Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

15 λεπτά πριν, motoboots είπε

Το 2018 δεν λειτουργούσε ως κερδοσκοπική επιχείρηση, το ρεύμα ήταν ακόμη κοινωνικό αγαθό. 😋

Κοινωνικο Ταμειο μαλλον θες να πεις... οπου δια μαγειας ο καθεις μπατιρης γιδοβοσκος που εμπαινε, εβγαινε με Cayenne.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

20 λεπτά πριν, mdkamael είπε

Κοινωνικο Ταμειο μαλλον θες να πεις... οπου δια μαγειας ο καθεις μπατιρης γιδοβοσκος που εμπαινε, εβγαινε με Cayenne.

Σωστά. Δεν υπάρχει λόγος να τα βλέπουμε όλα μαύρα, υπάρχουν και θετικές εξελίξεις, όπως η κερδοφορία της ΔΕΗ, ας εστιάσουμε κάποια στιγμή σε αυτές. 😂

• Haha 2

34 λεπτά πριν, motoboots είπε

Σωστά. Δεν υπάρχει λόγος να τα βλέπουμε όλα μαύρα, υπάρχουν και θετικές εξελίξεις, όπως η κερδοφορία της ΔΕΗ, ας εστιάσουμε κάποια στιγμή σε αυτές. 😂

Οπως και να χει, ολοι οι παροχοι υπηρεσιων παντος ειδους εχουν κερδος. Εμας δεν μας απασχολει αυτο στη τελικη, αλλα το να εχουμε τη καλυτερη παροχη υπηρεσιων οσο το δυνατον με λιγοτερο κοστος απ οπουδηποτε και αν προερχεται αυτο. Δημοσιο δεν σημαινει φτηνο ή ακομη και τζαμπα... αυτες τις παπατζες ας τις αφησουμε για τους λαοπλανους κ για κατι ξεχασμενους παλαιοπασοκους. Ζενιθ power home smart night it is λοιπον, και ας με βριζει ο υπαλληλος οταν θα τον καλω να μου πει πως τα παει ο αντιδραστηρας στη Ζαποριζια. 

• Like 1
  • Haha 1

2 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Πώς προκύπτει αυτό?

Η ΔΕΗ Δεν είχε ζημιές το 2018 ?

Εννοώ από τις ιδιωτικές εταιρείες. Τώρα που και εκείνη ιδιωτικοποιήθηκε θα βγάζει κέρδος πάντα 

26 λεπτά πριν, mdkamael είπε

Οπως και να χει, ολοι οι παροχοι υπηρεσιων παντος ειδους εχουν κερδος. Εμας δεν μας απασχολει αυτο στη τελικη, αλλα το να εχουμε τη καλυτερη παροχη υπηρεσιων οσο το δυνατον με λιγοτερο κοστος απ οπουδηποτε και αν προερχεται αυτο. Δημοσιο δεν σημαινει φτηνο ή ακομη και τζαμπα... αυτες τις παπατζες ας τις αφησουμε για τους λαοπλανους κ για κατι ξεχασμενους παλαιοπασοκους. Ζενιθ power home smart night it is λοιπον, και ας με βριζει ο υπαλληλος οταν θα τον καλω να μου πει πως τα παει ο αντιδραστηρας στη Ζαποριζια. 

Θυμάσαι πάντως ότι το 2018 η ΔΕΗ είχε ζημιές. Αυτό που δεν θυμάσαι είναι ότι πληρώναμε το ρεύμα φθηνότερα. 😇

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Greg29M είπε

Πάντως η Ζενίθ απαράδεκτη εξυπηρέτηση… εδώ και μια εβδομάδα έχω υπογράψει σύμβαση κτλ και ακόμα δεν έχει σταλεί στο ΔΕΔΔΗΕ… 

Το σταθερο συμβολαιο π εχω στη ΔΕΗ ληγει 7 σεπτεμβριου κ γι αυτο εκλεισα σημερα το πρωι smart home night,να κλειδωσω την προσφορα,μου ειπαν παντως οτι σε 3-5 εργασιμες ημερες θα εχει γινει η φτιαξη...

btw ξερει κανεις καθε ποτε βγαινει ο ΤΕΑ;για τον αυγουστο πχ αυτη μ ειπε θα ειναι περιπου 7-8 λεπτα(η τελικη για το smart home οχι γενικα)

Επεξ/σία από akiskar123
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, motoboots είπε

Θυμάσαι πάντως ότι το 2018 η ΔΕΗ είχε ζημιές. Αυτό που δεν θυμάσαι είναι ότι πληρώναμε το ρεύμα φθηνότερα. 😇

Μην μπερδευεσαι... 80-90€/Mwh  ειχε το 18 κ  λεγανε πωπω ανεβηκε το ρευμα κ τρελαινοντουσαν ( παλια ξεχασμενα μεγαλεια) κ πληρωνες τη kwh 0.20λεπτα ( fun fact ) στη ΔΕΗ. Ο συνολικος λογαριασμος αλλαξε απο τη στιγμη που αποφανθηκε η κυβερνηση να αυγατισει το κοινωνικο σκελος του λογαριασμου ( ρυθμιζομενες χρεωσεις ), το οποιο μαλιστα εφτανε στον θεο σε μια φαση απαξ κ ειχες μεγαλυτερη καταναλωση. Οπως και να χει... διχως τις λοιπες φανφαρες στον συνολικο λογαρισμο, το ρευμα αυτο καθ αυτο ακομη σε νορμαλ πλαισια ειναι, ανεξαρτητα τι λενε. Αυτη τη στιγμη η μανα μου στη Γερμανια πληρωνει 0.24λεπτα τη kwh στον παροχο της, και σκεψου ειναι απο τους φτηνους .... εμεις εδω ουσιαστικα "κυνηγαμε" τις καλες τιμες κατω των 0.10 για να αντισταθμισουμε τις υπερκοστολογησεις σε ρυθμιζομενες χρεωσεις .... αυτο πρεπει να καταλαβουμε λιγο σαν καταναλωτες.

12 λεπτά πριν, akiskar123 είπε

Το σταθερο συμβολαιο π εχω στη ΔΕΗ ληγει 7 σεπτεμβριου κ γι αυτο εκλεισα σημερα το πρωι smart home night,να κλειδωσω την προσφορα,μου ειπαν παντως οτι σε 3-5 εργασιμες ημερες θα εχει γινει η φτιαξη...

btw ξερει κανεις καθε ποτε βγαινει ο ΤΕΑ;για τον αυγουστο πχ αυτη μ ειπε θα ειναι περιπου 7-8 λεπτα(η τελικη για το smart home οχι γενικα)

Δεν ειμαστε καν στα μεσα του μηνα... λογικα να βγει μετα της 31.... αν δεις στο tool της elpedison μεχρι χτες εβγαζε με το μεχρι χτες roller coaster τιμων εναν μεσο ορο ΤΕΑ στο 0.12κατι

Επεξ/σία από mdkamael
  • Like 1
  • Thanks 1

6 λεπτά πριν, mdkamael είπε

Δεν ειμαστε καν στα μεσα του μηνα... λογικα να βγει μετα της 31

Α οκ,επειδη ειχα σταθερο ολο αυτο το διαστημα δεν ειχα ψαχτει για ολα αυτα,οποτε τελη του καθε μηνα βγαινει η ΤΕΑ κ βαση αυτου θα τιμολογηθεις,ειχα μπερδευτει λιγο με το πρασινο που ξερεις στις αρχες του μηνα την τιμη κ πραττεις αναλογα.

• Like 1

1 λεπτό πριν, akiskar123 είπε

Α οκ,επειδη ειχα σταθερο ολο αυτο το διαστημα δεν ειχα ψαχτει για ολα αυτα,οποτε τελη του καθε μηνα βγαινει η ΤΕΑ κ βαση αυτου θα τιμολογηθεις,ειχα μπερδευτει λιγο με το πρασινο που ξερεις στις αρχες του μηνα την τιμη κ πραττεις αναλογα.

Ναιναι.. εξ ου και ο ex post χαρακτηρας του τιμολογιου, δλδ εκ των υστερων ... 

• Like 1

7 λεπτά πριν, mdkamael είπε

Ναιναι.. εξ ου και ο ex post χαρακτηρας του τιμολογιου, δλδ εκ των υστερων ... 

Κατι τελευταιο,ο ΦΠΑ 6% μπαινει καπελο στον συνολικο λογαριασμο μου ειπαν στην ζενιθ,ωστοσο βλεπω ενα λογαριασμο της ΔΕΗ κ δεν μπορω να καταλαβω απο που κ πως προκυπτει το ΦΠΑ που μου χρεωνουν
image.png.3933675345137237775dc3728c0d5ad2.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...