Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

39 λεπτά πριν, argy_dr είπε

Χρειαζεται να τους πούμε εμεις την καταμετρηση για να κανουμε αλλαγη παροχου?? Μας βρηκαν στις διακοπες μας και ψηνομαι για smart night και δεν θελω να περιμενω μέχρι το τελος του μηνα που θα επιστρεψουμε. 

Αναλογα... Αν μπορεις... Γιατι υπαρχουν και οι περιπτωσεις που περναει ο Δεδδηε..

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

15 λεπτά πριν, vklon είπε

Μόνο ο ΗΡΩΝ δεν ζητάει φωτογραφία μετρητή και μπορείς να βάλεις ότι θέλεις. Οι υπόλοιποι ζητάν κανονικά 

Προσωπικά ούτε η elpedison μου ζήτησε φωτογραφία,ούτε η ΔΕΗ.(εννοείται ούτε και Ήρωνας)

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, XghosT7 είπε

Υπάρχει κάποιος που έχει κονέ για 50ρίκο ΗΡΩΝ στο πρόγραμμα "Yellow One Home" πριν να έχει περάσει το 6μήνο όριο που έχουν βάλει για δώρα κτλπ μέσω econtract;

Ακόμα και σε κατάστημα να πας και σου πούνε το οκ πάλι θα έχεις πρόβλημα στο τέλος και δεν θα στο δώσουν το 50αρικο. Μου συνέβη. Ο μοναδικός τρόπος για να το πάρεις είναι να κάνεις econtract για το solar και μόλις συγχρονιστεί η παροχή σου στο σύστημα του Ήρων (συνήθως 1 εβδομάδα από έναρξη εκπροσώπησης) αμέσως παίρνεις τηλ και ζητάς αλλαγή σε yellow one. Το έχω κάνει σε πολλές παροχές και δούλεψε μια χαρά. Το 50αρικο δεν το έχασα...

Επεξ/σία από danielo67000
  • Like 7

14 λεπτά πριν, danielo67000 είπε

Ο μοναδικός τρόπος για να το πάρεις είναι να κάνεις econtract για το solar και μόλις συγχρονιστεί η παροχή σου στο σύστημα του Ήρων (συνήθως 1 εβδομάδα από έναρξη εκπροσώπησης) αμέσως παίρνεις τηλ και ζητάς αλλαγή σε yellow one. Το έχω κάνει σε πολλές παροχές και δούλεψε μια χαρά. Το 50αρικο δεν το έχασα...

Ενδιαφέρουσα άποψη...θα δείξει αν θα την εφαρμόσω η θα φύγω για άλλες πολιτείες 

Παιδιά γειά σας . Μια ερώτηση , αν κάποιος έχει το Elpedison Win More , ή αν κάποιος άλλος γνωρίζει . Η τιμή 0,0895 μέχρι και Σεπτέμβριο , είναι τελική ή έχει επιβάρυνση , όπως ο ανταγωνισμός ισχυρίζεται ; Τώρα είμαι Volton αλλά έκλεισα το μήνα με τις 500 δωρεάν και το σκέπτομαι για εκεί .

2 ώρες πριν, favou2000 είπε

Αν φύγεις ναι δεν έχει νόημα μην την βάζεις καθόλου. 

Σου στείλανε το συμβόλαιο όρους κλπ ηλεκτρονικά η μόνο τηλεφωνική?

Δως τους εσύ μια περίπου μέτρηση.Τωρα αν πέσεις σε πάροχο που σου ζητήσει φωτό δες αν μπορείς να τα μπαλωσεις με κάποιο τρόπο 

Τηλεφωνικη κ γεια σας... αλλα σ εδινε και την επιλογη κ ηλεκτρονικα.

• Like 1

1 ώρα πριν, danielo67000 είπε

Ακόμα και σε κατάστημα να πας και σου πούνε το οκ πάλι θα έχεις πρόβλημα στο τέλος και δεν θα στο δώσουν το 50αρικο. Μου συνέβη. Ο μοναδικός τρόπος για να το πάρεις είναι να κάνεις econtract για το solar και μόλις συγχρονιστεί η παροχή σου στο σύστημα του Ήρων (συνήθως 1 εβδομάδα από έναρξη εκπροσώπησης) αμέσως παίρνεις τηλ και ζητάς αλλαγή σε yellow one. Το έχω κάνει σε πολλές παροχές και δούλεψε μια χαρά. Το 50αρικο δεν το έχασα...

Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ,αλλά την τελευταία φορά στο generous έκανε δύο βδομάδες να συγχρονιστεί η παροχή στο myheron.τεσπα τη Δευτέρα θα δω που θα καταλήξω μεταξύ solar και elpedison win more.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, danielo67000 είπε

14 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ,αλλά την τελευταία φορά στο generous έκανε δύο βδομάδες να συγχρονιστεί η παροχή στο myheron.τεσπα τη Δευτέρα θα δω που θα καταλήξω μεταξύ solar και elpedison win more.

Οι δικές μου οι παροχές πήραν κανονικά τα 50αρικα σε Benefit. Δεν θα έκανα e-contract για Solar.

29 λεπτά πριν, alekout είπε

Παιδιά γειά σας . Μια ερώτηση , αν κάποιος έχει το Elpedison Win More , ή αν κάποιος άλλος γνωρίζει . Η τιμή 0,0895 μέχρι και Σεπτέμβριο , είναι τελική ή έχει επιβάρυνση , όπως ο ανταγωνισμός ισχυρίζεται ; Τώρα είμαι Volton αλλά έκλεισα το μήνα με τις 500 δωρεάν και το σκέπτομαι για εκεί .

Είναι τελική χωρίς ρυθμιζόμενες και ΦΠΑ φυσικά.

6 ώρες πριν, Trustworthy είπε

Καλησπέρα ξαναγυρνώ στα ερωτήματα αφού δεν απαντήθηκαν.  Εάν κάποιος γνωρίζει ας απαντήσει  

1) Το Power Home Smart Night θα πάρει επιδότηση 0,016 για τον Αύγουστο;

δηλαδη σύμφωνα με το excel του doomx η τιμή θα είναι (για τις 12/8 που είναι ενημερωμένο το excel) 0,10094-0,016=0,085€/kwh?

2) Αργεί στην έκδοση του λογαριασμού η Zenith?

3) Υπάρχει η δυνατότητα μηνιαίας καταχώρησης των kWh μέσω του site της Zenith ή εφαρμογής της;

Θα πάρουν όλα τα κυμαινόμενα, ναι. Στο εξέλ δεν υπολογίζω τιμή Αυγούστου αλλά Ιουλίου. Αν και αναμένεται να είναι κοντά.

6 ώρες πριν, XghosT7 είπε

Υπάρχει κάποιος που έχει κονέ για 50ρίκο ΗΡΩΝ στο πρόγραμμα "Yellow One Home" πριν να έχει περάσει το 6μήνο όριο που έχουν βάλει για δώρα κτλπ μέσω econtract;

Δεν χρειάζεται κονέ, απλά κάνε e-contract και μην πεις τίποτα. Αν λάβεις το Bonus ως συμβόλαιο θα το πάρεις κατά 99,999%.

7 ώρες πριν, charilaos είπε

https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vQARHOCg8rqF6NsCSHQDBpzU32WvPQ9P0936VU1D55goVAuLizcefm0wlU-o6UmfQ/pub?output=xlsx

Πάντως βλέπω πως και το σταθερό της Ζενίθ Power Home Direct Plus έχει καλή τιμή για σταθερό, και δώρο τα πάγια 6 μηνών.

Δηλαδή, δεν είναι κακή ιδέα για κάποιον που δε θέλει να κάνει συνεχώς τουρισμό

Καλύτερα το κυμαινόμενο.

13 ώρες πριν, Greg29M είπε

ΠΡΟΣΟΧΗ όσοι υπογράψατε στην ακατανόμαστη για τουρισμό μπορεί να σας έβαλαν στο σταθερο ενώ υπογράψατε στο κίτρινο όπως εμένα και φυσικά δεν πιστώσαν τα 50€ αλλά τα 30€ που έχει προμο το σταθερο έτσι κι αλλιώς. Τσεκάρετε την παροχή σας στο mydei. Φυσικά αναφέρομαι στην CQS την εταιρεία πωλήσεων της ΔΕΗ. 

Τι καραγκιόζηδες είναι αυτοί ρε;

7 ώρες πριν, nio15 είπε

Καλησπερα παιδια
Θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με τον λογαριασμο απο την NRG γιατι δεν μπορω να βρω - καταλαβω πως στο καλο βγαζουν αυτες τις χρεωσεις και ειδικα για την δευτερη (0,21)

1) Ο προηγουμενος λογαριασμος (Μαιος - Ιουνιος) και για διαστημα 45 ημερων βγηκε το ποσο των 83,60ε
Στο τελευταιο λογαριασμο (Ιουνιος - ιουλιος) αφορουσε διαστημα 12 ημερων και βγηκε το ποσο των 68ε
Συγνωμη αλλα δεν ειναι παρα πολλα για 12 ημερες μονο?

2) Εχουν χρεωσει μια τιμη Khw στις 0,21. Πουθενα δεν εχω δει να γραφει τετοια τιμη. Πως στο καλο την βγαλανε αυτοι?

3) Απο οτι εχω καταλαβει δεν αξιζει να παραμεινω στην NRG σωστα? Ποια ειναι καλη επιλογη για να παω? Και επισης σε πρασινο τιμολογια η σε κιτρινο ( η αυτο παει αναλογα το προγραμμα της καθε εταιρειας?)

Screenshot from 2024-08-14 13-45-44.png

Excel, Ιστορικό Τιμών, NRG on time 4U χωρίς έκπτωση συνέπειας Ιουλίου.

Διάβασε το sticky.

7 ώρες πριν, bpel86 είπε

Καλησπέρα,

επειδή είμαι από κινητό και δε μου εμφανίζονται οι υπογραφές, μπορεί κάποιος να στείλει link από το αρχείο του doomnx;

Sticky 

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 2
  • Thanks 1

31 λεπτά πριν, doomnx είπε

Οι δικές μου οι παροχές πήραν κανονικά τα 50αρικα σε Benefit. Δεν θα έκανα e-contract για Solar.

Πήρες το 50αρικο μέσω e contract για benefit? Δηλαδή θέλεις να πεις ότι ο περιορισμός του εξαμήνου είναι μόνο στα χαρτιά και ότι τελικά δίνουν το 50αρικο σε κάθε περίπτωση? Εγώ έχοντας τον περιορισμό του εξαμήνου, χρησιμοποιώ το solar σαν γέφυρα για να μεταβώ σε όποιο πρόγραμμα θέλω χωρίς να ρισκάρω το να μην πάρω το 50αρικο. Άλλωστε οι παροχές μου το καλοκαίρι δεν έχουν σοβαρή κατανάλωση για να επιβαρυνθώ σοβαρά με μια βδομάδα solar...

• Like 1

11 λεπτά πριν, danielo67000 είπε

Πήρες το 50αρικο μέσω e contract για benefit? Δηλαδή θέλεις να πεις ότι ο περιορισμός του εξαμήνου είναι μόνο στα χαρτιά και ότι τελικά δίνουν το 50αρικο σε κάθε περίπτωση? Εγώ έχοντας τον περιορισμό του εξαμήνου, χρησιμοποιώ το solar σαν γέφυρα για να μεταβώ σε όποιο πρόγραμμα θέλω χωρίς να ρισκάρω το να μην πάρω το 50αρικο. Άλλωστε οι παροχές μου το καλοκαίρι δεν έχουν σοβαρή κατανάλωση για να επιβαρυνθώ σοβαρά με μια βδομάδα solar...

Ναι, στην πράξη δεν το στερήθηκε κανένας μας μέχρι τώρα.

• Like 2

Σε παροχές που ακόμα δεν έχουν μπει σε μηνιαία καταμέτρηση λόγω του ότι πρόκειται για οικισμό στην επαρχία, πως μπορώ να λαμβάνω μηνιαία εκκαθαριστικό σε βολτον και ζενίθ αντίστοιχα; Μέσα από το myvolton και my zenith? Η να μπαίνω στο app του ΔΕΔΔΗΕ και να βάζω κάθε μήνα ακριβώς από την ημέρα εκπροσώπησης της κάθε παροχής και θα μου έρχεται έτσι; 

16 λεπτά πριν, Greg29M είπε

Σε παροχές που ακόμα δεν έχουν μπει σε μηνιαία καταμέτρηση λόγω του ότι πρόκειται για οικισμό στην επαρχία, πως μπορώ να λαμβάνω μηνιαία εκκαθαριστικό σε βολτον και ζενίθ αντίστοιχα; Μέσα από το myvolton και my zenith? Η να μπαίνω στο app του ΔΕΔΔΗΕ και να βάζω κάθε μήνα ακριβώς από την ημέρα εκπροσώπησης της κάθε παροχής και θα μου έρχεται έτσι; 

Σε συμφέρει να λαμβάνεις εκκαθαριστικούς όσο πιο αραιά γίνεται.

• Like 1

Μόλις τώρα, doomnx είπε

Σε συμφέρει να λαμβάνεις εκκαθαριστικούς όσο πιο αραιά γίνεται.

Γιατί το λες αυτό; Δεν θα έρχονται φουσκωμένα έναντι ενώ με εκκαθαριστικό θα πληρώνω όσο καταναλώνω; Να το αφήνω κάθε 4μηνο που είναι τώρα να έρχεται εκκαθαριστικός και 3 έναντι δηλαδή; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Greg29M είπε

Γιατί το λες αυτό; Δεν θα έρχονται φουσκωμένα έναντι ενώ με εκκαθαριστικό θα πληρώνω όσο καταναλώνω; Να το αφήνω κάθε 4μηνο που είναι τώρα να έρχεται εκκαθαριστικός και 3 έναντι δηλαδή; 

Σε συμφέρει να «απλώνει» η κατανάλωση για να μην περνάς σε ακριβότερη κλίμακα.

Αν και ακόμα και στα χωριά περνάνε και μετράνε κάθε μήνα τώρα.

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορεί κάποιος , αν ξέρει φυσικά, τι παίζει/έπαιζε με το Maxi Home Super Save απο το Φυσικό Αέριο ??

Γιατί με πήραν σήμερα να με ρωτήσουν γιατί φεύγω και αφού τους είπα τους λόγους , μου αντιπρότειναν 6 μήνες δωρεάν πάγιο (γελάμε) στο υφιστάμενο πρόγραμμα και γιατί δεν πήγα στο Maxi Home Super Save με 0,077 €/kwh (για τον Ιούλιο) που το είχαν χιλιοδιαφημίσει στον Ιούλιο (έκαναν τόση διαφήμιση που ζήτημα να το είχα δει μια φορά)....

Τώρα πως γίνεται αυτό δεν ξέρω όταν στο ΡεύμαMAXI Home Super+ έδωσαν 0.20495 €/kwh για τον Ιούλιο και το έπαιζε και έκπληκτη με το 40% έκπτωση της Ζενίθ (με την έννοια ότι μπαίνουν μέσα με τέτοια τιμή) ...  ..... Καταλήξαμε μετά απο κουβέντα ότι θα τα ξαναπούμε σε κάνα χρόνο. 

Επεξ/σία από jobous

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...