Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, jobous είπε

Μπορεί κάποιος , αν ξέρει φυσικά, τι παίζει/έπαιζε με το Maxi Home Super Save απο το Φυσικό Αέριο ??

Γιατί με πήραν σήμερα να με ρωτήσουν γιατί φεύγω και αφού τους είπα τους λόγους , μου αντιπρότειναν 6 μήνες δωρεάν πάγιο (γελάμε) στο υφιστάμενο πρόγραμμα και γιατί δεν πήγα στο Maxi Home Super Save με 0,077 €/kwh (για τον Ιούλιο) που το είχαν χιλιοδιαφημίσει στον Ιούλιο (έκαναν τόση διαφήμιση που ζήτημα να το είχα δει μια φορά)....

Τώρα πως γίνεται αυτό δεν ξέρω όταν στο ΡεύμαMAXI Home Super+ έδωσαν 0.20495 €/kwh για τον Ιούλιο και το έπαιζε και έκπληκτη με το 40% έκπτωση της Ζενίθ (με την έννοια ότι μπαίνουν μέσα με τέτοια τιμή) ...  ..... Καταλήξαμε μετά απο κουβέντα ότι θα τα ξαναπούμε σε κάνα χρόνο. 

Όπως το είπες, ήταν για ένα μήνα και μετά *poof*. Ανάξιο λόγου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στο πρόγραμμα της Volton σε οικιακό ή Γ21 η προστασία ανώτατης τιμής 0,093€/kwh με έκπτωση συνέπειας 30% στο περιθώριο εμπορίας τι σημαίνει ; Θα χρεωνόμαστε με παραπάνω από 0,093€/kwh και η έκπτωση συνέπειας θα αποδίδεται σε επόμενο λογαριασμό ή κατευθείαν τόσο ; Πως ακριβώς λειτουργεί ; 

3 ώρες πριν, Greg29M είπε

Στο πρόγραμμα της Volton σε οικιακό ή Γ21 η προστασία ανώτατης τιμής 0,093€/kwh με έκπτωση συνέπειας 30% στο περιθώριο εμπορίας τι σημαίνει ; Θα χρεωνόμαστε με παραπάνω από 0,093€/kwh και η έκπτωση συνέπειας θα αποδίδεται σε επόμενο λογαριασμό ή κατευθείαν τόσο ; Πως ακριβώς λειτουργεί ; 

Όταν η τιμή με την έκπτωση συνέπειας βγαίνει πάνω από 0,093 τότε κλειδώνει στα 0,093 €/kWh.

Μόλις τώρα, doomnx είπε

Όταν η τιμή με την έκπτωση συνέπειας βγαίνει πάνω από 0,093 τότε κλειδώνει στα 0,093 €/kWh.

Ναι οκ αυτό απλά στον 1ο λογαριασμό που θα πάνω η τιμή χρέωσης της κιλοβατορας θα είναι πάνω από 0,093€/kwh και αν τον πληρώσω εμπρόθεσμα θα μου πιστώσουν στον επόμενο την έκπτωση συνέπειας ; Και αν ισχύει αυτό, να φανταστώ και αυτοί στον τελικό την τρώνε τη συνέπεια ; 

1 λεπτό πριν, Greg29M είπε

Ναι οκ αυτό απλά στον 1ο λογαριασμό που θα πάνω η τιμή χρέωσης της κιλοβατορας θα είναι πάνω από 0,093€/kwh και αν τον πληρώσω εμπρόθεσμα θα μου πιστώσουν στον επόμενο την έκπτωση συνέπειας ; Και αν ισχύει αυτό, να φανταστώ και αυτοί στον τελικό την τρώνε τη συνέπεια ; 

Μάλλον δεν κατάλαβες τι έγραψα. Όταν η τιμή με την έκπτωση συνέπειας βγαίνει πάνω από 0,093 τότε χρεώνεσαι fix 0,093 στο λογαριασμό, χωρίς συνέπειες και φρου φρου.

Μόλις τώρα, doomnx είπε

Μάλλον δεν κατάλαβες τι έγραψα. Όταν η τιμή με την έκπτωση συνέπειας βγαίνει πάνω από 0,093 τότε χρεώνεσαι fix 0,093 στο λογαριασμό, χωρίς συνέπειες και φρου φρου.

Οκ τώρα το κατάλαβα, ευχαριστώ πολύ. Πολύ συμφέρον, καλά που το έκανα. Μέχρι Οκτώβριο και βλέπουμε μετά…

17 ώρες πριν, danielo67000 είπε

Ακόμα και σε κατάστημα να πας και σου πούνε το οκ πάλι θα έχεις πρόβλημα στο τέλος και δεν θα στο δώσουν το 50αρικο. Μου συνέβη. Ο μοναδικός τρόπος για να το πάρεις είναι να κάνεις econtract για το solar και μόλις συγχρονιστεί η παροχή σου στο σύστημα του Ήρων (συνήθως 1 εβδομάδα από έναρξη εκπροσώπησης) αμέσως παίρνεις τηλ και ζητάς αλλαγή σε yellow one. Το έχω κάνει σε πολλές παροχές και δούλεψε μια χαρά. Το 50αρικο δεν το έχασα...

Σε εμπιστευομαι, το έκανα για 3 παροχες, ελπιζω μη το αλλαξουν ξαφνικα  . Σε ευχαριστώ 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

17 ώρες πριν, doomnx είπε

ZeniΘ Power Home Smart Night.

Να ευχαριστήσω τον ταχύτατο doomnx για τη συνολική συνεισφορά και για την άμεση απάντηση στο θέμα της ΔΕΗ προ ολίγου με την ευκαιρία, και να περάσω στο αμέσως επόμενο ερώτημα καθ'ότι η ανεύρεση παρόχου με φυσιολογικές τιμές έχει γίνει σπαζοκεφαλιά (πίστευα ότι με τη ΔΕΗ + επιδοτήσεις θα ήμουν ok με τιμές στα +/-15 λεπτά)

Με καλή εμπειρία απο ζενιθ μέχρι τώρα (σε Power home choice σε άλλη οικία οικείου προσώπου) και καθώς η αναζήτησή μου στους όρους για το 40% έκπτωση δεν οδήγησε σε σαφές αποτέλεσμα, θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει καταλάβει κάποιος... Η διατύπωση

Αναφορά σε κείμενο

*Η έκπτωση ισχύει για νέους πελάτες που σύναψαν σύμβαση κατά τον μήνα Αύγουστο και για περιορισμένο χρόνο.

τι ακριβώς σημαίνει;

• Ισχύει για όσους κάνουν συμβόλαιο τον Αύγουστο, για περιορισμένους μήνες; Και αν ναι, που γράφει για πόσους;
  • Για περιορισμένο διάστημα μέσα στον Αύγουστο; (ήτοι, τη Δευτέρα πχ να πουνε πρόγραμμα τέλος;)
  • Κάτι άλλο;

Συγγνώμη, αλλά με έχουν κάνει να αισθάνομαι ηλιθιος πια....

Η σκέψη είναι να περάσει τόσο το choice που προανέφερα, του οποίου η τιμή είναι στα επίπεδα του smart night (χωρίς την έκπτωση) , όσο και το 4all που έχω στο σπίτι. Αν και η φράση "νέοι πελάτες" πολύ φοβάμαι ότι θα αποκλείσει την πρώτη περίπτωση, που εξαρτάται μάλιστα απο ρεύμα για θέρμανση το χειμώνα, και έχει σαφώς μεγαλύτερες καταναλώσεις.

Επεξ/σία από Gilles27

1 λεπτό πριν, Gilles27 είπε

Να ευχαριστήσω τον ταχύτατο doomnx για τη συνολική συνεισφορά και για την άμεση απάντηση στο θέμα της ΔΕΗ προ ολίγου με την ευκαιρία, και να περάσω στο αμέσως επόμενο ερώτημα καθ'ότι η ανεύρεση παρόχου με φυσιολογικές τιμές έχει γίνει σπαζοκεφαλιά (πίστευα ότι με τη ΔΕΗ + επιδοτήσεις θα ήμουν ok με τιμές στα +/-15 λεπτά)

Με καλή εμπειρία απο ζενιθ μέχρι τώρα (σε Power home choice σε άλλη οικία) και καθώς η αναζήτησή μου στους όρους για το 40% έκπτωση δεν οδήγησε σε σαφές αποτέλεσμα, θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει καταλάβει κάποιος... Η διατύπωση

τι ακριβώς σημαίνει;

• Ισχύει για όσους κάνουν συμβόλαιο τον Αύγουστο, για περιορισμένους μήνες; Και αν ναι, που γράφει για πόσους;
  • Για περιορισμένο διάστημα μέσα στον Αύγουστο; (ήτοι, τη Δευτέρα πχ να πουνε πρόγραμμα τέλος;)
  • Κάτι άλλο;

Συγγνώμη, αλλά με έχουν κάνει να αισθάνομαι ηλιθιος πια....

Η σκέψη είναι να περάσει τόσο το choice που προανέφερα, του οποίου η τιμή είναι στα επίπεδα του smart night (χωρίς την έκπτωση) , όσο και το 4all που έχω στο σπίτι. Αν και η φράση "νέοι πελάτες" πολύ φοβάμαι ότι θα αποκλείσει την πρώτη περίπτωση, που εξαρτάται μάλιστα απο ρεύμα για θέρμανση το χειμώνα, και έχει σαφώς μεγαλύτερες καταναλώσεις.

Εννοεί μέσα στον αύγουστο αν έχουν πάρα πολλου πελάτες μπορεί και να κόψουν την προσφορά δεν εννοεί χρονική διάρκεια του προγράμματος η οποία αυτή είναι 12 μηνες, οπότε αν ενδιαφέρεσαι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.Αν και θεωρώ είναι μαρκετιστικο κόλπο.

Όσο για το σπίτι που είσαι πελατης πολλες φορές όλοι οι πάροχοι και πωλητες κάνουν εξαιρέσεις και δίνουν και σε υπάρχοντες πρέπει να το δοκιμάσεις πόσο μάλλον αν πας και νέα παροχή.

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Gilles27 είπε

Η διατύπωση

τι ακριβώς σημαίνει;

• Κάτι άλλο;

Η προσφορά του τιμολογίου ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Η έκπτωση στο τιμολόγιο  αφού ενεργοποιηθείς ισχύει για 12 μήνες.

1 ώρα πριν, Gilles27 είπε

Το Choice τώρα που μιλάμε βγάζει τιμή στα 16-17 λεπτά, μείον την κρατική επιδότηση 0,016 €/kWh για τις πρώτες 500 kWh, που ισχύει σε όλα.

Όπως είπε και ο προλαλήσας, τόλμησέ το και κατά πάσα πιθανότητα θα σου το δώσουν. Έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει δέσμευση.

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, doomnx είπε

Το Choice τώρα που μιλάμε βγάζει τιμή στα 16-17 λεπτά, μείον την κρατική επιδότηση 0,016 €/kWh για τις πρώτες 500 kWh, που ισχύει σε όλα.

Ναι, για τον Ιούλη συγκεκριμένα ήταν 0,175 έναντι 0,183 του smart home night, το οποίο όμως μετά την έκπτωση πάει στα ~0,10. Το θέμα είναι ο χειμώνας και ιδίως αν δεν αποκλιμακωθεί κάπως η ΤΕΑ ή συνεχίσει ανοδικά. Μιλώ για ένα σπίτι που καίει αμιγώς ρεύμα για θέρμανση το χειμώνα, με αρκετά υψηλές καταναλώσεις σε κρύες περιόδους. Εαν σταθεί δυνατό να κλειστεί ετήσιο με τέτοια έκπτωση, θα είναι ευχής έργον. Ειδάλλως, μέχρι τώρα το choice ήταν αξιοπρεπέστατο για τους 5-6 μήνες που είναι ενεργό.

Επεξ/σία από Gilles27

2 λεπτά πριν, Gilles27 είπε

Ναι, για τον Ιούλη συγκεκριμένα ήταν 0,175 έναντι 0,183 του smart home night, το οποίο όμως μετά την έκπτωση πάει στα ~0,10. Το θέμα είναι ο χειμώνας και ιδίως αν δεν αποκλιμακωθεί κάπως η ΤΕΑ ή συνεχίσει ανοδικά. Μιλώ για ένα σπίτι που καίει αμιγώς ρεύμα για θέρμανση το χειμώνα, με αρκετά υψηλές καταναλώσεις σε κρύες περιόδους. Εαν σταθεί δυνατό να κλειστεί ετήσιο με τέτοια έκπτωση, θα είναι ευχής έργον. Ειδάλλως, μέχρι τώρα το choice ήταν αξιοπρεπέστατο για τους 5-6 μήνες που είναι ενεργό.

Τον Ιούλιο είχε έκπτωση 20% το Smart 😂

7 λεπτά πριν, doomnx είπε

Τον Ιούλιο είχε έκπτωση 20% το Smart 😂

Ναι, οκ. Δεκτο. Το πνεύμα είναι ότι οι τύποι τους βγάζουν τιμές που πάνε χέρι-χέρι, με το choice προ εκπτώσεων να είναι λιιιιγο μονο καλυτερο. Οπότε αν τυχόν έκλεινε το συμβόλαιο σε τιμή του 60% των ανωτέρω τιμών, θα υπήρχε σημαντικό όφελος.
Όπως και να 'χει... ξαναλέω, ίσως να μιλάμε άσκοπα, καθώς η διατύπωση είναι για νέο πελάτη. Θα το δούμε  ίσως και στην πράξη.

Χαιρετισμούς στα πάτρια!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...