσεις μου. 

Ρε μόνο που δεν με έβρισε επειδή τόλμησα να γράψω και για σύσταση στην άλλη μου παροχή 😂

Πρέπει να φύγω ASAP από τη Volton που χρεώνει χρυσάφι. Να πάω ΔΕΗ τι να κάνω; 😅

Επεξ/σία από doomnx
  • Haha 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, doomnx είπε

Ρε μόνο που δεν με έβρισε επειδή τόλμησα να γράψω και για σύσταση στην άλλη μου παροχή 😂

Ναι ειδικά έχει μια πωλήτρια συγκεκριμένη που νομίζει ότι είναι αφεντικό και μιλάει με μεγάλη αγένεια… και μου είπε όλο σας χρωστάμε δεν γίνεται να προχωρήσει το e-contract…

• Sad 2
  • Haha 1
Δημοσ.
2 minutes ago, doomnx said:

Πρέπει να φύγω ASAP από τη Volton που χρεώνει χρυσάφι. Να πάω ΔΕΗ τι να κάνω; 😅

Βάζουν το ΑΦΜ στο σύστημά τους & βαράνε σειρήνες σε όλο το γραφείο.

• Haha 12
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, darkmatinee είπε

Βάζουν το ΑΦΜ στο σύστημά τους & βαράνε σειρήνες σε όλο το γραφείο.

Εντάξει θέμα χρόνου ήταν...το κακό ότι χάσαμε και την εναλλακτική του solar (και έπειτα αλλαγή προγράμματος)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...