Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

5 ώρες πριν, gpapas640 είπε

Δε χρεώνεται με το μέσο όρο του μηνα αλλά με το μέσο όρο του διαστήματος που θα τιμολογηθεις.

ναι το καταλαβα,απλα ειπα μηνα γιατι συνηθως ανα μηνα βγαινει ο λογαριασμος,αν ημουν απο 01/08 εως σημερα πχ θα χρεωνομουν με 0.12047

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΠΡΟΣΟΧΗ όσοι υπογράψατε στην ακατανόμαστη για τουρισμό μπορεί να σας έβαλαν στο σταθερο ενώ υπογράψατε στο κίτρινο όπως εμένα και φυσικά δεν πιστώσαν τα 50€ αλλά τα 30€ που έχει προμο το σταθερο έτσι κι αλλιώς. Τσεκάρετε την παροχή σας στο mydei. Φυσικά αναφέρομαι στην CQS την εταιρεία πωλήσεων της ΔΕΗ. 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 1

9 λεπτά πριν, Greg29M είπε

ΠΡΟΣΟΧΗ όσοι υπογράψατε στην ακατανόμαστη για τουρισμό μπορεί να σας έβαλαν στο σταθερο ενώ υπογράψατε στο κίτρινο όπως εμένα και φυσικά δεν πιστώσαν τα 50€ αλλά τα 30€ που έχει προμο το σταθερο έτσι κι αλλιώς. Τσεκάρετε την παροχή σας στο mydei. Φυσικά αναφέρομαι στην CQS την εταιρεία πωλήσεων της ΔΕΗ. 

Καλημέρα,

Να σε ρωτήσω κάτι?Στο mydei δηλαδή σου εμφάνιζε για την παροχή σου κυμαινόμενο πρόγραμμα και σε χρέωσαν σταθερό?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Καλημέρα,

Να σε ρωτήσω κάτι?Στο mydei δηλαδή σου εμφάνιζε για την παροχή σου κυμαινόμενο πρόγραμμα και σε χρέωσαν σταθερό?

Καλημέρα! Όχι. Στο mydei εμφανίζει σταθερο και με χρέωσαν σταθερο. Ενώ εγώ έχω και τα συμβόλαια υπογεγραμμένα το 4all. Προσπαθώ εδώ και 10 μέρες με το καλό μέσω επικοινωνίας μαζί τους και ακόμα το ελέγχουν. Μάλλον σήμερα-αύριο θα ανοίξω Rae. 

Επεξ/σία από Greg29M
  • Like 1

10 λεπτά πριν, Greg29M είπε

Καλημέρα! Όχι. Στο mydei εμφανίζει σταθερο και με χρέωσαν σταθερο. Ενώ εγώ έχω και τα συμβόλαια υπογεγραμμένα το 4all. Προσπαθώ εδώ και 10 μέρες με το καλό μέσω επικοινωνίας μαζί τους και ακόμα το ελέγχουν. Μάλλον σήμερα-αύριο θα ανοίξω Rae. 

Οκ κατάλαβα...άνοιξε myrae απευθείας να ξεμπερδεύεις.Θα διορθωθεί.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 hours ago, akiskar123 said:

Ναι το καταλαβα με το tool της elpe ακομα καλυτερα

εχεις λινκ για το tool?

το βρηκα https://www.elpedison.gr/el/selida-ypologismou-mesis-tea/

Επεξ/σία από razkal
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογαριασμός ΔΕΗ, Περίοδος Κατανάλωσης [10/07/2024 - 07/08/2024], δηλαδή 22 μέρες Ιούλιος, 7 μέρες Αύγουστος. 256kWh Ιούλιος για τις οποίες παίρνω κρατική επιδότηση 4,10€ (0,016*256).  Ερώτηση: Δε θα πρεπε να πάρω επιδότηση και για τις ημέρες 01/07 - 09/07 του προηγούμενου λογαριασμού όπου είχα 69kWh (0,016*69= 1.10€);

Edit: Πως κανω διαγραφή; Ανέβασα το ερώτημα στο topic της ΔΕΗ

Επεξ/σία από stelios91

1 ώρα πριν, stelios91 είπε

Λογαριασμός ΔΕΗ, Περίοδος Κατανάλωσης [10/07/2024 - 07/08/2024], δηλαδή 22 μέρες Ιούλιος, 7 μέρες Αύγουστος. 256kWh Ιούλιος για τις οποίες παίρνω κρατική επιδότηση 4,10€ (0,016*256).  Ερώτηση: Δε θα πρεπε να πάρω επιδότηση και για τις ημέρες 01/07 - 09/07 του προηγούμενου λογαριασμού όπου είχα 69kWh (0,016*69= 1.10€);

Στο site της Ζανίθ λέει για το Power Home Smart Night

*Η έκπτωση ισχύει για νέους πελάτες που σύναψαν σύμβαση κατά τον μήνα Αύγουστο και για περιορισμένο χρόνο.

Πόσος είναι ο περιορισμένος χρόνος;....

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, charilaos είπε

Στο site της Ζανίθ λέει για το Power Home Smart Night

*Η έκπτωση ισχύει για νέους πελάτες που σύναψαν σύμβαση κατά τον μήνα Αύγουστο και για περιορισμένο χρόνο.

Πόσος είναι ο περιορισμένος χρόνος;....

Για σένα τώρα που μιλάμε κλείσε… για αυτούς όποτε κλείσουν έναν αριθμό που θέλουν και το κόψουν…  όποτε αποφάσισε άμεσα!

—————————————————————————

Επεξ/σία από Greg29M

13 λεπτά πριν, Greg29M είπε

Για σένα τώρα που μιλάμε κλείσε… για αυτούς όποτε κλείσουν έναν αριθμό που θέλουν και το κόψουν…  όποτε αποφάσισε άμεσα!

—————————————————————————
Σε παροχές που ακόμα δεν έχουν μπει σε μηνιαία καταμέτρηση λόγω του ότι πρόκειται για οικισμό στην επαρχία, πως μπορώ να λαμβάνω μηνιαία εκκαθαριστικό σε βολτον και ζενίθ αντίστοιχα; Μέσα από το myvolton και my zenith? Η να μπαίνω στο app του ΔΕΔΔΗΕ και να βάζω κάθε μήνα ακριβώς από την ημέρα εκπροσώπησης της κάθε παροχής και θα μου έρχεται έτσι; 

Τώρα το είδα, στο excel του doom. Παίζω με τις λέξεις θα μου πεις αλλά:

• Η έκπτωση ισχύει για νέους πελάτες που σύναψαν σύμβαση κατά τον μήνα Αύγουστο ΟΚ
  • Η έκπτωση ισχύει για περιορισμένο χρόνο Άντε και υπογράφω σήμερα. Για πόσο καιρό θα ισχύει το 40%? Για όλη τη διάρκεια της σύμβασης ή πάλι θα έχουμε τίποτα 40% για κανά 2 μήνες και μετά θα έχουμε ~0.25€/kWh??

Μόλις τώρα, charilaos είπε

Τώρα το είδα, στο excel του doom. Παίζω με τις λέξεις θα μου πεις αλλά:

• Η έκπτωση ισχύει για νέους πελάτες που σύναψαν σύμβαση κατά τον μήνα Αύγουστο ΟΚ
  • Η έκπτωση ισχύει για περιορισμένο χρόνο Άντε και υπογράφω σήμερα. Για πόσο καιρό θα ισχύει το 40%? Για όλη τη διάρκεια της σύμβασης ή πάλι θα έχουμε τίποτα 40% για κανά 2 μήνες και μετά θα έχουμε ~0.25€/kWh??

Η έκπτωση ισχύει για όλη τη διάρκεια της σύμβασης με μέγιστο σίγουρο όφελος τους 6 μήνες. Αν αλλάξει κάτι πέραν αυτού θα ενημερωθούμε νωρίς, μην ανησυχείς! 

• Like 2
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδια
Θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με τον λογαριασμο απο την NRG γιατι δεν μπορω να βρω - καταλαβω πως στο καλο βγαζουν αυτες τις χρεωσεις και ειδικα για την δευτερη (0,21)

1) Ο προηγουμενος λογαριασμος (Μαιος - Ιουνιος) και για διαστημα 45 ημερων βγηκε το ποσο των 83,60ε
Στο τελευταιο λογαριασμο (Ιουνιος - ιουλιος) αφορουσε διαστημα 12 ημερων και βγηκε το ποσο των 68ε
Συγνωμη αλλα δεν ειναι παρα πολλα για 12 ημερες μονο?

2) Εχουν χρεωσει μια τιμη Khw στις 0,21. Πουθενα δεν εχω δει να γραφει τετοια τιμη. Πως στο καλο την βγαλανε αυτοι?

3) Απο οτι εχω καταλαβει δεν αξιζει να παραμεινω στην NRG σωστα? Ποια ειναι καλη επιλογη για να παω? Και επισης σε πρασινο τιμολογια η σε κιτρινο ( η αυτο παει αναλογα το προγραμμα της καθε εταιρειας?)

Screenshot from 2024-08-14 13-45-44.png

Επεξ/σία από nio15

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...