Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, doomnx είπε

Μετά από ώριμη σκέψη και έχοντας εξαντλήσει το 30ήμερο στη Volton, έκανα αίτημα για νέο συμβόλαιο Yellow One στην ΗΡΩΝ, χωρίς να έχει βγει τελικός λογαριασμός. Θα δηλώσω και την άλλη παροχή ως σύσταση, αν μου στείλουν πάλι το Bonus πρόγραμμα.

Η εναλλακτική μου ήταν το Win More αλλά δεν με ψήνει ούτε αυτό ούτε η ELPEDISON σε αυτή τη φάση.

hardcore τουρίστας !!!!!! 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, doomnx είπε

Μετά από ώριμη σκέψη και έχοντας εξαντλήσει το 30ήμερο στη Volton, έκανα αίτημα για νέο συμβόλαιο Yellow One στην ΗΡΩΝ, χωρίς να έχει βγει τελικός λογαριασμός. Θα δηλώσω και την άλλη παροχή ως σύσταση, αν μου στείλουν πάλι το Bonus πρόγραμμα.

Η εναλλακτική μου ήταν το Win More αλλά δεν με ψήνει ούτε αυτό ούτε η ELPEDISON σε αυτή τη φάση.

Στην ίδια φάση είμαστε,απλά και να λάβουμε το bonus πρόγραμμα κάνεις δε μας εγγυάται ότι το 50αρικο θα αποδοθεί...εγώ ακόμα ταλαντευομαι.

Επεξ/σία από messinia3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Στην ίδια φάση είμαστε,απλά και να λάβουμε το bonus πρόγραμμα κάνεις δε μας εγγυάται ότι το 50αρικο θα αποδοθεί...εγώ ακόμα ταλαντευομαι.

Ε μα σου λέω ότι το πήρα την προηγούμενη φορά ενώ το είχα ξαναπάρει 1μιση μήνα πριν. Σε 3 παροχές. Αλλά είχε προλάβει να βγει τελικός.

Επεξ/σία από doomnx

6 λεπτά πριν, doomnx είπε

Ε μα σου λέω ότι το πήρα την προηγούμενη φορά ενώ το είχα ξαναπάρει 1μιση μήνα πριν. Σε 3 παροχές. Αλλά είχε προλάβει να βγει τελικός.

Δεν αντιλέγω...απλά δε μπορούμε να το διεκδικήσουμε αν κάτσει στραβή αυτή τη φορά.Να το ρισκάρω κι εγώ λες ε?Αντε να σε ακούσω. 

9 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Δεν αντιλέγω...απλά δε μπορούμε να το διεκδικήσουμε αν κάτσει στραβή αυτή τη φορά.Να το ρισκάρω κι εγώ λες ε?Αντε να σε ακούσω. 

Ό,τι νομίζεις κάνε. Μέχρι να εμφανιστεί κάποιος που να πει ότι δεν το πήρε, δεν έχουμε λόγο να μην πάμε 🤔

• Like 2

7 λεπτά πριν, doomnx είπε

Ό,τι νομίζεις κάνε. Μέχρι να εμφανιστεί κάποιος που να πει ότι δεν το πήρε, δεν έχουμε λόγο να μην πάμε 🤔

επιβεβαιώνω ότι κι εγώ το πήρα... απλά να ξέρετε ότι ανά δυο μήνες περίπου να δοκιμάζετε e-contract γιατί μπορεί να σας την αφήνουν σε εκκρεμότητα επ αόριστον την αίτηση... το έπαθα σε 3 παροχές σε διαφορετικό όνομα...

• Like 2

6 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Ζενιθ όσοι πήγατε με econtract ολοκληρώθηκε γρήγορα η διαδικασία?και λάβατε το promo με το 40% στη σύμβαση που υπογράψατε?

Εκανα αίτηση τηλεφωνικα τη Δευτέρα σημερα είμαι πελάτης ζενίθ με το promo 40%

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, doomnx said:

Πρώτα θα σου τη στείλουν συμπληρωμένη να τη διαβάσεις και μετά θα την αποδεχτείς. Σιγουρέψου ότι αναφέρει το 40%. Αλλά δεν υπάρχει δέσμευση, και πατάτα να γίνει.

διορθωσε με, αλλα μήπως ηθελες να γράψεις χωρίς να έχει βγει πρώτος λογαριασμός, αντί για τελικός;

και εγω μολις ειδα οτι τον Ιουνιο χρέωσαν 0,16 και 0,21 απο elpe, ειχα πάει τελος μαιου για τα δωρα, τον εναν τον πήγα volton ειχα πετύχει με τις 500 kwh δωρεαν, λες να τους στείλω κανα μαιλ μπας και μου το δώσουν και για το εξοχικό (αν και δεν εχει μεγάλες καταναλώσεις) ή να πάω για το 50ε στο Yellow One στην ΗΡΩΝ; μετά ομως δεν θα δικαιούμε για 6 μήνες..αλλα να μου πεις οποτε και αν το παρεις το ίδιο ειναι..

Επεξ/σία από prefuse

34 λεπτά πριν, archiezulu είπε

Εκανα αίτηση τηλεφωνικα τη Δευτέρα σημερα είμαι πελάτης ζενίθ με το promo 40%

Έγιναν τόσο γρήγορα.. Το εψαξες; Μίλησες με τον Δεδδηε ότι έγινε η αλλαγή αυτή;

11 λεπτά πριν, takoulou είπε

Μπορει να το δει και στον mydeddie app αν μπει μεσα με τους κωδικους taxis...

2 ώρες πριν, prefuse είπε

διορθωσε με, αλλα μήπως ηθελες να γράψεις χωρίς να έχει βγει πρώτος λογαριασμός, αντί για τελικός;

Τελικός από ΗΡΩΝ δεν έχει βγει. Ούτε πρώτος από Volton βεβαίως-βεβαίως 😂

• Haha 2

2 ώρες πριν, takoulou είπε

Σιγά το γρήγορο, μια εργάσιμη βδομάδα πέρασε ολόκληρη. Κάποτε αλλάζαμε πάροχο σε 2 μέρες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...