Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

10 λεπτά πριν, akiskar123 είπε

Κατι τελευταιο,ο ΦΠΑ 6% μπαινει καπελο στον συνολικο λογαριασμο μου ειπαν στην ζενιθ,ωστοσο βλεπω ενα λογαριασμο της ΔΕΗ κ δεν μπορω να καταλαβω απο που κ πως προκυπτει το ΦΠΑ που μου χρεωνουν
image.png.3933675345137237775dc3728c0d5ad2.png

Είναι σωστός ο υπολογισμός :

37,73 + 0,48 - 17,42 + 11,67 =32,46€ και αυτό Χ 6% ΦΠΑ 

• Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

9 λεπτά πριν, akiskar123 είπε

Κατι τελευταιο,ο ΦΠΑ 6% μπαινει καπελο στον συνολικο λογαριασμο μου ειπαν στην ζενιθ,ωστοσο βλεπω ενα λογαριασμο της ΔΕΗ κ δεν μπορω να καταλαβω απο που κ πως προκυπτει το ΦΠΑ που μου χρεωνουν

Απο το 19 φορολογειται το ρευμα με 6 αντι του 13%. Συμπεριλαμβανει και τη ρυθμιζομενη χρεωση μεσα στο φορλογουμενο ποσο... αν κανω λαθος ας με διορθωσει κανεις...

4 λεπτά πριν, fysikos είπε

εχω παει volton με τις 500kwh δωρο και ηρθε ο πρωτος λογαριασμός.ειναι οκ; 32ε περιπουScreenshot_20240813_161652_Microsoft365(Office).jpg.b875a9ab7fc7ed062efd98b221ddfc08.jpg

Αστερι εισαι!!!!! 

• Like 1

Είδα στο site της volton ότι εκδόθηκε λογαριασμός για το μήνα που είχα τις 500kwh δωρεάν...Δεν είναι ακόμη διαθέσιμος ο λογαριασμός παρά μόνο το ποσό πληρωμής 45 ευρώ...Αυτός μάλλον είναι χωρίς μέτρηση από Δεδδηε. Είναι έναντι; Η κατανάλωση ήταν μικρότερη των 500 kwh. Να περιμένω 2-3 μέρες, για να εκδοθεί ή να κάνω άμεσα τη διαδικασία αλλαγής παροχου...είτε στον Ηρωνα για τα 50 είτε στη Ζενίθ....

25 λεπτά πριν, history είπε

Είδα στο site της volton ότι εκδόθηκε λογαριασμός για το μήνα που είχα τις 500kwh δωρεάν...Δεν είναι ακόμη διαθέσιμος ο λογαριασμός παρά μόνο το ποσό πληρωμής 45 ευρώ...Αυτός μάλλον είναι χωρίς μέτρηση από Δεδδηε. Είναι έναντι; Η κατανάλωση ήταν μικρότερη των 500 kwh. Να περιμένω 2-3 μέρες, για να εκδοθεί ή να κάνω άμεσα τη διαδικασία αλλαγής παροχου...είτε στον Ηρωνα για τα 50 είτε στη Ζενίθ....

Φαίνεται αν είναι έναντι. Αν έχει αστεράκι είναι έναντι, αν έχει ένα σύμβολο σαν βιβλίο είναι εκκαθαριστικος

2 λεπτά πριν, alexander098 είπε

Φαίνεται αν είναι έναντι. Αν έχει αστεράκι είναι έναντι, αν έχει ένα σύμβολο σαν βιβλίο είναι εκκαθαριστικος

Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση.  Έναντι είναι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προς ενημέρωση.

Όσοι είναι πελάτες eurobank και έχουν ενεργό το πακέτο my advantage banking δικαιούνται επιπλέον έκπτωση 40 ευρώ τμηματικά (μάλλον 10 ανά μήνα).Οι όροι και οι λεπτομέρειες εδώ: https://www.eurobank.gr/el/retail/proionta-upiresies/proionta/sunallages-pronomia/epixeiriseis/sunergazomenes/elpedison

Επεξ/σία από favou2000
  • Like 2

13 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Προς ενημέρωση.

Όσοι είναι πελάτες eurobank και έχουν ενεργό το πακέτο my advantage banking δικαιούνται επιπλέον έκπτωση 40 ευρώ τμηματικά (μάλλον 10 ανά μήνα).Οι όροι και οι λεπτομέρειες εδώ: https://www.eurobank.gr/el/retail/proionta-upiresies/proionta/sunallages-pronomia/epixeiriseis/sunergazomenes/elpedison

Μακάρι να ήταν έτσι. Δυστυχώς είναι 40€/έτος δηλαδη 0.1096€ την ημέρα. Αν ξεκινήσει τις προσφορές η elpe εννοείται βάλτε τη προσφορά. Αλλά σαν προσφορά από μόνη της είναι αδιάφορη. 

• Like 3

4 ώρες πριν, Greg29M είπε

Πάντως η Ζενίθ απαράδεκτη εξυπηρέτηση… εδώ και μια εβδομάδα έχω υπογράψει σύμβαση κτλ και ακόμα δεν έχει σταλεί στο ΔΕΔΔΗΕ… 

Κατάστημα παίδες! Έστω και τηλεφωνικώς σε κατάστημα!

3 ώρες πριν, akiskar123 είπε

Το σταθερο συμβολαιο π εχω στη ΔΕΗ ληγει 7 σεπτεμβριου κ γι αυτο εκλεισα σημερα το πρωι smart home night,να κλειδωσω την προσφορα,μου ειπαν παντως οτι σε 3-5 εργασιμες ημερες θα εχει γινει η φτιαξη...

btw ξερει κανεις καθε ποτε βγαινει ο ΤΕΑ;για τον αυγουστο πχ αυτη μ ειπε θα ειναι περιπου 7-8 λεπτα(η τελικη για το smart home οχι γενικα)

Η ΤΕΑ βγαίνει καθημερινά και αφορά την επόμενη μέρα.

2 ώρες πριν, akiskar123 είπε

Ο ΦΠΑ μπαίνει στην αξία ρεύματος, εν προκειμένω:

προμήθεια + ρυθμιζόμενες = 20,79 + 11,67 = 32,46 €

• Like 3

1 ώρα πριν, doomnx είπε

Η ΤΕΑ βγαίνει καθημερινά και αφορά την επόμενη μέρα

Ναι το καταλαβα με το tool της elpe ακομα καλυτερα,βγαινει καθε μερα κ χρεωνεσαι με τον μεσο ορο του μηνα.

Ευχαριστω παιδια.

25 λεπτά πριν, akiskar123 είπε

Ναι το καταλαβα με το tool της elpe ακομα καλυτερα,βγαινει καθε μερα κ χρεωνεσαι με τον μεσο ορο του μηνα.

Ευχαριστω παιδια.

Δε χρεώνεται με το μέσο όρο του μηνα αλλά με το μέσο όρο του διαστήματος που θα τιμολογηθεις.

• Like 2

57 λεπτά πριν, akiskar123 είπε

Ευχαριστω παιδια.

Μπορεί να μην είναι καν μήνας. Μπορεί να κάτσεις λιγότερο. You get the point...

4 ώρες πριν, history είπε

Και να δεις αν εχει δωσει  μετρηση ο Δεδδηε λογω μηνιαιας...

Καλησπέρα, το Power Home Smart Night θα πάρει επιδότηση 0,016 για τον Αύγουστο;

δηλαδη σύμφωνα με το excel του doomx η τιμή θα είναι (για τις 12/8 που είναι ενημερωμένο το excel) 0,10094-0,016=0,085€/kwh?

Αργεί στην έκδοση του λογαριασμού η Zenith?

Υπάρχει η δυνατότητα μηνιαίας καταχώρησης των kWh?

29 λεπτά πριν, Trustworthy είπε

Καλησπέρα, το Power Home Smart Night θα πάρει επιδότηση 0,016 για τον Αύγουστο;

δηλαδη σύμφωνα με το excel του doomx η τιμή θα είναι (για τις 12/8 που είναι ενημερωμένο το excel) 0,10094-0,016=0,085€/kwh?

Αργεί στην έκδοση του λογαριασμού η Zenith?

Υπάρχει η δυνατότητα μηνιαίας καταχώρησης των kWh?

Αφού πλεον γίνεται μηνιαία η καταμέτρηση από τον Δεδδηε.. Το ξέρεις;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...