Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, doomnx είπε

Έκατσα να δω την κατανάλωση από 6 Ιουνίου μέχρι χθες. 310 € θα έδινα αν καθόμουν στο πράσινο της ΔΕΗ, ενώ με τουρισμό στους εναλλακτικούς 170 € 🍼

Και μπράβο σου. Γνωρίζω όσα προσφέρει ο τουρισμός, άλλωστε έχω ωφεληθεί κατά περιόδους.

Εδώ όμως αναφέρεσαι αποσπασματικά. Μπορεί κανείς να έχει πολύ μικρότερη διαφορά για αυτή την περίοδο που αναφέρεσαι, με άλλες, εξυπνότερες επιλογές στη ΔΕΗ. Μπορεί ακόμα να έχει γλυτώσει χρόνο, ή να μην διαθέτει.

Μπορεί ακόμα να έχει επιλέξει ασφαλέστερες - έναντι έκτακτων γεγονότων - λύσεις. Ας μην είμαστε μονοδιάστατοι. Δεν έχει γδάρει μόνο η ΔΕΗ καταναλωτές, αλλά και όλοι ανεξαιρέτως οι πάροχοι. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

20 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Μια χαρά υπάρχει η προσφορά.

Αυτό αναφέρει στο σάιτ:

"Μέσω πάγιας εντολής με αίτηση ενεργοποίησης στα καταστήματα της ΖeniΘ και στο δίκτυο καταστημάτων των Τραπεζών."

Οπότε μάλλον όχι;

Μμμ...έχω αλεργια στην εγγύηση. Τεσπα έκανα econtract (κανονικα φυσικα με την προσφορά)όταν με καλέσουν το πολύ πολύ να βάλω πάγια από λογαριασμό αν δε γίνεται αλλιώς.

• Like 1

καλησπέρα μια ερώτηση . έχω ΔΕΗ Γ1 οικιακό και μόλις εγκρίθηκε ΚΟΤ Β . τον Αύγουστο είχα αυξημένη κατανάλωση 700kwh τους προηγουμενους 450,250 κλπ . νομίζω οτι θα ειναι καλύτερα να αλλάξω πάροχο . αυτη τη στιγμή τι θα με συνέφερε; ευχαριστώ!

33 minutes ago, Stak5 said:

Τέλος το -40%;

Παρασκευή μεσημέρι το έκανα για το σπίτι των γονιών μου και είπα στην πωλήτρια να κάνω και το δικό μου σπίτι από Δευτέρα μιας και ήθελε και φωτό μετρητή. Την ρώτησα μάλιστα αν υπάρχει περίπτωση να σταματήσει η προσφορά και ήταν κατηγοριματική ότι θα συνεχιστεί.

Μόλις τώρα, vali είπε

Παρασκευή μεσημέρι το έκανα για το σπίτι των γονιών μου και είπα στην πωλήτρια να κάνω και το δικό μου σπίτι από Δευτέρα μιας και ήθελε και φωτό μετρητή. Την ρώτησα μάλιστα αν υπάρχει περίπτωση να σταματήσει η προσφορά και ήταν κατηγοριματική ότι θα συνεχιστεί.

Ισχύει, αναγράφεται κανονικά και στο site.Λαθος του συμφορουμιτη. 

1 λεπτό πριν, messinia3 είπε

Ισχύει, αναγράφεται κανονικά και στο site.Λαθος του συμφορουμιτη. 

Έχετε δίκιο, άλλαξαν το σημείο που το ανέγραφε μέχρι χτες. Θα το διορθώσω άμεσα 

• Like 1

6 minutes ago, marios m21 said:

τι θα με συνέφερε; ευχαριστώ!

Φίλε μου αν δεν θες να ασχολείσαι και να ψάχνεις να αλλάζεις πάροχο κάθε 1-2 μήνες, πιστεύω ότι το ζενίθ power home smart night είναι η καλύτερη προσφορά, τουλάχιστον για όσο ισχύει το -40%

• Like 1

1 λεπτό πριν, vali είπε

Φίλε μου αν δεν θες να ασχολείσαι και να ψάχνεις να αλλάζεις πάροχο κάθε 1-2 μήνες, πιστεύω ότι το ζενίθ power home smart night είναι η καλύτερη προσφορά, τουλάχιστον για όσο ισχύει το -40%

Ναι με κοτ κιόλας αν αποκλιμακωθουν και λίγο οι τιμές θα έχει εξαιρετική τιμή kwh και χωρίς πάγιο. 

• Like 1

9 λεπτά πριν, marios m21 είπε

καλησπέρα μια ερώτηση . έχω ΔΕΗ Γ1 οικιακό και μόλις εγκρίθηκε ΚΟΤ Β . τον Αύγουστο είχα αυξημένη κατανάλωση 700kwh τους προηγουμενους 450,250 κλπ . νομίζω οτι θα ειναι καλύτερα να αλλάξω πάροχο . αυτη τη στιγμή τι θα με συνέφερε; ευχαριστώ!

ή το volton yellow simple protect με προστασία Ανώτατης τελικής τιμής στα 9,3 λεπτά  μέχρι τέλος Οκτωβρίου και πάγιο 4,90 ή ως πιο μακροπροθεσμη λύση αν δεν θέλετε να δείτε τι θα συμφέρει τέλος Οκτώβρη τότε το Power Home Smart Night της Ζενίθ με 40% στην τελική τιμή προμήθειας δώρο όλα τα παγια για 1 χρόνο και τα δωρεάν πάγια και ή έκπτωση. Αν πάτε στην volton μπορείτε τέλος οκτωμβριου αν μέχρι τότε έχει συνεχίσει και τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο να το δίνει για 3 μήνες με την προστασία ανώτατης τιμής 9,3 λεπτά τέλος οκτωμβριου να κάνετε αίτηση να φύγετε σε άλλον παροχο και να σας καλέσουν από την διακράτηση πελατων της volton και να σας το δώσουν μέχρι τέλος Ιανουαρίου με την προστασία τιμής.

• Like 1

18 hours ago, marios m21 said:

Παιδιά για να μην επαναλαμβάνουμε τα ίδια, για όποιον δεν θέλει να ασχολείται με τις διακυμάνσεις των τιμών και δεν θέλει να δεσμευτεί σε κάποιο σταθερό, να κλείσει άμεσα το power home smart night της ΖΕΝΙΘ (δεν είναι απαραίτητος ο νυχτερινός μετρητής) με το -40% έκπτωση στην τελική τιμή προμήθειας, όπως άλλωστε προτείνει και ο ειδικός του είδους @doomnx

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, marios m21 είπε

Βασικά να κοιτάξεις και για νυχτερινό.. Αν έχεις; Να αλλάξεις γιατί; ΚΟΤ έχεις.. 

Επεξ/σία από takoulou

17 hours ago, Greg29M said:

Παιδιά για να μην επαναλαμβάνουμε τα ίδια, για όποιον δεν θέλει να ασχολείται με τις διακυμάνσεις των τιμών και δεν θέλει να δεσμευτεί σε κάποιο σταθερό, να κλείσει άμεσα το power home smart night της ΖΕΝΙΘ (δεν είναι απαραίτητος ο νυχτερινός μετρητής) με το -40% έκπτωση στην τελική τιμή προμήθειας, όπως άλλωστε προτείνει και ο ειδικός του είδους @doomnx

για πόσο καιρό είναι αυτή η τιμή μείον 40 τοις εκατό ; για δώδεκα μήνες θα ισχύσει αυτή η τιμή με την επίπτωση; 

16 hours ago, sosias said:

για πόσο καιρό είναι αυτή η τιμή μείον 40 τοις εκατό ; για δώδεκα μήνες θα ισχύσει αυτή η τιμή με την επίπτωση; 

Δεν υπάρχει ανακοινωμένη προθεσμία από την εταιρεία αλλά καλύτερα να βιαστείς αν ενδιαφέρεσαι. Ναι, ισχύει τουλάχιστον για 6 μήνες. Αν αλλάξει κάτι μετά τους 6 μήνες θα μας ενημερώσει (φυσικά καλά να είμαστε με υγεία) ο leader του νήματος κ. @doomnx

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...