Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

15 ώρες πριν, doomnx είπε

Έκατσα να δω την κατανάλωση από 6 Ιουνίου μέχρι χθες. 310 € θα έδινα αν καθόμουν στο πράσινο της ΔΕΗ, ενώ με τουρισμό στους εναλλακτικούς 170 € 🍼

Εννοείς στον συνολικό λογαριασμό ή στην προμήθεια ρεύματος ; Συγνώμη  για την αδιακρισία απλά η μεταβολή ( ωφέλεια ) είναι διαφορετική στις 2 περιπτώσεις .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@ekrepali Έφαγα άκυρο όταν πήγα να κάνω αίτηση κοινωνικού τιμολογίου στον θείο μου. Μου είχες αναφέρει για το επίδομα θέρμανσης ότι θα έχει πρόβλημα με επαγγελματικό τιμολόγιο, αλλά έφαγε άκυρο εδώ τελικά!

Μη προβλεπόμενη χρήση για την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας.

Ο αριθμός παροχής ηλεκτρικής ενέργειας που εισάγατε δεν είναι δηλωμένος ως οικιακής χρήσης και άρα δεν είναι επιλέξιμος.
Επεξ/σία από Krusty
  • Like 1

1 ώρα πριν, alekout είπε

Εννοείς στον συνολικό λογαριασμό ή στην προμήθεια ρεύματος ; Συγνώμη  για την αδιακρισία απλά η μεταβολή ( ωφέλεια ) είναι διαφορετική στις 2 περιπτώσεις .

276 € vs 145 € χωρίς Δήμο και ΕΡΤ για 69 μέρες και 1216 kWh.

• Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, doomnx είπε

Ας δουν μόνο τους εξαιρετικους πίνακες σου να καταλάβουν. Δεν χρειάζεται περαιτέρω επεξήγηση. 

Επεξ/σία από Greg29M
  • Thanks 1

2 ώρες πριν, vklon είπε

Η επαφή μου από elpedison με είπε ότι μπορεί να δώσει σε όποιον ήταν πελάτης εντός του τελευταίου διμήνου  με win back 30€ τμηματικά σε δύο μήνες και κατ’ εξαίρεση για λίγες παροχές έξτρα 20€ public. Σύνολο 50€ σε δώρα

Το win more συμφέρει αυτήν την στιγμή περισσότερο.

Ακόμα δεν ξέρω τι να κάνω τα 30 € στα Public. Όλα τα πουλάει πανάκριβα. Την ίδια έκπτωση πετυχαίνω και στο Skroutz.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, doomnx είπε

Ακόμα δεν ξέρω τι να κάνω τα 30 € στα Public. Όλα τα πουλάει πανάκριβα. Την ίδια έκπτωση πετυχαίνω και στο Skroutz.

Σίγουρα εγώ είχα και τα 50€ της Volton από το Πάσχα και τα χρησιμοποίησα συνδυαστικά. Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των δωροεπιταγών που μπορείς να εξαργυρώσεις στα καταστήματα. 20 που είχα τις πήραν κανονικά.

Επεξ/σία από vklon

11 λεπτά πριν, vklon είπε

Σίγουρα εγώ είχα και τα 50€ της Volton από το Πάσχα και τα χρησιμοποίησα συνδυαστικά. Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των δωροεπιταγών που μπορείς να εξαργυρώσεις στα καταστήματα. 20 που είχα τις πήραν κανονικά.

Δεν έχει Public η Καρδίτσα. Online δέχεται μόνο 1.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, doomnx είπε

Μπερδεμένα τα λες. Εγώ το τελευταίο δίμηνο πλήρωσα με σταθερό ΔΕΗ 0,123/0,113, 125€ για καθαρή κατανάλωση ρεύματος 700/350 kWh +6% ΦΠΑ και ασχολήθηκα με τις βουτιές μου. 

Επεξ/σία από motoboots

41 minutes ago, doomnx said:

παρε βιβλια.

• Like 1
  • Haha 4

51 minutes ago, doomnx said:

Εγω πηρα ξυριστικη. Ακριβως την περιοδο που ηθελα να παρω μηχανη βγηκε η επιταγη απο ελπε 😛 

• Like 2

41 λεπτά πριν, doomnx είπε

Δεν έχει Public η Καρδίτσα. Online δέχεται μόνο 1.

Ένα χρόνο ισχύουν οι επιταγές από την έκδοση τους. Μπορείς αν πας σε κάποια πόλη που έχει να κάνεις την παραγγελία από εκεί και στα στέλνουν και στο σπίτι.

• Like 1

3 hours ago, CHRISpros said:

Εβγαλα το καλοκαίρι με 3 μήνες σταθερή τιμή στη volton.

Λογικά από 1η Σεπτεμβρίου θα έχω αρκετά μεγάλη τιμή, για αυτό σκέφτομαι να φύγω..

Είμαι στην κατηγορία mini τουρίστας, δηλαδή θα αλλάξω 2-3 παρόχους τον χρόνο. 

Από ότι καταλαβαίνω η zenith με το 40% και τα δωρεάν πάγια είναι τώρα η προτιμότερη λυση στην περίπτωση μου.

Zenith ποιό πρόγραμμα λες?

Μπορείς και Ηρων μέχρι τέλος σεπτέμβρη και μετά volton μέχρι τέλους οκτώβρη.

• Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, vklon είπε

Ένα χρόνο ισχύουν οι επιταγές από την έκδοση τους. Μπορείς αν πας σε κάποια πόλη που έχει να κάνεις την παραγγελία από εκεί και στα στέλνουν και στο σπίτι.

Εντάξει Σκλαβενίτης δεν είναι...άλλη ευκολία να τα ξοδέψεις σε σούπερ μάρκετ. Αν και εγώ επέστρεψα elpe στο win more προς το παρόν μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου. Με χάλασε ότι η ζενίθ δεν έχει πάγια σε κάρτα και δεν το προχώρησα εκεί.

5 λεπτά πριν, doll είπε

Zenith ποιό πρόγραμμα λες?

POWER HOME SMART NIGHT

Επεξ/σία από messinia3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, doomnx said:

αν δεν τα θελεις μπορεις να τα δωσεις λιγο πιο κατω. ισως τα παρει καποιος, ισως και εγω μιας και εχω ηδη αρκετα και σε καποια φαση θα χρειαστω φουρνο, αν και οχι αμεσα.

παρε καφετιερα που οι τιμες ειναι ιδιες πανω κατω.

Επεξ/σία από prefuse
  • Haha 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...