Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω μια αποροια με το νεο προγραμμα της fysiko aerio

αν καταλαβαινω σωστα 0,077 τον ιουλιο ,οκ 

αυγουστο κ μετα αυτο το προγραμμα θα πηγαινει με βαση τα κιτρινα τιμολογια?

κ εφοσον λεει χωρις δεσμευση συμβολαιου θα μπορω να ξαναπαω στο πρασινο? (ειμαι ηδη στο πρασινο φυσικο αεριο)

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, esofron είπε

καλησπέρα. να κάνω και εγώ 1 ερωτηση για το heron yellow one.

αναφέρει διάρκεια σύμβασης 12 μήνες και ελάχιστη διάρκεια ισχύος των χρεώσεων

6 μήνες σύμφωνα με το αρ. 28, παρ 3 ΚΠΗΕ

μπορούμε να αλλάξουμε πάροχο μετά τον Σεπτέμβρη ή υπάρχει δέσμευση;

thx 

Καμία δέσμευση

14 λεπτά πριν, sndev είπε

κ εφοσον λεει χωρις δεσμευση συμβολαιου θα μπορω να ξαναπαω στο πρασινο? (ειμαι ηδη στο πρασινο φυσικο αεριο)

Θα μπορείς να πας κανονικά στο πράσινο. Για την άλλη ερώτηση δεν ξέρω.

• Thanks 3
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, sndev είπε

Από 1η Αυγούστου μετατρέπεται σε Super+ στην ουσία.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Τουριστες μου, ειστε υπεροχοι. Χαρη στο νημα κλειδωσα σημερα το 500αρι δωρακι της Volton. Αυγουστο/Σεπτεμβρη σκεφτομαι να επισκεφτω το προγραμμα της ιδιας με κλειδωμενη τιμη στο προγραμμα protect. Απ' αυτα που ειδατε θεωρειτε οτι θα συνεχισουν να το προσφερουν το πακετο απο Αυγουστο?! Ή παιζει και το ενδεχομενο να τα αποσυρουν κι οποιος προλαβε, προλαβε?! ( ομοιως και με protergia) 

Δημοσ.
4 minutes ago, mdkamael said:

Τουριστες μου, ειστε υπεροχοι. Χαρη στο νημα κλειδωσα σημερα το 500αρι δωρακι της Volton. Αυγουστο/Σεπτεμβρη σκεφτομαι να επισκεφτω το προγραμμα της ιδιας με κλειδωμενη τιμη στο προγραμμα protect. Απ' αυτα που ειδατε θεωρειτε οτι θα συνεχισουν να το προσφερουν το πακετο απο Αυγουστο?! Ή παιζει και το ενδεχομενο να τα αποσυρουν κι οποιος προλαβε, προλαβε?! ( ομοιως και με protergia) 

Iσχυει μέχρι Σεπτέμβριο το protect αλλά δε γίνεται να πάρεις τη κλειδωμένη τιμή με αλλαγή προγράμματος. Είναι μόνο για νέες αιτήσεις.

Δηλαδή στις 30 μέρες αλλάζεις πάροχο, στα καπάκια θα σε πάρει η volton ως αντιπροταση να σου δώσει το protect με νέα αίτηση.

Δηλαδή θα κάνεις ταχυτουρισμο... Θα περάσεις από κάποιο πάροχο για 3-4 μέρες με μηδενική κατανάλωση.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

@ekrepali μεσα στον ενθουσιασμο μου ως νεος ''τουριστας'' δεν προσεξα τη λεπτομερεια που λεγεται ''νεος πελατης'' στην περιγραφη του προτεκτ! Ευχαριστω για την επισήμανση!!! 🫡 Ας σημειωθει και ο ορος ''ταχυτουρισμος'' στο μπλοκακι...  Θα το ξαναπώ - θησαυρός το νήμα το συγκεκριμένο !!!! 

• Haha 3
Δημοσ.

Εγώ πάντως πάλι τις 500 δώρο προτίμησα. Έβαλα στο excel την κατανάλωση μου(700kwh/μήνα) και συμφέρει περισσότερο. Με λίγη πίεση στο τηλέφωνο το δέχτηκαν.

• Thanks 1
Δημοσ.

Παιδες ειμαι Ηρων guarantee απο 10/06 με δωρο το 50αρι, ακομη δεν εχει βγει λογαριασμος περιμενω..Εκατσα και διαβασα τις τελευταιες σελιδες πφφφ πανε τα καλα δωρα κι οι τιμες ανεβαινουν..τσπ για καταναλωση 350kw/μηνα τωρα για καλοκαιρι με τα κλιματιστικα να το συνεχισω στον Ηρων με yellow one home που χει καλη τιμη μεχρι Σεπτεμβρη ή καλυτερα Volton  με τις 500kw δωρο και βλεπω τι λετε; Κλεινω προς yellow one🤫

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, revmatopliktos είπε

Γνωρίζει κανείς αν η ζενίθ δίνει την συνέπεια στον τελικό λογαριασμό; Υπάρχει εμπειρία;

Ευχαριστώ. 

Το γράφει ξεκάθαρα ότι δεν την δίνει στον τελικό 

11 λεπτά πριν, sosias είπε

Γιατί άλλαξε η σελίδα;

Για τεχνικούς λόγους 

10 ώρες πριν, esofron είπε

thx 

Μπορείς ανά πάσα στιγμή να φύγεις χωρίς πέναλτι 

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα !!! 

Έλαβα χθες τον πρώτο λογαριασμό της elpedison , πλήρωσα το ποσό χωρίς την εγγύηση των 25€ .....παράλληλα ενεργοποίησα την πάγια εντολή με κάρτα payzy . 

Σήμερα μου εμφανίζει οφειλή 25€ , θα έρθει διορθωτικός λογαριασμός με 0 οφειλή λόγω ενεργοποίησης πάγιας εντολής η πρέπει να πληρώσω την εγγύηση ??? 

Ευχαριστώ και πάλι καλημέρα !!!! 

Δημοσ.
4 minutes ago, polhs said:

Καλημέρα !!! 

Έλαβα χθες τον πρώτο λογαριασμό της elpedison , πλήρωσα το ποσό χωρίς την εγγύηση των 25€ .....παράλληλα ενεργοποίησα την πάγια εντολή με κάρτα payzy . 

Σήμερα μου εμφανίζει οφειλή 25€ , θα έρθει διορθωτικός λογαριασμός με 0 οφειλή λόγω ενεργοποίησης πάγιας εντολής η πρέπει να πληρώσω την εγγύηση ??? 

Ευχαριστώ και πάλι καλημέρα !!!! 

Σε λίγες μέρες θα βγει διορθωτικος με μηδενική οφειλή.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα,

20/5 ξεκίνησε η εκπροσώπηση μου στη ΖΕΝΙΘ και σήμερα μου έστειλε η ELPEDISON (ο προηγούμενος πάροχος πριν την ΖΕΝΙΘ) έναντι για περίοδο 20/5 - 20/6, τον αγνοώ απλά;

Screenshot_2024-07-03-10-30-07-508_eu.singularlogic.myelpedison.v3.jpg

Screenshot_2024-07-03-10-29-33-100_com.viber.voip.jpg

Επεξ/σία από Mich_AeL
Δημοσ.
11 hours ago, esofron said:

thx 

Οπότε θες αλλάζεις πάροχο σε κίτρινο ή πράσινο. Ακόμα μία μετά από 1 μέρα.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...