Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, prefuse είπε

για το εξοχικο που μερικους μήνες το ενοικιαζω και απευθύνομαι σε οσους ενδιαφέρονται για τη βιωσιμότητα, ετσι εξασφαλίζω, εν μέρη (ποτε δεν εισαι σίγουρος) οτι αυτοι που το ενοικιάζουν, σεβονται το περιβάλλον και κατεπέκταση και το σπιτι.

το power home smart night απαιτεί να εχουμε ρολοι που αναγραφει ημερήσιες και νυχτερινες kwh?

1.Ωραιο παπατζιλίκι. Απο μενα thumbs upX100!!!!!! 

2.Nope!Απλα θα καις με ημερησιες καταναλωσεις.

Επεξ/σία από mdkamael
  • Haha 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

5 λεπτά πριν, prefuse είπε

για το εξοχικο που μερικους μήνες το ενοικιαζω και απευθύνομαι σε οσους ενδιαφέρονται για τη βιωσιμότητα, ετσι εξασφαλίζω, εν μέρη (ποτε δεν εισαι σίγουρος) οτι αυτοι που το ενοικιάζουν, σεβονται το περιβάλλον και κατεπέκταση και το σπιτι.

το power home smart night απαιτεί να εχουμε ρολοι που αναγραφει ημερήσιες και νυχτερινες kwh?

Δεν χρειάζεται να έχεις νυχτερινό για Smart της ZeniΘ.

Αν πω ότι κατάλαβα για το πιστοποιητικό, θα πω ψέματα. Αλλά η ZeniΘ το παρέχει χωρίς κόστος, οπότε win-win!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 minutes ago, doomnx said:

Δεν χρειάζεται να έχεις νυχτερινό για Smart της ZeniΘ.

Αν πω ότι κατάλαβα για το πιστοποιητικό, θα πω ψέματα. Αλλά η ZeniΘ το παρέχει χωρίς κόστος, οπότε win-win!

Γενικά τους προσέχω και αυτούς και το κατάλυμα καθώς είναι το εξοχικό που κάνω και εγώ και άλλες 2 οικογένειες τις διακοπές μας, οπότε δεν είναι ένα τυπικο ενοικιαζόμενο, αρκετοί από αυτούς μου κάνουν μικρά δώρα, ευχαριστημένοι για την φιλοξενία.

Ο φίλος από πάνω το λέει καλή παπαντζα κάποιοι άλλοι το εκτιμούν και για την αισθητική του και για την οικολογική συνείδηση

εχω value for money 10 με γενική βαθμολογία 9.8

Τώρα ψάχνω να βγάλω πιστοποιητικό για την ποιότητα νερού. Άλλη μια παπαντζα. Εδώ παπάς εκεί παπάς, να με και εγώ...

Επεξ/σία από prefuse
  • Haha 5

7 λεπτά πριν, prefuse είπε

Γενικά τους προσέχω και αυτούς και το κατάλυμα καθώς είναι το εξοχικό που κάνω και εγώ και άλλες 2 οικογένειες τις διακοπές μας, οπότε δεν είναι ένα τυπικο ενοικιαζόμενο, αρκετοί από αυτούς μου κάνουν μικρά δώρα, ευχαριστημένοι για την φιλοξενία.

Ο φίλος από πάνω το λέει καλή παπαντζα κάποιοι άλλοι το εκτιμούν και για την αισθητική του και για την οικολογική συνείδηση

εχω value for money 10 με γενική βαθμολογία 9.8

Τώρα ψάχνω να βγάλω πιστοποιητικό για την ποιότητα νερού. Άλλη μια παπαντζα. Εδώ παπάς εκεί παπάς, να με και εγώ...

Όλο το ρεύμα ίδιο είναι πάντως 😅

Να μου έλεγες για πιστοποιητικό downtime, να ανέφερες battery backup για διακοπές ρεύματος ή κάτι άλλο που θα γινόταν αντιληπτό στον ενοικιαστή να πω ναι ρε φίλε μπράβο! Τώρα να διαφημίσεις το green pass της ΔΕΗ λες και είναι δικό μας θέμα που βρίσκουν το ρεύμα... δεν ξέρω! Είναι θέμα των παραγωγών να πρασινίσουν το ρεύμα και όχι δικό μας.

• Like 1

1 minute ago, doomnx said:

Όλο το ρεύμα ίδιο είναι πάντως 😅

Να μου έλεγες για πιστοποιητικό downtime, να ανέφερες battery backup για διακοπές ρεύματος ή κάτι άλλο που θα γινόταν αντιληπτό στον ενοικιαστή να πω ναι ρε φίλε μπράβο! Τώρα να διαφημίσεις το green pass της ΔΕΗ λες και είναι δικό μας θέμα που βρίσκουν το ρεύμα... δεν ξέρω! Είναι θέμα των παραγωγών να πρασινίσουν το ρεύμα και όχι δικό μας.

ειναι θεμα οικολογικης συνείδησης και αποτελείται απο πολλες ενέργειες οχι μονο μια και δεν ειναι για την ευκολια του host/guest. αν μπορούσα θα έβαζα φωτοβολταικά, ευτυχως μου επετρεψαν ηλιακό.

1 ώρα πριν, prefuse είπε

Screenshot 2024-08-18 at 13.45.00.png

γνωριζετε ποιες εταιρείες/πρόγραμματα εκδίδουν πιστοποιητικό πράσινης ενεργειας και ειναι το φθηνότερο;

απο οτι εχω διαβάσει εκδίδουν μετά απο μερικους μήνες παραμονής στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, νομιζω 6 μηνες.

το σκέφτομαι για εξοχικό μετά τις λιγότερες απο 30 μερες παραμονής στη volton..

• Δωρεάν οικογενειακή κάρτα υγείας Ευ Ζην, αξίας 150€....εχει καμια παγίδα;

Με πράσινο πιστοποιητικό το κάνει και η nrg με επιπλέον 2,50 τον μήνα στον λογαριασμό σε όποιο πρόγραμμα και αν είσαι. Επίσης έχει πρόγραμμα Ο ηρων που είναι ακριβό το eco generous και η ΔΕΗ σε όλα της τα προγράμματα με το Greenpass που για τους πρώτους 3 ή 4 μήνες είναι δωρεάν ανάλογα το πρόγραμμα και μετά 0,95 λεπτά τον μήνα επιπλέον στον λογαριασμό ως χρέωση greenpass. Η protergia νομίζω το κάνει μόνο για επιχειρήσεις οποτε δεν ξέρω λεπτομέρειες 

• Like 1

35 λεπτά πριν, motoboots είπε

Εγώ ξέρω ότι η ΔΕΗ έχει βάλει τα γυαλιά σε όλους. :mrgreen:

Ναι ισχύει… το γεγονός ότι εδώ και χρόνια πείθει τόσο κόσμο να επιδοτεί την αισχροκέρδεια είναι απίστευτο… 

1 ώρα πριν, stylish είπε

Για κίτρινο τι καλό τρέχει αυτή τη περίοδο;

Ηρων με 50 και ΔΕΗ με 50; Σωστά;

Για τουρισμό ηρων 50αρικο...ΔΕΗ πλέον δεν παίζει.Για κιτρινο με καλή τιμή για πιο μακροχρονια παραμονη ζενιθ έχει βγάλει  promo 40% έκπτωση στην τελική τιμή.

• Like 1

1 ώρα πριν, Greg29M είπε

Ναι ισχύει… το γεγονός ότι εδώ και χρόνια πείθει τόσο κόσμο να επιδοτεί την αισχροκέρδεια είναι απίστευτο… 

Πρώτον αστειεύομαι. Δεύτερον δεν πείθει,  ο κόσμος πείθεται. :)

2 ώρες πριν, motoboots είπε

Εγώ ξέρω ότι η ΔΕΗ έχει βάλει τα γυαλιά σε όλους. :mrgreen:

Έκατσα να δω την κατανάλωση από 6 Ιουνίου μέχρι χθες. 310 € θα έδινα αν καθόμουν στο πράσινο της ΔΕΗ, ενώ με τουρισμό στους εναλλακτικούς 170 € 🍼

• Like 7

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Stak5 είπε

Τέλος το -40%;

IMG_7744.png

Ε όλο το Σάββατο έπαιρνα να το κάνω...κυριακάτικα το έβγαλαν?Καλά μπορεί να το δώσουν και Δευτέρα βέβαια. Μια ερώτηση:εκτός από πάγια εντολή από τραπεζικό λογαριασμό ζενιθ δέχεται πάγια εντολή μέσω πιστωτικής για μη χρέωση εγγύησης?

Edit: εγώ πάντως στο site το βλέπω ακόμα σαν promo το 40%.

Επεξ/σία από messinia3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Ε όλο το Σάββατο έπαιρνα να το κάνω...κυριακάτικα το έβγαλαν?Καλά μπορεί να το δώσουν και Δευτέρα βέβαια. Μια ερώτηση:εκτός από πάγια εντολή από τραπεζικό λογαριασμό ζενιθ δέχεται πάγια εντολή μέσω πιστωτικής για μη χρέωση εγγύησης?

Edit: εγώ πάντως στο site το βλέπω ακόμα σαν promo το 40%.

Μια χαρά υπάρχει η προσφορά.

Αυτό αναφέρει στο σάιτ:

"Μέσω πάγιας εντολής με αίτηση ενεργοποίησης στα καταστήματα της ΖeniΘ και στο δίκτυο καταστημάτων των Τραπεζών."

Οπότε μάλλον όχι;

Επεξ/σία από favou2000
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...