Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

42 λεπτά πριν, motoboots είπε

Μπερδεμένα τα λες. Εγώ το τελευταίο δίμηνο πλήρωσα με σταθερό ΔΕΗ 0,123/0,113, 125€ για καθαρή κατανάλωση ρεύματος 700/350 kWh +6% ΦΠΑ και ασχολήθηκα με τις βουτιές μου. 

Αφού λέει χωρίς Δήμο και ΕΡΤ , θα είναι και οι ρυθμιζόμενες και το ΦΠΑ . Γιατί να το αμφισβητήσεις ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

13 minutes ago, messinia3 said:

Εντάξει Σκλαβενίτης δεν είναι...άλλη ευκολία να τα ξοδέψεις σε σούπερ μάρκετ. Αν και εγώ επέστρεψα elpe στο win more προς το παρόν μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου. Με χάλασε ότι η ζενίθ δεν έχει πάγια σε κάρτα και δεν το προχώρησα εκεί.

POWER HOME SMART NIGHT

• Μηδενική εγγύηση με την εξόφληση λογαριασμών μέσω πάγιας τραπεζικής εντολής

ωπα αυτο μπορει να ειναι deal breaker και για τους γονεις μου... αν δεν εχει παγια σε καρτα, τι εχει μονο παγια μεσω τραπεζικου λογαριασμου e-banking?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, prefuse είπε
  • Μηδενική εγγύηση με την εξόφληση λογαριασμών μέσω πάγιας τραπεζικής εντολής

ωπα αυτο μπορει να ειναι deal breaker και για τους γονεις μου... αν δεν εχει παγια σε καρτα, τι εχει μονο παγια μεσω τραπεζικου λογαριασμου e-banking?

όχι δυστυχώς δεν έχει σε κάρτα..μόνο τραπεζικό λογαριασμό με iban.

Βέβαια η εγγύηση είναι 50 ευρώ, αλλά έχουμε καλομάθει οι τουρίστες.

Επεξ/σία από messinia3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, messinia3 είπε

όχι δυστυχώς δεν έχει σε κάρτα..μόνο τραπεζικό λογαριασμό με iban.

Βέβαια η εγγύηση είναι 50 ευρώ, αλλά έχουμε καλομάθει οι τουρίστες.

Αν έχεις σκοπό να μείνεις κάνα 2 λογαριασμούς άντε 3 το πολύ δεν υπάρχει πρόβλημα πληρώνεις τον λογαριασμό -μειον την εγγύηση και μεταφέρεται στον επόμενο στον μεθεπόμενο εφόσον φύγεις γίνεται συμψηφισμός.Τωρα αν έχεις σκοπό να μείνεις 4, 5 , ή και παραπάνω ε τότε καλύτερα να την βάλεις.

2 ώρες πριν, doomnx είπε

Ακόμα δεν ξέρω τι να κάνω τα 30 € στα Public.

Έχει στα Τρίκαλα,αλλά χοντρικά 28Χ2=56 χλμ Μέσο όρο 3,5λιτραΧ 2= 7ευρω, 30- 7 = 23ευρω δεν συμφέρει 😂

Επεξ/σία από favou2000
  • Like 1

21 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Αν έχεις σκοπό να μείνεις κάνα 2 λογαριασμούς άντε 3 το πολύ δεν υπάρχει πρόβλημα πληρώνεις τον λογαριασμό -μειον την εγγύηση και μεταφέρεται στον επόμενο στον μεθεπόμενο εφόσον φύγεις γίνεται συμψηφισμός.Τωρα αν έχεις σκοπό να μείνεις 4, 5 , ή και παραπάνω ε τότε καλύτερα να την βάλεις.

Χάνεις την έκπτωση συνέπειας όμως...και γενικά χωρίς πάγια σε κάρτα δε με ψήνει σε περίπτωση στραβής.

2 ώρες πριν, doomnx είπε

Ακόμα δεν ξέρω τι να κάνω τα 30 € στα Public. Όλα τα πουλάει πανάκριβα. Την ίδια έκπτωση πετυχαίνω και στο Skroutz.

Μελανακια για εκτυπωτή. 

εν τέλη προς καθε ανδιαφερόμενο η αιτηση μου 3 του μήνα στον ηρων εγινε εκπροσωπηση στις 13. δηλαδη 10 μερες αργοτερα μεσω econtract. τα ζα μου αργα δηλαδη, χασαμε 10 ολοκληρες μερες. 

• Sad 1

1 hour ago, basilis_k6 said:

εν τέλη προς καθε ανδιαφερόμενο η αιτηση μου 3 του μήνα στον ηρων εγινε εκπροσωπηση στις 13. δηλαδη 10 μερες αργοτερα μεσω econtract. τα ζα μου αργα δηλαδη, χασαμε 10 ολοκληρες μερες. 

Οι kWh όμως δεν μετράνε από αυτές που έδωσες στην αίτηση;

Ποιο το όφελος αν η εκπροσώπηση γινόταν νωρίτερα, αφού οι kWh που έστειλες ήταν 3 Αυγούστου;

17 λεπτά πριν, prefuse είπε

Οι kWh όμως δεν μετράνε από αυτές που έδωσες στην αίτηση;

Ποιο το όφελος αν η εκπροσώπηση γινόταν νωρίτερα, αφού οι kWh που έστειλες ήταν 3 Αυγούστου;

δεν νομιζω οτι παει ετσι. δεν ξερω και σιγουρα αλλα ο δεδδηε ηρθε πολυ αργοτερα. παντως ο δεδδηε ηρθε 16 του μηνα. δηλαδη ουτε πριν τις 13 ουτε στις 13. τωρα τι θα χρεωσει η δεη και ο ηρων δεν ξερω, θα δειξει. 

5 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

δεν νομιζω οτι παει ετσι. δεν ξερω και σιγουρα αλλα ο δεδδηε ηρθε πολυ αργοτερα. παντως ο δεδδηε ηρθε 16 του μηνα. δηλαδη ουτε πριν τις 13 ουτε στις 13. τωρα τι θα χρεωσει η δεη και ο ηρων δεν ξερω, θα δειξει. 

Το μόνο φερεγγυο είναι να μπεις στο myddedie app Εκεί γράφει από πια ημερομηνία είσαι στον Ήρων και με πια ένδειξη μετρητή. 

• Like 2

10 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Το μόνο φερεγγυο είναι να μπεις στο myddedie app Εκεί γράφει από πια ημερομηνία είσαι στον Ήρων και με πια ένδειξη μετρητή. 

Πάντως εμένα έχουν πάρει μετρήσεις από 16 του μήνα από ΔΕΔΔΗΕ (επιβεβαιωμενο τηλεφωνικά) και ακόμα δε φαίνονται στο app.

18 λεπτά πριν, favou2000 είπε

οπως δηλωνει και ο ηρων, ετσι και το αππ λεει οτι εγινε μετρηση στις 13. που για κανενα λογο δεν εγινε ομως. να εχουν βαλει τα νουμερα που εδωσα εγω στις 3? δεν ειμαι σπιτι για να κανω τις πραξεις αλλα μονο αυτο μπορω να υποθεσω.

27 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

οπως δηλωνει και ο ηρων, ετσι και το αππ λεει οτι εγινε μετρηση στις 13. που για κανενα λογο δεν εγινε ομως. να εχουν βαλει τα νουμερα που εδωσα εγω στις 3? δεν ειμαι σπιτι για να κανω τις πραξεις αλλα μονο αυτο μπορω να υποθεσω.

Αν η ένδειξη στις 13 του Δεδδηε  συμπίπτει με την ένδειξη του ΗΡΩΝ είναι αυτή που έγινε η μετάβαση και είναι η δικιά σου στις 3.

40 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Πάντως εμένα έχουν πάρει μετρήσεις από 16 του μήνα από ΔΕΔΔΗΕ (επιβεβαιωμενο τηλεφωνικά) και ακόμα δε φαίνονται στο app.

Ισχύει θα φανούν αυριο μεθαύριο με ημερομηνία 16.

ερωτηση ειμαι δεη μου ρθε μεγαλος λογαριασμος και κοιταξα μοναδες .. μετρησαν απο 12 ιουλιου εως 12 αυγουστου και εχουν κανει λαθος και εχουν βαλει 500 μοναδες παραπανω τι να κανω τωρα? να παρω στη δεη ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...