Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 λεπτά πριν, bpel86 είπε

Καλησπέρα,

επειδή είμαι από κινητό και δε μου εμφανίζονται οι υπογραφές, μπορεί κάποιος να στείλει link από το αρχείο του doomnx;

https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vQARHOCg8rqF6NsCSHQDBpzU32WvPQ9P0936VU1D55goVAuLizcefm0wlU-o6UmfQ/pub?output=xlsx

Πάντως βλέπω πως και το σταθερό της Ζενίθ Power Home Direct Plus έχει καλή τιμή για σταθερό, και δώρο τα πάγια 6 μηνών.

Δηλαδή, δεν είναι κακή ιδέα για κάποιον που δε θέλει να κάνει συνεχώς τουρισμό

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 ερωτήσεις:

Τα 50 ευρώ στον Ηρωνα αφορούν και τις λοιπές χρεώσεις (ρυθμιζόμενες,  ερτ, δημο); 

Προλαβαίνει κάποιος να μεταβεί τώρα Ηρωνα, για να επωφεληθεί του 50ευρου και πριν το τέλος να μεταβεί στη Ζενίθ στο καλό προγραμματακι Power smart night home;

Υπάρχει κάποιος που έχει κονέ για 50ρίκο ΗΡΩΝ στο πρόγραμμα "Yellow One Home" πριν να έχει περάσει το 6μήνο όριο που έχουν βάλει για δώρα κτλπ μέσω econtract;

Καλησπέρα ξαναγυρνώ στα ερωτήματα αφού δεν απαντήθηκαν.  Εάν κάποιος γνωρίζει ας απαντήσει  

1) Το Power Home Smart Night θα πάρει επιδότηση 0,016 για τον Αύγουστο;

δηλαδη σύμφωνα με το excel του doomx η τιμή θα είναι (για τις 12/8 που είναι ενημερωμένο το excel) 0,10094-0,016=0,085€/kwh?

2) Αργεί στην έκδοση του λογαριασμού η Zenith?

3) Υπάρχει η δυνατότητα μηνιαίας καταχώρησης των kWh μέσω του site της Zenith ή εφαρμογής της;

12 λεπτά πριν, history είπε

2 ερωτήσεις:

Τα 50 ευρώ στον Ηρωνα αφορούν και τις λοιπές χρεώσεις (ρυθμιζόμενες,  ερτ, δημο); 

Προλαβαίνει κάποιος να μεταβεί τώρα Ηρωνα, για να επωφεληθεί του 50ευρου και πριν το τέλος να μεταβεί στη Ζενίθ στο καλό προγραμματακι Power smart night home;

Όχι μόνο στην χρέωση ενέργειας (αλλά αν είσαι πιστωτικός αφαιρείται και από τα υπόλοιπα)

Εγώ αυτό ακριβώς κάνω (είμαι σε φάση μετάβασης στο solar από 8/8 .. αλλά λείπω οπότε δεν με νοιάζει τιμή) και όταν επιστρέψω στα τέλη του μήνα θα πάω ζενίθ (αν προλάβω και ισχύει μέχρι τότε)

Τώρα εσύ προλαβαίνεις μισό μήνα σχεδόν..

14 λεπτά πριν, history είπε

Ναι, αφορά το σύνολο του λογαριασμού οπότε καλύπτει όλες τις χρεώσεις που υπάρχουν στον λογαριασμό.

10 λεπτά πριν, XghosT7 είπε

Υπάρχει κάποιος που έχει κονέ για 50ρίκο ΗΡΩΝ στο πρόγραμμα "Yellow One Home" πριν να έχει περάσει το 6μήνο όριο που έχουν βάλει για δώρα κτλπ μέσω econtract;

Τι κονέ ψάχνεις? Οι όροι του δώρου προβλέπουν ρητά το 6μηνο. Ακόμα κι αν στο δώσουν σε κατάστημα με προφορική διαβεβαίωση αν μπλέξεις και δε στο αποδώσουν δεν έχεις τίποτα στα χέρια σου για να πας μέσω ΡΑΕ. Προσωπικά δεν το ρίσκαρα, θα πάω αργότερα όταν περάσει το 6μηνο.

• Like 1

1 ώρα πριν, XghosT7 είπε

Υπάρχει και το 90€ που είναι άνευ όρων που αποδίδεται τμηματικά στο εξάμηνο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν. Όπως είπε και ο Doomnx. Για ζενίθ καλέστε κατάστημα κ ας είναι σε άλλη πόλη. Εγώ από Γιάννενα κάλεσα Θεσσαλονίκη για την ακρίβεια. Η δουλειά έγινε μπαμ-μπαμ. Εντός 5 εργάσιμων θα παραλάβω και επίσημη ειδοποίση για την ακριβή ημερομηνία εκπροσώπησης.  Xτες έγινε και η καταμέτρηση του ΔΕΔΔΗΕ, όποτε λογικά αναμένω και λογαριασμό σιγά σιγά από τη volton για περιοδο 19.7 ως 13.7

Επεξ/σία από mdkamael
  • Like 2

Καλησπέρα . Να ρωτήσω κάτι απλό: Εγώ που έχω εγγύηση 14 € μόνο από προηγούμενο παροχο.., και τώρα εκδόθηκε ο 1ος λογαριασμός από ΗΡΩΝ (Υellow One Home)(πιστωτικός βεβαία λόγω του 50ρικου και μόλις 9 ήμερων τιμολόγησης στον ΗΡΩΝ, που την αναγράφει αλλά δεν την έχει χρεώσει ακόμα ..μάλλον θα χρεωθεί στον 2ο λογαριασμο), έχει κάποιο νόημα να μπλέκω με πάγιες κλπ αφού ούτως ή αλλιώς σε1,5 μήνα θα φύγω για αλλού και θα επιστραφεί(ή κάνω λάθος..?).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, dou74 είπε

Καλησπέρα . Να ρωτήσω κάτι απλό: Εγώ που έχω εγγύηση 14 € μόνο από προηγούμενο παροχο.., και τώρα εκδόθηκε ο 1ος λογαριασμός από ΗΡΩΝ (Υellow One Home)(πιστωτικός βεβαία λόγω του 50ρικου και μόλις 9 ήμερων τιμολόγησης στον ΗΡΩΝ, που την αναγράφει αλλά δεν την έχει χρεώσει ακόμα ..μάλλον θα χρεωθεί στον 2ο λογαριασμο), έχει κάποιο νόημα να μπλέκω με πάγιες κλπ αφού ούτως ή αλλιώς σε1,5 μήνα θα φύγω για αλλού και θα επιστραφεί(ή κάνω λάθος..?).

έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις κόφτη στις πάγιες ?! πχ 0.5 ευρώ ?! Eurobank πχ υπαρχει η δυνατοτητα αυτη. Αν ναι τοτε βαλτο και εχε το κεφαλι σου ησυχο. 

Επεξ/σία από mdkamael

3 λεπτά πριν, mdkamael είπε

έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις κόφτη στις πάγιες ?! πχ 0.5 ευρώ ?! 

Αν κατάλαβα καλά τι ρωτάς. ..έχω δωρεάν συναλλαγές μέσω κάρτας eurobank για πάγιες αλλά όχι μεσώ κάρτας Πειραιώς, βέβαια στην Πειραιώς παίρνεις και πόντους yellow..εξ ου και το δίλημμά μου..καλά μιλάμε για 1 με 1,5 ευρώ η όλη ιστορία..δεν αξίζει καν...

• Like 1

Χρειαζεται να τους πούμε εμεις την καταμετρηση για να κανουμε αλλαγη παροχου?? Μας βρηκαν στις διακοπες μας και ψηνομαι για smart night και δεν θελω να περιμενω μέχρι το τελος του μηνα που θα επιστρεψουμε. 

1 ώρα πριν, dou74 είπε

Αν φύγεις ναι δεν έχει νόημα μην την βάζεις καθόλου. 

1 ώρα πριν, mdkamael είπε

Λοιπόν. Όπως είπε και ο Doomnx. Για ζενίθ καλέστε κατάστημα κ ας είναι σε άλλη πόλη. Εγώ από Γιάννενα κάλεσα Θεσσαλονίκη για την ακρίβεια. Η δουλειά έγινε μπαμ-μπαμ. Εντός 5 εργάσιμων θα παραλάβω και επίσημη ειδοποίση για την ακριβή ημερομηνία εκπροσώπησης.  Xτες έγινε και η καταμέτρηση του ΔΕΔΔΗΕ, όποτε λογικά αναμένω και λογαριασμό σιγά σιγά από τη volton για περιοδο 19.7 ως 13.7

Σου στείλανε το συμβόλαιο όρους κλπ ηλεκτρονικά η μόνο τηλεφωνική?

20 λεπτά πριν, argy_dr είπε

Χρειαζεται να τους πούμε εμεις την καταμετρηση για να κανουμε αλλαγη παροχου?? Μας βρηκαν στις διακοπες μας και ψηνομαι για smart night και δεν θελω να περιμενω μέχρι το τελος του μηνα που θα επιστρεψουμε. 

Δως τους εσύ μια περίπου μέτρηση.Τωρα αν πέσεις σε πάροχο που σου ζητήσει φωτό δες αν μπορείς να τα μπαλωσεις με κάποιο τρόπο 

• Like 2

37 λεπτά πριν, argy_dr είπε

Μόνο ο ΗΡΩΝ δεν ζητάει φωτογραφία μετρητή και μπορείς να βάλεις ότι θέλεις. Οι υπόλοιποι ζητάν κανονικά 

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...