Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κάποιος με εμπειρία e-contract στη Ζενίθ υπάρχει; Λέω να καταχωρήσω σήμερα το αίτημα ηλεκτρονικά...

Με προβληματίζει που στο PDF με τους ειδικούς όρους έχουν ακόμα την προσφορά του Ιουλίου με το -20% και όχι του Αυγούστου με το -40% 🤔

4 ώρες πριν, dimitris55555 είπε

Με πήρε ένας συνεργάτης της ζενίθ σήμερα. Μου πρόσφερε αυτό.

Νομίζω το 40% που είχαν ήταν καλύτερο;

ΖΕΝΙΘ POWER HOME SMART NIGHT.jpg

Τι έχει φτιάξει ο θεούλης εκεί; "Χωρίς μηχανισμό διακύμανσης" λέει και το έχει και με έντονα κόκκινα γράμματα. Ο τύπος είναι από αστείος έως επικίνδυνος...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπέρα κι πάλι, μίλησα με τον συνεργάτη της ζενίθ. Τον ζαλισα με το -40% έκπτωση και μου αποκρίθηκε ότι έκανε λάθος και ότι δεν είναι 20 αλλά 40 όπως γράφει και στο site τους. Μου λέει θα το ακούσετε και στην ηχητική επιβεβαίωση. Λέω να πάω κι μια βόλτα από εκεί. Δεν με έχει ξανά βγάλει ο δρόμος προς ζενίθ ποτέ.

Εννοείτε με μετρήσεις στο συμβόλαιο. 

Τώρα είμαι εδώ και λίγο καιρό στο yellow one του Ήρωνα. Μάλλον θα αξίζει μακροπρόθεσμα το μηδενικό πάγιο και το 40αρι.

Ο μηχανισμος διακυμανσης δεν η νεα ρητρα με εκεινο τον τρελο τυπο που πρεπει να εισαι μαθηματικος για να το κατανοησεις;γενικα too good to be true το προγραμμα αυτο,πως ξερω ποτε θα ενεργοποιηθει η ρητρα;πως;και ποσο;δεν τους πολυ εμπιστευομαι γι αυτο εκανα υπαναχωρηση.

Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά !!! 

Ερώτηση διότι είμαι σε δίλημμα...... 

Έχω δύο παροχές ,  η μία με 300 kwh κατανάλωση τον μήνα η άλλη της φοιτήτριες κόρης μου με 150 kwh περίπου . 

Τι να κάνω ?? 

Να πάω ΗΡΩΝ yellow  η να πάω zenith night ?? 

Ευχαριστώ προκαταβολικά και καλό βράδυ !!! 

37 λεπτά πριν, prefuse είπε

Γελάνε και τα τσιμέντα.

Να τον βαλουμε στο νημα 😛

34 λεπτά πριν, polhs είπε

Έχω δύο παροχές ,  η μία με 300 kwh κατανάλωση τον μήνα η άλλη της φοιτήτριες κόρης μου με 150 kwh περίπου . 

Τι να κάνω ?? 

Zenith απο μενα. 

• Like 1

Καλησπέρα. Μίλησα με Zenith για μεταφορά στο κίτρινο με την 40+5% έκπτωση και μου είπαν ότι είναι μέχρι σήμερα. Δεν ξέρω αν μου το είπαν για να με κρατήσουν ή αν όντως ισχύει. Εγώ το έκλεισα πάντως 

1 ώρα πριν, polhs είπε

Τι να κάνω ?? 

Ζενίθ απλά αυτά που είναι φοιτητικά προτείνω το φοιτητικό που έβγαλε πριν λίγες ημέρες η Ζενίθ. Σας το Βάζω και φωτογραφία από το site. Καλό σας βράδυ.

Screenshot_20240816_201020_Chrome.jpg

Screenshot_20240816_201025_Chrome.jpg

• Like 1

Ερώτηση:Όσοι πήγατε solar ποσό καιρό πήρε μέχρι να μπορέσετε να το γυρίσετε σε yellow one?(τηλεφωνικά υποθέτω ε?)

Σκέφτομαι αυτή τη λύση,αλλά φοβάμαι τις καθυστερήσεις του Ηρωνα.(την τελευταία φορά είχα πάει είχα φύγει μετά από 14 μέρες και ακόμα έλεγε ότι το αίτημα μου έχει κατατεθεί στο ΔΕΔΔΗΕ στο myheron)

Με την τιμή του solar δεν είναι να μένεις πάνω από βδομάδα. Απλά το θεωρώ πιο safe επιλογή για το 50άρικο και μετά βλέπω πάλι τέλος Σεπτεμβρίου. 

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Ερώτηση:Όσοι πήγατε solar ποσό καιρό πήρε μέχρι να μπορέσετε να το γυρίσετε σε yellow one?(τηλεφωνικά υποθέτω ε?)

Σκέφτομαι αυτή τη λύση,αλλά φοβάμαι τις καθυστερήσεις του Ηρωνα.(την τελευταία φορά είχα πάει είχα φύγει μετά από 14 μέρες και ακόμα έλεγε ότι το αίτημα μου έχει κατατεθεί στο ΔΕΔΔΗΕ στο myheron)

Με την τιμή του solar δεν είναι να μένεις πάνω από βδομάδα. Απλά το θεωρώ πιο safe επιλογή για το 50άρικο και μετά βλέπω πάλι τέλος Σεπτεμβρίου. 

Για να αλλάξεις πρόγραμμα θα πρέπει να φαίνεσαι συστημικά ενεργός στο myheron. Αυτό μπορεί να πάρει και πάνω από 10 μέρες. Εγώ που άλλαξα από benefit σε one μετά από 2 εβδομάδες ολοκληρώθηκε η αλλαγή. Δεν γίνεται να το κάνεις τηλεφωνικά αν δεν φαίνεται ενεργή η παροχή στο myheron

Επεξ/σία από vklon
  • Like 1
  • Thanks 1

38 minutes ago, messinia3 said:

Ήρθε κανένας λογαριασμος από Δεδδηε με το 50αρικο;

22 λεπτά πριν, stylish είπε

Από ΔΕΗ προφανώς εννοείς. Σήμερα είχα καταμετρηση,οπότε τις επόμενες ημέρες αναμένω λογαριασμό. 

• Thanks 2

42 λεπτά πριν, stylish είπε

Ναι ο δικός μου με λάθος πρόγραμμα και με 30€ δώρο. Με έβαλαν στο σταθερο homeenter και το δώρο 30€…😡

• Thanks 1

1 ώρα πριν, messinia3 είπε

Σήμερα εκανα το αίτημα μέσω του myheron.Στην δική μου περίπτωση η παροχή μου φάνηκε στο σύστημα τους σε 9 μέρες. Αν πάλι βιάζεσαι κάνε το εξής μόλις κάνεις το αίτημα και φανεί στο Δεδδηε ότι άλλαξε τον ψηφιο την επόμενη μέρα πάρε τους τηλέφωνο και πες τους να το επισπεύσουν γιατί θέλεις να αλλάξεις πρόγραμμα μπορούν.

• Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...