Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, doomnx είπε

Σιγά το γρήγορο, μια εργάσιμη βδομάδα πέρασε ολόκληρη. Κάποτε αλλάζαμε πάροχο σε 2 μέρες.

Επαιξε και 15αυγουστος στο ενδιάμεσο 4 μέρες έκαναν

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, doomnx είπε

Σιγά το γρήγορο, μια εργάσιμη βδομάδα πέρασε ολόκληρη. Κάποτε αλλάζαμε πάροχο σε 2 μέρες.

Δεν είναι εβδομάδα.. 2-3 εργάσιμες μέρες είναι.. 

Γιατί σε πολλές περιπτωσεις αργει να στείλει την εντολή στον Δεδδηε ο παροχος.. Η το ξεχνάει.. 

Επεξ/σία από takoulou

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ερώτηση : Τα πεθερικά μου πλέον είναι δικαιούχοι ΚΟΤ-Β και είναι σε μπλε τιμολόγιο της Εlpedison (bright up). Μπορούν να κάνουν αίτηση για το ΚΟΤ?

Επεξ/σία από yiankap

22 λεπτά πριν, yiankap είπε

Ερώτηση : Τα πεθερικά μου πλέον είναι δικαιούχοι ΚΟΤ-Β και είναι σε μπλε τιμολόγιο της Εlpedison (bright up). Μπορούν να κάνουν αίτηση για το ΚΟΤ?

Γιατί να μη μπορούν;

2 ώρες πριν, yiankap είπε

ΝΑΙ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 6/8/2024 στις 12:51 ΠΜ, ParafronGR είπε

Χαιρετώ την παρέα ξανά και θα ήθελα τα φώτα σας.

Είμαι αυτή τη στιγμή στο Elpedison Smart το οποίο το έχω από πέρσι το Δεκέμβρη με τα 100€ δωροεπιταγή.

Τέλος Φλεβάρη 2025 θα φύγω από το σπίτι που νοικιάζω τώρα και θα ήθελα να μάθω

1) Με μικρή καταναλωση και λογαριασμούς έως 40-45€, αξίζει να φύγω? Και αν ναι, ποια εταιρεία θα προτείναμε με τυχόν κάποια προσφορά χωρίς όμως ρήτρα πρόωρης αποχωρησης (λόγω της μετακομισης)

2) Ασχέτως αν αλλάξω ή όχι, πόσες μέρες πριν θα πρέπει να ξεκινήσει η διαδικασία για αλλαγή ονοματος στην παροχή ώστε να έχω το κεφάλι μου ήσυχο αφού φυγω?

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Κάποιος γνώμη για αυτο?

Ευχαριστώ πολύ!

Επεξ/σία από ParafronGR

4 ώρες πριν, ParafronGR είπε

Κάποιος γνώμη για αυτο?

Ευχαριστώ πολύ!

Ζενίθ Power Home Smart Night με 40% έκπτωση και πάγιο 0, προσφορά μέχρι τέλη Αυγούστου και δεν ξανά ασχολείσαι μιας και έχεις και χαμηλή κατανάλωση.Τελευταία βδομάδα πριν φύγεις κάνεις μια συννενόηση με τον ιδιοκτήτη αν θα το περάσει στο όνομα του ή αν θα κάνεις διακοπή εσύ την μέρα που φεύγεις.

• Like 1

6 ώρες πριν, ParafronGR είπε

Κάποιος γνώμη για αυτο?

Ευχαριστώ πολύ!

Διακοπή μόνο ούτε αλλαγές ονόματος ούτε τίποτα.. τώρα για πρόγραμμα δες το excel του @doomnx!

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, favou2000 said:

Ζενίθ Power Home Smart Night με 40% έκπτωση και πάγιο 0, προσφορά μέχρι τέλη Αυγούστου και δεν ξανά ασχολείσαι μιας και έχεις και χαμηλή κατανάλωση.Τελευταία βδομάδα πριν φύγεις κάνεις μια συννενόηση με τον ιδιοκτήτη αν θα το περάσει στο όνομα του ή αν θα κάνεις διακοπή εσύ την μέρα που φεύγεις.

Screenshot 2024-08-18 at 13.45.00.png

γνωριζετε ποιες εταιρείες/πρόγραμματα εκδίδουν πιστοποιητικό πράσινης ενεργειας και ειναι το φθηνότερο;

απο οτι εχω διαβάσει εκδίδουν μετά απο μερικους μήνες παραμονής στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, νομιζω 6 μηνες.

το σκέφτομαι για εξοχικό μετά τις λιγότερες απο 30 μερες παραμονής στη volton..

• Δωρεάν οικογενειακή κάρτα υγείας Ευ Ζην, αξίας 150€....εχει καμια παγίδα;

Επεξ/σία από prefuse

12 λεπτά πριν, prefuse είπε

Screenshot 2024-08-18 at 13.45.00.png

γνωριζετε ποιες εταιρείες/πρόγραμματα εκδίδουν πιστοποιητικό πράσινης ενεργειας και ειναι το φθηνότερο;

απο οτι εχω διαβάσει εκδίδουν μετά απο μερικους μήνες παραμονής στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, νομιζω 6 μηνες.

το σκέφτομαι για εξοχικό μετά τις λιγότερες απο 30 μερες παραμονής στη volton..

• Δωρεάν οικογενειακή κάρτα υγείας Ευ Ζην, αξίας 150€....εχει καμια παγίδα;

Είσαι ο μόνος που ενδιαφέρεται για την πράσινη ενέργεια. Στο θέμα της ΔΕΗ πασχίζουν να απενεργοποιήσουν το Green Pass 😂

Τι ακριβώς το χρειάζεσαι αυτό το πιστοποιητικό;

Η κάρτα υγείας παγίδα δεν έχει, αλλά προσφέρει ψίχουλα σε καλύψεις.

• Like 1

22 hours ago, doomnx said:

Μετά από ώριμη σκέψη και έχοντας εξαντλήσει το 30ήμερο στη Volton, έκανα αίτημα για νέο συμβόλαιο Yellow One στην ΗΡΩΝ, χωρίς να έχει βγει τελικός λογαριασμός. Θα δηλώσω και την άλλη παροχή ως σύσταση, αν μου στείλουν πάλι το Bonus πρόγραμμα.

σκεφτομαι να κανω αλλαγή ονοματος για να πάρω την συσταση απο Yellow One στην ΗΡΩΝ, που ειναι ήδη το ενα ακινητο αλλα δεν εχει βγει ο πρωτος λογαριασμός στο Yellow. πως ακριβως εκανες την συσταση απο στο e-contact, δεν θυμαμαι να εχει καποιο πεδιο..

9 λεπτά πριν, prefuse είπε

σκεφτομαι να κανω αλλαγή ονοματος για να πάρω την συσταση απο Yellow One στην ΗΡΩΝ, που ειναι ήδη το ενα ακινητο αλλα δεν εχει βγει ο πρωτος λογαριασμός στο Yellow. πως ακριβως εκανες την συσταση απο στο e-contact, δεν θυμαμαι να εχει καποιο πεδιο..

Δεν την έκανα ακόμα. Θα έρθω σε συνεννόηση με τον πωλητή όταν καλέσει.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 minutes ago, doomnx said:

Είσαι ο μόνος που ενδιαφέρεται για την πράσινη ενέργεια. Στο θέμα της ΔΕΗ πασχίζουν να απενεργοποιήσουν το Green Pass 😂

Τι ακριβώς το χρειάζεσαι αυτό το πιστοποιητικό;

Η κάρτα υγείας παγίδα δεν έχει, αλλά προσφέρει ψίχουλα σε καλύψεις.

για το εξοχικο που μερικους μήνες το ενοικιαζω και απευθύνομαι σε οσους ενδιαφέρονται για τη βιωσιμότητα, ετσι εξασφαλίζω, εν μέρη (ποτε δεν εισαι σίγουρος) οτι αυτοι που το ενοικιάζουν, σεβονται το περιβάλλον και κατεπέκταση και το σπιτι.

το power home smart night απαιτεί να εχουμε ρολοι που αναγραφει ημερήσιες και νυχτερινες kwh?

Επεξ/σία από prefuse

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...