Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

14 μερες ακομα περιμενω την ενεργοποιηση απο ηρων. προφανως δεν λειτουργει και ο δεδδηε γιατι...ελας το μεγαλειο σου, ειναι αυγουστος, ο μηνας που το κρατος παει διακοπες. με αυτα και μ'αυτα, η δεη θα με σκισει για το μισο αυγουστο να νιωσω την αναπτυξη καλα! κατι ηξερα που δεν τον γουσταρα τον ηρων, ποτε ξανα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

4 λεπτά πριν, Gilles27 είπε

Ναι, οκ. Δεκτο. Το πνεύμα είναι ότι οι τύποι τους βγάζουν τιμές που πάνε χέρι-χέρι, με το choice προ εκπτώσεων να είναι λιιιιγο μονο καλυτερο. Οπότε αν τυχόν έκλεινε το συμβόλαιο σε τιμή του 60% των ανωτέρω τιμών, θα υπήρχε σημαντικό όφελος.
Όπως και να 'χει... ξαναλέω, ίσως να μιλάμε άσκοπα, καθώς η διατύπωση είναι για νέο πελάτη. Θα το δούμε  ίσως και στην πράξη.

Χαιρετισμούς στα πάτρια!

Σιγά το πράγμα, πήγαινε για 1-2 μέρες σε άλλο πάροχο αν σου το αρνηθούν.

2 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

14 μερες ακομα περιμενω την ενεργοποιηση απο ηρων. προφανως δεν λειτουργει και ο δεδδηε γιατι...ελας το μεγαλειο σου, ειναι αυγουστος, ο μηνας που το κρατος παει διακοπες. με αυτα και μ'αυτα, η δεη θα με σκισει για το μισο αυγουστο να νιωσω την αναπτυξη καλα! κατι ηξερα που δεν τον γουσταρα τον ηρων, ποτε ξανα.

Ο ΗΡΩΝ δεν φταίει σε κάτι. Θέμα του ΔΕΔΔΗΕ είναι. Πάρε ένα τηλ στο 800 400 4000 να ρωτήσεις 1. αν έχουν λάβει την αίτηση αλλαγής από ΗΡΩΝ και 2. σε ποιο στάδιο βρίσκεται.

19 λεπτά πριν, doomnx είπε

Σιγά το πράγμα, πήγαινε για 1-2 μέρες σε άλλο πάροχο αν σου το αρνηθούν.

Ο ΗΡΩΝ δεν φταίει σε κάτι. Θέμα του ΔΕΔΔΗΕ είναι. Πάρε ένα τηλ στο 800 400 4000 να ρωτήσεις 1. αν έχουν λάβει την αίτηση αλλαγής από ΗΡΩΝ και 2. σε ποιο στάδιο βρίσκεται.

τους πηρε 8 μερες σχεδον να το στειλουν. ετσι γραφουν δλδ στο myheron. τωρα τι να πω στο δεδδηε? 13 αυγουστου το εστειλαν, θα γελανε οι ανθρωποι. απο δευτερα και βλεπουμε..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

τους πηρε 8 μερες σχεδον να το στειλουν. ετσι γραφουν δλδ στο myheron. τωρα τι να πω στο δεδδηε? 13 αυγουστου το εστειλαν, θα γελανε οι ανθρωποι. απο δευτερα και βλεπουμε..

Μην εμπιστεύεσαι το my heron..δες στην ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ η στις ΥΔΕ το τελευταίο ψηφίο... εγώ με αίτηση 8/8 σήμερα έχει αλλάξει το ψηφίο (άρα μάλλον από χθες θεωρώ)

Επεξ/σία από Dogtor21

18 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

Αν αργεί να σταλει η εντολή αλλαγής παροχου δεν φταίει κάποιος.. Αλλά ο ίδιος ο παροχος... 

29 λεπτά πριν, Dogtor21 είπε

Μην εμπιστεύεσαι το my heron..δες στην ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ η στις ΥΔΕ το τελευταίο ψηφίο... εγώ με αίτηση 8/8 σήμερα έχει αλλάξει το ψηφίο (άρα μάλλον από χθες θεωρώ)

Πως βλέπω αυτή την αλλαγή ΥΔΕ που λές;

3 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Στον παλιό μου πάροχο τη volton η παροχή είχε 711 στο τέλος. Τώρα που μπήκα και έψαξα στο site που μου είπες, έβαλα τον αριθμό παροχής που λήγει σε 711 αλλά αυτό που μου έβγαλε λέει ότι λήγει σε 712. Λήγει σε 712 και αναφέρει ότι η ΥΔΕ έχει λήξει. Άρα αυτό σημαίνει ότι έχει περάσει η παροχή στον νέο πάροχο;

IMG_7424.jpeg

17 λεπτά πριν, Stak5 είπε

Στον παλιό μου πάροχο τη volton η παροχή είχε 711 στο τέλος. Τώρα που μπήκα και έψαξα στο site που μου είπες, έβαλα τον αριθμό παροχής που λήγει σε 711 αλλά αυτό που μου έβγαλε λέει ότι λήγει σε 712. Λήγει σε 712 και αναφέρει ότι η ΥΔΕ έχει λήξει. Άρα αυτό σημαίνει ότι έχει περάσει η παροχή στον νέο πάροχο;

IMG_7424.jpeg

Σωστά πλέον έχεις περάσει στον άλλο πάροχο. Με ένα τηλέφωνο σε ΔΕΔΔΗΕ μπορείς να μάθεις και από πότε και τις ενδείξεις με τις οποίες πέρασες...για τη ληγμενη ΥΔΕ στο αντίστοιχο thread.

24 λεπτά πριν, Stak5 είπε

IMG_7424.jpeg

Μπορείς να κατεβάσεις το mydeddie app να συνδεθείς και να δεις από πότε είναι η παροχή σου στο νέο πάροχο την ένδειξη κλπ 

• Like 3

11 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Μπορείς να κατεβάσεις το mydeddie app να συνδεθείς και να δεις από πότε είναι η παροχή σου στο νέο πάροχο την ένδειξη κλπ 

Εμένα μου σπάει τα νεύρα το app.Τις μισές φορές έχει δυσλειτουργιες. 

• Like 3

1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε

To my.heron δεν είναι αξιόπιστο σε αυτά. Σχεδόν πάντα αργεί να πάρει πρέφα την ενεργοποίηση.

• Like 1

2 λεπτά πριν, doomnx είπε

To my.heron δεν είναι αξιόπιστο σε αυτά. Σχεδόν πάντα αργεί να πάρει πρέφα την ενεργοποίηση.

οντως. εχει αλλαξει το νουμερο παροχης. παλι καλα...

• Like 1

26 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Εμένα μου σπάει τα νεύρα το app.Τις μισές φορές έχει δυσλειτουργιες. 

Έγινε αναβάθμιση τις τελευταίες μέρες και πάει σφαίρα.

• Like 1
  • Thanks 2

1 ώρα πριν, favou2000 είπε

Μπήκα με κωδικούς taxis και πέρασα την παροχή. Τώρα πως βλέπω πότε άλλαξε εταιρεία η παροχή και τις μετρήσεις;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...