Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

16 hours ago, Greg29M said:
  Hide contents

Οσον αφορά την Ζενίθ καλύτερα να απευθυνθείς τηλ σε οποιοδήποτε κατάστημα για την επιτάχυνση της διαδικασίας αλλαγής παρόχου. 

Ευχαριστώ, είναι για τους γονείς και είναι στο όνομα τους η παροχή αλλά για την δική τους διευκόλυνση θέλω να κάνω εγώ την διαδικασία στο όνομα τους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 ώρες πριν, vali είπε

Παρασκευή μεσημέρι το έκανα για το σπίτι των γονιών μου και είπα στην πωλήτρια να κάνω και το δικό μου σπίτι από Δευτέρα μιας και ήθελε και φωτό μετρητή. Την ρώτησα μάλιστα αν υπάρχει περίπτωση να σταματήσει η προσφορά και ήταν κατηγοριματική ότι θα συνεχιστεί.

Επειδή και εγώ ενδιαφέρομαι για τους γονείς..ποια είναι η διαδικασία? Χρειάζεται κάποια εξουσιοδότηση από εκείνους?? Χαρτιά τα γνωστά προηγούμενο λογαριασμό ταυτότητα και φαντάζομαι φωτογραφία μετρητή?? Την ολοκληρώνω εγώ η εμπλέκονται και εκείνοι?? Ευχαριστώ προκαταβολικά 

1 ώρα πριν, Dogtor21 είπε

Επειδή και εγώ ενδιαφέρομαι για τους γονείς..ποια είναι η διαδικασία? Χρειάζεται κάποια εξουσιοδότηση από εκείνους?? Χαρτιά τα γνωστά προηγούμενο λογαριασμό ταυτότητα και φαντάζομαι φωτογραφία μετρητή?? Την ολοκληρώνω εγώ η εμπλέκονται και εκείνοι?? Ευχαριστώ προκαταβολικά 

Ναι ..Αν είναι σε άλλο όνομα η παροχη.. Χρειάζεται μια εξουσιοδότηση από αυτόν που ανήκει η παροχη προς σε εσένα.. 

• Like 1

5 ώρες πριν, motoboots είπε

Και μπράβο σου. Γνωρίζω όσα προσφέρει ο τουρισμός, άλλωστε έχω ωφεληθεί κατά περιόδους.

Εδώ όμως αναφέρεσαι αποσπασματικά. Μπορεί κανείς να έχει πολύ μικρότερη διαφορά για αυτή την περίοδο που αναφέρεσαι, με άλλες, εξυπνότερες επιλογές στη ΔΕΗ. Μπορεί ακόμα να έχει γλυτώσει χρόνο, ή να μην διαθέτει.

Μπορεί ακόμα να έχει επιλέξει ασφαλέστερες - έναντι έκτακτων γεγονότων - λύσεις. Ας μην είμαστε μονοδιάστατοι. Δεν έχει γδάρει μόνο η ΔΕΗ καταναλωτές, αλλά και όλοι ανεξαιρέτως οι πάροχοι. 

Ποια είναι η εξυπνότερη επιλογή; Το σταθερό;

4 ώρες πριν, takoulou είπε

Βασικά να κοιτάξεις και για νυχτερινό.. Αν έχεις; Να αλλάξεις γιατί; ΚΟΤ έχεις.. 

Και επειδή έχει ΚΟΤ να μην πάει σε φθηνότερο πρόγραμμα να τη βγάζει τζάμπα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερααα παιδιά,

Πρόγραμμα heron με 50ευρω e contract, χωρίς τους όρους με τα εξάμηνα κτλ, ποιο είναι;

Επεξ/σία από visualmaster

6 λεπτά πριν, visualmaster είπε

Καλημερααα παιδιά,

Πρόγραμμα heron με 50ευρω e contract, χωρίς τους όρους με τα εξάμηνα κτλ, ποιο είναι;

Μόνο το solar έμεινε, αν και πολλοί συμφορουμίτες έχουν λάβει το 50ευρώ και στο one παρά τον όρο του 6μηνου.

Πάντα τσεκάρεις τους όρους μήπως το άλλαξαν και αυτό.

• Thanks 1

Η έναρξη εκπροσώπησης δεν συμπίπτει με την ημέρα αίτησης έτσι? Γιατί έκανα αίτημα στο solar 8/8 και η εκπροσώπηση είναι από 13..

23 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Μόνο το solar έμεινε, αν και πολλοί συμφορουμίτες έχουν λάβει το 50ευρώ και στο one παρά τον όρο του 6μηνου.

Πάντα τσεκάρεις τους όρους μήπως το άλλαξαν και αυτό.

Αίτηση 8/8 δεν ίσχυε ο όρος του 6μηνου στο solar 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η επαφή μου από elpedison με είπε ότι μπορεί να δώσει σε όποιον ήταν πελάτης εντός του τελευταίου διμήνου  με win back 30€ τμηματικά σε δύο μήνες και κατ’ εξαίρεση για λίγες παροχές έξτρα 20€ public. Σύνολο 50€ σε δώρα

Το win more συμφέρει αυτήν την στιγμή περισσότερο.

Επεξ/σία από vklon

1 λεπτό πριν, vklon είπε

Η επαφή μου από elpedison με είπε ότι μπορεί να δώσει σε όποιον ήταν πελάτης εντός του τελευταίου διμήνου 30€ τμηματικά σε δύο μήνες και κατ’ εξαίρεση για λίγες παροχές έξτρα 20€ public. Σύνολο 50€ σε δώρα

Το win more συμφέρει αυτήν την στιγμή περισσότερο.

Καλημέρα, αυτά δίνουν στο win από την προηγούμενη βδομάδα....τα public δε θα τραβήξουν κόσμο.Με το 30αρι στην ουσία καταργούν το υψηλό πάγιο.

• Like 2

26 λεπτά πριν, Dogtor21 είπε

Η έναρξη εκπροσώπησης δεν συμπίπτει με την ημέρα αίτησης έτσι? Γιατί έκανα αίτημα στο solar 8/8 και η εκπροσώπηση είναι από 13..

Αίτηση 8/8 δεν ίσχυε ο όρος του 6μηνου στο solar 

Συνήθως είναι από την μέρα που γράφει πάνω η σύμβαση 

• Like 1

1 λεπτό πριν, favou2000 είπε

Συνήθως είναι από την μέρα που γράφει πάνω η σύμβαση 

Για την ακρίβεια είναι η μέρα που καταθέτει ο πάροχος το αίτημα στο ΔΕΔΔΗΕ. Προφανώς άργησε αρκετά να στείλει το αίτημα ο Ήρων.

• Like 2

1 λεπτό πριν, messinia3 είπε

Καλημέρα, αυτά δίνουν στο win από την προηγούμενη βδομάδα....τα public δε θα τραβήξουν κόσμο.Με το 30αρι στην ουσία καταργούν το υψηλό πάγιο.

Εγώ το ανέφερα γιατί είχαν ειπωθεί μόνο τα 30€. Αν έχεις παραπάνω από μια παροχές ή άλλες δωροεπιταγές public από παλιότερα αξίζει. Δεν είναι τα 20€ σαν τα 90€ του ΗΡΩΝ αλλά ανεβάζει την αξία των δώρων στα 50€. Αν  βάλεις και την επιδότηση πάει στα 7 λεπτά για τον Αύγουστο η τιμή της kWh και μηδενίζεις το πάγιο.

• Like 1

1 λεπτό πριν, vklon είπε

Εγώ το ανέφερα γιατί είχαν ειπωθεί μόνο τα 30€. Αν έχεις παραπάνω από μια παροχές ή άλλες δωροεπιταγές public από παλιότερα αξίζει. Δεν είναι τα 20€ σαν τα 90€ του ΗΡΩΝ αλλά ανεβάζει την αξία των δώρων στα 50€. Αν  βάλεις και την επιδότηση πάει στα 7 λεπτά για τον Αύγουστο η τιμή της kWh και μηδενίζεις το πάγιο.

Ναι οκ περίμενα κάτι καλύτερο να πω την αλήθεια.

• Like 1

Εβγαλα το καλοκαίρι με 3 μήνες σταθερή τιμή στη volton.

Λογικά από 1η Σεπτεμβρίου θα έχω αρκετά μεγάλη τιμή, για αυτό σκέφτομαι να φύγω..

Είμαι στην κατηγορία mini τουρίστας, δηλαδή θα αλλάξω 2-3 παρόχους τον χρόνο. 

Από ότι καταλαβαίνω η zenith με το 40% και τα δωρεάν πάγια είναι τώρα η προτιμότερη λυση στην περίπτωση μου.

• Like 3

2 λεπτά πριν, CHRISpros είπε

Εβγαλα το καλοκαίρι με 3 μήνες σταθερή τιμή στη volton.

Λογικά από 1η Σεπτεμβρίου θα έχω αρκετά μεγάλη τιμή, για αυτό σκέφτομαι να φύγω..

Είμαι στην κατηγορία mini τουρίστας, δηλαδή θα αλλάξω 2-3 παρόχους τον χρόνο. 

Από ότι καταλαβαίνω η zenith με το 40% και τα δωρεάν πάγια είναι τώρα η προτιμότερη λυση στην περίπτωση μου.

Ναι αν δεν αλλάζεις πάροχο κάθε μήνα, αυτή τη στιγμή το πιο συμφέρον πρόγραμμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...